Gość: SineSanCe Re: Tokio Hotel IP: *.gdynia.mm.pl 26.01.06, 04:10 Nie no ku.. ja już nie wyrobie... Co za ch.. to napisał... ?! Ludzie czy przypadkiem mózg wam nie wyparował ?! Jacy niektórzy są poku..eni, zje..i i zazdrośni na maxa... Jak można być takim zjebem ?! No ku.. sorry ale to jest bezczelne !!! Totalnie zero szacunku i tolerancji ! Czyżby autor powyższego tekstu był rasistą ?! To że jest starym zgredem i nie lubi takiej muzyki to nie znaczy że ma tak po kimś jechać... niech zamknie morde i siedzi cicho ze swoim disco polo !!! Rozumiem mieć swoje zdanie na temat muzyki jaką ktoś tworzy ale jeśli ktoś tak bardzo ich nie trawi to ku.. po co o nich czyta, włazi na strony internetowe, blogi itd... ?! Po ch..a ? No wytłumaczcie mi, bo ja nie kumam po co takie ch..e to robią ? Ja też nie lubie wszystkich zespołów, i co ? Mogłabym teraz zacząć pisać teksty typu mandaryna to śmieć, który cały koncert jedzie z playbacku wygląda jak ścierwo i jest zmorą senną wszystkich fanów dobrej muzyki albo US2 to totalnie jebnięty boysband, same lalusie i pedałki... można by tak pisać i pisać, ale sorry... nie chce się zniżać do takiego poziomu... Mam swoje własne opinie które zostawiam dla siebie bo po ch..a mam je wypisywać ?! Poprostu ten tekst to totalne przegięcie... hmm... jeśli jego autor czasem tu zagląda: Tak bezczelnogo człowieka jeszcze nigdy nie spotkałam, zero szacunku i totalny rasizm... zazdrość i nienawiść... totalnie nie do pojęcia !!! :/ :/ :/ :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka ToKiO HoTeL Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 07:22 To coś chyba pisał jakiś ANTY FRAJER DO POTĘGI !!!!!!!! jak nie wiesz wszystkiego o TH to nie pisz takich porąbanych artykułów !!!!!!! Oni są fajowi lepsi w 100% od tego debila co napisłał !!!!!!!!!!!!! =/ =| =\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .....nie wazne.... Re: Tokio Hotel IP: *.telpol.net.pl 26.01.06, 09:45 Ja sadze ze ta osoba przesadziła..... no sorry, jezeli ona tak twierdzi to niech twirerdzi ja jestem ich wilka fanka, i chyba macie pecha, bo i tak przez ten artukuł jeszcze bardziej beda lubic TH a was juz nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Tokio Hotel IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.01.06, 10:24 buahahahaha... dziewczyny nie ma co się bulwersować! w końcu to napisał facet! ;P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Tokio Hotel IP: *.elblag.dialog.net.pl 26.01.06, 10:27 Paweł Stremski, może byś się lepiej uczepił Blog27. O nich to już nawet za miesiąc nie będzie ani widu, ani słychu ;p buahaha ale się uśmiałam tym artykułem, ale to dobre dla mięśni brzucha i wogóle dla zdrowia buahahaha :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchająca TH[; Re: Tokio Hotel IP: *.laczpol.net.pl 26.01.06, 10:52 Zazdrościcie małolatom kariery?Ojj widać, widać. Jesteście tak żałooośni że aż żal[; Życze dalszych sukcesów tak tandetnej gazecie jak wasza, i obrażania innych zespołów i wokalistów! Wy byście nawet nie umieli bezbłędnie zaśpiewać nawet hymnu! ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alizze Re: Tokio Hotel IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.06, 11:02 kocham tokio hotel ,a to co tu piszą .... wielka kometa to przesada serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alizze Re: Tokio Hotel IP: *.szczecin.mm.pl 26.01.06, 11:05 a green day nie dosięga ich kości ogonowej . gdy pojawili sie to awril nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:29 co za debil to pisal !!!!!!!!!! ku.. zazdroscisz im i takie dziadostwa piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ally Re: Tokio Hotel IP: *.chello.pl 26.01.06, 11:43 Jessu. I co ,że są w młodym wieku? Źle ,że od dzieciństwa starają się być samodzielni? Źle? ;] Pozatym nie znasz ich więc nie pie..trzy po trzy na ich temat ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th-fAn Re: Tokio Hotel IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 26.01.06, 13:00 koszmarem to jest MANDARYNA i QUENNS, które promują Polski rynk w taki sposób, że aż czasem wstyd jest się przyznać, że mieszka się w Polsce. TH zasłużyli na to co osiągneli, ciężką pracą i własnymi pomysłami podbili nie tylko niemiecki rynek, ale także polski. Jesli ktoś nie chce ich słuchać nie ma sprawy, nie jest do tego zmuszany. Ja za każdym razem, gdy widze kiczowate polskie gwiazdy, które za wypromowanie musiały zapłacić przełączam na inny ciekawszy program. Już wolę oglądać obrady sejmu niż patrzeć na... "specyficzną" twarz pani Marty W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:41 Boże jaka debilna wypowiedz! haha beka nie no serio. jak chcesz pogadac (choć nie mamy o czym) to pisz na gg 5581773 hahahahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingus Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:55 słuchaj kolo, jesteś beznadziejny i w ogóle do kitu! Tokio Hotel rządzą, a ty jesteś po prostu kolejnym debilem, który zazdrości im sławy lub wyglądu bo twoja dziewczyna/żona/córka do nich wzdycha!!! nie ośmieszaj się i wyluzuj bo chociaż każdy ma prawo mieć swoją opinię to nie ma prawa wyrażać się w ten sposób o kimkolwiek!!! to najgłupszy tekst jaki w życiu czytałam!!! nareszcie jakiś zespół w moim wieku a nie jakieś stary dziadki co wyrywają się na pierwszy plan! zastanów się nad czym piszesz i uszanuj zdanie młodzieży łomie! spójrz na taką Madonnę- stara krowa a ubiera się jak 20-latka!!! odpuść sobie TH bo oni są w porządku a ty jesteś do d**y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza vel. Gazeta90 Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:18 Myśle że każdy ma swój gust, i o gustach sie nie dyskutuje, ten reportaż jest nie na miejscu, myślałam że redaktorów Metro stać na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urazona Re: Tokio Hotel IP: 217.153.161.* 26.01.06, 14:58 Nie jestem jakas paniczna fanka tego zespolu ale uwazam, ze jest tu po nich za bardzo pojechane! Przepraszam, ale jak mozna obrazac zespol w gazecie do tego stopnia? Przeciez to nie jest zadna rozmowa priv. To powazny publiczny artykol. Uwazam, ze autor tego powinien przeprosic fanow Tokio Hotel ktorych urazil. Nikt tego niewie za ile skoncza kariere..moze to sie stac juz jutro, ale takze za kilka lat. Moga osiagnac duzy sukces wieloletni jak np Madonna. Nie znamy przyszlosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:30 bardzo jestem ciekawa, kto to napisal.mialabym ochote ,,porozmawiac" z autorem tego artykulu. obrazil mnie do granic mozliwosci, delikatnie mowiac.przeciez tu mamy do czynienia z perfidnym przykladem idei 'zero tolerancji'! ja rozumiem, ze cos sie moze komus nie podobac, ale to juz przesada!! ten ktos powinien zostac wyrzucony z pracy za obrazanie uczuc estetycznych i gustu!jesli szanowny autor tego artykulu zechce sie ze mna skontaktowac i uzasadnic swoja opinie, dlaczego az tak obraza Tokio Hotel i fanow tego zespolu, to prosze bardzo: oto moj mail, chetnie podyskutuje osobiscie z autorem artykulu i dowiem sie, co ma na swoja obrone. dagdag@poczta.onet.pl moga pisac rowniez osoby, ktore mysla i czuja tak jak ja i sa gotowe poprzec mnie w walce z karygodnym brakiem tolerancji wobec Tokio Hotel. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka TH!!!! Re: Tokio Hotel IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.01.06, 15:36 Co wy o nich gadacie???? Kto to pisał??? Ja kocham TH!!!! Przecierz to najlepszy zespół!!!!! Czyżby to pisał jakiś dorosły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:54 OMG co za glupoty tu ktos wypisuje jak masz taka opinie o nich to nie musizsz jej tu wyrazac kazdy cos o nich mysli a moze tak sobie pokomentuj inne zespoly co!! ja uwazam ze ludzie ktorzy krytykuja muzykow ktorzy w tak mlodym wieku dolszi w zyciu do czegos sa poprostu zazdrosni i tyle. ja bardzi ich lubie i9 natomiast nie lubie np. madonny i nie krytykuje jej bo po co?? takze zastanow sie nad soba radze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devilcia Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:28 Po pierwsze ONI NIE MAJĄ PO 16 LAT !! bynajmniej nie wszyscy, a o ile się orientuje to zanim się coś napisze trzeba milion razy sprawdzić czy pisze się to DOBRZE !! :/ POZA TYM TOTALNY BRAK TOLERANCJI TO W POLSCE NORMALKA... TEN KRAJ JUŻ CAŁKOWICIE SCHODZI NA PSY PRZEZ TAKICH LUDZI JAK TEN KTO NAPISAŁ TEN ARTYKUŁ !! WSTYDZIĆ SIĘ POWINNIŚMY ZA TAKICH ZACOFANYCH LUDZI !! WSTYD I HAŃBA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzia92 Re: Tokio Hotel IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 26.01.06, 16:46 Trzeba byc durnym zeby wogle napisac takie cos ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:30 Tokio Hotel jest super !!! tokiohotel-fun.ovh.org nowa strona o super zespole i forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaaaa Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:22 omg!!!!!!!! zastanówcie sie co wy piszecie tak nie mozna oni sa super i tyle wam powiem lepsze od głupiutkich dziewóch z blog 27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka xD Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:24 Tokio Hotel jest najlepszym zespołem jakim znam! A Ci co to piszą to chyba tylko dla tego że im zazdroszczą! Odczepcie się od nich bo są super !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś=twój wróg nr1 Re: Tokio Hotel RLZZZ !! IP: *.eia.pl 26.01.06, 23:41 kto to pisał ? sory ale trzeba mieć na bani ! TH to zajebisty zespól może ich za eok zaponi cała polska i świat ale i tak sa zajebiści ! zrobili swoje dali nam kilka zajebistych piosenek ! czyli całą płytkę nie wliczając tej z ich byłej nazwy zepołu devilish . o tym yen 'ktoś nie napisał nie \ no bo po co ? kase i tak dostał za pisanie takich bzdur ! weż człowieku sie lecz i se pomyśl że wszystkie fanki teraz na ciebie jadą i mają waszą gazęte w bardzo wysokim poszanowaniu na poziomie swojej dupy ! nie komentując że ONI =TH .... są zarąbisći i kurde człowieku nawet kurde pewnie nie czytałeś co sie działo z ich rodzinami kiedy byli mali itp. nie ? bo po co odwaliłes swoje kase dostałeś a reszte masz poprostu w dupie ! doszli do czegoś w tak młodym wieku i chciaż mieli złą sytuacją rodzinną emocjonalną czy tam uczuciową ! a ty człowieku co puszez bzdury kase dostajesz to weż już sie nie odzywaj ! se pisz o blog 27 czy tam o madonnie która przespała się z całą branżą muzyczną a nie ludzi którzy do czegoś doszli w przeciweństwie do .. nie komentuje kogo ! FANI TH TRZYMAJMY SIE RAZEM DAMY RADE TYM ANTYFANOM ! TH RLZ 4 EVA ! I LOVE BILL ! POZDRO DLA EPULS.PL :d=* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Tokio Hotel IP: *.adsl.alicedsl.de 27.01.06, 01:28 Tyyy jaki chyba chory jestes!!Ty jestes wystylizowany !!Tokio Hotel jest The Best i tego jakis glupi artykul nie zmieni!!moze i przemina tak jak wszystkie gwiazdy .ale teraz sa i wiekszosc nastolatek ma na ich pukcie fiolaa bo oni sa cudowni!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś