rex7 24.02.06, 10:37 wie ktoś o podobnym projekcie ? ja też chcę coś napisać !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: 194.9.67.* 24.02.06, 10:44 W tekście jest błąd - czas transmiji, czyli wyslanie 50 tys. wiadomości - to 3 godziny. Wiadomości dotrą do gwiazdy adresatki za 54 lata i ok. 7 miesięcy. Bo gwiazda jest oddalona od nas o 54,6 lat świetlnych. Jest bardzo podobna do Słońca, wiec może posiada układ planetarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucie Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: 193.242.5.* 24.02.06, 15:45 hmm... wydaje mi się, że w tekscie nie ma błędu. Trzeba go tylko odpowiednio zinterpretować (albo nawet wystarczy przeczytać). Czas transmisji oznacza czas trwania impulsu, a nie czas po jakim fala dotrze do celu. pozdr ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziemianin uslysza, przleca i zniszcza Ziemie. IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 25.02.06, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorn Nie wiem czy dobrze zrobiłem IP: *.tvk.torun.pl 25.02.06, 12:59 Ostrzegłem kosmitów przed falami pewnej radyjostacji -- Ojciec Dyrektor™ musi odejść skrobnij do ·ojczulka·, by mu to powiedzieć © Kopyrajt 2006. Wszelkie prawa zastrzeżone. Ojciec Dyrektor oraz Ojciec Dyrektor™ logo są prawnie zastrzeżonymi znakami firmowymi Rydzyk Imperium Inc. Szkalowanie i nagonka mogą skutkować utratą zbawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Gazeto nie pisz do PiSiaków IP: *.icpnet.pl 27.02.06, 09:26 Oni nie wiedzą, że są kosmitami. A już na pewno nie pomogą ostrzeżenia od internautów o szkodliwych falach radiowych z Torunia. Kosmicie dzięki nim mogą się prokreować;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestia Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.cisco.com 24.02.06, 10:54 Prosze autorke o sprawdzenie faktow astronomicznych. Najblizsza nam gwazda To Proxima (Alfa Centauri)ktora lezy w odleglosci 4 lat swietlnych. Co oznacza ze swiatlo (najszybsze medium) dociera do niej po 4 latach. Jakim cudem do tej gwiazdy "H cos tam" wiadomosc mogla dotrzec w ciagu 3 godzin?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucie Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: 193.242.5.* 24.02.06, 15:47 odpowiedź znajdziesz w moim poprzednim poscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bestia Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:25 3 godziny WYSYLANO wiadomosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:02 Po trzech godzinach dotarło? Do Słońca jest 8 minut, więc powinno by ją widać w dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plik Nie pogadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:52 Z kosmitami nie pogadasz, jesli zabijasz i zjadasz mięso :) www.alternatywnezycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrioshkina Re: Nie pogadasz IP: *.f / *.f-net.pl 24.02.06, 12:11 ja nie moge, poczytajcie swoje posty. co kolejny to idiota heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Do matrioshikina Re: Nie pogadasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:09 Dzięki za przedstawienie się. Teraz wiemy, że matrioshikina to idiota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmaker moje też poleciało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:19 jeśli tak to za te ileśtam lat będziemy mieli niezłą wojenkę hehe (może nie należało pisać o robieniu z nich niewolników i ich zielonych dupskach) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:22 I co , sądzicie że nam odpiszą? Nie dyskutuje sie przecież z prymitywnymi okrutnikami. Pożeramy zwierzeta, zabijamy się podczas wijen, miliony umieraja z glodu w Afryce. Po co kosmitom takie nieodpowiednie znajomosci? Jestem wegetarianką i kiedy czasem w trakcie posiłku pojawia sie ta kwestia to inni ziemianie patrza na mnie jak na kosmitkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilala Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.06, 13:48 Nie odpiszą, bo nie dyskutuje się z mięsem. Przylecą nas zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Napisaliśmy do kosmitów 24.02.06, 16:44 Nienawidza nas, bo tolerujemy wegetarian. Oni swoich juz dawno zjedli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bennie wtf? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:54 najpierw piszą że 50 tysięcy a potem pół miliona, ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik ROBCIE SOBIE JAJA DALEJ IP: *.crowley.pl 24.02.06, 17:47 ...oj swiat zle sie bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ...a za czyje to pieniadze ten "projekt"? IP: *.crowley.pl 24.02.06, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek jestem Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:24 Dlaczego ufoki do nas nie przyjeżdzają??? Albowiem to mądre gadziny. Widzą, co się na świecie, szczególnie w Polsce naszej dzieje. Zatem porzućmy myśl o kontakcie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
oraw Jeszcze do mnie nie doszło!!! 24.02.06, 19:32 Ale sobie "poczytam"hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwosz Re: A za czyje pieniadze ten "projekt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:55 Za pieniądze piwoszy przede wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Re: A za czyje pieniadze ten "projekt" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:57 Podobno na koszt odbiorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Ludzka naiwność. 24.02.06, 20:08 Wierzycie, że skoro są wyżej w rozwoju intelektualnym są lepsi? Ludzie też są wyżej od kur. I co z nimi robią? Zjadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Orange Katarzyna Grochola poradziła mieszkańcom... IP: *.pronet.lublin.pl 24.02.06, 21:07 a pisarka Katarzyna Grochola poradziła mieszkańcom innych cywilizacji: "Nie lękajcie się" - buahahahahaha - to jest najlepsze - zbudujmy pokolenie .jp2 na obrzezach galaktyki, genialne. Pisarka, której wyobraźnia nie jest w stanie wykroczyć poza poziom standardowego myślenia szarej masy powinna się zatrudnić w kwiaciarni a nie być pisarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorryk Zaprosiłem ich na piwko na działce IP: *.acn.waw.pl 24.02.06, 22:08 ale co będzie jeśli taki kosmita potrzebuje wypić 300 browarów żeby mu zaszumiało? Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Zaprosiłem ich na piwko na działce 24.02.06, 22:31 Gość portalu: yorryk napisał(a): > ale co będzie jeśli taki kosmita potrzebuje wypić 300 browarów żeby mu zaszumia > ło? Ale będzie lał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widza nas. Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.telia.com 25.02.06, 00:48 54 lata. To co oni teraz widza ? Krajobraz po wojnie. I po co tu przyjezdzac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Mad a w jakim jezyku te pozdrowienia ?? IP: *.bulldogdsl.com 25.02.06, 03:15 bo na filmie (niejednym) widzialem ze kosmici mowia po angielsku a nie po polsku, chyba ze sa tak zaawansowana cywilizacja ze wynalezli slownik polsko-angielski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox mulder Re: a w jakim jezyku te pozdrowienia ?? IP: 82.139.21.* 25.02.06, 07:54 Ja też z nimi gadałem po angielsku. I pamiętajcie, oni są szarzy, nie zieloni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2urt Najbardziej naiwna rzecz!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:51 Podać wszelkie informacje o ludziach i planecie, wysłać je niezakodowanymi w szeroki kosmos i tylko czekać na inwazję Obcych. Z taką wiedzą o ludziach to podbiją nas w mgnieniu oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmaker Re: Najbardziej naiwna rzecz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:50 nie podbiją, nie podbiją:). Zażądałem od nich bezwarunkowej i natychmiastowej kapitulacji, także będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ja bym napisal RATUNKU!!!!!!!!!chroncie nas przed 25.02.06, 14:21 pisem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Napisaliśmy do kosmitów 25.02.06, 22:47 pisanie zargonem w prasie? -do kosmitow- to nie jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod stacja "www. arte-tv.com" zbiera roznosci(wlasne 25.02.06, 22:49 pliki, zdjecia itp.)do wyslania na jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmita Afryka głoduje ,a oni piszą do kosmitów buehehe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenka Re: Napisaliśmy do kosmitów IP: *.zicom.pl / 217.70.61.* 26.02.06, 17:22 Szkoda, że nie wiedziałam. Napisałabym ofertę matrymonialną, ponieważ tu na Ziemi nie jestem w stanie znaleźć nikogo dla siebie. W każdym razie nadal szukam. irenka40.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś