bart_canada 03.11.05, 17:55 A na forum produkuje sie niejaki maruda.r, ktory jest nie tylko meteoro- ale i psychopata z zespolem widzenia tunelowego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeee Re: Chorzy na pogodę IP: *.wolfson.cam.ac.uk 03.11.05, 21:27 skoro rosliny i zwierzeta reaguja na pogode to czemu odmawiac tego ludziom? ja zawsze przed deszczem zasypiam na jakas godzine po czym budze sie i nie wiem jaki jest dzien tygodnia ani jaka pora dnia; zawsze potem jeszcze tego samego dnia leje; na poczatku byl to moj nie lada problem bo zamieszkalem w Anglii :)) ale organizm powoli sie dostosowal do miejscowego klimatu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ori77 Chorzy na pogodę IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 03.11.05, 23:15 Na swoim przykladzie moge powiedziec, ze 'meteoropatia' to fakt, a nie zadne wymysly. W slonecznym, cieplym klimacie czuje sie jak w niebie, nic mi nie dolega, a w zimnym, pochmurnym, deszczowym/snieznym zycie ze mnie doslownie uchodzi. Z klimatem/pogoda jest jak z jedzeniem: jednym szkodzi to, co innych nie rusza. Nic dodac, nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halny przy halnym jest niedotlenienie (ta sama ilosc po- IP: 62.121.136.* 04.11.05, 02:32 dgrzanie rozrzedzona) i dla ludzi majacych problemy krazeniowe wyraznie to niedotlenienie jest wazne (wywoluje rozne negatywne subiektywnie i obiektywnie symptomy). Leki usprawniajace krazenie pomagaja. Paradoksalnie alkohol choc na wszystko wyraznie szkodzi ale w malej ilosci (20 g koniaku) na krazenie w sercu pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteoropaci !!!!! Re: Chorzy na pogodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 08:31 Meteoropata to człowiek wrażliwy na przelatujące meteoryty !!!! A człowiek wrażliwy na pogodę to meteopata !!! Odpowiedz Link Zgłoś