Gość: Gość <><><><><>Taka Szczerbata Szka IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.09.06, 21:02 Hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Miłostki Condoleezzy Rice -starej panny! 22.09.06, 21:11 A moze postanowila zmienic swoj stropanienski stan? Ja pozostaje starym kawalerem do- smierci! Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja to jedna z tych z którymi mozna pójść na obiad ale 22.09.06, 21:37 z pewnością nic poza tym a już napewno nie do łóżka, nie wiąże się z takimi żadnych marzeń ani planów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:29 Cóż, dziewczyna też ma swoje potrzeby. niestety są ohydne brukowce gotowe wpieprzyć jej się pod kieckę, po to aby mieć newsa. Zerowej wartości - jak to od brukowca. Swoją drogą niezła ta Sekretarz stanu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Miłostki Condoleezzy Rice 22.09.06, 21:36 rogaczpospolity napisał: > Condonliza jest dla mnie mało atrakcyjna Cóż, o gustach się nie dyskutuje.Pewnie Twoim wzorem seksapilu i urody jest Gronkiewiczowa lub Beger. Pani Rice, to babeczka z klasą i mimo swoich latek może się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Miłostki Condoleezzy Rice 22.09.06, 21:38 Kolorowe nawet bardzo(bardziej) lubie. Ale nie lubie kobiet z ostrymi kosc(ia)mi biodrowymi --> siniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.kanatek.com 22.09.06, 21:43 Ciekaw jestem kto tu popelnil blad, autor czy tlumacz. Chodzi mi watek kanadyjski: PETER McKAY NIE ZMIENIL PARTII, TO BELINDA STRONACH ZMIENILA PARTIE z konserwatywnej na liberalna. W Kanadzie wywolalo to fale potepienia. A tak nawiesem mowiac, to pewien znajomy Kanadzyjczyk zadal mi kiedys zagadke jaka jest roznica miedzy kobieta a mezczyzna. Odpowiedz brzmi: Kobieta przed slubem ma nadzieje ze mezczyzna sie zmieni a on sie nie zmienia a mezczyzna ma nadzieje ze kobieta sie nie zmieni, a ona ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicary Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:22 Uff odethnęłem z ulgą coś mi się wydawało że taki kurdupel z Polski nijaki Jarosław Klon-Kaczyński liznął cycki pani Rice ( miał je przecież na wysokości płaskodzioba). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezportek Condoleezza Rice w oczach plebsu IP: 65.222.254.* 22.09.06, 23:27 Ciekawe, ze pospolstwo dyskutuje zycie intymne, stroj i zgryz Condi, a unika tematu najistotniejszego - jej politycznej potegi, zdolnosci sterowania wieloma agencjami i instytucjami, narzucenia dyscypliny podwladnym i zdopingowania partnerow do dotrzymania kroku. Nie ma zbyt wielu politykow na takim poziomie, a juz na pewno nie w krajach Europy, zwlaszcza swiezego chowu. Z innej beczki - glosne i napastliwe feministki calego swiata jakos nie umieja docenic tej, niewatpliwie, najpotezniejszej kobiety w historii. Moze zadna nie jest w stanie odstapic od babskich wyzwisk i obelg pod adresem cywilizacji, przestac powtarzac socjalistyczne frazesy, zabrac sie do roboty i udowodnic, ze nalezy im sie miejsce wsrod ludzi. Condi sobie bez skamlania wywalczyla miejsce wsrod pierwszych i w pierwszym kraju swiata - co za obelga dla nieudacznych dewotek multi-kulti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: downunder [...] IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 23.09.06, 01:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak40 CondonLizał? 22.09.06, 23:30 aa przepraszam,w końcu to nasi przyjaciele.Jakoś tłucze mi sie po głowie utorek America grupy Rammstein,w nim chyba dobrze potomkowie Goetehe'go oddają amerykańskie ciągoty... Wenn getanzt würd, will ich führen, auch wenn ihr euch alleine dreht, lasst euch ein wenig Kontrollieren, Ich zeige euch wie´s richtig geht. Wir bilden einen Liebenreigen, die Freiheit spielt auf allen Geigen, Musik kommt aus dem weißen Haus, Und vor Paris steht Mickey Maus Chorus: We all living in Amerika, America ist Wunderbar. We all living in Amerika, Amerika, Amerika. We all living in Amerika, Coca-Cola, sometimes WAR, We all living in Amerika, Amerika, Amerika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzydlata Re: Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.06, 23:49 ONA MA 51 LAT?!?! Wygląda 20 lat młodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: condona liza Re: Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.chello.pl 23.09.06, 02:05 sa gdzies foty tego milfa w inecie? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punix Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.09.06, 02:37 tutaj w chicago kaczki gdakaja ze NASZ SAMOTNY PREMIER na spotkaniu z p.RICE W waszyngtonie tez nie pozostal obojetny na wdzieki uroczej imilej gosopdyni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Sprostowanie IP: *.ac1.56k.execulink.com 23.09.06, 02:40 To Belinda zmienila partie. A Peter w dziwny sposob Prubuje pokazac swoje Przewodnictwo polityczne. To zwykly lowelas i maminsyn z coraz mniejszym poparciem w Elektoracie wyborczym Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.limerick Zapomnieli napisać o jej przygodzie w Hollywood 23.09.06, 04:00 a było to tak: Gdy Brada Pitta zaliczyła Condoleezza Rice Dzwoni do Busha: "Rzucam ten polityczny szajs! Olewam Irak, Bliski Wschód, Liczy się tylko Bradzia wzwód, Nie wrócę już, choćbyś dał cały twój teksaski hajs!!!” (...oczywiście rzecznik Departamentu Stanu wszystko potem zdementował, ale w po prawdzie nie należy wierzyć w żadną plotkę dopóki jakiś rzecznik jej nie zdementuje.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.4web.pl 23.09.06, 08:36 bzyknął bym Condoleezze prawdę mówiąc której bym nie bzyknął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M Gdzie jest tapeta tej pani? IP: *.bazapartner.pl 23.09.06, 08:45 W tytule piszecie, ze zycie na tapecie. A nie znalazłem żadnej tapety. Czyzby Wyborcza wstydziła sie zamiszczać intymne tapety komputerowe w necie? To po co pisze o intymnych tapetach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Współczuję rodziców. Nazwać dziecko Kondoliza... IP: *.chello.pl 23.09.06, 09:01 KONDOLIZA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.sympatico.ca 23.09.06, 17:43 Sprostowanie: To Belinda Stronach a nie McKay przeskoczyla z Partii Konserwatywnej do owczesnie rzadzacej Partii Liberalnej, w ktorej zostala byla za to przejscie nagrodzona stanowiskiem ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Chyba sobie akcje Agory kupie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:06 Bo leza na ryju, a tu widze rozwojowa dzialalnosc. Plotki o zyciu seksualnym 50 letnich kobiet. No, to sie musi sprzedac! Co za hit, walczcie dalej chlopaki, moze uda sie pokonac Bravo (choc bedzie ciezko, bo tam jest o zyciu seksualnym 17 letnich kobiet)! Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Na bambus z stara suka..... 23.09.06, 19:53 ....dobrze, ze chociaz dzieci z tego nie bedzie...... Najczystszy Antykwariat - ona Antyk a on Wariat..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1,5 Gościa Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.06, 10:32 Nie tylko dla ciebie :D Odpowiedz Link Zgłoś