Gość: Lelekl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felix.lynx Re: Redaktorze (-rko) "Marcin" czekamy ! nt 07.08.06, 10:57 W tej chwili z pamięci mogę wyliczyć kilkunastu dziennikarzy i publicystów, uwikłanych w różne, niejasne interesy z SB, a potem - z mafią i światem biznesu. Dzięki tym prostytutkom o wielu rzeczach ludzie najpierw tracili pracę, a czasem także - wolność, a dziś - nie dowiedzą się o wielu aferach. Gdyby w Polsce zdarzyła się Watergate, też pewno "Dziennikarz roku" zląkłby się (zlękłaby się?) jej ujawnienia. Zgadnijcie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Redaktorze (-rko) "Marcin" czekamy ! nt 08.08.06, 09:43 casus pani paradowskiej, ktora na "prośbę michnika" cenzuruje swą pracę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura56 Po co ich wywoływać pojedynczo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:50 Nie wiem jaki jest sens wywoływania tych wszystkich Delegatów czy MArcinów do tablicy po kolei. Wkrótce, mam nadzieję, poznamy liczne zastępy TW hurtem.Będziemożna porównać ich zasługi, wartość operacyjną, przdatność w budowie IIIRP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx niezalog. Re: Po co ich wywoływać pojedynczo IP: *.itpp.pl 08.08.06, 19:45 Daj spokój... Wildstein wywołał wszystkich hurtem i co? Został prezesem TVP. Więc może lepiej pojedynczo, bo przy hurcie dla zamknięcia ust dadzą jakieś stanowisko i będzie wstyd przed znajomymi i rodziną! Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Po co ich wywoływać pojedynczo 08.08.06, 22:00 Wildstein najpierw stracił pracę. Red. Gaugan go wylał. DZiś sam ujawnia KO "Delegata".Śmich na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx niezalog. Re: Po co ich wywoływać pojedynczo IP: *.itpp.pl 09.08.06, 09:37 Gau-gan tak nadaje się na rednacza, jak hipopotam do głównej roli w balecie Jezioro Łabędzie. Niby hipcio pasowałby, bo żyje w wodzie, a jezioro to woda, więc... To samo dotycza G-G: przecież wie, gdzie się kupuje gazety, więc może być rednaczem, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx niezalog. Re: Redaktorze (-rko) "Marcin" czekamy ! nt IP: *.itpp.pl 08.08.06, 19:43 Oooo, a ja tylko inicjały napisałem i wszyscy od razu wiedzą, o kogo chodzi... Co za kraj: wszyscy wiedzą kto był TW i Ubolem ale mało kto o tym mówi. A do Ubecji prawie trzy miliony rodaków ganiało co parę dni, żeby donieść na kolegów. A ilu było dziennikarzy wśród nich!!! A ilu księży, co to podobno "tajemnica spowiedzi" itd.. Odpowiedz Link Zgłoś