Dodaj do ulubionych

jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza

05.10.06, 15:25
do swojego programu wawrzyńca smoczyńskiego. koleś ma niewiele ciekawego do
powiedzenia, ale ma glos geja. ciekawe czy sie mylę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:44
      ww2.tvp.pl/tvppl/images/2006/04/03/398578/img500.jpg
    • Gość: ola Re: jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:52

LPR ma zaiste wyczulone i wrażliwe ucho
    • dzika_zdzicha Re: jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza 05.10.06, 16:04
      a co, chcesz startować na jego chłopaka?
      :DDDDDDDDDDDDDD
      • stefanmichnik Bronie Wawrzynca 05.10.06, 16:28
        Mozna krytykowac to co Smoczynski mam badz nie ma do powiedzenia. Mozna sobie
        dworowac z tego ze pojawia w tym niszowym propagandowym radio, ale tykanie sie
        zycia prywatnego to zwyczajne chamstwo.
        • mystowski7 Re: Bronie Wawrzynca 05.10.06, 16:40
          > Mozna krytykowac to co Smoczynski mam badz nie ma do powiedzenia. Mozna sobie
          > dworowac z tego ze pojawia w tym niszowym propagandowym radio, ale tykanie
          sie
          > zycia prywatnego to zwyczajne chamstwo.

ale ja nie poruszam jego życia prywatnego, bo po prostu, go nie znam. wiec jak
          mialbym poruszac owa sferę?
          zastanowilo mnie tylko, czy gośc do radia zapraszany jest ze wzgledu na
          kompetencje, czy ze wzgledu na orientację seksualną. po prostu chcialbym poznac
          standardy radia tok fm.
          • dzika_zdzicha Re: Bronie Wawrzynca 05.10.06, 16:46
            naprawdę myślisz, że orientacja jest "kluczem", według którego dziennikarze
            zapraszają gości??? no to może pójdźmy o krok dalej, może pracujący tam
            dziennikarze też są zatrudnieni, bo są innej orientacji? ;DDDDD a jeśli nawet,
            to co z tego???

bardzo lubię czytać felietony Smoczyńskiego, koleś ma moim zdaniem ciekawy styl.
            dla mnie to jest coś, bo zazwyczaj zasypiam po lekturze kilku pierwszych zdań.
            :DDDDDDD

standardów radia TokFm, ani raczej żadnego innego, nie da się poznać przez
            forum. niestety. :DDDDDDDDDDD
          • stefanmichnik Re: Bronie Wawrzynca 05.10.06, 16:50
            Twoje przypuszczenia sa nieprawdziwe.
    • t-800 Re: jakub janiszewski z tok fm, czesto zaprasza 05.10.06, 17:37
      - Jak się nazywasz?
      - Wawrzyniec.
      - A na imię?

Autentyk, i nie o tym Wawrzyńcu. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka