Dodaj do ulubionych

W niedzielę święto leworęcznych

11.08.06, 11:41
Leworęczność jest zboczeniem! To, że jacyś żydowscy leworęczni profesorkowie
się zbiorą i uchwalą, że zboczenie jest normą, nie zmienia tego, co wszyscy
wiemy: leworęczni niech sobie siedzą w domach ale niech nie afiszują się ze
swoim zboczeniem na naszych ulicach, szkołach, placach zabaw dla dzieci.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 11.08.06, 11:53
      "Bardzo często są wśród nich osoby szczególnie utalentowane artystycznie, jak
      np. Leonardo da Vinci."

To znaczy konkretnie, jak czesto? Jaki procent leworecznych stanowi Leonardo da
      Vinci i inni artysci jego kalibru? 0,000001% ? Bo cos mi sie wydaje, ze jest to
      stwierdzenie nieco na wyrost, bez pokrycia w postaci naukowego badania.
    • Gość: IQ Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.06, 11:54
      Bo jak ci z "przypadku" lewego sierpowego zasadze, to przestaniesz glupoty
      wypisywac....
    • Gość: Ewela Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: 82.160.33.* 11.08.06, 12:08
      Ja jestem leworeczna i jakoś nie narzekam... :) denerwuje mnie tylko, jak ktoś
      złośliwie mówi, ze jest się lewym... pzdr
    • Gość: Karola Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: 80.51.245.* 11.08.06, 12:15
      Leworęczność nie jest niczym złym. Jestem leworęczna i nie widze w tym nic
      dziwnego, a na pewno nie jest to żadnym zboczeniem! Tylko jakiś kretyn może tak
      uważać! Współczuje, że masz takie "wiry w bani"
    • Gość: rzepka Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: 213.25.67.* 11.08.06, 12:20
      polecam myszke logitecha dla leworecznych - mx610
      koniec z niewolnictwem praworecznych, albo uniseksowych myszek :)
      pozdrawiam te wyjatkowa czesc spoleczenstwa
      • Gość: basia Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: 193.4.174.* 11.08.06, 12:39
        Ile znacie leworecznych par? Bo my wlasnie obydwoje jestesmy lewi:-) Czyli duza
        szansa, ze nasze dzieci tez beda... Fajnie!
      • Gość: ŁOJEZU Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.06, 13:01
        jak taka mamy tolerancje do leworecznych to juz nawet nie chce pytac o inne
        kontrowersyjne sprawy!
        debilizm
    • Gość: jola glupi jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 12:39
      Glupi jestes,leworeczni to tacy sami ludzie jak my praworęczni a często nawet
      bardzięj inteligentni
      • wuk4 Leworęczność w epoce Prawa i Sprawiedliwości?! 11.08.06, 12:46
        chyba powinna być karalna. Albo przymusowo leczona.

PRECZ Z KACZYZMEM!
      • przypadek Re: glupi jestes 11.08.06, 13:34
        No nie wmówisz mi, że dewiacja jest normą.
        • Gość: Leworęczna Re: glupi jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:44
          Leworęczność nie jest żadną dewiacją!!! Czy Ty wiesz w ogóle co te słowo
          znaczy??!! Weż Ty się lecz!!! Ale na nogi, bo na głowę to już za puźno!!
          • Gość: f Re: glupi jestes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:47
            ??!! Weż Ty się lecz!!!

raczej ucz
      • Gość: raDEUX Matko boska... IP: *.icpnet.pl 11.08.06, 14:44
        Ty krowo, nie widzisz, że przypadek żartował? Jak jesteś nierozgarnięta, to się
        nie wpisuj na forum. Ja też jestem leworęczny i nieźle się z tego uśmiałem.
    • Gość: szalom Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 11.08.06, 14:05
      jak najbardziej - najpierw jacys geje teraz mankuci beda nam sie obnosic z tym
      swoim zboczeniem po ulicach ;)))
      • Gość: qa Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 14:25
        czy będzie jakaś parada?
        • Gość: Radeux Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.icpnet.pl 11.08.06, 14:48
          Ja pójdę na pewno! Chcemy z kolegami i koleżankami pokazać, że leworęczni też
          mogą być normalni. Tyle spotyka nas prześladowań... Ludzie nie mają za grosz
          tolerancji... Panie, co się dzieje na tym świecie.

a rząd nic nie robi... :)
    • Gość: qq Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:19
      a ja jestem leworeczna, moje dziecko tez i BARDZO DOBRZE NAM Z TYM
    • Gość: wiejska baba Swieto? to gorycz mego dziecinstwa....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:40
      nauczycieklka - kretynka lała mnie moim własnym piórnikiem po lewej
      rece.....znienawidziłam szkołę, miałam żal do matki ,że na to pozwala.To były
      czasy kiedy nauczyciel zawsze miał rację :).Gdyby ktos w szole stosował przemoc
      wobec mojego dziecka oddałabym z nawiązką.Nienawidze tępych nauczycieli ale
      szanuje pozostałych.
      • Gość: wiejska baba Re: Swieto? to gorycz mego dziecinstwa....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:43
        zapomniałam dopisac ,że jestem artystą plastykiem i rysuje lewa reka- to nikomu
        nie przeszkadzało ani w liceum ,ani na akademi
    • Gość: kiki Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:43
      taaa, jasne, zabawne jak nie wiem co, spoko prowokacja, nieźle się uśmiałam,.
      Jestem leworęczna i jestem z tego zadowolona- a raczej- no i co z tego??! mnie
      nauczyciele bili po łapach ale moja mądra mama przyszła do szkoły i powiedziała
      co miała powiedzieć- odczepić się! dzięki mamo!;)
    • hatake Re: W niedzielę święto leworęcznych 11.08.06, 18:25
      Idiota dorwał się pierwszy do komentowania i proszę, jaki wynik: odpisuję na
      jego wypowiedź...

SAMOCHWALSTWO
      UPÓR(nie mylić ze stanowczością)
      NIETOLERANCJA

Te trzy cechy to typowe oznaki GŁUPOTY.
      Przy okazji, nasz Wielki Pan K spełnia co najmniej dwa warunki :>
      • piotr7777 Re: prezydent też jest leworęczny 11.08.06, 18:26
        ...,premier praworęczny.
        Tak zwana zasada lustrzanego odbicia.
    • Gość: Inka Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:34
      Mój syn jest leworęczny, lewonożny i lewooczny i ma jedno oko niebieskie, a
      drugie brązowe. I jest kochany.Wszystkiego najlepszego w niedziele Jakubie ;-)
    • jowis Re: W niedzielę święto leworęcznych 11.08.06, 18:39
      Ładny zacofany cielak z ciebie, skąd ci się to wzięło, że leworęczność to
      zacofanie i dewiacja? Jestem bardzo ciekawa, a tobie polecam wizytę u
      psychiatry.
    • Gość: jacek Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.dipool.highway.telekom.at 11.08.06, 19:12
      niech żyją leworęczni! niech będzie ich coraz więcej niż i tak jest ich teraz.
      dość ich łamania rąk i psyche! im ich więcej, tym lepiej.
    • Gość: Baska Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 18:22
      Puknij się w łeb! Zaraz napiszesz, że zieloocy to też zboczeńcy, co?
    • Gość: prezenter Re: W niedzielę święto leworęcznych IP: 212.33.91.* 13.08.06, 15:20
      Ludzie, krórzy tak uważają powinni sami leczyć się ze swojego zboczenia, które
      zwie się debilizmem!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka