Gość: slowfox IP: *.chello.pl 29.06.06, 18:12 Jaka to przyjemność poczytać o młodym zdolnym Polaku, którego cenią na świecie. Życzę mu, żebyśmy kiedyś kupowali Golfy opracowane przez zespół pod jego kierownictwem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tege gratulacje :) IP: *.icpnet.pl 29.06.06, 19:15 jest tylko jedno ale - czy komus takze skojarzyl sie ten pojazd z segway'em? Bo mi od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: gratulacje :) IP: *.botany.gu.se 29.06.06, 22:12 Ja tez sie przylaczam do gratulacji. Chociaz to-to bardzo wyglada jak moj odkurzacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cud maszyna przyszłości IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.06, 20:27 Dubel tego samego artykulu, ktory czytalem tu bodaj wczoraj.* *Bodaj wczoraj i sie zrymowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniejwiecej szkoda ze talentu w polsce nie da sie wykorzystac IP: *.chello.pl 29.06.06, 22:30 zycze sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sci-fi extractor Re: Cud maszyna przyszłości IP: *.crowley.pl 29.06.06, 22:39 Żadna przyjemność kiedy ktoś się ekscytuje pomysłem z lat 60/70. To nie pierwszy taki pseudosensacyjny artykuł jaki tu widzę. Podaje się nowinki, które naprawdę mają koło 40 lat lub pisze się po prostu nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spider Strasznie nie praktyczny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 09:39 - Niski profil opon wymaga idealnie równych nawierzchni. - Brak chlapaczy sprawi, że jadący z tyłu i przechodnie będą cali w błocie. - Kobieta, żeby wsiąść będzie musiała zakładać spodnie (wejście jak do wanny). - Słabo widoczne kierunkowskazy będą powodem wielu stłuczek. - Ciekawe jaki patent wymyślą na montaż wycieraczki. Wiem, że się czepiam, ale kurde dlaczego się zachwycać każdym pomysłem. W swojej pracy dość mam projektantów wizjonerów, po których inżynierowie muszą wszystko poprawiać. Nie raz widziałem takie wspaniałe projekty domów i biurowców, w których żyć się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Re: Strasznie nie praktyczny! IP: 212.160.143.* 30.06.06, 10:00 Przyłączm się. Wizja starsza niż ja (36). Jak dla mnie to nic innego jak rower poziomy z silnikiem i osłonami, sam taki kiedyś spawałem z dwóch rowerów. Co do strony praktycznej to dorzucę: - polecam jazdę w garniturze, - niezbędna klima bo zamarzniesz albo usmażysz się, - totalnie kiepska sterowność przy tylnym kole skrętnym (chyba, że będzie skręcał jak czołg ale wpadnie w poślizg), - połowa użytkowników dostanie klaustrofobii, - trzy koła, to chyba najgorszy układ jezdny, - nie wiem gdzie będzie silnik, ale przy hamowaniu pacnie jak wańka-wstańka, - joystick to nieporozumienie, wszyscy uczą się posługiwania kierownicą, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Strasznie nie praktyczny! IP: *.chello.pl 30.06.06, 10:16 To przecież chodzi tylko o fajną bryłę ;). NIestety źle bym sie czył w takim pojeździe. Bo ja chyba taki nie jutrzejszy jestem :( Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Cud maszyna przyszłości 30.06.06, 10:26 A dziś możemy kupić sobie Jaguara, zaprojektowanego przez Polaka. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś