Dodaj do ulubionych

Naga Polka w Londynie

IP: *.kompania.net 22.05.06, 12:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Polak [...] IP: *.e-wro.net.pl 22.05.06, 12:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • marcowsky Re: Naga Polka -Zdjecie jej chce! 22.05.06, 12:58
        ...no no Polki tez potrafia ladnie protestowac!A moze by tak w Polsce
        porotestowaly bo takie nudy sa...ciagle jakies giertychy i leppery na wizji..,
        • mukroko Re: Naga Polka -Zdjecie jej chce! 22.05.06, 14:45
          popieram w calej rozciaglosci ;]
          • deratyzacja41 reformy edukacji Giertycha potrzebne dla PO 22.05.06, 15:20
            Moze naucza sie wreszcie gramatycznie pisac
            ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • mukroko Re: reformy edukacji Giertycha potrzebne dla PO 22.05.06, 15:27
              czego tyczy sie twoj post? znalazles blad gramatyczny w mojej wypowiedzi ?
              prosze pokaz go.
              • pozlotemu A potem placza, ze sa seksualnie eksploatowane 22.05.06, 16:53
                Oto przyklad, jak dorabiaja dziewczyny za granica.
      • Gość: Polka Re: Naga Polka IP: *.speed.planet.nl 22.05.06, 13:28
        Znasz ja? Wiesz, ze zlapala meza dla szpanu i kasy? Czy tak Ci sie tylko
        wydaje? Nie ma jak uprzedzenia...
      • erozilla Re: Naga Polka 22.05.06, 13:37
        ależ z Ciebie POLAK....
        zapewne głosowałeś za LPR lub PIS
        • eutrapelia Nieznalska to by się dodatkowo ukrzyżowała 22.05.06, 13:45

W Austrii to nie wyszło (pechowo zaplanowano krzyzowanie na Wielki Piątek, były
          protesty), ale w liberalnym Londynie - jak najbardziej.
          • uniaeuropejska1 Re: Nieznalska to by się dodatkowo ukrzyżowała 22.05.06, 16:31
            Ale tu nie mamy do czynienia z krzyżowaniem ale z wyzwalaniem.A ponadto w
            Polsce też prześladuje się zwierzątka.
      • Gość: Maciej Re: Naga Polka IP: *.centertel.pl 22.05.06, 15:55
        a ty jestes specjalistą od opinii zagranicznych zacofańcu!
      • Gość: ann Re: Naga Polka IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 22.05.06, 16:41
        a co złego w nagości,jestem za, jeśli chce coś przez to dobrego osiągnąć.
      • Gość: paweł Re: Naga Polka IP: 194.183.32.* 22.05.06, 17:08
        jaka paskuda! fuj! nie maja ladniejszych???? przeciez polki slyna z urody na
        calym swiecie, a ta nam zla reklame robi!
    • Gość: mike Re: Naga Polka w Londynie IP: 212.160.172.* 22.05.06, 12:57
      Ty sie weź za ratowanie ludzi a nie zwierząt.
      • Gość: elibre Re: Naga Polka w Londynie IP: *.server.ntli.net 22.05.06, 13:01
        ludzi tez, szczegolnie przed taka bezmyslnoscia i znieczulica zadajaca potworne
        cierpienie.

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php
        jest to link do bardzo drastycznego filmu mocno zwiazanego z omawianym tematem.
        • Gość: tak to ja Re: Naga Polka w Londynie IP: *.aster.pl 22.05.06, 13:27
          niezły ten film -
          dobrze pokazuje cały "proces"

• mukroko Re: Naga Polka w Londynie 22.05.06, 14:56
          pomimo tego ze nie jestem przeciwnikiem zabijania zwierzakow dla ich futerka i
          mieska, ani wyrywania kwiatkow, to uwazam ze filmik faktycznie pokazuje cos co
          nie powinno miec miejsca, zastanawiam sie jednak dlaczego w takim razie
          protestuje sie we francji a nie w jakichs chinach ? przeciez to nie zabojady tak
          ukatrupiaja tylko ludzie ktorzy zapewne nie wiedza jak uzywac toalety ...
      • Gość: Aga Re: Naga Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:14
        A ty sie wez za cokolwiek. Leniu.
      • Gość: pobre diablo Re: Naga Polka w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:09
        Gość portalu: mike napisał(a):

> Ty sie weź za ratowanie ludzi a nie zwierząt.

Ludzie sami o siebie zadbają.
      • Gość: Valdec Re: Naga Polka w Londynie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.05.06, 16:28
        Slusznie Mike. Wg mnie to tylko chec pokazania sie, taniej popularnosci a nie
        przekonan. Jesli tak bardzo zalezy im na ochronie zwierzat, to niech nie
        protestuja ale zbieraja srodki na opieke nad zwierzetami. Moga te srodki
        zbierac ... nago. Ciekawe, kto organizowal i finansowal ten "protest".
        • Gość: MOnster Re: Naga Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:31
          to chyba nie kosztuje duzo rozebrać się:>
          a środki na ochronę zbierają i wykorzystują w obronie praw zwierząt
          a propos wykorzystania mięsa w karmię dla zwierząt, to chodziło o mięso własnie
          psów lub kotów stosowane do produkcji karmy
    • bonobo44 Naga Polka w Londynie 22.05.06, 12:57
      "to część tradycji, a tę Anglicy szanują ponad wszystko"

co tam niedźwiedzie?
      ciekaw jestem, co będą "szanować", gdy wybiją już wszystkie?
      • mukroko Re: Naga Polka w Londynie 22.05.06, 15:00
        ludzie od paru tysiecy lat hoduja zwierzaki, tak ze zaawsze nam ich starczy,
        gdybysmy chcieli mozemy je wyslac z nami w kosmos tak zebysmy mieli swieze miecho...
    • Gość: oo głupota!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.05.06, 12:57
    • Gość: ki Londyn: Polka rozebrała się w obronie zwierząt IP: *.ifj.edu.pl 22.05.06, 13:04
      Pokazała gołą d. i już jest wielki news. Gazety schodzą na psy.
      • Gość: ased Re: Londyn: Polka rozebrała się w obronie zwierzą IP: *.chello.pl 22.05.06, 15:21
        raczej internet schodzi na psy, ze pozwalaja takich ja Ty podlaczac.
    • Gość: rex hunt oszolomow nie brakuje :/ n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:06
      :/
    • Gość: Tom Cos o PETA IP: *.bas.roche.com 22.05.06, 13:10
      Ta sama PETA propaguje bezmiesne karmy dla kotow i psow... W moich oczach
      dyskwalifikuje ich to.. Koty i psy sa miesozerne i karmienie ich np platkami
      owsianymi zabija je w sposob wyjatkowo wredny bo trwajacy przez bardzo dlugi
      czas. Jakos ta sama PETA nie protestuje przeciwko karmom zawierajacym odpady,
      chemie, wiecej kukuryczy niz czegokolwiek co pochodzi od zwierzaka...
      • Gość: tom nie masz racji troche IP: *.is.pcz.czest.pl 22.05.06, 13:39
        mam psiaka ktory przedklada nad miecho np kotlety sojowe...to nie zart - gdyby
        mnie bylo stac albo raczej gdyby ten pokarm byl tanszy jadlby to co uwaza za
        smaczne ;)
        • pndzelek a moj kot lubi ziemniaki 22.05.06, 14:15
          i ciasto
          jak myslisz, powinienem go tym karmic ???
          a dzieci uwielbiaja cukierki, myslisz ze powinny je jesc zamiast normalnego
          jedzenia ?
          • Gość: tom hehe IP: *.is.pcz.czest.pl 22.05.06, 14:18
            a moze niech kazdy je to co lubi skoro moze to robic bez wyrzutow
            sumienia...badz co badz w dosiwadczeniu - wyboir kotleta sojowego a
            tradycyjnego polskiego schabowego w przypadku mojego psa wygrywa soja...wiec
            misiaczku nie myl pojec...
            • Gość: Tom Re: hehe IP: *.bas.roche.com 22.05.06, 14:24
              Co nie znaczy, ze mu ten kotlet dobrze zrobi gdy bedzie tylko takie jedzenie
              jadl. Moje koty tez czasami cos tam ukradna co nie jest prosto od kury, ale nie
              sa tylko takimi rzeczami karmione i dlatego dobrze im sie wiedzie :)
              • Gość: tom Re: hehe IP: *.is.pcz.czest.pl 22.05.06, 14:28
                jeszcze pare lat temu wszyscy vege mieli poumierac..teraz oficjalnie leakrze
                mowia ze jest to jeden z wielu rodzajow bezpiecznej diety...to niby jak?bo ty
                wiesz ze on umrze czy co?
                • mukroko Re: hehe 22.05.06, 14:59
                  vege, rotfl ;] jedzcie se tam trawe, ale nie wmawiajcie mi ze jak wchrzaniam
                  schabowego to robie cos zlego, bo tak nie jest !
                  • Gość: tom Re: hehe IP: *.is.pcz.czest.pl 22.05.06, 15:09
                    a gdzie to przeczytalas? :)
                    • mukroko Re: hehe 22.05.06, 15:18
                      widac ze koles jestes bystrzakiem z tym "przeczytalas" a to co wyzej napisalem
                      jest czesto powtarzane przez ludzi ktorzy nazywaja sie na ve
                  • Gość: Tom Re: hehe IP: *.bas.roche.com 22.05.06, 15:10
                    Czlowiek jest wszystkozerny w pieciwienstwie do takiego kota, ktory nawet nie
                    jest w stanie strawic i przyswoic sobie np zboz
                    • mukroko Re: hehe 22.05.06, 15:18
                      to znaczy ze moze jesc plastik ?
    • Gość: Aga Re: Naga Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:15
      BRAWO KAROLINA!!!
      • Gość: Duna 27 Brawo!! Dziękuję w imieniu wszystkich futrzaków!:) IP: *.crowley.pl 22.05.06, 13:31
        Nie zwracają uwagi na ludzi, którzy nie szanują zwierząt.

Nie warto z nimi dyskutować.
        • frant3 Re: Brawo!! Dziękuję w imieniu wszystkich futrzak 22.05.06, 14:57
          Ja też lubię zwierzęta, szczególnie wołowinę ;-)

--
          Frant - humor, satyra, krytka
          • mukroko Re: Brawo!! Dziękuję w imieniu wszystkich futrzak 22.05.06, 15:00
            ano ;] a najlepszy jest polkrwisty stek ;]
    • Gość: algego brawo Karolino!, rodakom brakowalo zawsze jaj IP: *.ipt.aol.com 22.05.06, 13:23
      popieram, tak trzymaj, zawsze szanowalem ludzi ktorzy konsekwentnie realizuja
      to w co wierza.
    • Gość: felek Re: Naga Polka w Londynie IP: *.fbx.proxad.net 22.05.06, 13:24
      A ktora na tym zdjeciu to ta Polka?
    • Gość: kane mam nadzieję, że chociaż miała co pokazać IP: *.compower.pl 22.05.06, 13:24
      bo jak nie to wstyd dla IV RP ;)
      • frant3 Re: mam nadzieję, że chociaż miała co pokazać 22.05.06, 14:59
        Miała piękne futro.

--
        Frant - humor, satyra, krytka
        • Gość: kane bleee IP: *.compower.pl 22.05.06, 17:42
    • Gość: wiedzialny O co tyle hałasu? Czy już naprawdę nie ma IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 22.05.06, 13:33
      ważniejszych spraw? To taki ważny news? W Chorwacji jest jedna
      plażanaturystyczna przy drugiej, we Francji jest miasteczko, w którym można nie
      ubierać ciuchów 24/7. Nagość to rzecz zupełnie naturalna, rodzimy się przecież
      bez tekstyliów. A tu gazeta o jednym z najwyższych nakładów robi sensację z
      naturalnych rzeczy.
      • Gość: cccccc szkoda ze tak michnik raz sie obnazy IP: *.roadrunner.nf.net 22.05.06, 13:44
        przynajmniej by sie zdefiniowal

mysle ideologicznie bo fizycznie to wzbudzilo mala zachwytu
    • erozilla BRAVO 22.05.06, 13:39
      bravo Karolina... popieram
    • Gość: j33 ot mi sensacja.... IP: *.krus.gov.pl / *.krus.gov.pl 22.05.06, 13:43
      wg mnie to żadna sensacja, chciała to sie rozebrała.... i tyle
    • Gość: afro Szkoda ze nie koopuluja ze soba w tej kupie miesa IP: *.range86-132.btcentralplus.com 22.05.06, 13:54
      to bylo by taaaakie zwierzece jak te futerka na glowach i miedzynogami.
    • pndzelek 1 czapa 1 niedzwiedz ? 22.05.06, 14:13
      moze to ktos sprawdzic, bo cus mi sie to niewydaje
      • jimmyjazz Re: 1 czapa 1 niedzwiedz ? 22.05.06, 14:30
        A co to za róznica??
        A jak się robi 2 czapki to coś zmienia?
        Chyba niewiele zrozumiałeś z protestu.
    • Gość: alo Re: Naga Polka w Londynie IP: *.ae.krakow.pl 22.05.06, 14:16
      Pytanie pierwsze, czy bylo na co patrzec i czy nie przyniosla wstydu IV RP.
      Dalej, czy protestowala w obronie zwierzat futerkowych, bo to jest istotne dla
      sprawy.
    • vicacora Brawo!!! 22.05.06, 14:19
      Brawo Karolina! Więcej takich akcji aby tępić próżność i okrucieństwo ludzi
      • beernut Re: Brawo!!! 22.05.06, 17:42
        vicacora napisała:

> Brawo Karolina! Więcej takich akcji aby tępić próżność i okrucieństwo ludzi

Mam dwa pytania dla wszystkich milosnikow "praw zwiarzat". Pyanie numer jeden:
        Rozbieranie sie nago w miejscach publicznych gdzie moga byc dzieci aby "bronic
        zwierzata". Co ma piernik do wiatraka bo ja tego logocznie nie moge pojac?

Pytanie drugie: Dlaczego wedlug was "prawa dla zwierzat" sa wazniejsze niz
        wojny, bezrobocie, wysokie podatki, ludzka nedza i inne normalne problemy ktore
        dla zdecydownej wiekszosci NORMALNYCH ludzi sa powaznymi problemami?
    • Gość: Apasz a co ona im sie wpiernicza w ..... IP: *.visp.energis.pl 22.05.06, 14:25
      Wez sie dziewczyno do roboty a jak sie chcesz rozbierac to do CKMa a nie na
      ulicy sie szlajasz ;)
    • genyo Re:Brawo 22.05.06, 14:31
      Mozna tylko pogratulowac tej dziewczynie i zyczyc jej powodzenia. Zwierzeta
      maja prawo by godnie zyc na ziemi tak sami jak i ludzie. Ludzie chociaz zwa sie
      ludzmi dokonuja tak bestialskich czynow wobec zwierzat( jak wiwisekcje, testy
      kosmetyczne, psudo-naukowe doswiadczenia gdzie tysiace zwierzat ginie w
      meczarniach),ze pod wzgledem wrazliwosci i etyki znajduja sie daleko za
      wszelkimi gatunkami zwierzat. kazdy choc troche wrazliwy czlowiek kto mial
      okazje zetknac sie z okrucienstwem wobec zwierzat jest naturalnie przeciw i nie
      ma to zwiazku z jakas wiara czy filozofia, po prostu jest to cos co twi
      wewnatrz kazdego normalnego czlowieka.
    • bergman1 żeby jej te dziury zamarzły i głupi łeb 22.05.06, 14:41
      znowu wstyd .
      • Gość: Macie Re: żeby jej te dziury zamarzły i głupi łeb IP: *.centertel.pl 22.05.06, 15:57
        wstyd mi ze jestes Polakiem, zaglosuj na Leppera moze ci nie bedzie wstyd??
    • Gość: siekiera_motyka Re: Naga Polka w Londynie IP: *.range86-140.btcentralplus.com 22.05.06, 14:41
      Bardzo ladnie. Popieram. Sam bym sie rozebral, zebym w ten sposob mogl uchronic choc jedno zywe
      stworzenie od smierci w mekach. Brawo Karolina!
      • tygrysio_misio Re: Naga Polka w Londynie 22.05.06, 16:49
        ja tez bym sie rozebrala

nie rozumiem ludzi ktorzy uwazaja tego za cos zlego...
        nie rozumiem ludzi ktorzy propaguja brutalne morderstwa...
    • Gość: w.wierzejski Re: Naga Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:44
      to na pewno geje i trza ich było spałować! to by już się nie bzykali wiencej w
      miejscu populistycznym no!
    • Gość: biurka dla urzedni mi to sie kojarzy z Buchenwaledem i wejsciem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 14:51
      Aliantow do obozu koncentracyjnego i stosem cial, niesmaczne i ...
      • tygrysio_misio Re: mi to sie kojarzy z Buchenwaledem i wejsciem 22.05.06, 16:43
        ....i pokazujace czym jest realnie zabijanie niewinnych zwierzat??

O to Ci chodziło??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka