Gość: gość Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.acn.waw.pl 08.11.06, 09:24 Ciekawe ze nikt sie nie przejmuje alkoholem? Kolejny temat zastepczy. Ale co takie "Sobeckie" maja innego do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bultek Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:29 I kto takich idiotów wybiera!! Nadejdzie czas gdy zuntujemy się przeciwko półgłówką w sejmie, rządzie, senacie itp. Bedzie to wielkie święto Polski i Polaków. Jak puszczą nerwy to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katasza Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.11.06, 09:24 no to ciekawe bardzo.. nie dosyć że będą się rodzić dzieciaki, to HIV będzie się rozprzestrzeniał z prędkością światła.. i zamiast zrobić z nas państwo na miare Europy zrobimy państwo afrykańskie.. powodzenia życzę.. "prezerwatywy tylko z ciemnej strefy" buhaha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Niech się poseł Piłka w głowę stuknie IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.06, 09:25 Zastanawiające jest jak posłem może być człowiek, który uważa, że prezerwatywy stwarzają zagrożenie?! Ciekawe czy poseł Piłka słyszał jak przenosi się wirus HIV czy też inne choroby przenoszone drogą płciową(mało romantyczne ale niech zostanie). Ja bym proponował, żeby poseł Piłka i spółka od takich pomysłów, wzięli się za reformę emerytalną a nie żeby pieprzyli takie głupoty w obawie, że jak się rodzi mało dziecie to nie będzie miał kto na te emertyury pracować. Parafrazując znany tekst zakończe tak: Polakom gratulujemy posłów pokroju piłki... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia404 Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 09:26 Kochani ONI chyba nie mają żadnej satysfakcji z seksu ,że tak co chwilkę GŁUPOTY wymyślają czy im Żony tego odmawiają czy Cierpią na przewlekły imoptyzm i głupotę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio wymóżdżenie totalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:26 jak sie będą dymać przedstawiciele czarnej międzynarodówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: wymóżdżenie totalne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:28 pobudujicie odrazu kilka domów dziecka, z jednym dzieckiem cięzko wyżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzyplocz1 Widze ciemnosc, ciemnosc widze IP: 217.153.97.* 08.11.06, 09:27 O czym oni mowia??? Moze by tak pomysleli, co zrobic, zeby w tym kraju lepiej sie zylo i dzieci chcialo rodzic, a nie zakazywac aborcji i srodkow antykoncepcyjnych. W ten sposob tylko zwieksza ilosc niechcianych dzieci utrzymywanych przez panstwo. Poza tym to o jaka edukacje im chodzi, skoro ludzie stosuja antykoncepcje, to raczej to sa ci lepiej wyksztalceni i uswiadomieni ... A tak na prawde, to nie chce sie juz pisac ... rece opadaja. Kolejne ministerstwa glupich krokow powstaja ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.aster.pl 08.11.06, 09:28 No to niech posłowie sobie narobia potomstwa,nie mam ochoty aby w "demokratycznym" kraju ktoś decydował za mnie o moim życiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartt Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 195.39.217.* 08.11.06, 09:28 szkoda że "(p)osły" nie zauważyły że Polaków rodzi się coraz więcej .... tyle że w UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 212.160.172.* 08.11.06, 09:29 Moje uwagi : Boże jak się uchronić od narzucania innym swojego poglądu, zakaz używania prezerwatyw to ingerencja w sprawy osobiste. Do kiedy są naukowcami i lekarzami???!~!! Czyżby czekało nas ubezwłasnowolnienie? o wszystkim będą decydować posłowie? czyżby mieli monopl na wiedzę, rację i decydowanie? Boże miej nas w opiece, Boże Ty widzisz i nie grzmisz!!! Czy posłowie nie mają nad czym pracować ? a tyle innych problemów jest w Polsce. Tylko patrzeć jak nas kobiety zmuszają do rodzenia, co nie daj Boże, sprawdzając co 2-3 miesiące czy nie jesteśmy w ciąży, a panom nakazuja na siłę współżyć z żonami ( a może i nie tylko) żeby spłodzić dzieci bo przyrost spada!!! Czy to nie jest poronione???!!! No tak, taką postawę można tłumaczyć tym, że jak się nie ma argumentów przekonywania to się na siłę coś robi. Nie chce mi się żyć w tym popapranym kraju, nie dziwię się że ludzie stąd uciekają.! Boże chroń nas od głupoty, przymusu, nietolerancji itd. Wysłuchaj proszę. Gaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spider Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.bialy-bor.sdi.tpnet.pl 08.11.06, 09:30 Za moment zaczną palić "czarownice" na stosie.... Brak słów..... Odpowiedz Link Zgłoś
mytoken Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 09:30 Ach, gdyby tatuś poseł Sobeckiej użył prezerwatywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala tralala Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:31 debile czy jak. sory ale inaczej ich nazwać niemożna. o czym oni wogóle mówią. Ludzie to nie średniowiecze.!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super_sonic [...] IP: *.gwardii.osi.pl 08.11.06, 09:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik_p Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.crowley.pl 08.11.06, 09:32 Ciekawe kiedy nasi kochani przedstwiciele narodu zaczną mężczyzn posyłać za kratki za "ludobójstwo" :) A tak poważnie, gdzie się podziewa demokracja w naszym kraju. Polityka prorodzinna powinna stworzyć godziwe warunki dla wychowywania naszych pociech. Jestem samotnie wychowującym ojcem i sam nie narzekam, ale znam wiele osób, które nie chcą mieć więcej dzieci niż jedno. Mieszkania drożeją, już zapowiadane są kolejne podwyżki akcyzy, więc czasem utrzymanie się z pensji jednego z małżonków jest wprost niemożliwe, no i jak tu znaleźć czas, siłę i fundusze na tak delikatny i wymagający proces wychowawczy większej ilości pociech. Poza tym w kraju, w którym jest tak wielu katolików, problem aborcji powinien wogóle nie istnieć. Uważam, że sprawą własnego sumienia jest używanie środków antykoncepcyjnych. A wystarczy odpowiednia edukacja w szkołach by dać naszym pociechą możliwość świadomego planowania rodziny. Wypisywanie bzdur w postaci "używanie prezerwatyw prowadzi do niepłodności u kobiet" to kolejne ośmieszanie się rządzących i ugruntowywanie naszego obrazu zacofanych obywateli Europy. Pozdrawiam wszystkich świadomych mężczyzn i kobiet, natura ludzka dąży do przyjemności, a sex przecież taki jest - nie uśmiecha mi się wizja konserwatywnego katolika, któremu można policzyć stosunki płciowe z żoną po ilości dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolec 69 Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.univeg.pl 08.11.06, 09:32 to ja mam taki pomysł: jak kobieta juz urodzi dla IV RP trójkę dzieci to nabywa prawo do uzywania środków antykoncepcyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.uz.zgora.pl 08.11.06, 09:35 A może wprowadzić podania o stosunek? Wypełniać wniosek, dołączać zdjęcia partnerów i czekać II tygodnie. po czym płodzić nowego obywatela. Jak się nie uda,to następny wniosek będzie można złożyć dopiero za rok.Państwo Posłowie! Zawołam za jaskiniowcami: yabadabbaduuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszen Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.cablep.bezeqint.net 08.11.06, 09:35 niema co dodać, wszystko już forumowicze napisali, ale chociaż, ubawiło mnie od rana, a w duszy smutek, smutek, Polski tylko szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.grz@gazeta.pl Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.dll.se 08.11.06, 09:35 Witaj Ciemnogrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 09:36 No cóż,niejaki Golik nasz europoseł zainicjował "polski" sposób prokreacji/narazie z prostytutką/.Tyz piknie! Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Dopust bozy 08.11.06, 09:43 Widać tu karę boska jak na dłoni. Wybraliśmy takich przedstawicieli jakich każdy widzi, może w następnych wyborach zaczniemy bardziej patrzyć na czyny a nie na slowa i puste zapowiedzi. Więc teraz nie ma co biadolić trza wytrzymać i tyle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia "Antykoncepcja rozregulowuje organizm kobiety" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:36 A moja dochtórka przepisuje mi pigułki na uregulowanie. Niedouczona jakoś cy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
pulchny Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 09:36 Ciekawe, że nikt z posłów nie zastanawia się nad zwrotem kosztów badań, które trzeba ponieść, jeżeli chce się ustalić przyczyny niepłodności. Często się mówi o zapłodnieniu in vitro, a zapomina np. o inseminacji, a koszt takiego zabiegu to 350-600 PLN. Badanie nasienia ok. 100PLN. Seria zastrzyków z gonalu lub menogonu to ok. 1000 PLN. Konkluzja w tej sytuacja narzuca się sama: panie i panowie posłowie to kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:36 "Polska rodzina jest zagrożona, bo mamy mało urodzeń. A prezerwatywy są jednym z nich" Co za glupota!od 2 lat chcemy miec z mezem dziecko i niestety nie mozemy bo mieszkamy w pokoju 6m po rozlorzeniu lozka nie ma wrecz jak wejsc do pokoju nie mowiac o wstawieniu lozeczka dla malenstwa. Na mieszkanie z administracji moge czekac kilka lat choc ono mi nie przysluguje bo wedlug naszego prawa mieszka nas 3 osoby w 30 metrach wiec sie "pomiescimy". Moge wziac kredyt? NIE! nie mam wystarczajacych srodkow gdyz tylko ,maz ma umowe o prace i za mala pensje.Realia pracy w polsce? 3.50 za godzine bez umowy lub na umowe zlecenie, jak sie upomne o jakas umowe zostaje zwolniona i tak od kilku lat. Czas na dzieci mi sie ciutke kurczy bo mam 30 lat i zadnych perspektyw....zadnych.A na prezerwatywy drodzy politycy to mnie nie stac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eora Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 10:46 Tylko kto tego typu "krzyk rozpaczy" wielu Polakow uslyszy? :( Zamiast dawac, wladza woli zakazywac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bultek Obowiązkowe badania psychiatryczne !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:36 Od przyszłych wyborów parlamentarnych proponuje dla wszystkich kandydtów na posłów darmowe badania psychiatryczne. Jakoś trzeba pozbyć tych wariatów z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:36 Niech najpierw popracują nad tym aby zapewnić możliwość utrzymania dziecka a potem dopiero niech pracują nad programem "rozwoju rodziny"... Odpowiedz Link Zgłoś