Gość: :* TH rlz! Re: Tokio Hotel IP: *.knc.pl 11.04.06, 19:11 Pieprzysz fani Tokio Hotel zawsze beda fakt ze pewnie połowa fanek szybko sie zmyje ale wierne takie jak ja zawsze pozostana bo ja KKKKKKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM M TTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOO HHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLL i zawsze bede to zespół który mi naprawde zainponował jak nigdy przed tem zaden tworza boska muzykę a dodatkowa Bill i Tom sa strasznie przystojni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia Re: Tokio Hotel IP: *.icpnet.pl 12.04.06, 09:31 siemka masz fajnego bloga wejdz na www.ichliebedich-th.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKA Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:04 EJ TEN KTO TO PISAŁ TO BARAN! JA KOCHAM TH I NIE ZGADZAM SIĘ ŻEBY TAK O NICH MÓWIONO! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1600 Re: Tokio Hotel 13.04.06, 21:24 Zazdroszcze ci że znasz kogoś sławnego. No bo skoro piszesz że ich kochasz to musisz być z nimi baaaaardzo zapryjaźniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 16:31 3 argumeny z których wynika, że TH jest do dupy 1. Tokio Hotel - nazwa do dupy 2. wygląd - do dupy 3. jak grają - do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:25 nie wiem czy debil, nie znam gościa, więc trudno mi go oceniać, ale w tej kwestii zgadzam się w 100%. Jeżeli kiczowaty Niemiec-transwestyta to dzisiaj idol nastolatek, to ja nie chcę wiedzieć, jakim to zespołem będziemy się martwić za 30 lat>:-( (nie odpowiadać. To było pytanie retoryczne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: Tokio Hotel IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 18.04.06, 09:51 Kto to pisał? Chyba jakiś wariat. Ludzie, na jakim świecie wy żyjecie? Niemcy są i od samochodów, i od śpiewania. Niech żyje TOKIO HOTEL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Tokio Hotel IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.06, 15:19 ej! to nie fair! skad mozecie wiedziec czy oni przemina? moze beda tak slawni jak system of a down albo inny zespol! ten ktos kto to pisal to palant! i oni nie maja po szesnascie lat! bill - 16 tom-16 gustav-17 a georg-18!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka magda Re: Tokio Hotel IP: 82.160.24.* 19.04.06, 17:12 zjednaj strony zgadam ei z autorem teksu...bo TH kiedys przeminie...to wiadome...ale przeciez niektorzy maja dosc przypusmi hip-hop-u a jest go coraz wiecej.... i co my fanie TH sie nim meczymy..... mt mosimy a wy nie....trzyama kciuki za chlopakow aby tak dalej i pozdrawiam fanow TH.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anu$ Re: Tokio Hotel IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.06, 16:19 SiemQ;] Wiecie co jesteście żałośni tyle wam można powiedzieć! Założe sie, że ten artukuł pisał jakiś staruch co ma dzieci i nie pozwala oglądać i słuchac im tego zespołu a pewnie sucha disco-polo buhaha zwyte z tego artykułu jak ich nie lubisz to po huja sie wpie..sz debilu!!!! No i co łyso wma ja ich lubie i to bardzo!!! Co z tego, że Bill sie mauluje może lubi i mi sie podoba z makijarzem, a Tom zajebiście wyglada w dredach i w kolczyku w wardze ja tez mam kolczyk w wardze no i co z tego to bardzo fajnie wyglada i fajnie sie całuje z kolczykiem wieć ściśnij tam kopare naraQ ;] :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLi Re: Tokio Hotel IP: cachepilot.sch* / *.swgfl.ifl.net 03.05.06, 11:45 Ja bardzo lubie ten zespol ale przyznam tej osobie racje bo to wszystko prawda w gazetach o nich juz pisza coraz mniej... No coz takie jest zycie... Ale ja ich muzyke bardzo lubie i narazie tak zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka th Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 15:05 ktos kto to pisal przesadzil BILL i Tom sa najtadniejszymi chopakiemi na ziemi jestem ciekawa jak autor tego tekstu spiew napewno gorzej okropnie kocham Billa I Toma Fanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 13:11 Lubię ten zespół,ale ten co to pisał ma wielką rację.Zespół ten zniknie jak np.Brytney Spears lub inny kiczowaty wykonawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Tokio Hotel IP: *.elb.vectranet.pl 05.05.06, 14:36 ktoś totalnie przesadził.TOKIO HOTEL będą zawsze najlepsi i bez względu na to czy ich już nie bedzie czy będą to i tak pozostaną w mojej pamięci.ONI SĄ SUPERRRRRRRRRRRRR,a ktoś jest ZAZDROSNY.Przykro mi,ale taka jest prawda!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Tokio Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:24 jakbym znalazła tego kto to pisał... to by się nie pozbierał nigdy!!!!!!!!!!! tokio hotel jest najlepszym zespołem pod słońcem!!!!! a jak komuśsie nie podoba to niech opinie zachowa dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Tokio Hotel IP: *.21.pl / *.21.pl 06.05.06, 18:20 a ja mysle ze pisal to jakis zazdrosnik i tyle.pewnie tez by chcial miec takak kariera i probuje prowokowac rodzicow nastolatek.glupi debil!tokio hotel sa utalentowani i oryginalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maadzia Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:27 Jak najbardziejzgadzam się z tą wypowiedzią. Dodamjeszcze, że takwłaściwie nie wiadomo, jakąmuzykęgra TokioHotel.Dla mnie sąto jakieś ochłapy rocka. teraz wszyscy podzielili się na tych, co Tokio Hotel kochają szalejąza nimi i na takich, co ich nienawidzą i obrażają. Th i tak niedługo zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fonka Re: Tokio Hotel IP: *.chello.pl 13.05.06, 20:22 a idz stary dziadzie :| odwal sie od TH nic ci nie zrobili, na nich najzdzasz... perfidna ciota !!!!!!!!!!!!!!!!!!! piszesz takie atykuły zeby przetrfac bo nie masz co do garca włożyc i myslisz ze ktos sie tym przejmie !!! szkoda słów... co sioe z ludzmi porobiło ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Netu$ia Kay Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:16 Odczepci sie od TH!!!!!!!!!! Oni wymiatają.Th RULEZZZZZZZZZZZZ A Tom jest przesłodki!!!! KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka TH Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 22:46 Boże kto pozwolił tej osobie wypisywac takie bzdury!!!! przeciesz to sie w głowie nie mieści!!! Tokio Hotel żądzi!!!! i te osoby które onich xle piszą to pewnie zazdroszczą tego że maja kase i mnustwo lasek na nich leci!!! a takich chłopaków ledwo co okiem spojza!!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka th Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:36 jak mozna tak negatywnie komentowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odczepcie sie od ich stylu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze troche wspołczucia dla billa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jest chory na cukrzyce!!!!!!!!!!!!! jestescie bezczelni ci do nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ten kto to napisał to jest downem,debilem,swinia i skonczonym palantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga i jaga Tokio Hotel super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:26 Jesteście super uwielbiamy was.Kiedy przjedziecie do polski do poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
dead_parrot Re: Tokio Hotel 24.05.06, 19:42 Nie przeczytalam wszystkich komentarzy, ale wlasnie na przykladzie tokio hotel swierdzilam, ze jestem stara. Rozumiem, ze najbardziej zbulwersowane artykulem osoby to nastolatki. Jestem starszy rocznik, ale pamietam jak szalalam za new kids on the block itp. I niestety musze przyznac racje, ze tokio hotel tez bedzie takim chwilowym szalem, ktory szybko minie, kiedy pojawi sie cos nowego. 10 lat temu tez bym byla gdyby ktos tak jechal do moim idolu. Teraz wiem, ze taka jest kolej rzeczy. Tylko musze stwierdzic, ze kiedys faceci (chocby wymuskani) wygladali jak faceci, a co do wokalisty tokio hotel mialam duze watpliowsci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANKA TH 2 Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 08:50 Ten co pisał to przesadził!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak mnie ten reneczjant czy jakoś tak to tak mnie wkur*********!!!!!!!!.Tokio Hotel is the best in the world!!!!! Mam dosyc jak jakieś patałachy i szajbusy obrażają TH.Tak nie może byc!!!!!! Niech wszyscy fani Th w Polsce sie nie zgadzają żeby tak oczerniac TH i obrażac.To jest poporostu KARYGODNE,BEZCZELNE.NIECH AUTOR TEGO ERTYKUŁU SPADA NA DRZEWO.TO TERAZ BEDZIE SKIEROWANE DO AUTORA ARTYKUŁ.WAL SIĘ!!!!TY KUR*****I SKUR****!!!FUCK YOU!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LunaTH Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 07:54 TH to bardzo fajniutki zespolik nie wiem co ludzie od nich chsą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachafankath Re: Tokio Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:23 oni są najlepsi i w ogóle the best najprzystojniejsi najsexowniejsi Odpowiedz Link Zgłoś