Dodaj do ulubionych

Głośne reklamy irytują widza

• Gość: ------------------ Re: Głośne reklamy irytują widza IP: *.wmx.sk 03.02.10, 19:16
      -----------------------------------------------------
      IQ Test Narodu Polskiego 2009!
      is.gd/5wwsI-----------------------------------------------------
      • Gość: hmm Re: Głośne reklamy irytują widza IP: *.wmx.sk 03.02.10, 19:17

IQ Test Narodu Polskiego 2009!
        is.gd/5wwsI
    • kaczynska.ja Re: Głośne reklamy irytują widza 04.02.10, 19:04
      Słuchałem audycji nt temat, podobno to sprawa formatu plików, w których reklama
      jest robiona. Ale nie wiem na ile to wiarygodne. Zresztą będą musieli to
      zmienić, bo ustawa wchodzi nowa
      Pozdrawiam-marko

16sekund.pl
    • Gość: oszin Problem techniczny IP: *.tp.unicity.pl 28.02.10, 18:16
      Mam tuner sat podłączoną do wzmacniacza, sygnał przechodzi przez
      maksymajzer (BBS 882i Sonic Maximizer) urządzenie za 250$, wszystko mam
      na jednym poziomie i nie ważne czy to stary film czy reklama vizira.
      Wiem że dla polsatu i tvn jak i tvp 250$ to wielka suma, ale przecież
      można kupić też na raty. Wystarczy się przyjrzeć niemieckim stacjom,
      wszystko jest na tym samym poziomie i nie wiem czy my mamy przestarzały
      sprzęt czy przestarzałych fachowców.
    • Gość: Mariusz Sprytne urządzenie IP: *.238.64.17.ip.abpl.pl 02.04.10, 10:56
      Znalazłem takie coś na Allegro, zastanawiam się, czy nie kupić

www.allegro.pl/item982485704_audiovox_automatyczny_kontroler_glosne_reklamy.html
      podobno ludzie w USA zachwalają, czytałem na forach
      co sądzicie?
    • Gość: Marek fajny gadżet!!! IP: *.238.64.17.ip.abpl.pl 27.04.10, 08:21
      allegro.pl/item1005351115_regulator_poziomu_dzwieku_glosne_reklamy_tv.html
    • Gość: krav.krk Re: Głośne reklamy irytują widza IP: *.multi-play.net.pl 24.06.10, 09:32
      A ja właśnie oglądam mecz na jedynce, blok reklamowy prawie mnie
      przyprawił o zawał serca :(
    • Gość: gof reklama IP: 80.54.24.* 04.10.10, 23:05
      chyba już dośc głośnych reklam. Przecież przez to nikt ich nie ogląda! Właśnie z przekory przełączamy na inny program. Więc jaki jest tego cel?!
      • nikosia85 Re: reklama 13.06.14, 09:26
        Dużo osób się tak zniechęca jak ty, dlatego teraz ważne jest, zeby trafić z reklama bezpośrednio do klienta. Mogę podać przykład www.sarigato.com/ Firma z ciekawym pomysłem na zdobycie branży reklamowej. Tym bardziej, że teraz wszystko toczy się wokół branzy internetowej i mobilnej.
    • Gość: tylin Re: Głośne reklamy irytują widza IP: *.toya.net.pl 14.01.11, 23:37
      nie wiem, komu się to opłaca - bo telewizji i reklamodawcom to na pewno nie :)
    • Gość: Studentka opinie o reklamach IP: *.toya.net.pl 21.05.12, 22:05
      Jestem studentką III roku i właśnie piszę pracę o reklamach, zastanawiam się czy zapadają komukolwiek w pamięć ankieta, którą stworzyłam odnosi się do reklam banków z 2011 więc tylko jeżeli były dobre to ktoś je zapamiętał, bardzo ładnie prosze o uzupełnienie to zaledwie kilka pytań odpowiedź na nie zajmuje maksymalnie 5 minut:)
      www.ebadania.pl/0d56d96f50dd7c98
    • sadowski.d Re: Głośne reklamy irytują widza 11.06.12, 13:26
      tvn przebija wszystkie stacje w długości reklam, nawet do 20 minut! brawo, nie mają sobie równych
    • zbysio45 Re: Głośne reklamy irytują widza 15.06.14, 08:58
      Ilosc reklam na kanałach naszych stacji telewizyjnych jest ogromna i przeszkadza w ogladamiu programow,filmow ktore sa przerywane emisja niezbyt ciekawych reklam.Co na to krajowa rada RTV?
    • kosmov Re: Głośne reklamy irytują widza 01.07.14, 15:14
      najbardziej lubie 15 minutowe reklamy na TVNie !
    • mysliciel662 Głośne reklamy 02.07.14, 14:42
      Głośne reklamy są straszne. Zwłaszcza kiedy ogląda się spokojnie film, a tu nagle kolejna reklama i przeskok o x decybeli. Koszmar! Zwłaszcza na Polsacie.
    • nikosia85 Reklama..... 07.07.14, 14:05
      Myśle, że jednak ktoś oglada, albo przynajmniej komus mignie, co gwarantuje rozpoznawalność marki. Podobnie jest z billboardami. A jak sa dobrze wydrukowane i zrobione przez dobra firmą np. www.boardmaker.pl/ Mysle, ze bez reklamy było by troche smutnoo :)
    • karinba Re: Głośne reklamy irytują widza 25.03.15, 17:28
      Faktycznie niektóre są zbyt głośne? i mogą denerwować, ale tak sobie myślę, że tak jak z oglądaniem..tak też ze słuchaniem..jeżeli reklama jest dobra to chętnie jej słuchamy i oglądamy nawet jeżeli jest głośna, jeżeli jest słaba to żaden nasz zmysł może jej nie akceptować ;p
    • back.office Re: Głośne reklamy irytują widza 02.04.15, 19:22
      Proponuję przestać ogłupiać się telewizją :)
    • maestro.b Re: Głośne reklamy irytują widza 13.04.15, 12:18
      taak, polsat i tvn sa w tej kwwestii mistrzami.. ale z drugiej strony trzeba się z tym pogodzić, dzięki reklamom oglądamy filmy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka