Dodaj do ulubionych

Osobliwości nowego Sejmu

IP: *.tc.ph.cox.net 05.10.05, 10:53
Ale cyrk prosze panstwa!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujek Dobra Rada NIE MÓJ CYRK NIE MOJE MAŁPY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:16
      Co za menażeria heh.
      • Gość: pemat twoje małpy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:55
        niestety to również twoje małpy (W)...ujku Dobra Rada.
        a tym bardziej twoje jeśli nie brałeś udziału w wyborach.
        • Gość: handlowiec Re: twoje małpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 11:12
          NIe moje małpy bo ja sta sp..... uciekam w styczniu .Życze wszystkim
          forumowiczom duzo miłej zabawy podczas babrania sie narodowym gówienku teczek ,
          aborcji ,kleru ,immunitetów.Ja juz skończyłem zabawy w naprawianie świata bo
          nie mam Milijon na imię . Choć jadę w świat cierpiec za miliony.
          POzdrawiam
      • Gość: fuut Re: NIE MÓJ CYRK NIE MOJE MAŁPY!!! IP: *.www-cache.demon.co.uk 05.10.05, 13:19
        Przynajmniej relacje nie powinny być nudne
        --
        fuutott.net
      • elfhelm zdjęcie nie tego Leszka Sułka 06.10.05, 00:28
        to jest zdjęcie Leszka Sułka posła obecnej kadencji z Torunia, który przegrał
        wybory z listy Samoobrony w Toruniu.
        Nowy Sułek z Ostrowca wygląda inaczej.
    • Gość: ~basia Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:17
      Nie rozumiem, dlaczego posła azjatyckiej nacji tylko z powodu takiego jego
      pochodzenia stawia sie na równi z aferzystami, przestępcami i niepoukładanymi
      umysłowo posłami!
      Podejrzewam, że gdyby był z Francji lub Niemiec, to by się w tym artykule nie
      pojawił, a wręcz w innym chwalilibyśmy się nim - jako o wszecheuropejskim
      charakterze naszego Sejmu.
      To czysty rasizm. Nie znam tego człowieka, nic o nim nie wiem (tak samo jak
      piszący artykuł - założę się) - a może jest lepszym i mądrzejszym człowiekiem
      niż dziesięciu "czystych narodowo" innych naszych nowych (p)osłów razem
      wziętych. Zastrzeżenie mam tylko do tego posła odnosnie tego, że jest lekarzem -
      uważam, że lekarze lepiej, żeby leczyli niż cisnęli się do Sejmu. Dla tego
      samego powodu nie podobała mi się kandydatura Profesora Religi na prezydenta.
      • Gość: iksik Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 18:06
        Bo ten poseł baaardzo słabo mówi po polsku. I byc może włąśnie dlatego...
      • agawa301 Re: Osobliwości nowego Sejmu 05.10.05, 21:38
        warto zapoznac sie z azjatyckim sposobem patrzenia na kobiety w d.Pakistanie
        Wschodnim,ob.Indie ,Bangladesz,Pakistan - odsylam do artykulu lipcowego bodajze
        Gazety Wyborczej-"Świat bez kobiet" ! Konieczna lektura dla polskich
        dziewczyn ! Dzieci , ktore warto urodzic - to tylko chlopcy - dziewczynki sa
        balastem . A nasz azjatycki posel, widze, tez chwali sie posiadaniem 3 synow!
    • Gość: real emeryt Re: A KTO O NAS POMYŚLI IP: *.org / 195.136.48.* 05.10.05, 11:23
      Murzyni w sejmie - co oni mogą wiedzieć o potrzebach
      nas emerytów?
      • Gość: virtual emeryt Re: A KTO O NAS POMYŚLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:38
        Ty najpierw pomyśl. Za rasistowską głupotę emerytury powinno się odbierać.
      • Gość: Jędrzej Re: A KTO O NAS POMYŚLI IP: *.chello.pl 05.10.05, 12:53
        Bengalczycy to nie Murzyni.
    • Gość: bΞLLiCoکΞ Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.crowley.pl 05.10.05, 12:13
      > Pękala udawał Niemca: "Was? Was, Ja przyjechać z Niemca, Was? Was? Ja
      przyjechać z RFN. Ferstehen?".

Tak udawał że aż "verstehen" mu sie poweidziało przez "f".
    • Gość: FreakyMisfit Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.10.05, 12:38
      Ja p.... to nie może być prawdą...
    • Gość: Tylko Tusk I JESZCZE DWIE KACZKI IP: *.aster.pl 05.10.05, 13:49
      JAKI NARÓD, TACY PRZEDSTAWICIELE !!!
      • Gość: ~~~~~~~~~~~~~~ Re: I JESZCZE DWIE KACZKI IP: *.aster.pl 05.10.05, 20:19
        I to jest niestety prawda !!!!!!!
    • gobi03 śmiało Gazeto! prawdę prosto w oczy! 05.10.05, 13:50
      Jakoś nie doliczyłem się nawet 10% składuSejmu w tej "najliczniejszej" grupie.
      Powstaje ptyanie, jakie to są te "inne" grupy? Chyba, że macie "haki" na
      większość posłów, to poproszę o jak najszybsze ujawnienie. W przeciwnym razie
      spodziewajcie się pozwu od Wysokiej Izby o zniesławienie.
      Nie rozumiem, jak można tak opluwać własny, narodowy organ władzy ustawodawczej
      wybrany wolą narodu.
      W czyim interesie?
      • Gość: patriotka Re: śmiało Gazeto! prawdę prosto w oczy! IP: 194.16.175.* 06.10.05, 11:52
        To nie opluwanie tylko suche zawstydzajace fakty. Mrozi mnie jak to czytam. I z
        czym do Europy holoto? Kabotynizm wszechpanujacy. Imigrantom wstep zabroniony,
        homoseksualistow na stos! Posluchajcie sami siebie. Wejscie do Europy to nie
        tylko dostep do ich zasilkow wszelkiej masci, ale przede wszystkim to
        zobowiazuje do jakiejs zmiany sposobu myslenia, pozbycia sie rasizmu, homofobii
        i czego tam jeszcze. Czasem mi wstyd za moj kraj.
        • gobi03 Re: śmiało Gazeto! prawdę prosto w oczy! 06.10.05, 23:08
          Sama sobie bądź hołotą, ja się tak nie czuję. Mamy prawo do własnych poglądów we
          własnym kraju, nawet gdy nie pasują Żydom, Niemcom, Francuzom, Rosjanom itd.
          Pokorne kłanianie się i podstawianie d..y obcym mędrkom, nas do wielkości nie
          prowadzi. Szanujmy się wpierw sami, bo inaczej kto nas będzie szanował?
          Sposób myślenia nasz ma wielusetletnie korzenie, bo Polska to nie "kraj bez
          dziadków". Żądanie "zmiany sposobu myślenia, pozbycia się homofobii, rasizmu i
          wszystkiego" to proste żądanie, abyśmy pozwolili się golić obcym, abysmy oddali
          co nasze w imię swoistego humanizmu.
          Te - jak piszesz - zasiłki od "Europy" to są pieniądze dawane nam w
          określonych celach, na przykład abyśmy poprawili drogi tranzytowe, żeby
          ciężarówki z Zachodu łatwiej jeździły na Wschód, aby nasi rolnicy się nie
          wkurzyli że ciągle ktos majstruje przy cenach środków produkcji i co raz zmienia
          popyt i ceny skupu, żeby nasi handlowcy nie zaczęli podpalać ich hipermarketów.
          Zauważ też, że "nasi" decydenci bez skrupułów wyprzedali banki i przemysł, przez
          co Polacy nie mają nic do powiedzenia w sprawie własnej gospodarki. Polscy
          przedsiębiorcy przyłączają się do obcych i pomnażają zyski zachodnich firm, albo
          istnieją jako płotki.
          Wstydź się za swoją matkę, a nie za Ojczyznę.
    • Gość: Dziegiel Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:03
      Zdjęcie poprzedniego Sułka jest niewłasciwe w kontekście artykułu. Jest to Sułek
      poprzedniej kadencji, zamieszany w fałszowanie podpisów, ale na pewno nikogo nie
      pogryzł...
    • Gość: Dziegiel Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:10
      Zdjęcie Sułka pochodzi z poprzedniej kadencji; tamten został z tyłu, ale na
      pewno nikogo nie gryzł. On fałszował podpisy.
      • Gość: anuszka Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 05.10.05, 16:44
        > Zdjęcie Sułka pochodzi z poprzedniej kadencji; tamten został z tyłu, ale na
        > pewno nikogo nie gryzł. On fałszował podpisy.

Bo to był Pan Sułek... cholera jasna psiakrew słowo honoru...!
    • Gość: Fakna Costy Pała z geografii IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.10.05, 14:30
      Bengalia nie leży w Afryce! Wstyd i kompromitacja. Informacja dla emerytów,
      którzy być może kiedyś nie spali na lekcjach geografii, Bangladesz to dawny
      Pakistan Wschodni. Po drugie Hubert ma jaśniejszą skórę od Leppera. A po
      trzecie, lekarz z Legnicy musiał zostać posłem. Inaczej nie mógłby leczyć
      ludzi. Ten doskonały chirurg byłby "zadziobany" przez swych kolegów po fachu.
    • yaraz82 Na zdjęciu jest Leszek Sułek z Grudziądza 05.10.05, 14:50
      Heh!Narazie to na zdjęciu jest Leszek Sułek z Grudziądza,także poseł
      Samoobrony,kończącej się kadencji ale nie wybrany :o
    • Gość: =pkp= O curwa, ale kyrk IP: 83.238.103.* 05.10.05, 15:17
      Zagranicą znowu będą się z nas śmiali... :-/
    • Gość: głosujący Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:15
      To teraz paszport w zęby i w drogę. Zastanawia mnie dlaczego gazeta nie pisała
      o tych mężach stanu przed wyborami??
      Przynajmniej będzie śmiesznie:) :)
      Gratuluję tym którzy nie głosowali, między innymi to właśnie dzięki wam Ci
      Państwo będą nam ustanawiać prawo. Brawo!!!
    • Gość: anuszka Poseł Hatka wygląda jak z Gwiezdnych Wojen !!! IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 05.10.05, 16:37
      Popatrzcie na zdjęcie posła Hatki w tym artykule:
      bi.gazeta.pl/im/0/2935/z2935970N.jpg
      "Tuta miszka Jabba de Hatka?"
      :-))))))))

• Gość: sed A kto to jest ten facet z siekierą w peruce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:38
      -
      • Gość: maciek Re: A kto to jest ten facet z siekierą w peruce? IP: *.acn.waw.pl 05.10.05, 16:54
        Niestety, Kochani. Sami sobie zgotowaliśmy ten los.
    • Gość: anonim (pseudo) Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.prenet.pl 05.10.05, 18:11
      Proszę Państwa, spójrzcie na te świńskie ryje, które wszystko nam mówią. Na
      niektórych jeszcze widać przyklejone do policzków i warg żarcie z koryta... fuj,
      co za odrażający widok... jak sobie pomyślę, że takie pomyje nami rządzą to aż
      mi słabo. Ani wizerunku, ani kultury, nic poza pieniędzmi - tych mają aż nadto a
      my głodem przymieramy. Mamy więcej inteligencji, ładniejszy wygląd, nie
      śmierdzimy końskim łajnem ale pieniędzy nie mamy bo te odrażające świnie mają.
      Jednak jakaś równowaga jest - oni nie mają nic poza pieniędzmi, my mamy wszystko
      poza pieniędzmi :)
      • nessuno [...] 05.10.05, 20:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Morgoth ZYCZE RODAKOM MILEJ ZABAWY IP: 199.8.168.* 05.10.05, 18:16
      Ach jak przyjemnie patrzec na ten cyrk zza oceanu i smiac sie do rozpuku!
      Milej zabawy zycze, komu sie jeszcze nei udalo wyjechac.
      • ewengarda Re: ZYCZE RODAKOM MILEJ ZABAWY 05.10.05, 18:28
        Coż, nie powiem, zeby sklad nowego parlamentu + potencjalnie ktorys z kaczorow
        byly czynnikiem, ktory moglby mnie zatrzymac w naszym smetnym kraju.
    • mmmathias Re: Osobliwości nowego Sejmu 05.10.05, 20:39
      Cyrk sami sobie wybieramy! Lepiej gdyby pan hindus z d.Pakistanu wschodniego
      wrocil leczyc swoich w Bangladeszu , Pakistanie czy Indiach , a jesli juz leczy
      naszych to niech dalej leczy, a nie zabiera sie za uzdrawianie naszej polityki
      70% Polak , jak o sobie mowi ! A dla kogo bedzie sluzyc w ramach pozostalych
      30%? Po co, komu ,za co ? -wielki znak zapytania ?
    • Gość: bełchatowianin Wójcik??? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 05.10.05, 20:48
      czekamy z niecierpliwością na Januszka Lepieja Wójcika. Przypuszczam, że nie
      zabawi dłużej niż leper. Jaja czekają jak na jego idola - endriu. prostytutka
      męska, sięgnął dna.
    • Gość: globi Re: Nie mój cyrk, ni moje małpy!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:32
      Nie obrarzajmy malpo!
      Bo jeszcze wyjda z zoo i wkrocza do sejmu.
      Nowy rząd to bedaidioci bez zadnego doświadczenia ktorzy tylko kase licza.
      Dzietek im sie chce , samochodów sluzbowych , ochrony moze jeszcze samolotu.
      Szkoda slow pawia bym chetnie na to wszystko póścił!!!!!!!!
    • grzespiecu1 Re: Osobliwości nowego Sejmu 05.10.05, 21:46
      Ten cyrk jest nasz i te małpy niestety są nasze. Kiedy ten naród zacznie
      myśleć, przecież od tego wcale nie boli głowa!
    • Gość: obywatel Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.wcm.opole.pl 05.10.05, 22:04
      a ten z samoobrony doktor to nawet nie bardzo umie po polsku mowic.ma za to
      rewelacyjna kete,czyli lancuch na szyi.Pewnie mu zostal z czasow
      niewolnictwas.Boze zmiluj sie na tym narodem
    • Gość: zniesmaczony Przecież ktoś ich qrwa wybrał-to są dopiero debile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:38
      a nie te małpy, co się dały wybrać.
    • kabotyn69 Re: Osobliwości nowego Sejmu 05.10.05, 22:41
      A mnie szlag trafia, serio. Czy ja jestem jakis inny, czy co do cholery jest
      grane? Co to za kraj? Co za ludzie w nim mieszkaja? Jak mocno sie trzeba w
      lepek uderzyc zeby postawic kreske na tak zacne ugrupowania, na takich ludzi?
      Demokracja jest najlepszym, nam znanym modelem panstwa ale do jasnej cholery
      czy naszej wiedzy nie mozna poglebic?
      • Gość: bardu Re: Osobliwości nowego Sejmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:09
        Najwyraźniej demokracja jest nie dla wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka