Dodaj do ulubionych

Chłopaki się rodzą! Idzie wojna?

12.01.06, 10:06
Pewno z Kacapami, jak w 39 "przyjda z pomoca mniejszosci białoruskiej"
przesladowanej przez polskie władze
Obserwuj wątek
    • drzewko_szczescia Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 10:11
      Jezuuuuuu, co za bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!
      • looney1 Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 11:22
        Maskulinizacja społeczeństwa? Nie do pomyślenia, przecież idziemy w odwrotnym
        kierunku.

--
        Piękne zdjęcia doceniaj, kiepskie konstruktywnie krytykuj
        obiektywni.pl
        • parazyd "Rodzimy mężów,... 12.01.06, 11:50
          ... a gdzie oni znajdą żony, skoro nie widać dziewczynek?"

Tajlandia?
          • Gość: rade a ja tam jestem homo ... IP: *.com.pl / *.com.pl 12.01.06, 11:56
            mi tam żona nie jest potrzebna mam chłopaka.
            Za dwadzieścia lat to byłyby żniwa ;)
            • Gość: Gej Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.01.06, 12:57
              ja tez jestem gejem i nawet poslubilem faceta no niestety w Belgii niestety nie
              mozemy miec dzieci ale jesli nasza sytuacja sie ustabilizuje to adoptujemy
              dziecko, moze byc taki chlopiec z Polski, ktorych bedzie tam za duzo:-)
              pozdrawiam
              • Gość: araukaria re:GEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:12
                Mam szczerą nadzieję i nie tylko ja, że nigdy nie zaadoptujesz dziecka. Biedak
                będzie mówił, że jeden tatuś to mamusia a drugi tatuś. Chore to wszystko
                jest.Człowieku ocknij się i zacznij się leczyć
                • Gość: Gej Re: re:GEJ IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.01.06, 13:46
                  no niczego innego sie nie spodziewalem jak tylko takich komentarzy z polskiego
                  ciemnogrodu
                  np w Belgii nikomu nie przyszloby do glowy tak komentowac tego ze gej chce
                  adoptowac dziecko no a juz napewno nie zalecac leczenia sie!!!
                  tak blisko tak Polska a tak daleko smutne to!!!pozdrawiam
                  • Gość: jk Re: re:GEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:11
                    jak chcecie zalożyć rodzinę i mieć dziecko to je sobie zróbcie i urodzcie w
                    zgodzie z przyrodą. Adoptowane to nie to samo, nigdy nie da Ci ono poczucia
                    ojcostwa i nie wzbudzi prawdziwego instynku rodzicielskiego.
                    • tatamajaja czesc z nich bedzie pedalami a czesc shemales 12.01.06, 23:10
                      czyli panienkami z kutasami
                      • Gość: racja!!!!!!!!!!!!! pary gejow najczesciej adoptuja chlopakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:20
                        • charnel Re: pary gejow najczesciej adoptuja chlopakow 13.01.06, 08:23
                          Nie zgadzam się na skazywanie dzieci na TAKICH rodziców
                        • Gość: racja!!!!!!!!!!!!! wniosek? natura widzi zapotrzebowanie na chlopcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:24
                          natura sama potrafi ocenic na co jest teraz wieksze zapotrzebowanie. No i sie
                          chlopcow wiecej rodzi, bo okazuje sie ze geje to wlasnie chlopcow adoptuja, a
                          adopcja przez pary homoseksualne jest juz dozwolona w coraz wiecej krajow
                  • Gość: kamituel Re: re:GEJ IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:45
                    A Tobie nie przyszło do głowy, że jeśli adoptujesz dziecko to na 99% będzie ono
                    heteroseksualne. Jeśli będzie żyło w Twoim domu to pozbawisz je szans na
                    normalny rozwój. Poza tym, jak wskazują badania, spośród wszystkich gejów tylko
                    kilka procent jest homoseksualna z natury - pozostała część ma takie urojenia
                    czy jakkolwiek to nazwać. Nie jestem przeciwnikiem związków homoseksualnych,
                    wspólnot majątkowych itp. ale jeśli chodzi o adpopcję dzieci to jestem zdania,
                    że jeżeli homoseksualista chce mieć dziecko, to niech je sobie zrobi.
                  • Gość: almeraya Re: re:GEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:21
                    Ciemnogród, to pojęcie u początków miało same dobre cechy. Że w Belgii nikomu
                    do głowy nie przyszłoby...z szacunkiem, ale teraz wiemy, ze bycie gejem to nie
                    sprawy genów, a przede wszystkim braku w życiu chłopaka OJCA DOBREGO,
                    szanującego swojego syna, kochającego go, zdrowego małżenstwa itd. "lecz się "
                    ma więc tutaj zasadność, a to, że większość na "zgniłym zachodzie" tak myśli,
                    to nie znaczy,że jest to DOBRE i korzystne dla społeczeństwa. Poczytaj historię
                    świata i cywilizacji, odkryjesz, że prostytuacja i gejostwo tamtych czasów było
                    głownym źródłem upadku tych kultur. Pozdrawiam MAMOTATO..kim więc jesteś ??
                  • Gość: Funky Re: re:GEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:15
                    Admin mnie wycial, wiec powtorze kulturalniej.
                    Jak chcesz sobie cos adoptowac, to wez klocka lub pajaca gumowego, a od dzieci
                    lapy z daleka. Rodzicielstwo nie dla ciebie, jakie wartosci takiemu dziecku
                    chcesz pokazac ? Rodzine, w ktorej twoj ******* (czyt: partner) to tata, a ty
                    to mama ? Sam fakt, ze zniewiescialy ci miesnie ****** nie czyni z ciebie
                    jeszcze mamy.

Siedz w Belgii i nie wracaj, powtorze ci to.
                  • charnel Re: re: **** 13.01.06, 08:21
                    Cieszę się, że nie doznałeś rozczarowania w swym ‘jasnogrodzie’ – Belgii :)
                • Gość: Funky [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:57
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: Klocek Re: re:GEJ IP: *.nbp.pl 12.01.06, 14:54
                    Ale tragedia!
                    Chyba wyjade z kraju, w ktorym homoseksualizm kojarzy sie z waleniem w d..e
                    A co do poczucia rodzicielstwa, to czy uwazasz, ze pary heteroseksualne tez nie
                    powinny adoptowac, bo nigdy nie beda kochac jak swojaka?

smierc ciemnocie
                    • Gość: jk Re: re:GEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:18
                      "smierc ciemnocie " ?! to dopiero jest tragedia.
                      To ze jestem ciemnoskory (w polowie) to od razu "ciemnota"? Potem sam sie dziwi,
                      ze go wyzywaja od zboczencow i pederastow, czego ja nie robie, bo szczerze
                      uboleam nad losem gejow, bo zal mi tego jak ludzie ich po swinsku traktuja,
                      przeciez to nie ich wina, ze sie tacy udali. Szkoda,ze niektorzy sami jak swinie
                      sie zachowuja, wiec moze faktycznie zasluzyli...

Jesli chodzi o adopcje przez pary hetero to dajmy dziecku wolny wybor swej
                      zyciowej patologii! Para jest przciez bardzo dokladnie badana przez psychologa
                      czy kuratora czy nie zepsuje dziecka zanim pozwoli sie jej adoptowac.
                      A rodzicielstwo to rodzice, a rodzice to ojciec i matka, wiec nie rozumiem
                      dlaczego uzywasz tego slowa.
                    • Gość: Funky Re: re:GEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:20
                      Wyjedz. Byle daleko. A z czym innym kojarzy ci sie homoseksualizm, jesli nie z
                      waleniem w d***pe? Pytanie retoryczne, odpowiedz zachowaj dla siebie.

Wyjedz.
                      • Gość: sceptyk Re: re:GEJ IP: *.pl 13.01.06, 10:50
                        Funky, sam pewnie jedziesz swoja panienke w pupe a na innych tak najezdzasz, co
                        za roznica chlopczyk czy dziewczynka skoro ladujesz akurat w ten otworek ;)
                • Gość: sceptyk Re: re:GEJ IP: *.pl 13.01.06, 10:56
                  Za 20 lat w pelni legalnie bedziesz mogl zawrzec zwiazek malzenski z owca i
                  wspolnie z owca wychowywac legalnie zakupione w Polsce dziecko.
              • Gość: grzybek Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.01.06, 19:25
                a ja Swietuje bo bede miala tym razem siostrzenca dzis sie okazało :) ktory sie
                urodzi w Holandii liberalnym kraju i oby było mu tam dobrzse i wychowa sie
                przynajmniej wsród ludzi o różnych orientacjach i poglądach bo niestety w
                Polsce ciągle jesteśmy zamknięci na innych
              • Gość: ciężarna Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.06, 23:56
                sami se zrobcie skoro sami potraficie żyć~~!!!!
                • jaruzel2 Re: a ja tam jestem homo ... 13.01.06, 00:33
                  zwłaszcza, że "profesor" w artykule daje do zrozumienia, że podczas stresu giną
                  plemniki męskie, a "przeżywają" żeńskie, skoro istnieje coś takiego jak
                  plemniki żeńskie to jakby dwóch gejów się dobrało jeden z plemnikami męskimi, a
                  drugi żeńskimi - to może coś by z tego wyniknęło - jakiś potomek, kto wie?
                  W każdym razie za odkrycie plemników żeńskich należy przyznać Nobla
                  temu "profesorowi".
                  • Gość: droid Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.chello.pl 13.01.06, 14:10
                    No ja nie wiem czy za to nalezy mu sie nagroda nobla, bo ja sie juz w
                    podstawowce o tym uczylem na biologii. To ojciec "decyduje" jaka bedzie plec
                    dziecka w zaleznosci czy plemniczki maja chromosom X ("żenski") czy Y ("meski")
                    bo jajeczko kobiety ma tylko chromosom X.
                • Gość: sceptyk Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.pl 13.01.06, 10:59
                  Spoko, spoko, przyjdzie na to czas... Sztuczne macice juz zaczynaja dzialac,
                  kupia sobie dziecko jakie im bedzie pasowalo - do wyboru do koloru. A i o czesci
                  zamienne do czlowieka bedzie latwiej...
            • Gość: araukaria Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:09
              zboczeniec.Mowa o noworodkach!!!! Zabrzmiało jak kolejne zboczenie:
              pedofilstwo!!! Co ty myślisz, że kazdy urodzony w tych latach chłopak będzie
              pedziem? FUJ. Lecz się a nie opowiadaj głupot.
              • Gość: tracy Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 12.01.06, 14:30
                ale sie wyglupiacie:-) ja tam tez moge zaadoptowac takiego chlopca jak wam
                bedzie za duzo. jak sie moja dziewczyna zgodzi :-)
              • Gość: tracy Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 12.01.06, 14:34
                ale sie wyglupiacie:-) nie mam zamioru rodzic ani zgodnie z natura ani po
                bozemu ani w ogole. i chetnie kiedys zaadoptuje takiego chlopca jak wam bedzie
                za duzo. jak sie moja dziewczyna zgodzi :-) a urodzic moge kiedys parze gejow
                coby naturalnie bylo :-DD
                • Gość: Gej "a urodzic moge kiedys parze gejow coby naturalnie IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.01.06, 15:04
                  "a urodzic moge kiedys parze gejow coby naturalnie bylo"
                  no to zajefajnie
                  mam pare znajomych gejow ktorym jakas kobieta urodzila dziecko-dziewczynke-
                  adoptowali ja zaraz po urodzeniu juz minely dwa lata i wszystko jest ok
                  wszyscy sa zadowoleni
                  wiec moze i my sie na takie cos zdecydujemy
                  jest ktoras chetna do takiego ukladu z wysokim becikowym moze nawet :-)
                  pozdrawiam

• Gość: el_matador Re: "a urodzic moge kiedys parze gejow coby natur IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 12.01.06, 15:21
                    Skąd wiesz, że wszyscy są zadowoleni? Spytajcie tę dziewczynkę za 20 lat czy
                    wszystko jej jedno, że nie miała matki, z którą mogła porozmawiać jak kobieta z
                    kobietą. O ile nie mam nic przeciwko gejom, ich związkom, małżenstwom,
                    dziedziczeniu itd. to od dzieci wara! Wszystko jest dozwolone dopóki wszyscy się
                    zgadzają na to co robią - a dziecka nikt o zgodę nie pyta.
                    • Gość: Gej Re: "a urodzic moge kiedys parze gejow coby natur IP: *.241.81.adsl.skynet.be 12.01.06, 15:32
                      no jasne ze dziecka o zgode nikt nie pyta ale chyba lepiej aby dziecko zylo w
                      dobrych warunkach, otoczone miloscia niz w patologicznej rodzinie gdzie nikt na
                      nie nie zwraca uwagi a matka nie ma ochoty z nim gadac lub jej w ogole nie ma
                      bo w takich warunkach rodzi sie dopiero patologia!!!
                      tu nikt nie mowi o adopcji dzieci ze szczesliwych rodzin!!!
                      chodzi o wyjatkowe wypadki
                    • Gość: kate Re: "a urodzic moge kiedys parze gejow coby natur IP: *.sympatico.ca 12.01.06, 15:55
                      No wlasnie dziecko o zgode nikt nie pyta.I pewnie lepiej jest by dziecko bylo
                      bite, molestowane, glodzone ale z mamusia i tatusiem ktorzy nigdy nie
                      trzezwieja niz np w domu gdzie sa dwie mamusie badz dwoch tatusiow bo to
                      przeciez nienaturalne....
                  • Gość: CAlineczka Re: "a urodzic moge kiedys parze gejow coby natur IP: *.onlink.net 12.01.06, 18:07
                    zeby wyrownac balans w naturze, chlopcow powinno rodzic sie wiecej bo wiecej
                    ich tez ginie wskutek nieszczesliwych wypadkow. Sa mniej ostrozni,bardziej
                    brawurowi,bardziej zadni przygod a wiec i odsiew naturalny jest
                    wiekszy.Niektorzy nazywaja to selekcja naturalna. :))))No i ich izolacja jest
                    tez znacznie wieksza (wiezienia). NIe poprawiajcie Pana Boga. On wie co robi.
                • Gość: pitod Re: a ja tam jestem homo ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:43
                  Wszyscy którzy są za tm żeby geje mogli adoptować dzieci, niech przez chwilę
                  tylko sobie wyobrażą, że są DZIEĆMI GEJÓW...!!!
              • Gość: jaceek pierwotna przyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:06
                Podstawową przyczyną takich statystyk jest rozpowszechnienie badań
                prenatalnych, dzięki którym wiemy jaka będzie płeć dziecka jeszcze przed
                narodzeniem i możemy usunąć ciążę jeśli płeć nie zgadza się z naszym
                oczekiwaniem. A bardziej pożądane jest potomstwo płci męskiej więc dziewczynki
                usuwa się częściej.
                I to jest jedyny rzeczowy argument za zakazam przerywania ciąży w
                nieuzasadnionych przypadkach - zaburzenie równowagi demograficznej.
                • Gość: Prawicowiec SLUSZNIE! MAMY ARGUMENT ZA ABORCJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:03
                  • Gość: Prawicowiec ZACZNIJCIE USUWAC TO NIE BEDZIE WOJNY! PEDzle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 00:05
            • homosexualista2 ---będzie w czym wybierać hahahaha----- 13.01.06, 10:43
              ;-)
          • Gość: jodlo na Ukrainie, Bialorusi, może być IP: *.c160.msk.pl 13.01.06, 08:48
            nawet w Rosji. Jest tam masę ładnych dziewcząt czekających na "innostranca". I mają jeszcze jedną bardzo ważną zaletę, nie mają tak poprzewracane w głowach jak Polki.
      • Gość: Student Autor do szkoły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:50
        Popieram! Co to jest do cholery Socjolog Społeczny?! Przecież socjologia zajmuje się społeczeństwem.
    • Gość: prawa Zaczepiajcie Białoruś, Rosję, Iran - będzie wojna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:15
      Przestańcie zaczepiać Białoruś, Rosję, Iran. Czy nie dość mamy rozlewu krwi?
      Czy musimy udawać mocarstwo? Zajmijmy sie pracą dla pokoju, tak bedzie lepiej
      dla całego świata.
      • dziubek Gorąco polecam zimne kompresy na głowę... 12.01.06, 11:24
        Gość portalu: prawa napisał(a):

> Przestańcie zaczepiać Białoruś, Rosję, Iran. Czy nie dość mamy rozlewu krwi?
        > Czy musimy udawać mocarstwo? Zajmijmy sie pracą dla pokoju, tak bedzie lepiej
        > dla całego świata.

...i nie tylko na głowę.
    • Gość: enemy Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.01.06, 10:17
      Wojna juz trwa, tylko do Polski jeszcze nie doszla..

Zderzenie cywilizacji? Europa, islam, terroryzm i fundamentalizm islamski
    • Gość: donna Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:21
      Ja mam dwie córki i jednego syna. Znam nieliczne osoby, którym w ostatnich 3
      latach urodził się syn, za to wiele takich, którzy mają małe córeczki. Cóż za
      subiektywny artykuł.
      • dziubek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 11:27
        Gość portalu: donna napisał(a):

> Ja mam dwie córki i jednego syna. Znam nieliczne osoby, którym w ostatnich 3
        > latach urodził się syn, za to wiele takich, którzy mają małe córeczki. Cóż za
        > subiektywny artykuł.

A co powiesz na dane GUS z kilku ostatnich lat mówiące o nadwyżce liczby
        narodzonych chłopców nad dziewczynkami sięgającej 10, 11 i 14 tysięcy?
        • Gość: Gorzki Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: 212.87.3.* 12.01.06, 12:12
          > A co powiesz na dane GUS z kilku ostatnich lat mówiące o nadwyżce liczby
          > narodzonych chłopców nad dziewczynkami sięgającej 10, 11 i 14 tysięcy?

Czyli mamy 185 tysięcy do 174 tysięcy narodzin... czyli 106 do 100
          Cholera, zawsze tak było... Chłopców zawsze rodzi się parę procent więcej bo są
          płcią słabszą genetycznie, częściej zapadaja na głupie choroby, częściej giną w
          wypadkach (brawura, agresja).... Do 30 roku życia (mniej więcej) utrzymuje się
          nadwyżka mężczyzn po czym następuje zamiana.....

No 175 do 160 tysięcy to już byłaby wyraźna różnica, ale z takich badziewnych
          danych trudno powiedzieć cokolwiek
          • Gość: Megasia Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: 217.153.46.* 12.01.06, 13:01
            No, dobrze mówi, dać mu wódki!! Czy ktoś kiedys słyszał, żeby 3 10-letnie
            dziewczynki rozerwał niewypał znaleziony w lesie?? :)

Natura jest mądra...i wszystko sie wyrównuje :)
      • shine Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 14:56
        ...ja też odniosłam takie wrażenie, co do subiektywności artykułu. Chociaż sama spodziewam się synka, co bardzo mnie cieszy, bo oboje z mężem tego pragnęliśmy.
        Poza tym u wszystkich naszych znajomych rodzą się nieustannie dziewczyny, w rodzinie też. Dlatego stwierdzenie, że obecnie jest rodzą się w większości chłopcy jest dużo przesadzone.
        • dziubek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 15:15
          shine napisała:

> ...ja też odniosłam takie wrażenie, co do subiektywności artykułu. Chociaż sama
          > spodziewam się synka, co bardzo mnie cieszy, bo oboje z mężem tego pragnęliśmy
          > .
          > Poza tym u wszystkich naszych znajomych rodzą się nieustannie dziewczyny, w rod
          > zinie też. Dlatego stwierdzenie, że obecnie jest rodzą się w większości chłopcy
          > jest dużo przesadzone.

Czyli twoim zdaniem niekoniecznie "185 tysięcy > 174 tysięcy" ???
          Otóż wynik tego działania (prawda lub fałsz) nie zależy od obiektywizmu
          dziennikarza.

Co na to twoja pani od matematyki?
      • Gość: jaceek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:03
        Za to Twoje obserwacje są jak najbardziej obiektywne. Dobry dowcip.
    • Gość: Przemo Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.ipartners.pl 12.01.06, 10:24
      Ciekawe, a informatykom rodzą się w dużej większości dziewczynki.

Nikt tego jeszcze formalnie nie sklasyfikował, ale myślę że kiedyś dojdą do kwestii napromieniowania i uznają to za chorobę zawodową.
      • dziubek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 11:30
        Gość portalu: Przemo napisał(a):

> Ciekawe, a informatykom rodzą się w dużej większości dziewczynki.
        >
        > Nikt tego jeszcze formalnie nie sklasyfikował, ale myślę że kiedyś dojdą do kwe
        > stii napromieniowania i uznają to za chorobę zawodową.

Kolego, pół świata pracuje całymi dniami przy komputerach. I co? I nic.

Jakie napromieniowanie, czym?
      • maya009 Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 13:03
        To dziwne, u mnie wszyscy informatycy mają chłopaków, jest tylko 1 dziewczynka
        na kilkanaścioro dzieci :)
      • Gość: Informatyczka Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.icpnet.pl 12.01.06, 14:24
        Mój mąż jest informatykiem i ja również i mamy dwóch chlopców.
        Moi szefowie są informatykami i jeden ma 3 chlopaków, drugi 2 dziewczynki a
        trzeci ma 2 chłopaków i dziewczynkę.
        Myślę, że to błędna interpretacja.
        • Gość: profesor Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:27
          informatykom wogóle nie rodzą się dzieci, bo uprawiają seks wirtualny.
    • xyz-2005 spokojnie 12.01.06, 10:24
      za 2/3 lata urodza się ich żony, bez paniki, zreszta wiekszośc z tych
      dziedziaczków i tak stąd wyjedzie i znajdzie zony gdzie indziej
    • Gość: dd Będzie wojna o... kobiety ! Dla niektórych zabrakn IP: *.proxy.bosbank.pl / *.bosbank.pl 12.01.06, 10:32
    • loginblox Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 10:34
      no to wynika z tego, ze w czasie wojny rodzi sie wiecej dziewczynek, bo mezczyzni na wojnie raczej zestresowani sa, czy tak?
    • Gość: polemista_x [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:41
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • uasiczka Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 10:42
      a mnie zastanawia co to za tragedia, powód do podnoszenia alarmu, że nie ma
      niebeskich ubranek
      co za różnica
      • maya009 Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 13:05
        nie wyobrażam sobie mojego synka w różowej sukienusi :(
        • Gość: ulla25 różowe ubranka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.01.06, 14:05
          w Polsce tradycją było, że chłopcy nosili ubranka różowe, jak Pan Jezus, a
          dziewczynki niebieskie, jak Maria. Moda na kolory odwrotne przyszła z USA i
          wyparła naszą tradycję. Możesz śmiało ubierać chłopca po polsku, na różowo.
      • Gość: kate Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.sympatico.ca 12.01.06, 16:03
        No wlasnie nie wiem.Moj syn spokojnie lezal sobie w wozeczku w skarpeteczkach z
        rozowa lamoweczka i na pytanie dlaczego chlopczyk ma na skarpetach dziewczecy
        kolor odpowiadalam ze ma starsza siostre.A co sie stanie jakby kupic NEUTRALNY
        kolor?
        Trzeba by zapytac specow czy kolor ubranka ma wplyw na psychike dziecka.
    • Gość: mimi Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: 213.25.91.* 12.01.06, 10:45
      Śmieszna jest ta Luiza, która mówi, że brakuje niebieskich ubranek - to niech
      kupuje różowe! Co to za kretyński przesąd z tymi kolorami? Kobieto, nie
      ośmieszaj się!
      • Gość: Daarnor Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:47
        Różowe? Dla chłopaka?

Widać, że to kobieta pisała....

:)

Daar
      • moriach Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 10:55
        Jak czytam ten artykuł to dochodzę do wniosku,że na świecie są tylko dwa
        kolory: niebieski i różowy. To już nie można chłopca ubrać na żółto a
        dziewczynki na zielono?? Paranoja.
        • dorotahannaw Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 13:34
          Mnie interesuje, czy wejście na degeneratkowo jest bezpłatne
      • Gość: agnes Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:24
        chyba nie masz synka, ubierz go na różowo - fuuuuu, ja nawet córki bym w róże
        nie ubrała
    • Gość: Rysiek Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:48
      "Po prostu to oznaka trendu, że w Polsce żyje nam się coraz lepiej - mówi prof.
      Czapiński"
      Propaganda sukcesu
    • at_work Idzie bezhołowie. Rany Boskie! 12.01.06, 10:55
      Pojawiają się głupie teksty w gazetach i to na masową skalę.

Rany Boskie!
    • Gość: kerad Ja się nie zgadzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:57
      Mwszyscy znajomi z którymi utrzymuje kontakt mają właśnie.... dziewczynki!!!!
      Gdzie się nie rozjerze, to dziewczynki! Ja własnie spodziewam się dziecka i
      myslę że własnie będzie to....CHŁOPCZYK!!!!
    • Gość: M Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.net.external.hp.com 12.01.06, 11:00
      Gratuluje glopoty autorowi tego wspanialego artykulu, napisanego na podstawie
      tego co slina przyniosla po zjedzeniu dietetycznego hamburgera ...

A teoria pana profesora - super !!! Spoleczenstowo zyje bezstresowo ... ahhha
      to gdzie ja zyje ?! 28-letni bezstresowy manager co mu sie 3-ci syn rodzi !!!
      • Gość: m Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:25
        bezstresowo to się żyło za Gierka, heh.
        Koleś z księżyca spadł - profesor - buhahaha!
    • ragnah Fajnie - przynajmniej moja córka... 12.01.06, 11:03
      ...będzie miała duży wybór. :)
    • Gość: Bałuciarz Re: W ŁODZI RODZĄ SIE SAME DZIEWCZYNKI!!! IP: *.pai.net.pl 12.01.06, 11:06
      FAJNIE.....
      • Gość: lodziak Re: W ŁODZI RODZĄ SIE SAME DZIEWCZYNKI!!! IP: 217.77.224.* 12.01.06, 11:43
        i baaaardzo dobrze hyhy
        • Gość: lala Re: W ŁODZI RODZĄ SIE SAME DZIEWCZYNKI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:54
          czyzby powtorka z Seksmisji.....
    • Gość: Kasia mama Maji Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: 217.153.152.* 12.01.06, 11:07
      Witam, a u nas w gronie znajomych rodzą sią same dziewczynki!!!!!! dziwne!!! ja
      też mam dziewczynkę 8 miesięczną, pozdrawiam
    • burakiprlu profesor czapinski to pomylony oszolom 12.01.06, 11:08
      jak mozna cytowac debila ktory "naukowo" bredzi o propagandzie sukcesu co ma
      podobno wlyw na rodzenie chlopcow. strzaskac mo mordzie glupich psow michnika z
      publikowaie tych bredni.
      • Gość: gk Re: profesor czapinski to pomylony oszolom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:14
        ja mam dwóch synów.
    • Gość: Kasia Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:14
      Wsród znanych mi osób trend jest odwrotny. Tylko jeden chłopak i 8 dziewcynek.
      • Gość: mła będą mieli żony z Chin, Wietnamu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:26
        będą mieli żony z Chin, Wietnamu, Indii itp, tylko trzeba będzie wcześniej
        zakontraktować, żeby rodzice dzewczynek nei pozbywali się ich jeszcze w łonach
        matek ;)
        • Gość: niby? Re: będą mieli żony z Chin, Wietnamu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:33
          Na wschodzie dużo, duuużo więcej jest chłopców niż dziewczynek - bo one są
          niepożądane i się je zabija.
    • Gość: pamietliwa Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 12.01.06, 11:28
      W artykule Luiza stwierdza.."Szukanie ubranka dla chłopca to teraz faktycznie
      koszmar.... Różowych ubranek dla dziewczynek było na wieszakach pełno, a
      niebieskich tyle co kot napłakał". No i prosze, a jak Luiza sie urodzila, to
      znalezienie JAKIEGOKOLWIEK ubranka bylo nie tyle koszmarem co cudem.. To chyba
      dopiero najlepiej swiadczy jak daleka droge przeslismy w okresie ostatnich 20
      lat..ale jak nam zabraklo prwadziwych problemow to za to jakie "koszmary"
      umiemy sobie "stwarzac"..!
    • janosikw Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? 12.01.06, 11:30
      przyszłość należy do gejów
      hehehe
    • ewa.analityk1 Ludzie planują dzieci sa rozsądniejsi 12.01.06, 11:43
      Według badań 70% małżeństw chce pierwszego syna. Ludzie teraz planują dzieci,
      sa rozsądniejsi. Ponieważ zazwyczaj kończy się na pierwszym dziecku więc mamy
      więcej synów. Kiedy mieli po 3-4 dzieci planowanie nie było takie ważne.

Z drugiej strony coraz więcej osób ma problemy z płodnością (25%) więc wyznacza
      się owulację i ten dzień kiedy szanse są największe, największe są wtedy też
      szanse na chłopca. W wyniku inseminacji rodzi się 80% chłopców (następuje w
      okolicach owulacji).
      Jeżeli zmieni się trend i będziemy chcieli mieć 2 dzieci wówczas jako drugie
      większość par wskazuje córkę i się wyrówna.
      Co do pilotów to nie stres wpływa na to, że mają córki ale siedzący tryb pracy
      zmiany ciśnień.
    • Gość: marti Re: Chłopaki się rodzą! Idzie wojna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:49
      Tak, to rzeczywiście prawda.Spodziewamy się z mężem dzidziusia w kwietniu i to
      też oczywiście będzie chłopak.To pierwszy bobas w naszej rodzinie, więc było
      nam to wszystko jedno. Ale druga mogłaby być juz dziewczynka?! Czas pokaże. A z
      tymi niebieskimi ubrankami to chyba lekka przesada...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka