Gość: ------------------ Re: Głośne reklamy irytują widza IP: *.wmx.sk 03.02.10, 19:16 ----------------------------------------------------- IQ Test Narodu Polskiego 2009! is.gd/5wwsI----------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Głośne reklamy irytują widza IP: *.wmx.sk 03.02.10, 19:17 ----------------------------------------------------- IQ Test Narodu Polskiego 2009! is.gd/5wwsI ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Re: Głośne reklamy irytują widza 04.02.10, 19:04 Słuchałem audycji nt temat, podobno to sprawa formatu plików, w których reklama jest robiona. Ale nie wiem na ile to wiarygodne. Zresztą będą musieli to zmienić, bo ustawa wchodzi nowa Pozdrawiam-marko 16sekund.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszin Problem techniczny IP: *.tp.unicity.pl 28.02.10, 18:16 Mam tuner sat podłączoną do wzmacniacza, sygnał przechodzi przez maksymajzer (BBS 882i Sonic Maximizer) urządzenie za 250$, wszystko mam na jednym poziomie i nie ważne czy to stary film czy reklama vizira. Wiem że dla polsatu i tvn jak i tvp 250$ to wielka suma, ale przecież można kupić też na raty. Wystarczy się przyjrzeć niemieckim stacjom, wszystko jest na tym samym poziomie i nie wiem czy my mamy przestarzały sprzęt czy przestarzałych fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Sprytne urządzenie IP: *.238.64.17.ip.abpl.pl 02.04.10, 10:56 Znalazłem takie coś na Allegro, zastanawiam się, czy nie kupić www.allegro.pl/item982485704_audiovox_automatyczny_kontroler_glosne_reklamy.html podobno ludzie w USA zachwalają, czytałem na forach co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek fajny gadżet!!! IP: *.238.64.17.ip.abpl.pl 27.04.10, 08:21 allegro.pl/item1005351115_regulator_poziomu_dzwieku_glosne_reklamy_tv.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krav.krk Re: Głośne reklamy irytują widza IP: *.multi-play.net.pl 24.06.10, 09:32 A ja właśnie oglądam mecz na jedynce, blok reklamowy prawie mnie przyprawił o zawał serca :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gof reklama IP: 80.54.24.* 04.10.10, 23:05 chyba już dośc głośnych reklam. Przecież przez to nikt ich nie ogląda! Właśnie z przekory przełączamy na inny program. Więc jaki jest tego cel?! Odpowiedz Link Zgłoś
nikosia85 Re: reklama 13.06.14, 09:26 Dużo osób się tak zniechęca jak ty, dlatego teraz ważne jest, zeby trafić z reklama bezpośrednio do klienta. Mogę podać przykład www.sarigato.com/ Firma z ciekawym pomysłem na zdobycie branży reklamowej. Tym bardziej, że teraz wszystko toczy się wokół branzy internetowej i mobilnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylin Re: Głośne reklamy irytują widza IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 23:37 nie wiem, komu się to opłaca - bo telewizji i reklamodawcom to na pewno nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka opinie o reklamach IP: *.toya.net.pl 21.05.12, 22:05 Jestem studentką III roku i właśnie piszę pracę o reklamach, zastanawiam się czy zapadają komukolwiek w pamięć ankieta, którą stworzyłam odnosi się do reklam banków z 2011 więc tylko jeżeli były dobre to ktoś je zapamiętał, bardzo ładnie prosze o uzupełnienie to zaledwie kilka pytań odpowiedź na nie zajmuje maksymalnie 5 minut:) www.ebadania.pl/0d56d96f50dd7c98 Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.d Re: Głośne reklamy irytują widza 11.06.12, 13:26 tvn przebija wszystkie stacje w długości reklam, nawet do 20 minut! brawo, nie mają sobie równych Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Głośne reklamy irytują widza 15.06.14, 08:58 Ilosc reklam na kanałach naszych stacji telewizyjnych jest ogromna i przeszkadza w ogladamiu programow,filmow ktore sa przerywane emisja niezbyt ciekawych reklam.Co na to krajowa rada RTV? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: Głośne reklamy irytują widza 01.07.14, 15:14 najbardziej lubie 15 minutowe reklamy na TVNie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Głośne reklamy 02.07.14, 14:42 Głośne reklamy są straszne. Zwłaszcza kiedy ogląda się spokojnie film, a tu nagle kolejna reklama i przeskok o x decybeli. Koszmar! Zwłaszcza na Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikosia85 Reklama..... 07.07.14, 14:05 Myśle, że jednak ktoś oglada, albo przynajmniej komus mignie, co gwarantuje rozpoznawalność marki. Podobnie jest z billboardami. A jak sa dobrze wydrukowane i zrobione przez dobra firmą np. www.boardmaker.pl/ Mysle, ze bez reklamy było by troche smutnoo :) Odpowiedz Link Zgłoś
karinba Re: Głośne reklamy irytują widza 25.03.15, 17:28 Faktycznie niektóre są zbyt głośne? i mogą denerwować, ale tak sobie myślę, że tak jak z oglądaniem..tak też ze słuchaniem..jeżeli reklama jest dobra to chętnie jej słuchamy i oglądamy nawet jeżeli jest głośna, jeżeli jest słaba to żaden nasz zmysł może jej nie akceptować ;p Odpowiedz Link Zgłoś
back.office Re: Głośne reklamy irytują widza 02.04.15, 19:22 Proponuję przestać ogłupiać się telewizją :) Odpowiedz Link Zgłoś
maestro.b Re: Głośne reklamy irytują widza 13.04.15, 12:18 taak, polsat i tvn sa w tej kwwestii mistrzami.. ale z drugiej strony trzeba się z tym pogodzić, dzięki reklamom oglądamy filmy.. Odpowiedz Link Zgłoś