Gość: Paweł IP: *.kompania.net 22.05.06, 12:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polak [...] IP: *.e-wro.net.pl 22.05.06, 12:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Naga Polka -Zdjecie jej chce! 22.05.06, 12:58 ...no no Polki tez potrafia ladnie protestowac!A moze by tak w Polsce porotestowaly bo takie nudy sa...ciagle jakies giertychy i leppery na wizji.., Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Naga Polka -Zdjecie jej chce! 22.05.06, 14:45 popieram w calej rozciaglosci ;] Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 reformy edukacji Giertycha potrzebne dla PO 22.05.06, 15:20 Moze naucza sie wreszcie gramatycznie pisac ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: reformy edukacji Giertycha potrzebne dla PO 22.05.06, 15:27 czego tyczy sie twoj post? znalazles blad gramatyczny w mojej wypowiedzi ? prosze pokaz go. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu A potem placza, ze sa seksualnie eksploatowane 22.05.06, 16:53 Oto przyklad, jak dorabiaja dziewczyny za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Naga Polka IP: *.speed.planet.nl 22.05.06, 13:28 Znasz ja? Wiesz, ze zlapala meza dla szpanu i kasy? Czy tak Ci sie tylko wydaje? Nie ma jak uprzedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
erozilla Re: Naga Polka 22.05.06, 13:37 ależ z Ciebie POLAK.... zapewne głosowałeś za LPR lub PIS Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Nieznalska to by się dodatkowo ukrzyżowała 22.05.06, 13:45 W Austrii to nie wyszło (pechowo zaplanowano krzyzowanie na Wielki Piątek, były protesty), ale w liberalnym Londynie - jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Nieznalska to by się dodatkowo ukrzyżowała 22.05.06, 16:31 Ale tu nie mamy do czynienia z krzyżowaniem ale z wyzwalaniem.A ponadto w Polsce też prześladuje się zwierzątka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Naga Polka IP: *.centertel.pl 22.05.06, 15:55 a ty jestes specjalistą od opinii zagranicznych zacofańcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Naga Polka IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 22.05.06, 16:41 a co złego w nagości,jestem za, jeśli chce coś przez to dobrego osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Naga Polka IP: 194.183.32.* 22.05.06, 17:08 jaka paskuda! fuj! nie maja ladniejszych???? przeciez polki slyna z urody na calym swiecie, a ta nam zla reklame robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Naga Polka w Londynie IP: 212.160.172.* 22.05.06, 12:57 Ty sie weź za ratowanie ludzi a nie zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Naga Polka w Londynie IP: *.server.ntli.net 22.05.06, 13:01 ludzi tez, szczegolnie przed taka bezmyslnoscia i znieczulica zadajaca potworne cierpienie. www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php jest to link do bardzo drastycznego filmu mocno zwiazanego z omawianym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak to ja Re: Naga Polka w Londynie IP: *.aster.pl 22.05.06, 13:27 niezły ten film - dobrze pokazuje cały "proces" Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Naga Polka w Londynie 22.05.06, 14:56 pomimo tego ze nie jestem przeciwnikiem zabijania zwierzakow dla ich futerka i mieska, ani wyrywania kwiatkow, to uwazam ze filmik faktycznie pokazuje cos co nie powinno miec miejsca, zastanawiam sie jednak dlaczego w takim razie protestuje sie we francji a nie w jakichs chinach ? przeciez to nie zabojady tak ukatrupiaja tylko ludzie ktorzy zapewne nie wiedza jak uzywac toalety ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Naga Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:14 A ty sie wez za cokolwiek. Leniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobre diablo Re: Naga Polka w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:09 Gość portalu: mike napisał(a): > Ty sie weź za ratowanie ludzi a nie zwierząt. Ludzie sami o siebie zadbają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdec Re: Naga Polka w Londynie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.05.06, 16:28 Slusznie Mike. Wg mnie to tylko chec pokazania sie, taniej popularnosci a nie przekonan. Jesli tak bardzo zalezy im na ochronie zwierzat, to niech nie protestuja ale zbieraja srodki na opieke nad zwierzetami. Moga te srodki zbierac ... nago. Ciekawe, kto organizowal i finansowal ten "protest". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOnster Re: Naga Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:31 to chyba nie kosztuje duzo rozebrać się:> a środki na ochronę zbierają i wykorzystują w obronie praw zwierząt a propos wykorzystania mięsa w karmię dla zwierząt, to chodziło o mięso własnie psów lub kotów stosowane do produkcji karmy Odpowiedz Link Zgłoś
bonobo44 Naga Polka w Londynie 22.05.06, 12:57 "to część tradycji, a tę Anglicy szanują ponad wszystko" co tam niedźwiedzie? ciekaw jestem, co będą "szanować", gdy wybiją już wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Naga Polka w Londynie 22.05.06, 15:00 ludzie od paru tysiecy lat hoduja zwierzaki, tak ze zaawsze nam ich starczy, gdybysmy chcieli mozemy je wyslac z nami w kosmos tak zebysmy mieli swieze miecho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Londyn: Polka rozebrała się w obronie zwierząt IP: *.ifj.edu.pl 22.05.06, 13:04 Pokazała gołą d. i już jest wielki news. Gazety schodzą na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ased Re: Londyn: Polka rozebrała się w obronie zwierzą IP: *.chello.pl 22.05.06, 15:21 raczej internet schodzi na psy, ze pozwalaja takich ja Ty podlaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex hunt oszolomow nie brakuje :/ n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:06 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Cos o PETA IP: *.bas.roche.com 22.05.06, 13:10 Ta sama PETA propaguje bezmiesne karmy dla kotow i psow... W moich oczach dyskwalifikuje ich to.. Koty i psy sa miesozerne i karmienie ich np platkami owsianymi zabija je w sposob wyjatkowo wredny bo trwajacy przez bardzo dlugi czas. Jakos ta sama PETA nie protestuje przeciwko karmom zawierajacym odpady, chemie, wiecej kukuryczy niz czegokolwiek co pochodzi od zwierzaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom nie masz racji troche IP: *.is.pcz.czest.pl 22.05.06, 13:39 mam psiaka ktory przedklada nad miecho np kotlety sojowe...to nie zart - gdyby mnie bylo stac albo raczej gdyby ten pokarm byl tanszy jadlby to co uwaza za smaczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek a moj kot lubi ziemniaki 22.05.06, 14:15 i ciasto jak myslisz, powinienem go tym karmic ??? a dzieci uwielbiaja cukierki, myslisz ze powinny je jesc zamiast normalnego jedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom hehe IP: *.is.pcz.czest.pl 22.05.06, 14:18 a moze niech kazdy je to co lubi skoro moze to robic bez wyrzutow sumienia...badz co badz w dosiwadczeniu - wyboir kotleta sojowego a tradycyjnego polskiego schabowego w przypadku mojego psa wygrywa soja...wiec misiaczku nie myl pojec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: hehe IP: *.bas.roche.com 22.05.06, 14:24 Co nie znaczy, ze mu ten kotlet dobrze zrobi gdy bedzie tylko takie jedzenie jadl. Moje koty tez czasami cos tam ukradna co nie jest prosto od kury, ale nie sa tylko takimi rzeczami karmione i dlatego dobrze im sie wiedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: hehe IP: *.is.pcz.czest.pl 22.05.06, 14:28 jeszcze pare lat temu wszyscy vege mieli poumierac..teraz oficjalnie leakrze mowia ze jest to jeden z wielu rodzajow bezpiecznej diety...to niby jak?bo ty wiesz ze on umrze czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: hehe 22.05.06, 14:59 vege, rotfl ;] jedzcie se tam trawe, ale nie wmawiajcie mi ze jak wchrzaniam schabowego to robie cos zlego, bo tak nie jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: hehe IP: *.is.pcz.czest.pl 22.05.06, 15:09 a gdzie to przeczytalas? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: hehe 22.05.06, 15:18 widac ze koles jestes bystrzakiem z tym "przeczytalas" a to co wyzej napisalem jest czesto powtarzane przez ludzi ktorzy nazywaja sie na ve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: hehe IP: *.bas.roche.com 22.05.06, 15:10 Czlowiek jest wszystkozerny w pieciwienstwie do takiego kota, ktory nawet nie jest w stanie strawic i przyswoic sobie np zboz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Naga Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:15 BRAWO KAROLINA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duna 27 Brawo!! Dziękuję w imieniu wszystkich futrzaków!:) IP: *.crowley.pl 22.05.06, 13:31 Nie zwracają uwagi na ludzi, którzy nie szanują zwierząt. Nie warto z nimi dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Brawo!! Dziękuję w imieniu wszystkich futrzak 22.05.06, 14:57 Ja też lubię zwierzęta, szczególnie wołowinę ;-) -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: Brawo!! Dziękuję w imieniu wszystkich futrzak 22.05.06, 15:00 ano ;] a najlepszy jest polkrwisty stek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algego brawo Karolino!, rodakom brakowalo zawsze jaj IP: *.ipt.aol.com 22.05.06, 13:23 popieram, tak trzymaj, zawsze szanowalem ludzi ktorzy konsekwentnie realizuja to w co wierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Naga Polka w Londynie IP: *.fbx.proxad.net 22.05.06, 13:24 A ktora na tym zdjeciu to ta Polka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane mam nadzieję, że chociaż miała co pokazać IP: *.compower.pl 22.05.06, 13:24 bo jak nie to wstyd dla IV RP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: mam nadzieję, że chociaż miała co pokazać 22.05.06, 14:59 Miała piękne futro. -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzialny O co tyle hałasu? Czy już naprawdę nie ma IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 22.05.06, 13:33 ważniejszych spraw? To taki ważny news? W Chorwacji jest jedna plażanaturystyczna przy drugiej, we Francji jest miasteczko, w którym można nie ubierać ciuchów 24/7. Nagość to rzecz zupełnie naturalna, rodzimy się przecież bez tekstyliów. A tu gazeta o jednym z najwyższych nakładów robi sensację z naturalnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc szkoda ze tak michnik raz sie obnazy IP: *.roadrunner.nf.net 22.05.06, 13:44 przynajmniej by sie zdefiniowal mysle ideologicznie bo fizycznie to wzbudzilo mala zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j33 ot mi sensacja.... IP: *.krus.gov.pl / *.krus.gov.pl 22.05.06, 13:43 wg mnie to żadna sensacja, chciała to sie rozebrała.... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro Szkoda ze nie koopuluja ze soba w tej kupie miesa IP: *.range86-132.btcentralplus.com 22.05.06, 13:54 to bylo by taaaakie zwierzece jak te futerka na glowach i miedzynogami. Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek 1 czapa 1 niedzwiedz ? 22.05.06, 14:13 moze to ktos sprawdzic, bo cus mi sie to niewydaje Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: 1 czapa 1 niedzwiedz ? 22.05.06, 14:30 A co to za róznica?? A jak się robi 2 czapki to coś zmienia? Chyba niewiele zrozumiałeś z protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alo Re: Naga Polka w Londynie IP: *.ae.krakow.pl 22.05.06, 14:16 Pytanie pierwsze, czy bylo na co patrzec i czy nie przyniosla wstydu IV RP. Dalej, czy protestowala w obronie zwierzat futerkowych, bo to jest istotne dla sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
vicacora Brawo!!! 22.05.06, 14:19 Brawo Karolina! Więcej takich akcji aby tępić próżność i okrucieństwo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
beernut Re: Brawo!!! 22.05.06, 17:42 vicacora napisała: > Brawo Karolina! Więcej takich akcji aby tępić próżność i okrucieństwo ludzi Mam dwa pytania dla wszystkich milosnikow "praw zwiarzat". Pyanie numer jeden: Rozbieranie sie nago w miejscach publicznych gdzie moga byc dzieci aby "bronic zwierzata". Co ma piernik do wiatraka bo ja tego logocznie nie moge pojac? Pytanie drugie: Dlaczego wedlug was "prawa dla zwierzat" sa wazniejsze niz wojny, bezrobocie, wysokie podatki, ludzka nedza i inne normalne problemy ktore dla zdecydownej wiekszosci NORMALNYCH ludzi sa powaznymi problemami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz a co ona im sie wpiernicza w ..... IP: *.visp.energis.pl 22.05.06, 14:25 Wez sie dziewczyno do roboty a jak sie chcesz rozbierac to do CKMa a nie na ulicy sie szlajasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re:Brawo 22.05.06, 14:31 Mozna tylko pogratulowac tej dziewczynie i zyczyc jej powodzenia. Zwierzeta maja prawo by godnie zyc na ziemi tak sami jak i ludzie. Ludzie chociaz zwa sie ludzmi dokonuja tak bestialskich czynow wobec zwierzat( jak wiwisekcje, testy kosmetyczne, psudo-naukowe doswiadczenia gdzie tysiace zwierzat ginie w meczarniach),ze pod wzgledem wrazliwosci i etyki znajduja sie daleko za wszelkimi gatunkami zwierzat. kazdy choc troche wrazliwy czlowiek kto mial okazje zetknac sie z okrucienstwem wobec zwierzat jest naturalnie przeciw i nie ma to zwiazku z jakas wiara czy filozofia, po prostu jest to cos co twi wewnatrz kazdego normalnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macie Re: żeby jej te dziury zamarzły i głupi łeb IP: *.centertel.pl 22.05.06, 15:57 wstyd mi ze jestes Polakiem, zaglosuj na Leppera moze ci nie bedzie wstyd?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera_motyka Re: Naga Polka w Londynie IP: *.range86-140.btcentralplus.com 22.05.06, 14:41 Bardzo ladnie. Popieram. Sam bym sie rozebral, zebym w ten sposob mogl uchronic choc jedno zywe stworzenie od smierci w mekach. Brawo Karolina! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Naga Polka w Londynie 22.05.06, 16:49 ja tez bym sie rozebrala nie rozumiem ludzi ktorzy uwazaja tego za cos zlego... nie rozumiem ludzi ktorzy propaguja brutalne morderstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.wierzejski Re: Naga Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:44 to na pewno geje i trza ich było spałować! to by już się nie bzykali wiencej w miejscu populistycznym no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biurka dla urzedni mi to sie kojarzy z Buchenwaledem i wejsciem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:51 Aliantow do obozu koncentracyjnego i stosem cial, niesmaczne i ... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: mi to sie kojarzy z Buchenwaledem i wejsciem 22.05.06, 16:43 ....i pokazujace czym jest realnie zabijanie niewinnych zwierzat?? O to Ci chodziło?? Odpowiedz Link Zgłoś