Dodaj do ulubionych

Miłostki Condoleezzy Rice

• Gość: Gość <><><><><>Taka Szczerbata Szka IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.09.06, 21:02
      Hehehehehe
    • marcowsky Miłostki Condoleezzy Rice -starej panny! 22.09.06, 21:11
      A moze postanowila zmienic swoj stropanienski stan?
      Ja pozostaje starym kawalerem do- smierci!
      • tepetoja to jedna z tych z którymi mozna pójść na obiad ale 22.09.06, 21:37
        z pewnością nic poza tym a już napewno nie do łóżka, nie wiąże się z takimi
        żadnych marzeń ani planów
    • Gość: . Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:29
      Cóż, dziewczyna też ma swoje potrzeby. niestety są ohydne brukowce gotowe
      wpieprzyć jej się pod kieckę, po to aby mieć newsa. Zerowej wartości - jak to od
      brukowca.
      Swoją drogą niezła ta Sekretarz stanu ;-)
    • nessuno Re: Miłostki Condoleezzy Rice 22.09.06, 21:36
      rogaczpospolity napisał:

> Condonliza jest dla mnie mało atrakcyjna

Cóż, o gustach się nie dyskutuje.Pewnie Twoim wzorem seksapilu i urody jest
      Gronkiewiczowa lub Beger. Pani Rice, to babeczka z klasą i mimo swoich latek
      może się podobać.
    • amoremio Miłostki Condoleezzy Rice 22.09.06, 21:38
      Kolorowe nawet bardzo(bardziej) lubie.

Ale nie lubie kobiet z ostrymi
      kosc(ia)mi biodrowymi --> siniaki.
      • Gość: gość nasza Zycia fajniejsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:40
    • Gość: bogdan Re: Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.kanatek.com 22.09.06, 21:43
      Ciekaw jestem kto tu popelnil blad, autor czy tlumacz. Chodzi mi watek kanadyjski:
      PETER McKAY NIE ZMIENIL PARTII, TO BELINDA STRONACH ZMIENILA PARTIE z
      konserwatywnej na liberalna. W Kanadzie wywolalo to fale potepienia. A tak
      nawiesem mowiac, to pewien znajomy Kanadzyjczyk zadal mi kiedys zagadke jaka
      jest roznica miedzy kobieta a mezczyzna. Odpowiedz brzmi: Kobieta przed slubem
      ma nadzieje ze mezczyzna sie zmieni a on sie nie zmienia a mezczyzna ma nadzieje
      ze kobieta sie nie zmieni, a ona ... :)
    • Gość: wicary Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:22
      Uff odethnęłem z ulgą coś mi się wydawało że taki kurdupel z Polski nijaki Jarosław Klon-Kaczyński liznął cycki pani Rice ( miał je przecież na wysokości płaskodzioba).
    • Gość: bezportek Condoleezza Rice w oczach plebsu IP: 65.222.254.* 22.09.06, 23:27
      Ciekawe, ze pospolstwo dyskutuje zycie intymne, stroj i zgryz Condi, a unika
      tematu najistotniejszego - jej politycznej potegi, zdolnosci sterowania wieloma
      agencjami i instytucjami, narzucenia dyscypliny podwladnym i zdopingowania
      partnerow do dotrzymania kroku. Nie ma zbyt wielu politykow na takim poziomie,
      a juz na pewno nie w krajach Europy, zwlaszcza swiezego chowu.
      Z innej beczki - glosne i napastliwe feministki calego swiata jakos nie umieja
      docenic tej, niewatpliwie, najpotezniejszej kobiety w historii. Moze zadna nie
      jest w stanie odstapic od babskich wyzwisk i obelg pod adresem cywilizacji,
      przestac powtarzac socjalistyczne frazesy, zabrac sie do roboty i udowodnic, ze
      nalezy im sie miejsce wsrod ludzi. Condi sobie bez skamlania wywalczyla miejsce
      wsrod pierwszych i w pierwszym kraju swiata - co za obelga dla nieudacznych
      dewotek multi-kulti.
      • Gość: downunder [...] IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 23.09.06, 01:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • luzak40 CondonLizał? 22.09.06, 23:30
      aa przepraszam,w końcu to nasi przyjaciele.Jakoś tłucze mi sie po głowie utorek
      America grupy Rammstein,w nim chyba dobrze potomkowie Goetehe'go oddają
      amerykańskie ciągoty...

Wenn getanzt würd, will ich führen,
      auch wenn ihr euch alleine dreht,
      lasst euch ein wenig Kontrollieren,
      Ich zeige euch wie´s richtig geht.
      Wir bilden einen Liebenreigen,
      die Freiheit spielt auf allen Geigen,
      Musik kommt aus dem weißen Haus,
      Und vor Paris steht Mickey Maus

Chorus:
      We all living in Amerika,
      America ist Wunderbar.
      Amerika, Amerika.
      Coca-Cola, sometimes WAR,
      Amerika, Amerika.
    • Gość: skrzydlata Re: Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.06, 23:49
      ONA MA 51 LAT?!?! Wygląda 20 lat młodziej!
    • Gość: condona liza Re: Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.chello.pl 23.09.06, 02:05
      sa gdzies foty tego milfa w inecie? :PPP
    • Gość: punix Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.09.06, 02:37
      tutaj w chicago kaczki gdakaja ze NASZ SAMOTNY PREMIER na spotkaniu z p.RICE
      W waszyngtonie tez nie pozostal obojetny na wdzieki uroczej imilej gosopdyni .
    • Gość: Pixi Sprostowanie IP: *.ac1.56k.execulink.com 23.09.06, 02:40
      To Belinda zmienila partie. A Peter w dziwny sposob Prubuje pokazac swoje
      Przewodnictwo polityczne. To zwykly lowelas i maminsyn z coraz mniejszym
      poparciem w Elektoracie wyborczym Kanady.
    • mr.limerick Zapomnieli napisać o jej przygodzie w Hollywood 23.09.06, 04:00
      a było to tak:

Gdy Brada Pitta zaliczyła Condoleezza Rice
      Dzwoni do Busha: "Rzucam ten polityczny szajs!
      Olewam Irak, Bliski Wschód,
      Liczy się tylko Bradzia wzwód,
      Nie wrócę już, choćbyś dał cały twój teksaski hajs!!!”

(...oczywiście rzecznik Departamentu Stanu wszystko potem zdementował, ale w po
      prawdzie nie należy wierzyć w żadną plotkę dopóki jakiś rzecznik jej nie
      zdementuje.)
    • Gość: gościu Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.4web.pl 23.09.06, 08:36
      bzyknął bym Condoleezze prawdę mówiąc której bym nie bzyknął
    • Gość: Adam M Gdzie jest tapeta tej pani? IP: *.bazapartner.pl 23.09.06, 08:45
      W tytule piszecie, ze zycie na tapecie. A nie znalazłem żadnej tapety. Czyzby
      Wyborcza wstydziła sie zamiszczać intymne tapety komputerowe w necie? To po co
      pisze o intymnych tapetach?
    • Gość: zeta Współczuję rodziców. Nazwać dziecko Kondoliza... IP: *.chello.pl 23.09.06, 09:01
      KONDOLIZA...
    • Gość: BP Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.sympatico.ca 23.09.06, 17:43
      Sprostowanie: To Belinda Stronach a nie McKay przeskoczyla z Partii
      Konserwatywnej do owczesnie rzadzacej Partii Liberalnej, w ktorej zostala byla
      za to przejscie nagrodzona stanowiskiem ministra.
    • Gość: zatara Chyba sobie akcje Agory kupie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:06
      Bo leza na ryju, a tu widze rozwojowa dzialalnosc. Plotki o zyciu seksualnym 50 letnich kobiet. No, to sie musi sprzedac! Co za hit, walczcie dalej chlopaki, moze uda sie pokonac Bravo (choc bedzie ciezko, bo tam jest o zyciu seksualnym 17 letnich kobiet)!
    • heraldek Na bambus z stara suka..... 23.09.06, 19:53
      ....dobrze, ze chociaz dzieci z tego nie bedzie......
      Najczystszy Antykwariat - ona Antyk a on Wariat.....
    • Gość: 1,5 Gościa Miłostki Condoleezzy Rice IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.06, 10:32
      Nie tylko dla ciebie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka