Dodaj do ulubionych

Cellulit zniknie przed pielgrzymką

• aegis_of_heart Pieprzona hipokryzja. 25.05.06, 11:07
      Pseudokatolicy z tej prawicowej gadzinowki sa niesamowici i zaskakuja mnie raz
      za razem. Teraz oburzaja ich kobiece posladki. Konia z rzedem temu, kto pokaze
      mi co za "uczucia religijne" zostaly naruszone.

Niestety, jak zwykle mamy ciemnogrod i hipokryzje. Prezydent klamca ich nie
      oburza, premier lawirant takze, wicepremier zlodziej i oszczerca i wicepremier
      bandyta takze... Nie oburza ich ogolna nieudolnosc, glupota, politykierstwo i
      zlodziejstwo. Ale oburza ich ludzki tylek.

WIdac, do czego sa przyzwyczajeni...
    • provocateur Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką 25.05.06, 11:09
      Ci z Frondy robią to w trosce o zdrowie Ojca Świrniętego. Jeszcze biedak
      dostanie zawału jak pierwszy raz w życiu zobaczy obnażone kobiece pośladki.
      • provocateur Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką 25.05.06, 11:13
        Choć przypuszczam, że tych męskich się już naoglądał, gdy młodzi ministranci
        przychodzą do niego na prywatne rek(t)olekcje.
    • Gość: art Hipokryzja w tym kraju przekracza pojęcie... IP: 212.160.172.* 25.05.06, 11:12
      ... afera i histeria na całe miasto, bo jakiś niemczur ruszył łaskawie swoją d... i zgodził się, żeby wydać na niego 37 mln PLN z narodowej kasy... Ja tam w piątek, dla uczczenia jego wizyty, wybieram się na Kod DaVinci... mam nadzieję, że pod kinem będą jacyś bojówkarze z wszechpolskiej stali - z przyjemnością któremuś zap...ę.
    • Gość: Zen Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: 213.77.34.* 25.05.06, 11:18
      Może dzięki Benedytowi XVI problem celulitisu zniknie raz na zawsze
    • Gość: beata Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.acn.waw.pl 25.05.06, 11:35
      a ja jestem zbulwersowana, że coś tak absurdalnego ma miejsce. Robimy z Polski
      szopkę. Papieża napewno nie niepokoił by platak pokazujący kawałek uda i
      pośladka, bądźmy normalni.
    • Gość: gf Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: 151.82.1.* 25.05.06, 11:53
      co za durny kraj
    • Gość: ant chciało by sie zawyć - komuno wróć !! :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.06, 12:06
      ale ona już jest !
      w całej swej krasie - wróciła !
    • Gość: FreakyMisfit Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 25.05.06, 12:27
      Co za smutny naród pie..nych, zakłamanych hipokrytów...
    • Gość: mick Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: 212.160.129.* 25.05.06, 12:50
      Za to cellulit pojawi się na zwojach mózgowych. Amen
    • Gość: wald Zboczeńcom w czarnych kiecach mówimy nie IP: *.satfilm.net.pl 25.05.06, 13:01
      Jeżeli jakiemuś facetowi przeszkadzają kobiece pośladki to jest niezlym
      zboczeńcem i powinnien się leczyć a nie narzucać swoją chorobę innym.
    • Gość: aga Nieprzyzwoite treści... Buahahahaha... IP: 62.233.250.* 25.05.06, 13:07
      Uśmiałam się do łez...
    • Gość: student Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:07
      No nie!A we Włoszech też nie ma bilbordów bardzo podobnych?????Ile w Rzymie jest
      tego.Zalosne-ciemnogród.
    • Gość: fanatyk rozumu Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:12
      jeszcze może należy zamalować witryny sklepów z bielizną, kobietom serwetkami
      zasłonić dekolty i wszystkich wypędzić na ulicę pod karą wyczytania z ambony...
      a za parę lat będzie w konstytucji, że kobiety mają chodzić w burkach...
    • galan12 bizantyjska celebra z bennym jets żałosna 25.05.06, 13:15
    • galan12 tak prymitywne widowiska tylko w biednych krajach 25.05.06, 13:16
    • Gość: bylemtam ja dzis nie pojde do toalety! Nie wypada w taki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:40
      uroczysty dzien.
    • Gość: evita Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.06, 13:47
      Czy nie jest to lekka przesada? Przecież papież to też człowiek i nie jedno
      w swoim życiu widział. Czy to nie jest pruderia?
    • Gość: ms Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:53
      Proponuję, żeby kobiety na czas pielgrzymki nie miały cellulitu, bo to nieprzyzwoite. A najlepiej, żeby w ogóle pośladków nie miały.
      • Gość: wald Precz z pośladkami IP: *.satfilm.net.pl 25.05.06, 14:15
        Popieram w zupełności. Do czego to podobne, żeby kobiety w IV RP, kraju
        Wielkiej Rewolucji Moralnej, w ogóle miały co tak nieprzyzoitego jak pośladki.
        Proponuję powołać komisję śledczą, która wyjaśni skąd kobietom wzięły się te
        tfuu... pośladki. Ponadto minister zdrowia powinien wydać zarządzenie o
        wstrzymaniu wszelkich menstruacji na czas pielgrzymki B16.
    • Gość: tomej Osoby bogobojne i prawowierne niech nie czytają, IP: *.chello.pl 25.05.06, 14:02
      bo napiszę porażające, bluźniercze słowo.

P O D P A S K A !!!

Tfu, apage. Ostrzegałem!!!
    • Gość: tdream Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.06, 14:08
      CHORY DURNY I POPIERZONY KRAJ
    • tamkrzy Re: Cellulit zniknie przed pielgrzymką 25.05.06, 15:12
      To wszystko jest chore. Papież przyjedzie tylko po to żeby oglądać bilbordy a
      nie spotkać się z wiernymi.
    • Gość: Marcin Forum Frondy IP: *.chello.pl 25.05.06, 16:26
      forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=517659
      Widać niesamowitą jednomyślność...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka