Dodaj do ulubionych

Napisaliśmy do kosmitów

24.02.06, 10:37
wie ktoś o podobnym projekcie ? ja też chcę coś napisać !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: 194.9.67.* 24.02.06, 10:44
      W tekście jest błąd - czas transmiji, czyli wyslanie 50 tys. wiadomości - to 3
      godziny. Wiadomości dotrą do gwiazdy adresatki za 54 lata i ok. 7 miesięcy. Bo
      gwiazda jest oddalona od nas o 54,6 lat świetlnych. Jest bardzo podobna do
      Słońca, wiec może posiada układ planetarny.
      • Gość: kucie Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: 193.242.5.* 24.02.06, 15:45
        hmm... wydaje mi się, że w tekscie nie ma błędu. Trzeba go tylko odpowiednio
        zinterpretować (albo nawet wystarczy przeczytać). Czas transmisji oznacza czas
        trwania impulsu, a nie czas po jakim fala dotrze do celu. pozdr ;->
        • Gość: Ziemianin uslysza, przleca i zniszcza Ziemie. IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 25.02.06, 23:29
      • Gość: thorn Nie wiem czy dobrze zrobiłem IP: *.tvk.torun.pl 25.02.06, 12:59
        Ostrzegłem kosmitów przed falami pewnej radyjostacji

--
        Ojciec Dyrektor™ musi odejść

skrobnij do ·ojczulka·, by mu to
        powiedzieć

© Kopyrajt 2006. Wszelkie prawa zastrzeżone. Ojciec Dyrektor oraz Ojciec
        Dyrektor™ logo są prawnie zastrzeżonymi znakami firmowymi Rydzyk Imperium Inc.
        Szkalowanie i nagonka mogą skutkować utratą zbawienia.
        • Gość: hihi Gazeto nie pisz do PiSiaków IP: *.icpnet.pl 27.02.06, 09:26
          Oni nie wiedzą, że są kosmitami. A już na pewno nie pomogą ostrzeżenia od
          internautów o szkodliwych falach radiowych z Torunia. Kosmicie dzięki nim mogą
          się prokreować;-)
    • Gość: bestia Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.cisco.com 24.02.06, 10:54
      Prosze autorke o sprawdzenie faktow astronomicznych. Najblizsza nam gwazda To
      Proxima (Alfa Centauri)ktora lezy w odleglosci 4 lat swietlnych. Co oznacza ze
      swiatlo (najszybsze medium) dociera do niej po 4 latach. Jakim cudem do tej
      gwiazdy "H cos tam" wiadomosc mogla dotrzec w ciagu 3 godzin??
      • Gość: kucie Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: 193.242.5.* 24.02.06, 15:47
        odpowiedź znajdziesz w moim poprzednim poscie
      • Gość: do bestia Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:25
        3 godziny WYSYLANO wiadomosci....
    • Gość: Rosomak Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:02
      Po trzech godzinach dotarło? Do Słońca jest 8 minut, więc powinno by ją widać w dzień.
    • Gość: plik Nie pogadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:52
      Z kosmitami nie pogadasz, jesli zabijasz i zjadasz mięso :)

www.alternatywnezycie.pl
      • Gość: matrioshkina Re: Nie pogadasz IP: *.f / *.f-net.pl 24.02.06, 12:11
        ja nie moge, poczytajcie swoje posty. co kolejny to idiota heh
        • Gość: wesołek Do matrioshikina Re: Nie pogadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:09
          Dzięki za przedstawienie się. Teraz wiemy, że matrioshikina to idiota :)
    • Gość: warmaker moje też poleciało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:19
      jeśli tak to za te ileśtam lat będziemy mieli niezłą wojenkę hehe (może nie
      należało pisać o robieniu z nich niewolników i ich zielonych dupskach)

:)
    • Gość: realistka Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:22
      I co , sądzicie że nam odpiszą? Nie dyskutuje sie przecież z prymitywnymi
      okrutnikami. Pożeramy zwierzeta, zabijamy się podczas wijen, miliony umieraja z
      glodu w Afryce. Po co kosmitom takie nieodpowiednie znajomosci? Jestem
      wegetarianką i kiedy czasem w trakcie posiłku pojawia sie ta kwestia to inni
      ziemianie patrza na mnie jak na kosmitkę.
      • Gość: Bilala Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.06, 13:48
        Nie odpiszą, bo nie dyskutuje się z mięsem. Przylecą nas zjeść.
        • 0x0001 Re: Napisaliśmy do kosmitów 24.02.06, 16:44
          Nienawidza nas, bo tolerujemy wegetarian. Oni swoich juz dawno zjedli.
          • Gość: bennie wtf? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:54
            najpierw piszą że 50 tysięcy a potem pół miliona, ciekawe.
    • Gość: ludzik ROBCIE SOBIE JAJA DALEJ IP: *.crowley.pl 24.02.06, 17:47
      ...oj swiat zle sie bawi...
      • Gość: x ...a za czyje to pieniadze ten "projekt"? IP: *.crowley.pl 24.02.06, 17:50
    • Gość: wiesiek jestem Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:24
      Dlaczego ufoki do nas nie przyjeżdzają??? Albowiem to mądre gadziny. Widzą, co
      się na świecie, szczególnie w Polsce naszej dzieje. Zatem porzućmy myśl o
      kontakcie z nimi.
    • oraw Jeszcze do mnie nie doszło!!! 24.02.06, 19:32
      Ale sobie "poczytam"hehehehehe
    • langston A za czyje pieniadze ten "projekt" 24.02.06, 19:40
      • Gość: Piwosz Re: A za czyje pieniadze ten "projekt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:55
        Za pieniądze piwoszy przede wszystkim...
      • Gość: turtlezzz Re: A za czyje pieniadze ten "projekt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:57
        Podobno na koszt odbiorcy.
    • milena.rl Ludzka naiwność. 24.02.06, 20:08
      Wierzycie, że skoro są wyżej w rozwoju intelektualnym są lepsi?
      Ludzie też są wyżej od kur. I co z nimi robią? Zjadają.
    • Gość: Agent Orange Katarzyna Grochola poradziła mieszkańcom... IP: *.pronet.lublin.pl 24.02.06, 21:07
      a pisarka Katarzyna Grochola poradziła mieszkańcom innych cywilizacji: "Nie
      lękajcie się" - buahahahahaha - to jest najlepsze - zbudujmy pokolenie .jp2 na
      obrzezach galaktyki, genialne. Pisarka, której wyobraźnia nie jest w stanie
      wykroczyć poza poziom standardowego myślenia szarej masy powinna się zatrudnić w
      kwiaciarni a nie być pisarką.
    • Gość: yorryk Zaprosiłem ich na piwko na działce IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 22:08
      ale co będzie jeśli taki kosmita potrzebuje wypić 300 browarów żeby mu zaszumiało?
      • dccircle Re: Zaprosiłem ich na piwko na działce 24.02.06, 22:31
        Gość portalu: yorryk napisał(a):

> ale co będzie jeśli taki kosmita potrzebuje wypić 300 browarów żeby mu zaszumia
        > ło?

Ale będzie lał!!!!
    • Gość: Widza nas. Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.telia.com 25.02.06, 00:48
      54 lata. To co oni
      teraz widza ? Krajobraz po wojnie. I po co tu przyjezdzac ?
    • bigos1x brawo Grochola, niezły tekst 25.02.06, 02:46
    • Gość: profesor Mad a w jakim jezyku te pozdrowienia ?? IP: *.bulldogdsl.com 25.02.06, 03:15
      bo na filmie (niejednym) widzialem ze kosmici mowia po angielsku a nie po
      polsku, chyba ze sa tak zaawansowana cywilizacja ze wynalezli slownik
      polsko-angielski
      • Gość: fox mulder Re: a w jakim jezyku te pozdrowienia ?? IP: 82.139.21.* 25.02.06, 07:54
        Ja też z nimi gadałem po angielsku. I pamiętajcie, oni są szarzy, nie zieloni.
    • Gość: k2urt Najbardziej naiwna rzecz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:51
      Podać wszelkie informacje o ludziach i planecie, wysłać je niezakodowanymi w
      szeroki kosmos i tylko czekać na inwazję Obcych. Z taką wiedzą o ludziach to
      podbiją nas w mgnieniu oka.
      • Gość: warmaker Re: Najbardziej naiwna rzecz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:50
        nie podbiją, nie podbiją:). Zażądałem od nich bezwarunkowej i natychmiastowej
        kapitulacji, także będzie ok
    • gekon1979 ja bym napisal RATUNKU!!!!!!!!!chroncie nas przed 25.02.06, 14:21
      pisem!!!!!!
    • neiden Re: Napisaliśmy do kosmitów 25.02.06, 22:47
      pisanie zargonem w prasie? -do kosmitow- to nie jest dobrze.
    • abhaod stacja "www. arte-tv.com" zbiera roznosci(wlasne 25.02.06, 22:49
      pliki, zdjecia itp.)do wyslania na jesieni
      • abhaod a dokladnie 25.02.06, 23:02
        "www.cocmicconnexion.com/static/index.html"
    • Gość: kosmita Afryka głoduje ,a oni piszą do kosmitów buehehe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 13:37
    • Gość: Irenka Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.zicom.pl / 217.70.61.* 26.02.06, 17:22
      Szkoda, że nie wiedziałam. Napisałabym ofertę matrymonialną, ponieważ tu na
      Ziemi nie jestem w stanie znaleźć nikogo dla siebie. W każdym razie nadal
      szukam.
      irenka40.blog.onet.pl/
      • prokris a świstak siedzi i zawija n/t 26.02.06, 20:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka