Dodaj do ulubionych

Tokio Hotel

• Gość: SineSanCe Re: Tokio Hotel IP: *.gdynia.mm.pl 26.01.06, 04:10
      Nie no ku.. ja już nie wyrobie... Co za ch.. to napisał... ?!
      Ludzie czy przypadkiem mózg wam nie wyparował ?! Jacy niektórzy są poku..eni,
      zje..i i zazdrośni na maxa...
      Jak można być takim zjebem ?! No ku.. sorry ale to jest bezczelne !!! Totalnie
      zero szacunku i tolerancji ! Czyżby autor powyższego tekstu był rasistą ?! To
      że jest starym zgredem i nie lubi takiej muzyki to nie znaczy że ma tak po kimś
      jechać... niech zamknie morde i siedzi cicho ze swoim disco polo !!!
      Rozumiem mieć swoje zdanie na temat muzyki jaką ktoś tworzy ale jeśli ktoś tak
      bardzo ich nie trawi to ku.. po co o nich czyta, włazi na strony internetowe,
      blogi itd... ?! Po ch..a ? No wytłumaczcie mi, bo ja nie kumam po co takie
      ch..e to robią ? Ja też nie lubie wszystkich zespołów, i co ? Mogłabym teraz
      zacząć pisać teksty typu mandaryna to śmieć, który cały koncert jedzie z
      playbacku wygląda jak ścierwo i jest zmorą senną wszystkich fanów dobrej muzyki
      albo US2 to totalnie jebnięty boysband, same lalusie i pedałki... można by tak
      pisać i pisać, ale sorry... nie chce się zniżać do takiego poziomu... Mam swoje
      własne opinie które zostawiam dla siebie bo po ch..a mam je wypisywać ?!
      Poprostu ten tekst to totalne przegięcie... hmm... jeśli jego autor czasem tu
      zagląda: Tak bezczelnogo człowieka jeszcze nigdy nie spotkałam, zero szacunku i
      totalny rasizm... zazdrość i nienawiść... totalnie nie do
      pojęcia !!! :/ :/ :/ :/
    • Gość: Fanka ToKiO HoTeL Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 07:22
      To coś chyba pisał jakiś ANTY FRAJER DO POTĘGI !!!!!!!! jak nie wiesz
      wszystkiego o TH to nie pisz takich porąbanych artykułów !!!!!!! Oni są fajowi
      lepsi w 100% od tego debila co napisłał !!!!!!!!!!!!! =/ =| =\
    • Gość: .....nie wazne.... Re: Tokio Hotel IP: *.telpol.net.pl 26.01.06, 09:45
      Ja sadze ze ta osoba przesadziła..... no sorry, jezeli ona tak twierdzi to niech
      twirerdzi ja jestem ich wilka fanka, i chyba macie pecha, bo i tak przez ten
      artukuł jeszcze bardziej beda lubic TH a was juz nie:P
    • Gość: ;p Re: Tokio Hotel IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.01.06, 10:24
      buahahahaha... dziewczyny nie ma co się bulwersować! w końcu to napisał facet!
      ;P pozdro
    • Gość: ;p Re: Tokio Hotel IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.01.06, 10:27
      Paweł Stremski, może byś się lepiej uczepił Blog27. O nich to już nawet za
      miesiąc nie będzie ani widu, ani słychu ;p buahaha ale się uśmiałam tym
      artykułem, ale to dobre dla mięśni brzucha i wogóle dla zdrowia buahahaha :PPPPP
    • Gość: słuchająca TH[; Re: Tokio Hotel IP: *.laczpol.net.pl 26.01.06, 10:52
      Zazdrościcie małolatom kariery?Ojj widać, widać.
      Jesteście tak żałooośni że aż żal[;
      Życze dalszych sukcesów tak tandetnej gazecie jak wasza,
      i obrażania innych zespołów i wokalistów!
      Wy byście nawet nie umieli bezbłędnie zaśpiewać nawet hymnu!
      ;|
    • Gość: alizze Re: Tokio Hotel IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.06, 11:02
      kocham tokio hotel ,a to co tu piszą .... wielka kometa to przesada serio.
    • Gość: alizze Re: Tokio Hotel IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.06, 11:05
      a green day nie dosięga ich kości ogonowej . gdy pojawili sie to awril nie
      ma szans.
    • Gość: ktos Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:29
      co za debil to pisal !!!!!!!!!! ku.. zazdroscisz im i takie dziadostwa
      piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Ally Re: Tokio Hotel IP: *.chello.pl 26.01.06, 11:43
      Jessu.
      I co ,że są w młodym wieku?
      Źle ,że od dzieciństwa starają się być samodzielni?
      Źle? ;]
      Pozatym nie znasz ich więc nie pie..trzy po trzy na ich temat ;]
    • Gość: th-fAn Re: Tokio Hotel IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 26.01.06, 13:00
      koszmarem to jest MANDARYNA i QUENNS, które promują Polski rynk w taki sposób,
      że aż czasem wstyd jest się przyznać, że mieszka się w Polsce. TH zasłużyli na
      to co osiągneli, ciężką pracą i własnymi pomysłami podbili nie tylko niemiecki
      rynek, ale także polski. Jesli ktoś nie chce ich słuchać nie ma sprawy, nie
      jest do tego zmuszany. Ja za każdym razem, gdy widze kiczowate polskie gwiazdy,
      które za wypromowanie musiały zapłacić przełączam na inny ciekawszy program.
      Już wolę oglądać obrady sejmu niż patrzeć na... "specyficzną" twarz pani Marty
      W.
    • Gość: iza Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:41
      Boże jaka debilna wypowiedz! haha beka nie no serio. jak chcesz pogadac (choć
      nie mamy o czym) to pisz na gg 5581773 hahahahhahaa
    • Gość: kingus Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:55
      słuchaj kolo, jesteś beznadziejny i w ogóle do kitu! Tokio Hotel rządzą, a ty
      jesteś po prostu kolejnym debilem, który zazdrości im sławy lub wyglądu bo twoja
      dziewczyna/żona/córka do nich wzdycha!!!
      nie ośmieszaj się i wyluzuj bo chociaż każdy ma prawo mieć swoją opinię to nie
      ma prawa wyrażać się w ten sposób o kimkolwiek!!! to najgłupszy tekst jaki w
      życiu czytałam!!!
      nareszcie jakiś zespół w moim wieku a nie jakieś stary dziadki co wyrywają się
      na pierwszy plan! zastanów się nad czym piszesz i uszanuj zdanie młodzieży
      łomie! spójrz na taką Madonnę- stara krowa a ubiera się jak 20-latka!!!
      odpuść sobie TH bo oni są w porządku a ty jesteś do d**y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Iza vel. Gazeta90 Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:18
      Myśle że każdy ma swój gust, i o gustach sie nie dyskutuje, ten reportaż jest
      nie na miejscu, myślałam że redaktorów Metro stać na więcej!
    • Gość: urazona Re: Tokio Hotel IP: 217.153.161.* 26.01.06, 14:58
      Nie jestem jakas paniczna fanka tego zespolu ale uwazam, ze jest tu po nich za
      bardzo pojechane! Przepraszam, ale jak mozna obrazac zespol w gazecie do tego
      stopnia? Przeciez to nie jest zadna rozmowa priv. To powazny publiczny artykol.
      Uwazam, ze autor tego powinien przeprosic fanow Tokio Hotel ktorych urazil.
      Nikt tego niewie za ile skoncza kariere..moze to sie stac juz jutro, ale takze
      za kilka lat. Moga osiagnac duzy sukces wieloletni jak np Madonna. Nie znamy
      przyszlosci....
    • Gość: Dark Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:30
      bardzo jestem ciekawa, kto to napisal.mialabym ochote ,,porozmawiac" z autorem
      tego artykulu. obrazil mnie do granic mozliwosci, delikatnie mowiac.przeciez tu
      mamy do czynienia z perfidnym przykladem idei 'zero tolerancji'! ja rozumiem, ze
      cos sie moze komus nie podobac, ale to juz przesada!! ten ktos powinien zostac
      wyrzucony z pracy za obrazanie uczuc estetycznych i gustu!jesli szanowny autor
      tego artykulu zechce sie ze mna skontaktowac i uzasadnic swoja opinie, dlaczego
      az tak obraza Tokio Hotel i fanow tego zespolu, to prosze bardzo: oto moj mail,
      chetnie podyskutuje osobiscie z autorem artykulu i dowiem sie, co ma na swoja
      obrone. dagdag@poczta.onet.pl moga pisac rowniez osoby, ktore mysla i czuja tak
      jak ja i sa gotowe poprzec mnie w walce z karygodnym brakiem tolerancji wobec
      Tokio Hotel. pozdrawiam
    • Gość: fanka TH!!!! Re: Tokio Hotel IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.06, 15:36
      Co wy o nich gadacie???? Kto to pisał??? Ja kocham TH!!!! Przecierz to
      najlepszy zespół!!!!! Czyżby to pisał jakiś dorosły?
    • Gość: Mała Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:54
      OMG co za glupoty tu ktos wypisuje jak masz taka opinie o nich to nie musizsz
      jej tu wyrazac kazdy cos o nich mysli a moze tak sobie pokomentuj inne zespoly
      co!! ja uwazam ze ludzie ktorzy krytykuja muzykow ktorzy w tak mlodym wieku
      dolszi w zyciu do czegos sa poprostu zazdrosni i tyle. ja bardzi ich lubie i9
      natomiast nie lubie np. madonny i nie krytykuje jej bo po co?? takze zastanow
      sie nad soba radze
    • Gość: Devilcia Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:28
      Po pierwsze ONI NIE MAJĄ PO 16 LAT !! bynajmniej nie wszyscy, a o ile się
      orientuje to zanim się coś napisze trzeba milion razy sprawdzić czy pisze się
      to DOBRZE !! :/ POZA TYM TOTALNY BRAK TOLERANCJI TO W POLSCE NORMALKA... TEN
      KRAJ JUŻ CAŁKOWICIE SCHODZI NA PSY PRZEZ TAKICH LUDZI JAK TEN KTO NAPISAŁ TEN
      ARTYKUŁ !! WSTYDZIĆ SIĘ POWINNIŚMY ZA TAKICH ZACOFANYCH LUDZI !! WSTYD I
      HAŃBA !!
    • Gość: adzia92 Re: Tokio Hotel IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 26.01.06, 16:46
      Trzeba byc durnym zeby wogle napisac takie cos ;/
    • Gość: Malutka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:30
      Tokio Hotel jest super !!! tokiohotel-fun.ovh.org nowa strona o super
      zespole i forum !!!
    • Gość: maaaaaa Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:22
      omg!!!!!!!!
      zastanówcie sie co wy piszecie tak nie mozna oni sa super i tyle wam powiem
      lepsze od głupiutkich dziewóch z blog 27
    • Gość: Fanka xD Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:24
      Tokio Hotel jest najlepszym zespołem jakim znam! A Ci co to piszą to chyba
      tylko dla tego że im zazdroszczą! Odczepcie się od nich bo są super !!
    • Gość: ktoś=twój wróg nr1 Re: Tokio Hotel RLZZZ !! IP: *.eia.pl 26.01.06, 23:41
      kto to pisał ? sory ale trzeba mieć na bani ! TH to zajebisty zespól może ich
      za eok zaponi cała polska i świat ale i tak sa zajebiści ! zrobili swoje dali
      nam kilka zajebistych piosenek ! czyli całą płytkę nie wliczając tej z ich
      byłej nazwy zepołu devilish . o tym yen 'ktoś nie napisał nie \ no bo po co ?
      kase i tak dostał za pisanie takich bzdur ! weż człowieku sie lecz i se pomyśl
      że wszystkie fanki teraz na ciebie jadą i mają waszą gazęte w bardzo wysokim
      poszanowaniu na poziomie swojej dupy ! nie komentując że ONI =TH .... są
      zarąbisći i kurde człowieku nawet kurde pewnie nie czytałeś co sie działo z ich
      rodzinami kiedy byli mali itp. nie ? bo po co odwaliłes swoje kase dostałeś a
      reszte masz poprostu w dupie ! doszli do czegoś w tak młodym wieku i chciaż
      mieli złą sytuacją rodzinną emocjonalną czy tam uczuciową ! a ty człowieku co
      puszez bzdury kase dostajesz to weż już sie nie odzywaj ! se pisz o blog 27 czy
      tam o madonnie która przespała się z całą branżą muzyczną a nie ludzi którzy do
      czegoś doszli w przeciweństwie do .. nie komentuje kogo !
      FANI TH TRZYMAJMY SIE RAZEM DAMY RADE TYM ANTYFANOM !
      TH RLZ 4 EVA !
      I LOVE BILL ! POZDRO DLA EPULS.PL :d=*
    • Gość: ..... Re: Tokio Hotel IP: *.adsl.alicedsl.de 27.01.06, 01:28
      Tyyy jaki chyba chory jestes!!Ty jestes wystylizowany !!Tokio Hotel jest The
      Best i tego jakis glupi artykul nie zmieni!!moze i przemina tak jak wszystkie
      gwiazdy .ale teraz sa i wiekszosc nastolatek ma na ich pukcie fiolaa bo oni sa
      cudowni!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka