aegis_of_heart Pieprzona hipokryzja. 25.05.06, 11:07 Pseudokatolicy z tej prawicowej gadzinowki sa niesamowici i zaskakuja mnie raz za razem. Teraz oburzaja ich kobiece posladki. Konia z rzedem temu, kto pokaze mi co za "uczucia religijne" zostaly naruszone. Niestety, jak zwykle mamy ciemnogrod i hipokryzje. Prezydent klamca ich nie oburza, premier lawirant takze, wicepremier zlodziej i oszczerca i wicepremier bandyta takze... Nie oburza ich ogolna nieudolnosc, glupota, politykierstwo i zlodziejstwo. Ale oburza ich ludzki tylek. WIdac, do czego sa przyzwyczajeni... Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką 25.05.06, 11:09 Ci z Frondy robią to w trosce o zdrowie Ojca Świrniętego. Jeszcze biedak dostanie zawału jak pierwszy raz w życiu zobaczy obnażone kobiece pośladki. Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką 25.05.06, 11:13 Choć przypuszczam, że tych męskich się już naoglądał, gdy młodzi ministranci przychodzą do niego na prywatne rek(t)olekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Hipokryzja w tym kraju przekracza pojęcie... IP: 212.160.172.* 25.05.06, 11:12 ... afera i histeria na całe miasto, bo jakiś niemczur ruszył łaskawie swoją d... i zgodził się, żeby wydać na niego 37 mln PLN z narodowej kasy... Ja tam w piątek, dla uczczenia jego wizyty, wybieram się na Kod DaVinci... mam nadzieję, że pod kinem będą jacyś bojówkarze z wszechpolskiej stali - z przyjemnością któremuś zap...ę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: 213.77.34.* 25.05.06, 11:18 Może dzięki Benedytowi XVI problem celulitisu zniknie raz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.acn.waw.pl 25.05.06, 11:35 a ja jestem zbulwersowana, że coś tak absurdalnego ma miejsce. Robimy z Polski szopkę. Papieża napewno nie niepokoił by platak pokazujący kawałek uda i pośladka, bądźmy normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: 151.82.1.* 25.05.06, 11:53 co za durny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant chciało by sie zawyć - komuno wróć !! :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.06, 12:06 ale ona już jest ! w całej swej krasie - wróciła ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.05.06, 12:27 Co za smutny naród pie..nych, zakłamanych hipokrytów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: 212.160.129.* 25.05.06, 12:50 Za to cellulit pojawi się na zwojach mózgowych. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wald Zboczeńcom w czarnych kiecach mówimy nie IP: *.satfilm.net.pl 25.05.06, 13:01 Jeżeli jakiemuś facetowi przeszkadzają kobiece pośladki to jest niezlym zboczeńcem i powinnien się leczyć a nie narzucać swoją chorobę innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Nieprzyzwoite treści... Buahahahaha... IP: 62.233.250.* 25.05.06, 13:07 Uśmiałam się do łez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:07 No nie!A we Włoszech też nie ma bilbordów bardzo podobnych?????Ile w Rzymie jest tego.Zalosne-ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk rozumu Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:12 jeszcze może należy zamalować witryny sklepów z bielizną, kobietom serwetkami zasłonić dekolty i wszystkich wypędzić na ulicę pod karą wyczytania z ambony... a za parę lat będzie w konstytucji, że kobiety mają chodzić w burkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylemtam ja dzis nie pojde do toalety! Nie wypada w taki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:40 uroczysty dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.06, 13:47 Czy nie jest to lekka przesada? Przecież papież to też człowiek i nie jedno w swoim życiu widział. Czy to nie jest pruderia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:53 Proponuję, żeby kobiety na czas pielgrzymki nie miały cellulitu, bo to nieprzyzwoite. A najlepiej, żeby w ogóle pośladków nie miały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wald Precz z pośladkami IP: *.satfilm.net.pl 25.05.06, 14:15 Popieram w zupełności. Do czego to podobne, żeby kobiety w IV RP, kraju Wielkiej Rewolucji Moralnej, w ogóle miały co tak nieprzyzoitego jak pośladki. Proponuję powołać komisję śledczą, która wyjaśni skąd kobietom wzięły się te tfuu... pośladki. Ponadto minister zdrowia powinien wydać zarządzenie o wstrzymaniu wszelkich menstruacji na czas pielgrzymki B16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomej Osoby bogobojne i prawowierne niech nie czytają, IP: *.chello.pl 25.05.06, 14:02 bo napiszę porażające, bluźniercze słowo. P O D P A S K A !!! Tfu, apage. Ostrzegałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tdream Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.06, 14:08 CHORY DURNY I POPIERZONY KRAJ Odpowiedz Link Zgłoś
tamkrzy Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką 25.05.06, 15:12 To wszystko jest chore. Papież przyjedzie tylko po to żeby oglądać bilbordy a nie spotkać się z wiernymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Forum Frondy IP: *.chello.pl 25.05.06, 16:26 forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=517659 Widać niesamowitą jednomyślność... Odpowiedz Link Zgłoś