mystowski7 05.10.06, 15:25 do swojego programu wawrzyńca smoczyńskiego. koleś ma niewiele ciekawego do powiedzenia, ale ma glos geja. ciekawe czy sie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gizmo Re: jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:44 ww2.tvp.pl/tvppl/images/2006/04/03/398578/img500.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:52 LPR ma zaiste wyczulone i wrażliwe ucho Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza 05.10.06, 16:04 a co, chcesz startować na jego chłopaka? :DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
stefanmichnik Bronie Wawrzynca 05.10.06, 16:28 Mozna krytykowac to co Smoczynski mam badz nie ma do powiedzenia. Mozna sobie dworowac z tego ze pojawia w tym niszowym propagandowym radio, ale tykanie sie zycia prywatnego to zwyczajne chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mystowski7 Re: Bronie Wawrzynca 05.10.06, 16:40 > Mozna krytykowac to co Smoczynski mam badz nie ma do powiedzenia. Mozna sobie > dworowac z tego ze pojawia w tym niszowym propagandowym radio, ale tykanie sie > zycia prywatnego to zwyczajne chamstwo. ale ja nie poruszam jego życia prywatnego, bo po prostu, go nie znam. wiec jak mialbym poruszac owa sferę? zastanowilo mnie tylko, czy gośc do radia zapraszany jest ze wzgledu na kompetencje, czy ze wzgledu na orientację seksualną. po prostu chcialbym poznac standardy radia tok fm. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Bronie Wawrzynca 05.10.06, 16:46 naprawdę myślisz, że orientacja jest "kluczem", według którego dziennikarze zapraszają gości??? no to może pójdźmy o krok dalej, może pracujący tam dziennikarze też są zatrudnieni, bo są innej orientacji? ;DDDDD a jeśli nawet, to co z tego??? bardzo lubię czytać felietony Smoczyńskiego, koleś ma moim zdaniem ciekawy styl. dla mnie to jest coś, bo zazwyczaj zasypiam po lekturze kilku pierwszych zdań. :DDDDDDD standardów radia TokFm, ani raczej żadnego innego, nie da się poznać przez forum. niestety. :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
stefanmichnik Re: Bronie Wawrzynca 05.10.06, 16:50 Twoje przypuszczenia sa nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza 05.10.06, 17:37 - Jak się nazywasz? - Wawrzyniec. - A na imię? Autentyk, i nie o tym Wawrzyńcu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś