Dodaj do ulubionych

Posłowie chcą zakazać prezerwatyw

• Gość: :) Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.server.ntli.net 08.11.06, 21:17
      jak czytam ten artykul to nie wiem czy sie smiac czy plakac!obecnie mieszkam w
      anglii tabletki antykoncepcyjne sa tutaj za darmo i bez zadnych ograniczen!czy
      polska jest tak bogatym krajem ktory bedzie placil wszystkim samotnym matkom
      zasilki bo przez uniemozliwianie z korzystania ze srodkow antykoncepcyjnych na
      pewno bedzie ich o wiele wiecej niz teraz!jakie to szcescie nie mieszkac juz w
      polsce bo ten kraj naprawde sie cofa!!``gratulacje`` dla LPR i innych podobnych
      ``sekt``!!
    • Gość: myślący ... Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.stnet.pl 08.11.06, 21:21
      hehhe 300 ? ...
      300 chyba za murzynami ;| ...
      niedość ze w rządzie mamy złodzieji i idiotów to i perfidnych kłamców...
      heh...

"
      - Polska rodzina jest zagrożona, bo mamy mało urodzeń. A prezerwatywy są jednym
      z nich - twierdzi Anna Sobecka z Ruchu Ludowo-Narodowego." <--
    • Gość: konkord Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.interoute.com 08.11.06, 21:27
      Niech ci posłowie się walną w te zakute łby i zajmą się gospodarką.
      Ile dzieci cierpi w domach dziecka przez po..e becikowe!!! Nikt o tym nie
      pomyślał tylko zaczeli rozdawać kase ludziom, którzy porzucają dzieci po
      odebraniu pięniędzy.

Zakazać antykoncepcji!!! To absurd niech taka pani poseł zostanie zgwałcona i
      zapłodniona przez jakiegoś psychola to zobaczymy czy będzie jej przyjemnie ku
      chwale prokreacji urodzić dziecko. A może niech te zwolenniczki z trybun
      rządowych dadzą przykład i zaczną rodzić po jednym noworodku w roku aby wspomóc
      społeczeństwo.

Niech w końcu politycy wezmą się do roboty a nie tylko gadają o czymś o czym
      powinno społeczeństwo decydować i sumienie każdego człowieka z osobna.
      Nie poto ludzie wybierali i głosowali aby słyszeć ciągle te same kontrowersyjne
      śpiewki. Może w końcu niech posłowie zajmą się faktyczną redukcją bezrobocia i
      tworzeniem miejsc pracy w Polsce a nie przyczynianiem się do masowej emigracji
      młodych, zdolnych ludzi.

Do roboty opie..cze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: JSP Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.tkdami.net 08.11.06, 21:38
      JA PIE.. CHORA JEST CAŁA MOJA OJCZYZNA, CAŁY TEN KRAJ UCIEKAJMY STĄD!!!!
      • Gość: Drago Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 217.116.110.* 09.11.06, 09:00
        Otwieram melinę! Otworzę własny nielegalny Interes ;) Znajomości na granicy mam,
        znajomych u sąsiadów.. Moralniejsz niż prochy i da tyyyyyyleeee radości ludziom
        ;) I czasem jakaś klijentka się trafi ;)
        Kocham tę IV RP. Zostaję
        PS: A dla "członków" koalicji 20% niżki - za naganianie klijenteli

------------------------
        angina.blox.pl
    • Gość: jack Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:39
      hiba komuś plemniki muzg zrzarły i cuś im sie poprzestawiało....
    • Gość: Anubis Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.net-serwis.pl 08.11.06, 21:41
      Chyba kogoś popie..ło w tym rządzie!
    • Gość: misio Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:45
      posłanko Sobecka i panie posle Piłka mam dwa pytania:
      1. Ile mają państwo dzicie?
      2. Czemu tak mało?
    • Gość: zed Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.resetnet.pl 08.11.06, 21:57
      Zaściankowość... Nie mogę.. To oni wolą, żeby wzrosła liczba niechcianych
      dzieci? O to im chodzi?... Ech...
    • Gość: Magya Kraj AIDS i HIV kwitnacy... IP: *.kabatnet.waw.pl 08.11.06, 21:59
      W Polsce jest za malo urodzen? To zwiekszmy umieralnosc! Niech zyje AIDS! do
      tego sche doprowadzic idioci barany i polglowki jedne.
      • auto258374 Re: Kraj AIDS i HIV kwitnacy... 09.11.06, 09:19
        Dane za Instytutem Roberta Kocha.

W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i
        chorych na Aids, z tego:
        -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami.
        -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow
        -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow
        - 600 transfuzje krwi

Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje.

Nowe infekcje w 2005:
        ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego:
        70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami
        20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow.
        9% w wyniku brania dozylnego narkotykow.

W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła
        50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20 pkt proc.
    • Gość: Thot Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.21.pl 08.11.06, 22:02
      Drogie "metro" jesli chodzi o pomysl naszych "szanownych" poslów i poslanki
      walczoncych o "dobro" narodu to chyba nie mysla racjonalnie. Co do tabletek to
      nie wypowiadam sie, ale jesli chodzi o prezerwatywy to lekka przesada.
      Nasi "wyżsi" medrcy mysla ze to zwiekszy przyrost naturalny i z gadzam sie z
      tym, lecz czy wzieli pod uwage patologi oraz inne problemy typu choroby
      przenoszone drogą płuciową. Jeśli chodzi o dodatkowe etykiety to niech sobie
      wprowadzaja, ale niech nie wtrącają się do życia mlodych ludzi. Jesli natomiast
      wpadnie do ich "madrych" głów pomysł wycofania ich z rynku to bedzie lekka
      przesada, a raczej glupota, którą i tak pokazali nie raz. Wryazy szacunku dla
      czytelników i autorów oraz przepraszam za błędy jesli jakieś są:)
      • andrzej9927 Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 09.11.06, 00:46
        Ludzie nie mają mieszkań ani forsy. Co będą robić z dużymi rodzinami? Już teraz
        mieszkają w jednych pokojach zdziadkami i babciami. Jak mają robić te dzieci? To
        jest dopiero antykoncepcja. Mam pomysł, równie dobry. Trzebaby babcie lub
        dziadków otruć na koszt ministerstwa.
    • Gość: Many Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:04
      Jestem zdecydowanym przeciwnikiem ograniczenia dostępu do środków
      antykoncepcyjnych. Rząd powinien zająć się gospodarką, by ludzie zarabiali
      przyzwoicie i wtedy problem sam by się rozwiązał. A obecnie ludzie boją się mieć
      dzieci, gdyż nie mają warunków do ich wychowywania i utrzymania. Chyba nie tylko
      ja jestem tego zdania!!!
    • Gość: asdf Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.e-wro.net.pl 08.11.06, 22:05
      Jak słucham tej baby to jestem za aborcją.
    • Gość: agaogo Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.dyn.optonline.net 08.11.06, 22:05
      To zalosne. Mieszkam w Stanach i czasem mam wyrzuty sumienia, ze opuscilam
      Ojczyzne. Ale po przeczytaniu tego artykulu rece mi opadly.Na Boga, kto nas
      reprezentuje w tym rzadzie! Ciemnogrod... Jak tak dalej pojdzie, to
      rzeczywiscie nikogo inteligentnego i chcacego cos zrobic w tym kraju nie
      bedzie...
    • anbowi Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 22:08
      Co to za prawidłowość, im więcej ojczyzny i Boga w gębie, tym więcej obsesji
      seksualnych.
    • Gość: Bolo Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:10
      Bo to idioci!!!
    • Gość: studentka Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.chello.pl 08.11.06, 22:31
      oto nasz rząd! najpierw osmieszaja sie, bojkotując teorie DArwina.Teraz to! bez
      zadnych podstaw! niedlugo zakazą kobietom studiowac, pracowac, zagonia do garow
      i nakaza rodzic conajmniej piatke dzieci! a pozniej w skali szerzacego sie wszem
      i wobec aids i patologii pozostana bezradni...jak zwykle
    • Gość: gabisia Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:35
      Żałosne...
    • Gość: Studentka Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.11.06, 22:41
      Świetnie! To, czego nam wszystkim do szczęścia potrzeba to niewątpliwie wzrost
      zachorowań na HIV, oraz zwiększenie ilości niechcianych dzieci w przytułkach i
      obrotów w podziemiu aborcyjnym! Każdy dorosły, rozsądny Polak to wie...
    • katarinnna Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 22:44
      Zakazują wszystkiego:antykoncepcji,aborcji jeszcze trochę i nic nam nie będzie
      wolno...Wszystko na pokaz przed wyborami,kłócąc się o stołki robią z nas
      króliki doświadczalne....tak nie może być...jeszcze troszkę i wszyscy młodzi
      opuszczą ten cyrk zwany Polską,bedzie to zasługa naszych doświadczonych
      polityków.
      • wyeaha Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 22:58
        Prezerwatywy i antykoncepcja powinny byc obowiazkowe, zeby sie takie LPR nie
        mnozyly a pieniadze zamiast na etykietki ostrzegawcze przeznaczyc na pensje dla
        pielegniarek - baaaardzo prosze!!!!
        To kiedy te wybory? Bo juz wiem na kogo nie glosowac, hmmmm..... ale nie ma na
        kogo, bo cala reszta skompromitowana aferami. Trzeba kogos nowego z otwarta
        glowa, kto porwie za soba mlodych.... No to moze ja? Tak,... ale mnie
        potem "sluzby" zlikwiduja....Wiec jednak nie... A niech sie ONI sami pozabija.
        Wprowadzic kontrole poslow - czy uzywaja prezerwatyw, a potem im HIV-a podstawic
    • Gość: anna Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.c151.petrotel.pl 08.11.06, 22:58
      po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych natychmiast zaszłam w ciążę zatem to
      dizęki nim bo normalnie miałabym problem mam mięsniaki a w tej sytuacji trudno
      zajśc w ciąże, to okropne ze "ktosie" chcę decydować o kazdej z nas a przecież
      każda kobieta jest inna i to jest piękne to my powinniśmy decydowac o naszym
      ciele a nie posłowie ktorzy nie maja zielonego pojęcia o niczym nie tylko o
      wpływie tabletek na życie kobiety
    • Gość: Molly Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.nott.cable.ntl.com 08.11.06, 23:00
      bosz, oni sa z tego samego drzewa co kreacjonisci! ludzie, zamiast isc do
      przodu, chcecie Polske uwsteczniac! ograniczenie antykoncepcji nie wplynie na
      wzrost liczby urodzen, bo przecietnej rodziny polskiej NIE STAC na dzieci,
      dlatego sie nie rozmnazaja! co najwyzej spowodujecie ze bedzie wiecej skrobanek
      i tyle. plakac mi sie chce jak slysze o takich pomyslach i ciesze sie, ze juz w
      Polsce nie mieszkam:(
    • Gość: kacper Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.aster.pl 08.11.06, 23:00
      300? To nawrót Wieków Ciemnych... a co napiszą na paczce kondomów? "Produkt
      zawarty może powodować bezpieczny seks i nie zarażenie się wirusem HIV"

Gość portalu: eddie napisał(a):
      > 300 lat do tylu
    • Gość: ias płakać się chce IP: *.estpak.ee 08.11.06, 23:01
      Znamienne, że z tego rodzaju pomysłami zwykle wyskakują mężczyźni... A czy
      panowie posłowie wiedzą, że całkiem spora grupa kobiet bierze środki hormonalne
      o działaniu antykoncepcyjnym jako LEKARSTWA na zaburzenia gospodarki
      hormonalnej lub czynności jajników? Między innymi właśnie po to, by uniknąć
      bezpłodności? I że jakiekolwiek ograniczenia w dostępności tychże środków
      równają się wobec tego utrudnianiu dostępu do odpowiedniej kuracji? A to chyba
      troszeczkę wbrew prawom człowieka...
      • germanio Fraszki wyczytane 08.11.06, 23:08
        Nie zapomniej wlozyc gumy, bo naplodzisz takich tlumy...

Zaloz gume przyjacielu, bo naplodzisz takich wielu...
        • Gość: AD Re: Fraszki wyczytane IP: 151.193.120.* 09.11.06, 16:07
          I jeszcze:

Nie ma dupczenia bez ogumienia.
    • Gość: Maciek Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 213.17.170.* 08.11.06, 23:11
      PiS -owsko LPR-owska czarna sotnio. Opiżgłe bezmózgi won do roboty tłumoki.
      Sobecka zajmij sie swooją głupotą, Piłka spadaj nierobie na bambus. Dość już
      waszego bezhołowia i klerykalno - urojonej paranoi. Mamy was dość oszołomy.
      Precz.
    • Gość: cats Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.tvk.torun.pl 08.11.06, 23:18
      Śmiech na sali. Powodują niepłodność... :P
      Społeczeństwo i tak coraz bardziej pogrąża się w ciemnocie, a kiedy takie bzdury
      wyssane z palca słychać z ust ludzi na stanowiskach, to już w ogóle... :|
      Jeszcze ktoś w tą głupotę uwierzy :D
      Zachód i tak już ma za dużo powodów żeby się z nas śmiać :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka