Dodaj do ulubionych

Bliżej uwolnienia abonamentu

IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 12.10.06, 02:44
Oszust z oszustem zawsze znajdzie wspólny język
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: Bliżej uwolnienia abonamentu IP: *.aster.pl 12.10.06, 08:08
      A podobno ktoś niezależny robił ostatnio w TP audyt i stwierdził, że nie da sie
      tak szybko wprowadzić tej usługi. Jak to w końcu jest z tą niezależnością. Czy
      naprawdę już wszystko można kupić?
      • Gość: Audzio Re: Bliżej uwolnienia abonamentu IP: 212.160.172.* 13.10.06, 22:35
        TP widocznie uruchomiła prace nad WLR natychmiast po otrzymaniu decyzji UKE
        rezygnując z wielu rozpoczętych inwestycji. Decyzja UKE była bardzo
        nieprecyzyjna i wymagała uzgodnień operacyjnych. Dla części z nich TP widocznie
        przyjęła jednostronnie pewne założenia, aby móc bezzwłocznie przystąpić do
        realizować zmian w systemach informatycznych i sieci. To zapewne dzięki takiemu
        podejściu TP będzie w stanie zrealizować projekt wcześniej niż wynikało z
        audytu.
        Proszę popatrzeć na czasy realizacji podobnych projektów w Europie Zachodniej -
        od 6 do 18 miesiecy. Audytor wskazał, że w przypadku Polski projekt powinien
        zająć ok. 8 miesięcy od zakończenia uzgodnień operacyjnych pomiędzy TP a Tele2.

Nie wierzę, żeby firma o międzynarodowej reputacji pozwoliła sobie na ryzyko
        poważnego tej reputacji nadszarpnięcia poprzez pisanie rekomendacji "pod czyjeś
        dyktando"...
    • Gość: borsuk Re: Bliżej uwolnienia abonamentu IP: *.zeo.pl 12.10.06, 08:36
      Z wcześniejszych doniesień wynika, że tepsie groziła realna kara nawet do 400
      mln zł jeśli nie dogada się z Tele2. Ciekawe jak się dogadali? Może tepsa
      odpaliła jakąś "korzyść" dla Tele2... Zobaczymy w nowym roku czy to umowa
      dotyczyła wdrożenia usługi WLR czy to tylko gra na czas i jednoczesne unikanie kary.
    • jardo-g Re: Bliżej uwolnienia abonamentu 12.10.06, 09:14
      największym złodziejem jest Aster, a nie TP S.A.
      • Gość: Antoni Aster Re: Bliżej uwolnienia abonamentu IP: 212.160.172.* 13.10.06, 22:38
        Szanowny Panie jardo-g.
        Nie jestem złodziejem. Nigdy nic nie ukradłem! Czuję się mocno poruszony Pańską
        uwagą...

Z poważaniem
        Antoni Aster
    • 3guziec Tele2 to niby szwedzka firma- wstyd..... 13.10.06, 22:44
      Szwedzi słyna z uczciwości i rzetelnosci, taka firma jak Tele2 przynosi im
      wstyd.Ciekawe czy takie cwaniackie praktyki stosuje tez w Szwecji czy tylko na
      dzikich dla nich polach (czytaj Polska, Słowacja etc
      • Gość: fi tere fere. IP: *.chello.pl 13.10.06, 23:36
        g...wno się dogadali, tele 2 robi sobie marketing, żeby za 2 m-ce zwalić na
        tepse że nie działa i ze to ich wina.
    • Gość: TELE2 OSZUST Bliżej uwolnienia abonamentu IP: *.aster.pl 22.10.06, 12:48
      Ludzie! OSTRZEGAM przed TELE2!!!
      Nie informują o zmianach w umowie. Miałem abonament "dobre wieczory i weekendy"
      i nagle - bez żadnej informacji - wprowadzili limity w "darmowych"
      połaczeniach, a co powyżej limitów- to jest płaten dodatkowo. Niczego nie
      świadomy - prowadziłem długie rozmowy... aż ty nagle przyszedł mi rachunek!!!
      Mało z krzesła nie spadłem.
      Reklamowałem kwotę faktury, ale na listy i reklamacje klientów firma nie
      raczyła odpisać!!!
      fatalna obsługa klienta z czasów głębokiej komuny!!!
      wszystkim odradzam usługi tak nieuczciwej firmy!
      Tele2 powinna zajmować się wykopywaniem buraków na polu a nie świadczeniem
      usług telekomunikacyjnych!!!
      Z takim nastawieniem na klienta, tak przeszkolonym w obsłudze klienta
      personelem !!! Rzucają łuchawką podczas rozmowy telefonicznej!!! I mówią że
      rozmowy są nagrywane!!!

Na prawdę OSTRZEGAM!!!! ŻERUJĄ NA LUDZIACH!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka