kazen 12.01.06, 10:06 Pewno z Kacapami, jak w 39 "przyjda z pomoca mniejszosci białoruskiej" przesladowanej przez polskie władze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzewko_szczescia Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 10:11 Jezuuuuuu, co za bzdury!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 11:22 Maskulinizacja społeczeństwa? Nie do pomyślenia, przecież idziemy w odwrotnym kierunku. -- Piękne zdjęcia doceniaj, kiepskie konstruktywnie krytykuj obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd "Rodzimy mężów,... 12.01.06, 11:50 ... a gdzie oni znajdą żony, skoro nie widać dziewczynek?" Tajlandia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rade a ja tam jestem homo ... IP: *.com.pl / *.com.pl 12.01.06, 11:56 mi tam żona nie jest potrzebna mam chłopaka. Za dwadzieścia lat to byłyby żniwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.01.06, 12:57 ja tez jestem gejem i nawet poslubilem faceta no niestety w Belgii niestety nie mozemy miec dzieci ale jesli nasza sytuacja sie ustabilizuje to adoptujemy dziecko, moze byc taki chlopiec z Polski, ktorych bedzie tam za duzo:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: araukaria re:GEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:12 Mam szczerą nadzieję i nie tylko ja, że nigdy nie zaadoptujesz dziecka. Biedak będzie mówił, że jeden tatuś to mamusia a drugi tatuś. Chore to wszystko jest.Człowieku ocknij się i zacznij się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej Re: re:GEJ IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.01.06, 13:46 no niczego innego sie nie spodziewalem jak tylko takich komentarzy z polskiego ciemnogrodu np w Belgii nikomu nie przyszloby do glowy tak komentowac tego ze gej chce adoptowac dziecko no a juz napewno nie zalecac leczenia sie!!! tak blisko tak Polska a tak daleko smutne to!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: re:GEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:11 jak chcecie zalożyć rodzinę i mieć dziecko to je sobie zróbcie i urodzcie w zgodzie z przyrodą. Adoptowane to nie to samo, nigdy nie da Ci ono poczucia ojcostwa i nie wzbudzi prawdziwego instynku rodzicielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tatamajaja czesc z nich bedzie pedalami a czesc shemales 12.01.06, 23:10 czyli panienkami z kutasami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja!!!!!!!!!!!!! pary gejow najczesciej adoptuja chlopakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:20 Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: pary gejow najczesciej adoptuja chlopakow 13.01.06, 08:23 Nie zgadzam się na skazywanie dzieci na TAKICH rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja!!!!!!!!!!!!! wniosek? natura widzi zapotrzebowanie na chlopcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:24 natura sama potrafi ocenic na co jest teraz wieksze zapotrzebowanie. No i sie chlopcow wiecej rodzi, bo okazuje sie ze geje to wlasnie chlopcow adoptuja, a adopcja przez pary homoseksualne jest juz dozwolona w coraz wiecej krajow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamituel Re: re:GEJ IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:45 A Tobie nie przyszło do głowy, że jeśli adoptujesz dziecko to na 99% będzie ono heteroseksualne. Jeśli będzie żyło w Twoim domu to pozbawisz je szans na normalny rozwój. Poza tym, jak wskazują badania, spośród wszystkich gejów tylko kilka procent jest homoseksualna z natury - pozostała część ma takie urojenia czy jakkolwiek to nazwać. Nie jestem przeciwnikiem związków homoseksualnych, wspólnot majątkowych itp. ale jeśli chodzi o adpopcję dzieci to jestem zdania, że jeżeli homoseksualista chce mieć dziecko, to niech je sobie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: almeraya Re: re:GEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:21 Ciemnogród, to pojęcie u początków miało same dobre cechy. Że w Belgii nikomu do głowy nie przyszłoby...z szacunkiem, ale teraz wiemy, ze bycie gejem to nie sprawy genów, a przede wszystkim braku w życiu chłopaka OJCA DOBREGO, szanującego swojego syna, kochającego go, zdrowego małżenstwa itd. "lecz się " ma więc tutaj zasadność, a to, że większość na "zgniłym zachodzie" tak myśli, to nie znaczy,że jest to DOBRE i korzystne dla społeczeństwa. Poczytaj historię świata i cywilizacji, odkryjesz, że prostytuacja i gejostwo tamtych czasów było głownym źródłem upadku tych kultur. Pozdrawiam MAMOTATO..kim więc jesteś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Re: re:GEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:15 Admin mnie wycial, wiec powtorze kulturalniej. Jak chcesz sobie cos adoptowac, to wez klocka lub pajaca gumowego, a od dzieci lapy z daleka. Rodzicielstwo nie dla ciebie, jakie wartosci takiemu dziecku chcesz pokazac ? Rodzine, w ktorej twoj ******* (czyt: partner) to tata, a ty to mama ? Sam fakt, ze zniewiescialy ci miesnie ****** nie czyni z ciebie jeszcze mamy. Siedz w Belgii i nie wracaj, powtorze ci to. Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: re: **** 13.01.06, 08:21 Cieszę się, że nie doznałeś rozczarowania w swym ‘jasnogrodzie’ – Belgii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocek Re: re:GEJ IP: *.nbp.pl 12.01.06, 14:54 Ale tragedia! Chyba wyjade z kraju, w ktorym homoseksualizm kojarzy sie z waleniem w d..e A co do poczucia rodzicielstwa, to czy uwazasz, ze pary heteroseksualne tez nie powinny adoptowac, bo nigdy nie beda kochac jak swojaka? smierc ciemnocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: re:GEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:18 "smierc ciemnocie " ?! to dopiero jest tragedia. To ze jestem ciemnoskory (w polowie) to od razu "ciemnota"? Potem sam sie dziwi, ze go wyzywaja od zboczencow i pederastow, czego ja nie robie, bo szczerze uboleam nad losem gejow, bo zal mi tego jak ludzie ich po swinsku traktuja, przeciez to nie ich wina, ze sie tacy udali. Szkoda,ze niektorzy sami jak swinie sie zachowuja, wiec moze faktycznie zasluzyli... Jesli chodzi o adopcje przez pary hetero to dajmy dziecku wolny wybor swej zyciowej patologii! Para jest przciez bardzo dokladnie badana przez psychologa czy kuratora czy nie zepsuje dziecka zanim pozwoli sie jej adoptowac. A rodzicielstwo to rodzice, a rodzice to ojciec i matka, wiec nie rozumiem dlaczego uzywasz tego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Re: re:GEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:20 Wyjedz. Byle daleko. A z czym innym kojarzy ci sie homoseksualizm, jesli nie z waleniem w d***pe? Pytanie retoryczne, odpowiedz zachowaj dla siebie. Wyjedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: re:GEJ IP: *.pl 13.01.06, 10:50 Funky, sam pewnie jedziesz swoja panienke w pupe a na innych tak najezdzasz, co za roznica chlopczyk czy dziewczynka skoro ladujesz akurat w ten otworek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: re:GEJ IP: *.pl 13.01.06, 10:56 Za 20 lat w pelni legalnie bedziesz mogl zawrzec zwiazek malzenski z owca i wspolnie z owca wychowywac legalnie zakupione w Polsce dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybek Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.01.06, 19:25 a ja Swietuje bo bede miala tym razem siostrzenca dzis sie okazało :) ktory sie urodzi w Holandii liberalnym kraju i oby było mu tam dobrzse i wychowa sie przynajmniej wsród ludzi o różnych orientacjach i poglądach bo niestety w Polsce ciągle jesteśmy zamknięci na innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarna Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.06, 23:56 sami se zrobcie skoro sami potraficie żyć~~!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 Re: a ja tam jestem homo ... 13.01.06, 00:33 zwłaszcza, że "profesor" w artykule daje do zrozumienia, że podczas stresu giną plemniki męskie, a "przeżywają" żeńskie, skoro istnieje coś takiego jak plemniki żeńskie to jakby dwóch gejów się dobrało jeden z plemnikami męskimi, a drugi żeńskimi - to może coś by z tego wyniknęło - jakiś potomek, kto wie? W każdym razie za odkrycie plemników żeńskich należy przyznać Nobla temu "profesorowi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droid Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.chello.pl 13.01.06, 14:10 No ja nie wiem czy za to nalezy mu sie nagroda nobla, bo ja sie juz w podstawowce o tym uczylem na biologii. To ojciec "decyduje" jaka bedzie plec dziecka w zaleznosci czy plemniczki maja chromosom X ("żenski") czy Y ("meski") bo jajeczko kobiety ma tylko chromosom X. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.pl 13.01.06, 10:59 Spoko, spoko, przyjdzie na to czas... Sztuczne macice juz zaczynaja dzialac, kupia sobie dziecko jakie im bedzie pasowalo - do wyboru do koloru. A i o czesci zamienne do czlowieka bedzie latwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: araukaria Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:09 zboczeniec.Mowa o noworodkach!!!! Zabrzmiało jak kolejne zboczenie: pedofilstwo!!! Co ty myślisz, że kazdy urodzony w tych latach chłopak będzie pedziem? FUJ. Lecz się a nie opowiadaj głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracy Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 12.01.06, 14:30 ale sie wyglupiacie:-) ja tam tez moge zaadoptowac takiego chlopca jak wam bedzie za duzo. jak sie moja dziewczyna zgodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracy Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 12.01.06, 14:34 ale sie wyglupiacie:-) nie mam zamioru rodzic ani zgodnie z natura ani po bozemu ani w ogole. i chetnie kiedys zaadoptuje takiego chlopca jak wam bedzie za duzo. jak sie moja dziewczyna zgodzi :-) a urodzic moge kiedys parze gejow coby naturalnie bylo :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej "a urodzic moge kiedys parze gejow coby naturalnie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.01.06, 15:04 "a urodzic moge kiedys parze gejow coby naturalnie bylo" no to zajefajnie mam pare znajomych gejow ktorym jakas kobieta urodzila dziecko-dziewczynke- adoptowali ja zaraz po urodzeniu juz minely dwa lata i wszystko jest ok wszyscy sa zadowoleni wiec moze i my sie na takie cos zdecydujemy jest ktoras chetna do takiego ukladu z wysokim becikowym moze nawet :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_matador Re: "a urodzic moge kiedys parze gejow coby natur IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 12.01.06, 15:21 Skąd wiesz, że wszyscy są zadowoleni? Spytajcie tę dziewczynkę za 20 lat czy wszystko jej jedno, że nie miała matki, z którą mogła porozmawiać jak kobieta z kobietą. O ile nie mam nic przeciwko gejom, ich związkom, małżenstwom, dziedziczeniu itd. to od dzieci wara! Wszystko jest dozwolone dopóki wszyscy się zgadzają na to co robią - a dziecka nikt o zgodę nie pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej Re: "a urodzic moge kiedys parze gejow coby natur IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.01.06, 15:32 no jasne ze dziecka o zgode nikt nie pyta ale chyba lepiej aby dziecko zylo w dobrych warunkach, otoczone miloscia niz w patologicznej rodzinie gdzie nikt na nie nie zwraca uwagi a matka nie ma ochoty z nim gadac lub jej w ogole nie ma bo w takich warunkach rodzi sie dopiero patologia!!! tu nikt nie mowi o adopcji dzieci ze szczesliwych rodzin!!! chodzi o wyjatkowe wypadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: "a urodzic moge kiedys parze gejow coby natur IP: *.sympatico.ca 12.01.06, 15:55 No wlasnie dziecko o zgode nikt nie pyta.I pewnie lepiej jest by dziecko bylo bite, molestowane, glodzone ale z mamusia i tatusiem ktorzy nigdy nie trzezwieja niz np w domu gdzie sa dwie mamusie badz dwoch tatusiow bo to przeciez nienaturalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAlineczka Re: "a urodzic moge kiedys parze gejow coby natur IP: *.onlink.net 12.01.06, 18:07 zeby wyrownac balans w naturze, chlopcow powinno rodzic sie wiecej bo wiecej ich tez ginie wskutek nieszczesliwych wypadkow. Sa mniej ostrozni,bardziej brawurowi,bardziej zadni przygod a wiec i odsiew naturalny jest wiekszy.Niektorzy nazywaja to selekcja naturalna. :))))No i ich izolacja jest tez znacznie wieksza (wiezienia). NIe poprawiajcie Pana Boga. On wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitod Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:43 Wszyscy którzy są za tm żeby geje mogli adoptować dzieci, niech przez chwilę tylko sobie wyobrażą, że są DZIEĆMI GEJÓW...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek pierwotna przyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:06 Podstawową przyczyną takich statystyk jest rozpowszechnienie badań prenatalnych, dzięki którym wiemy jaka będzie płeć dziecka jeszcze przed narodzeniem i możemy usunąć ciążę jeśli płeć nie zgadza się z naszym oczekiwaniem. A bardziej pożądane jest potomstwo płci męskiej więc dziewczynki usuwa się częściej. I to jest jedyny rzeczowy argument za zakazam przerywania ciąży w nieuzasadnionych przypadkach - zaburzenie równowagi demograficznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawicowiec SLUSZNIE! MAMY ARGUMENT ZA ABORCJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawicowiec ZACZNIJCIE USUWAC TO NIE BEDZIE WOJNY! PEDzle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodlo na Ukrainie, Bialorusi, może być IP: *.c160.msk.pl 13.01.06, 08:48 nawet w Rosji. Jest tam masę ładnych dziewcząt czekających na "innostranca". I mają jeszcze jedną bardzo ważną zaletę, nie mają tak poprzewracane w głowach jak Polki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Autor do szkoły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:50 Popieram! Co to jest do cholery Socjolog Społeczny?! Przecież socjologia zajmuje się społeczeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawa Zaczepiajcie Białoruś, Rosję, Iran - będzie wojna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:15 Przestańcie zaczepiać Białoruś, Rosję, Iran. Czy nie dość mamy rozlewu krwi? Czy musimy udawać mocarstwo? Zajmijmy sie pracą dla pokoju, tak bedzie lepiej dla całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Gorąco polecam zimne kompresy na głowę... 12.01.06, 11:24 Gość portalu: prawa napisał(a): > Przestańcie zaczepiać Białoruś, Rosję, Iran. Czy nie dość mamy rozlewu krwi? > Czy musimy udawać mocarstwo? Zajmijmy sie pracą dla pokoju, tak bedzie lepiej > dla całego świata. ...i nie tylko na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enemy Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.01.06, 10:17 Wojna juz trwa, tylko do Polski jeszcze nie doszla.. Zderzenie cywilizacji? Europa, islam, terroryzm i fundamentalizm islamski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:21 Ja mam dwie córki i jednego syna. Znam nieliczne osoby, którym w ostatnich 3 latach urodził się syn, za to wiele takich, którzy mają małe córeczki. Cóż za subiektywny artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 11:27 Gość portalu: donna napisał(a): > Ja mam dwie córki i jednego syna. Znam nieliczne osoby, którym w ostatnich 3 > latach urodził się syn, za to wiele takich, którzy mają małe córeczki. Cóż za > subiektywny artykuł. A co powiesz na dane GUS z kilku ostatnich lat mówiące o nadwyżce liczby narodzonych chłopców nad dziewczynkami sięgającej 10, 11 i 14 tysięcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzki Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: 212.87.3.* 12.01.06, 12:12 > A co powiesz na dane GUS z kilku ostatnich lat mówiące o nadwyżce liczby > narodzonych chłopców nad dziewczynkami sięgającej 10, 11 i 14 tysięcy? Czyli mamy 185 tysięcy do 174 tysięcy narodzin... czyli 106 do 100 Cholera, zawsze tak było... Chłopców zawsze rodzi się parę procent więcej bo są płcią słabszą genetycznie, częściej zapadaja na głupie choroby, częściej giną w wypadkach (brawura, agresja).... Do 30 roku życia (mniej więcej) utrzymuje się nadwyżka mężczyzn po czym następuje zamiana..... No 175 do 160 tysięcy to już byłaby wyraźna różnica, ale z takich badziewnych danych trudno powiedzieć cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megasia Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: 217.153.46.* 12.01.06, 13:01 No, dobrze mówi, dać mu wódki!! Czy ktoś kiedys słyszał, żeby 3 10-letnie dziewczynki rozerwał niewypał znaleziony w lesie?? :) Natura jest mądra...i wszystko sie wyrównuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
shine Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 14:56 ...ja też odniosłam takie wrażenie, co do subiektywności artykułu. Chociaż sama spodziewam się synka, co bardzo mnie cieszy, bo oboje z mężem tego pragnęliśmy. Poza tym u wszystkich naszych znajomych rodzą się nieustannie dziewczyny, w rodzinie też. Dlatego stwierdzenie, że obecnie jest rodzą się w większości chłopcy jest dużo przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 15:15 shine napisała: > ...ja też odniosłam takie wrażenie, co do subiektywności artykułu. Chociaż sama > spodziewam się synka, co bardzo mnie cieszy, bo oboje z mężem tego pragnęliśmy > . > Poza tym u wszystkich naszych znajomych rodzą się nieustannie dziewczyny, w rod > zinie też. Dlatego stwierdzenie, że obecnie jest rodzą się w większości chłopcy > jest dużo przesadzone. Czyli twoim zdaniem niekoniecznie "185 tysięcy > 174 tysięcy" ??? Otóż wynik tego działania (prawda lub fałsz) nie zależy od obiektywizmu dziennikarza. Co na to twoja pani od matematyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:03 Za to Twoje obserwacje są jak najbardziej obiektywne. Dobry dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.ipartners.pl 12.01.06, 10:24 Ciekawe, a informatykom rodzą się w dużej większości dziewczynki. Nikt tego jeszcze formalnie nie sklasyfikował, ale myślę że kiedyś dojdą do kwestii napromieniowania i uznają to za chorobę zawodową. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 11:30 Gość portalu: Przemo napisał(a): > Ciekawe, a informatykom rodzą się w dużej większości dziewczynki. > > Nikt tego jeszcze formalnie nie sklasyfikował, ale myślę że kiedyś dojdą do kwe > stii napromieniowania i uznają to za chorobę zawodową. Kolego, pół świata pracuje całymi dniami przy komputerach. I co? I nic. Jakie napromieniowanie, czym? Odpowiedz Link Zgłoś
maya009 Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 13:03 To dziwne, u mnie wszyscy informatycy mają chłopaków, jest tylko 1 dziewczynka na kilkanaścioro dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informatyczka Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.icpnet.pl 12.01.06, 14:24 Mój mąż jest informatykiem i ja również i mamy dwóch chlopców. Moi szefowie są informatykami i jeden ma 3 chlopaków, drugi 2 dziewczynki a trzeci ma 2 chłopaków i dziewczynkę. Myślę, że to błędna interpretacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:27 informatykom wogóle nie rodzą się dzieci, bo uprawiają seks wirtualny. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-2005 spokojnie 12.01.06, 10:24 za 2/3 lata urodza się ich żony, bez paniki, zreszta wiekszośc z tych dziedziaczków i tak stąd wyjedzie i znajdzie zony gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Będzie wojna o... kobiety ! Dla niektórych zabrakn IP: *.proxy.bosbank.pl / *.bosbank.pl 12.01.06, 10:32 Odpowiedz Link Zgłoś
loginblox Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 10:34 no to wynika z tego, ze w czasie wojny rodzi sie wiecej dziewczynek, bo mezczyzni na wojnie raczej zestresowani sa, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polemista_x [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 10:42 a mnie zastanawia co to za tragedia, powód do podnoszenia alarmu, że nie ma niebeskich ubranek co za różnica Odpowiedz Link Zgłoś
maya009 Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 13:05 nie wyobrażam sobie mojego synka w różowej sukienusi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulla25 różowe ubranka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.01.06, 14:05 w Polsce tradycją było, że chłopcy nosili ubranka różowe, jak Pan Jezus, a dziewczynki niebieskie, jak Maria. Moda na kolory odwrotne przyszła z USA i wyparła naszą tradycję. Możesz śmiało ubierać chłopca po polsku, na różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.sympatico.ca 12.01.06, 16:03 No wlasnie nie wiem.Moj syn spokojnie lezal sobie w wozeczku w skarpeteczkach z rozowa lamoweczka i na pytanie dlaczego chlopczyk ma na skarpetach dziewczecy kolor odpowiadalam ze ma starsza siostre.A co sie stanie jakby kupic NEUTRALNY kolor? Trzeba by zapytac specow czy kolor ubranka ma wplyw na psychike dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: 213.25.91.* 12.01.06, 10:45 Śmieszna jest ta Luiza, która mówi, że brakuje niebieskich ubranek - to niech kupuje różowe! Co to za kretyński przesąd z tymi kolorami? Kobieto, nie ośmieszaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daarnor Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:47 Różowe? Dla chłopaka? Widać, że to kobieta pisała.... :) Daar Odpowiedz Link Zgłoś
moriach Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 10:55 Jak czytam ten artykuł to dochodzę do wniosku,że na świecie są tylko dwa kolory: niebieski i różowy. To już nie można chłopca ubrać na żółto a dziewczynki na zielono?? Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahannaw Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 13:34 Mnie interesuje, czy wejście na degeneratkowo jest bezpłatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:24 chyba nie masz synka, ubierz go na różowo - fuuuuu, ja nawet córki bym w róże nie ubrała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:48 "Po prostu to oznaka trendu, że w Polsce żyje nam się coraz lepiej - mówi prof. Czapiński" Propaganda sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Idzie bezhołowie. Rany Boskie! 12.01.06, 10:55 Pojawiają się głupie teksty w gazetach i to na masową skalę. Rany Boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerad Ja się nie zgadzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:57 Mwszyscy znajomi z którymi utrzymuje kontakt mają właśnie.... dziewczynki!!!! Gdzie się nie rozjerze, to dziewczynki! Ja własnie spodziewam się dziecka i myslę że własnie będzie to....CHŁOPCZYK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.net.external.hp.com 12.01.06, 11:00 Gratuluje glopoty autorowi tego wspanialego artykulu, napisanego na podstawie tego co slina przyniosla po zjedzeniu dietetycznego hamburgera ... A teoria pana profesora - super !!! Spoleczenstowo zyje bezstresowo ... ahhha to gdzie ja zyje ?! 28-letni bezstresowy manager co mu sie 3-ci syn rodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:25 bezstresowo to się żyło za Gierka, heh. Koleś z księżyca spadł - profesor - buhahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
ragnah Fajnie - przynajmniej moja córka... 12.01.06, 11:03 ...będzie miała duży wybór. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bałuciarz Re: W ŁODZI RODZĄ SIE SAME DZIEWCZYNKI!!! IP: *.pai.net.pl 12.01.06, 11:06 FAJNIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziak Re: W ŁODZI RODZĄ SIE SAME DZIEWCZYNKI!!! IP: 217.77.224.* 12.01.06, 11:43 i baaaardzo dobrze hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: W ŁODZI RODZĄ SIE SAME DZIEWCZYNKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:54 czyzby powtorka z Seksmisji..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia mama Maji Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: 217.153.152.* 12.01.06, 11:07 Witam, a u nas w gronie znajomych rodzą sią same dziewczynki!!!!!! dziwne!!! ja też mam dziewczynkę 8 miesięczną, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu profesor czapinski to pomylony oszolom 12.01.06, 11:08 jak mozna cytowac debila ktory "naukowo" bredzi o propagandzie sukcesu co ma podobno wlyw na rodzenie chlopcow. strzaskac mo mordzie glupich psow michnika z publikowaie tych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: profesor czapinski to pomylony oszolom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:14 ja mam dwóch synów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:14 Wsród znanych mi osób trend jest odwrotny. Tylko jeden chłopak i 8 dziewcynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła będą mieli żony z Chin, Wietnamu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:26 będą mieli żony z Chin, Wietnamu, Indii itp, tylko trzeba będzie wcześniej zakontraktować, żeby rodzice dzewczynek nei pozbywali się ich jeszcze w łonach matek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niby? Re: będą mieli żony z Chin, Wietnamu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:33 Na wschodzie dużo, duuużo więcej jest chłopców niż dziewczynek - bo one są niepożądane i się je zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietliwa Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 12.01.06, 11:28 W artykule Luiza stwierdza.."Szukanie ubranka dla chłopca to teraz faktycznie koszmar.... Różowych ubranek dla dziewczynek było na wieszakach pełno, a niebieskich tyle co kot napłakał". No i prosze, a jak Luiza sie urodzila, to znalezienie JAKIEGOKOLWIEK ubranka bylo nie tyle koszmarem co cudem.. To chyba dopiero najlepiej swiadczy jak daleka droge przeslismy w okresie ostatnich 20 lat..ale jak nam zabraklo prwadziwych problemow to za to jakie "koszmary" umiemy sobie "stwarzac"..! Odpowiedz Link Zgłoś
janosikw Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 11:30 przyszłość należy do gejów hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Ludzie planują dzieci sa rozsądniejsi 12.01.06, 11:43 Według badań 70% małżeństw chce pierwszego syna. Ludzie teraz planują dzieci, sa rozsądniejsi. Ponieważ zazwyczaj kończy się na pierwszym dziecku więc mamy więcej synów. Kiedy mieli po 3-4 dzieci planowanie nie było takie ważne. Z drugiej strony coraz więcej osób ma problemy z płodnością (25%) więc wyznacza się owulację i ten dzień kiedy szanse są największe, największe są wtedy też szanse na chłopca. W wyniku inseminacji rodzi się 80% chłopców (następuje w okolicach owulacji). Jeżeli zmieni się trend i będziemy chcieli mieć 2 dzieci wówczas jako drugie większość par wskazuje córkę i się wyrówna. Co do pilotów to nie stres wpływa na to, że mają córki ale siedzący tryb pracy zmiany ciśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:49 Tak, to rzeczywiście prawda.Spodziewamy się z mężem dzidziusia w kwietniu i to też oczywiście będzie chłopak.To pierwszy bobas w naszej rodzinie, więc było nam to wszystko jedno. Ale druga mogłaby być juz dziewczynka?! Czas pokaże. A z tymi niebieskimi ubrankami to chyba lekka przesada... Odpowiedz Link Zgłoś