Gość: ChArLoTkA Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:56 Prawda, Th sztuczne gó.. albo inaczej sztuczne dzieci. Cioty , beztalencia. No i ich "KoFFane FaNki MrOOchnEgo ToK!o HoTeLkaa" których nie interesuje muzyka tylko randka z nimi. "Zakochane po kres życia w Tokio Hotel." - A później będą się wstydzić że tego słuchały. Są gotowe wydrapać oczy dziewczyną które kochają ich naprawde. Bo jak Bill zmienił fryz one już były odkochane. Wiem bo jestem anty fanem w ich klubie na epulsie ale ciiiii. taki mały szpieg buhahhaha :) Paweł pisz dalej bo ciekawe to :) pozdro dla ciebie i "ZaKKoFFaNycH Po ŚmIeRĆ FaNNeK MrOOcHnego Tok!o HoTeLkA.". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Tokio Hotel IP: 87.207.148.* 27.01.06, 14:43 Tia może i masz rację ale i tak nie zmienisz tego że dziewczyny ich słuchają. to po prostu jest silniejsze od nich samych! I mozna mówić że są durne nienormalne a one będą potakiwać, ale za plecami pokarzą ci faka! NO coż... tak to już jest z fankami... trzeba to przeboleć... nie zmieni się tego że jakieś dziewczyny po prosty szajeją za nimi! a co do tych randek to mogę się założyć, że oni pewnie też ich chcę ale nie sterczyło by im życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Tokio Hotel IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:38 co za debil i głupek to pisał to on jest kiczowaty a tokio Hotel są superowscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tokio_Hotel_fanka Re: Tokio Hotel IP: *.tczew.net.pl 27.01.06, 15:43 Co za żenujący artykuł! Jakiś idiota go pisał! No... w końcu normalny człowiek nie wymyśliłby takich bzdur!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Tokio Hotel IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 27.01.06, 16:18 TOKIO HOTEL TO BARDZO FAJNY ZESPÓŁ I GRAJA W NIM ZAJEBIZCI CHŁOPCY, A NAJBARDZIEJ GUSTAV I TOM. TOKIO HOTEL IS THE BEST :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiQ Jaki Łoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:05 Ejj... Weś TH jest lubianym zespołem jak ty nie go nie lubisz to nie musisz odrozu jezdzic po nim jak po psie ... Jestes jakiś !@#$%^@#$^&* ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Billa Re: Tokio Hotel IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.01.06, 17:10 To super zespół. Oni mają swój styl, sąwyjatkowi. Stworzyli cos nowego i graja z pasją. Są cool. Ja na pewno o nich nigdy nie zapomnę!!!! Takich wspaniałych ludzi sie nie zapomina. Kto to pisał że oni będą sprawiac fizyczny ból???? Ja nie wyrobię!!!! A co , pobiją???? Mam z nimi kontakt więc bez problemu powidomie o tym artykule. Baj, baj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An_dzieczyna_Billa Re: Tokio Hotel IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 27.01.06, 17:16 Wiesz co ty ślepaku się przyjżyj widziałeś że oni są jedyni i wyjątkowi!?? To sie przyjżyj bo jak jeszcze raz tak napiszesz to wasza gazetka straci MILIONY czytelników a dowiedz sie że TOKIO HOTEL ma ich miliony!! Spadaj i maucz się być kulturalnym!! A to że Bill maluje paznokcie ci przeszkadza?? A widzisz może komuś przeszkadza że ty wyglądasz jak debil i masz mózg debila!! nigdy nie wezmę do ręki tej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Th-Patrysia Re: Tokio Hotel Patrysia IP: *.marsoft.net 13.03.06, 12:20 Spie********* od TOKIO HOTEL!!!!Oni są spoko no i co najważniejsze są pikni<piękni>!!!Więc walcie sie na ryja i nie piszcie takich rzeczy o nich bo stracicie czytelników!!O ile wogóle ich mieliście!!Ci meni mają fajną muze..! Jak by się komuś nie podobała to by jej przeciez nie słychał idiotko\idioto...!! NARA WAM!!!!Ocziwiscie nie fanki TOKIO HOTEL..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachafankath Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:25 ty idiotko nigdy nie będziesz jego dziewczyną zapamiętaj to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelina-fankaTH Re: Tokio Hotel IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.01.06, 17:17 Ludzie, jak wam TH nie pasi to sie odwalić i dupy se tym nie zawracać. Na co komu nie potrzebna, sprawiająca ból(psychiczny!!!!) krytyka???? Więcej samooceny. Wara od Billa, który się maluje i od Toma, który ma dredy i kolczyk w ustach!!!! Wara od całego zespołu!!!! Jak mozna. Ten facet co ten artykuł pisał to chyba sie nudzi i nie ma co robić. Czemu nie skrytykował US 5???? Przy nastepnej nudzie niech se palcem w dupie pomacha za przproszeniem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill is cool Re: Tokio Hotel IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.01.06, 17:24 Co za pedał to napisał?? Jak ci coś przeszkadza, to do kibla muszlę szorować!! Juz nie masz co robic, tylko krytykować?? ja ci dam zajęcie: idź się umyj. Może podziała na jakieś 24 lata, to się odwalisz od tego zespołu. nie wiesz, że pisząc to, skazałeś się na opinię bezmózgowca?? Poprostu zazdrosćisz i tyle?? Chcesz być sławny?? daj do tej swojej kiczowatej gazety swoje zdjęcie i opisz każdą zmarszczke!!!! Bedziesz sławny!! O ile ktoś jeszce kupi tą gazetę!! Napisz se na czole:JESTEm PEDAŁEM i przejdx przez Warszawę - tez będziesz sławny. A jhak cos masz do TH to nie musisz tego wpajac wszystkim czytelnikom, bo oni i tak nie uważają tak jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocham-Billusia Re: Tokio Hotel IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 27.01.06, 17:32 Człowieku jak chcesz obrażac TH to lepiej idz se uszy umyć i wysłuchac ich to zobaczymy co powiesz. A własnie nowa płytka twojej mandarynusi juz w sklepach idz i se kup!!!! Dzisiaj przekaż ena moim blogu że wasza gazeta to chłam!!! Wiesz co robią fani TOKIO HOTEL piszą o nich wierszyki, opowiadania a ty ranisz ich uczucia (np. moje )idz poproś o korepetycje dobrego wychowania bo ci go brakuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Tokio Hotel IP: *.smgr.pl 20.03.06, 19:41 Wystarczy się wsłuchać!Oni brzmią jakby ktoś ich podduszał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnECZkA< Re: Tokio Hotel IP: 87.207.89.* 12.02.06, 19:01 Tyyyy...ta laska Billa...hahahaha ! masz z nimi konakt??? hahahaha!!dobra sciema!!!!! ale zwala z Ciebie dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bill jest moj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachafankath Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:26 jesteś nawiedzona nie jesteś jego dziewczyną i nie będzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Tokio Hotel IP: *.system.szczecin.pl 30.06.06, 13:33 pomijając fakt, że koleżanka pewnie nałogowo czyta BRAVO, TWISTA i DZIEWCZYNĘ, a wzbogacanie wlasnego języka zatrzymało się gdzieś na lekturach z podstawówki, to wszystko jest w jak najlepszym porządku. PS. Mejkapy, czarne włosy i kolczyki zostaly odkryte już dawno. Nic w tym nowego czy wyjątkowego. Prawda jest taka, że te wszystkie zabiegi są odwracaniem uwagi od tandetnej, mielonej setny raz treści, czego ty, lasko Billa, nie widzisz. i nie zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wQ Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:16 słuchaj no! wogule sie nie zgadzam! a jak nie pasi ci ich muza i to ze połowa lasek za nimi szlaje to masz problem=] i sie od nich odpier**l=] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:30 Jakiś palant to pisał . Tokio Hotel to super zespół i nigdy nie przeminie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krecik Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:08 Jest tu duuuuuzo prawdy...sama za nimi szaleje ale spox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycia Re: Tokio Hotel IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.01.06, 14:27 A propo oni nie maja wszyscy 16 lat. Nam sie to podoba maja taki stul i tyle. Akurat niesądze, że to koszmar i chłopacy też lubią ten zespół!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka Re: Tokio Hotel IP: 85.219.140.* 28.01.06, 15:18 Po przeczytaniu tego arykułui niektórych opini jestem co najmniej troche wzburzona. Na samym wstąpie powiem, że lubie ich piosenki. Zaczne od skomentowania artukułu. Zgodze się z tym, że Tokio Hotel zniknie szybko (rok, dwa) ze sceny muzycznej i nigdy nie dorównają takim zespołom jak np. System of a down", "Metalica", czy nawet "Guano Apes". Choc kto wie... różne sa koleje losu. Są jednak pewne aspekty w tym artukule, z którymi się wzupełności nie zgodze. Przedewszystkim z tym, że ich styl jest wykreowany przez menagerów... wątpie w to bardzo bo wystarczy sie troche zagłębić w ich zdjęcia w wieku 12 lat na których oni już mieli swój własny odmienny styl. Nie można członków zespołu obrzucac błotem tylko dlatego, że sie maluja (Bill), przecież ilu artystów płci męskiej to robi, np. z Green Day, Good Charlotte a ich nikt nie potępia. Moim zdaniem zamiast zwracać uwage na ich wygląd powinniśmy zając się muzyką którą tworzą. A co do opini innych twierdze, że nie można powiedzieć iż Blog 27 jest lepszy bo ich teksty nie wyrażają nic w porównaniu do Tokio Hotel (np. piosneka Wenn nichts mehr geht, która opowiada o rozwodzie rodziców Billa i Toma). A co z opinia jakieś dziewczyny, że wiele ich fanek słucha ich tylko ze względu na ich urodę.. no cóż niestety pewniesa takie "fanki" ale ja do nich nie należe bo mi sie oni nie podobają, mam swojego chlopaka i mi starcza jak posłucham muzyki TH:) POzdro dla wszystkich :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywista Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 17:00 najgorsze w tym wszystkim jest to, że Polacy wszystkie nowości "zżerają" od Niemców. Jeżeli o koims jest głośno w Niemcech to musi być tez głośno w Polsce, doprawdy żenada... To tak samo jak Ci Rumuni, którzy nagrali "hit sezonu". Z tego co wiem to chłopcy są w wieku 16-18 lat. Nierozumiem jak chłopak w tak młodocianym jeszcze wieku może tak wyzywająco i niestosownie ubierać, do tego jeszcze maluje oczy i paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Tokio Hotel IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.01.06, 19:49 Nie... No ja rozumiem że nie wszyscy są sprawni umysłowo, ale ten kto to pisał musi się zapisać na jakąś terapie!!! Współczuje takim ludziom...Aż mi się płakać chce, gdy widzę taką głupotę...A już myślałam że era taboretów minęła... Ej opanuj się czymkolwiek jesteś!!! Po prostu im zazdrościsz!!! hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bu Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 00:08 co za idiota to pisal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meanev Re: Tokio Hotel IP: *.crowley.pl 29.01.06, 13:12 Heh, śmieszny tekst. Śmieszny, bo żałosny. Ciekawa jestem, jaki szanowny pan ma iloraz inteligencji? Współczuję takim ludziom. Trzeba mieć potworne nudne życie, żeby znaleźć czas na pisanie takich rzeczy. Chłopakom z TH też współczuję. Ładni są, mają talent, ale za wcześnie stali się popularni. Teraz wszyscy "inteligentni" ludzie będą ich objeżdżać, bo ośmielili się być młodzi. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 15:04 Mi osobiście podoba się zespół Tokio Hotel i nierozumiem tego jak ktoś ich wyzya od pedałuw.Ja jakoś nie mam zwyczaju mimo że nielubie jakiegoś zespołu wyzywac go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata :*TH:* Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:13 jeżeli Wam się nie podoba muzyka TH to po prostu jej nie słuchajcie!!! Każdy lubi coś innego i po co odrazu tak na nich wjeżdżacie??!!! Mało młodych ludzi osiaga takie sukcesy jak oni w ostatnim czasie!!!! według mnie są super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tak trzymaj Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:34 bardzo spodobal mi sie twoj komentarz ja tez jestem ich fanak i kocham ich nom wiesz za muzyke nie za wyglad ludzie sa zazdrosni o nich ze w tak mlodym wieku zrobili kariere ale przeciez kazdy wie ze tokio hotel zaczynala od najmlodszych lat jako zespol devilisch jak ludzi moga tak mowic przeciez oni zapracowali na ten sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brila Re: Tokio Hotel IP: 87.207.160.* 29.01.06, 18:14 kto to pisał??70-latek?? w ogóle nie ma gustu!!!!! Tokio Hotel jest najpopularniejszym i najlepszym zespólem rock&pop a nie rock. w ogóle nie znasz się na muzyce, mój drogi/a. jesteś zazdrosny/a. niestety. jesteś po prostu głupi/a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th rulezzz Re: Tokio Hotel IP: 80.54.43.* 30.01.06, 15:49 ten kto to pisal jest niezle powalony.!!!!tokio hotel sa i beda na bardzo dlugo przedewszystkim pozdro dla antyfanow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_habit niedobrze mi się robi gdy w muzycznej tv IP: *.isb.com.pl 30.01.06, 18:33 muszę słuchać tego czegoś i to oglądać...pierd***ca można dostać... MEdia wiedzą, jak obrzydzić komuś życie!Żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idioto co ty gadas Re: niedobrze mi się robi gdy w muzycznej tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:31 ej jak ci ich muza nie pasuje to zacznij sluchac smerwow moze to jest odpowiednia muza dla ciebie .Napewno jestes fanem mandaryny heheheh slyszales ona to dopiero spiewa jak by ja zazynali hehehehhehehehehhehehehehehhehehe to jest idioptka a tokio hotel to sa super kolesie ktorzy znaja sie na muzie i nie kryrtukuj ich jak ich nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Tokio Hotel IP: *.elpos.net 31.01.06, 13:35 kto to wogóle pisał?Ten ktos niech weżmie sobie wolne,zamówi taksi i ojedzie na badania psyhiatryczne.Niech umieszczą go w szpitalu,bo to jakich opentany psychol.On chyba uważa,ze jest bogiem i kazdego moze osadzac.Gowno prawdan jest poprostu psychol i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:04 Ludzie czego wy słuchacie TH jest tak żałosne, że idzie tylko rozbić o kant dupy, nie chodzi mi o to jak wyglądają(bo w kraju gdzie organizowane jest Love Parade to nic dziwnego), tylko jak grają, to w ogule nie jest nawet rock, choć mają gitary elektryczne, ludzie często broniący TH często nie znają sie na muzyce, TH to zespół okresowy, tak było z Boysami w 1996 roku, wypaczyli wam mUzgi czymś co nawet nie jest muzyką, skutki to m.in choroba popromienna polegająca na tym ze nie wiedzą co to prawdziwa muzyka, potem było ich troje, tera Mandaryna i Virgin i TH, świat idze w strone samounicestwienia. Chcecie posłuchać rocka to posłuchajcie The Scorpions(też niemiecki zespół), a nie jakieś nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Tokio Hotel IP: *.smgr.pl 20.03.06, 19:33 Dzięki!Chociaż ktoś normalny!!!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:21 yyyyyyyyy...czy to jakis pesymista pisal??;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniuśś Re: Tokio Hotel is THE BEST!!! IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 01.02.06, 16:32 Nie masz prwa ich obrażac niee obchodzi ci że inni to lubią (np. ja)? Ty im po prostu zazdrościszz PS: Czy ktos wie ile w media markt kosztuje płyta TH?? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Medie Markt nie tylko dla idiotów 01.02.06, 17:16 Gość portalu: Aniuśś napisał(a): > Nie masz prwa ich obrażac niee obchodzi ci że inni to lubią (np. ja)? Ty im po > prostu zazdrościszz > PS: Czy ktos wie ile w media markt kosztuje płyta TH?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:13 No cuż.... nie oceniam tego co napisałaeś, onieważ masz prawo mieć własnie zdanie, ale pozwól, że się z Toba nie zgodzę. ja np. lubię TH i nic do nich nie masz. Ty też ich nie znasz więc nie powienienes ich oceniać. Oni do czegoś doszli, istnieją już 6 lat więc jeszcze pewnie długą będę istnieć. każdy ,ma prawo mieć swój styl, więc nie wiem czego się czepisz z tymi dredami i kolczykami. Ivch piosenik sa dojżała, chba nie znasz niemieckiego.... ale możesz sobie sściągnąć tłuimaczenia, teksty piszą sami i śpiewają o rzeczach ważnych dla nich... Pomyśl nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mk Re: Tokio Hotel IP: *.telia.com 01.02.06, 18:16 Oj oj oj ktos przesadzil okej moze starszych irytuja ale co z tego. Mam 14 lat sulach NIrvany, System of a downi odpochywajac Tokio Hotel moze rodzine przeszkadza moj styl ale kazdy ma wlasny. Cieszcie sie ze nie siekam rak i nie cpam. Dajcie nam zyc to sie znaczy mlodziezy jestesmy przyszlascia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAT Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 08:50 to ku.. pisał jakiś debil je..y !! th to najlepszt zespół na swiecie i nikt inny nie bedzie tak sławny jak oni jesteś jakimś pedałem zje..ym hujem szmatą do podłogi pierdziel sie !!!!!!!!! th jest świetne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Tokio Hotel IP: 85.219.140.* 26.02.06, 20:31 Ja juz sie wypowiedziałam, ale .... no cóż musze w mjej wypowiedzi "objechać" wszystkich dfanów jak i antyfanów TH... LUDZIE NIE OBRAŻAJCIE SIĘ NAWZAJEM !!!!!!!!! KAZDY MA SWOJ GUST I NIE POWINNO SIE GO Z TEGO POWODU PONIŻAĆ!! Pomyślcie troche... bo jak czytam te wypowiedzi to mi żle ... skąd w was tyle nienawiści (antyfani) do fanów TH i samych członków zespołu i na odwrót czemu wy fani sie bulwersujecie jak ktoś ma oddmienne zdanie uszanujcie innych ... !!!! Odpowiedz Link Zgłoś