Gość: :) Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.server.ntli.net 08.11.06, 21:17 jak czytam ten artykul to nie wiem czy sie smiac czy plakac!obecnie mieszkam w anglii tabletki antykoncepcyjne sa tutaj za darmo i bez zadnych ograniczen!czy polska jest tak bogatym krajem ktory bedzie placil wszystkim samotnym matkom zasilki bo przez uniemozliwianie z korzystania ze srodkow antykoncepcyjnych na pewno bedzie ich o wiele wiecej niz teraz!jakie to szcescie nie mieszkac juz w polsce bo ten kraj naprawde sie cofa!!``gratulacje`` dla LPR i innych podobnych ``sekt``!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący ... Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.stnet.pl 08.11.06, 21:21 hehhe 300 ? ... 300 chyba za murzynami ;| ... niedość ze w rządzie mamy złodzieji i idiotów to i perfidnych kłamców... heh... " - Polska rodzina jest zagrożona, bo mamy mało urodzeń. A prezerwatywy są jednym z nich - twierdzi Anna Sobecka z Ruchu Ludowo-Narodowego." <-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkord Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.interoute.com 08.11.06, 21:27 Niech ci posłowie się walną w te zakute łby i zajmą się gospodarką. Ile dzieci cierpi w domach dziecka przez po..e becikowe!!! Nikt o tym nie pomyślał tylko zaczeli rozdawać kase ludziom, którzy porzucają dzieci po odebraniu pięniędzy. Zakazać antykoncepcji!!! To absurd niech taka pani poseł zostanie zgwałcona i zapłodniona przez jakiegoś psychola to zobaczymy czy będzie jej przyjemnie ku chwale prokreacji urodzić dziecko. A może niech te zwolenniczki z trybun rządowych dadzą przykład i zaczną rodzić po jednym noworodku w roku aby wspomóc społeczeństwo. Niech w końcu politycy wezmą się do roboty a nie tylko gadają o czymś o czym powinno społeczeństwo decydować i sumienie każdego człowieka z osobna. Nie poto ludzie wybierali i głosowali aby słyszeć ciągle te same kontrowersyjne śpiewki. Może w końcu niech posłowie zajmą się faktyczną redukcją bezrobocia i tworzeniem miejsc pracy w Polsce a nie przyczynianiem się do masowej emigracji młodych, zdolnych ludzi. Do roboty opie..cze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSP Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.tkdami.net 08.11.06, 21:38 JA PIE.. CHORA JEST CAŁA MOJA OJCZYZNA, CAŁY TEN KRAJ UCIEKAJMY STĄD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drago Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 217.116.110.* 09.11.06, 09:00 Otwieram melinę! Otworzę własny nielegalny Interes ;) Znajomości na granicy mam, znajomych u sąsiadów.. Moralniejsz niż prochy i da tyyyyyyleeee radości ludziom ;) I czasem jakaś klijentka się trafi ;) Kocham tę IV RP. Zostaję PS: A dla "członków" koalicji 20% niżki - za naganianie klijenteli ------------------------ angina.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:39 hiba komuś plemniki muzg zrzarły i cuś im sie poprzestawiało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anubis Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.net-serwis.pl 08.11.06, 21:41 Chyba kogoś popie..ło w tym rządzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:45 posłanko Sobecka i panie posle Piłka mam dwa pytania: 1. Ile mają państwo dzicie? 2. Czemu tak mało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.resetnet.pl 08.11.06, 21:57 Zaściankowość... Nie mogę.. To oni wolą, żeby wzrosła liczba niechcianych dzieci? O to im chodzi?... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magya Kraj AIDS i HIV kwitnacy... IP: *.kabatnet.waw.pl 08.11.06, 21:59 W Polsce jest za malo urodzen? To zwiekszmy umieralnosc! Niech zyje AIDS! do tego sche doprowadzic idioci barany i polglowki jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Re: Kraj AIDS i HIV kwitnacy... 09.11.06, 09:19 Dane za Instytutem Roberta Kocha. W Niemczech zyje 49.000 (39.500 mezczyzni + 9.500 kobiety) zarazonych HIV i chorych na Aids, z tego: -31.000 zinfekowanych i chorych to mezczyznie majacy seks z mezczyznami. -5.500 zarazila sie na drodze heteroseksualnych kontaktow -6.000 na drodze brania dozylnego narkotykow - 600 transfuzje krwi Daje to 600 nosicieli na milion mieszkańców. Ponad 370 z nich to geje. Nowe infekcje w 2005: ogolnie 2.600 , z tego (2.250 mezczyzn i 350 kobiet) z tego: 70% to mezczyzni, majacy seks z mezczyznami 20% zarazila sie HIV na drodze heteroseksualnych kontaktow. 9% w wyniku brania dozylnego narkotykow. W 2003 roku liczba zakażeń HIV w środowisku męskich homoseksualistów wynosiła 50%. W ciągu dwóch lat wzrosła aż o 20 pkt proc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thot Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.21.pl 08.11.06, 22:02 Drogie "metro" jesli chodzi o pomysl naszych "szanownych" poslów i poslanki walczoncych o "dobro" narodu to chyba nie mysla racjonalnie. Co do tabletek to nie wypowiadam sie, ale jesli chodzi o prezerwatywy to lekka przesada. Nasi "wyżsi" medrcy mysla ze to zwiekszy przyrost naturalny i z gadzam sie z tym, lecz czy wzieli pod uwage patologi oraz inne problemy typu choroby przenoszone drogą płuciową. Jeśli chodzi o dodatkowe etykiety to niech sobie wprowadzaja, ale niech nie wtrącają się do życia mlodych ludzi. Jesli natomiast wpadnie do ich "madrych" głów pomysł wycofania ich z rynku to bedzie lekka przesada, a raczej glupota, którą i tak pokazali nie raz. Wryazy szacunku dla czytelników i autorów oraz przepraszam za błędy jesli jakieś są:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9927 Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 09.11.06, 00:46 Ludzie nie mają mieszkań ani forsy. Co będą robić z dużymi rodzinami? Już teraz mieszkają w jednych pokojach zdziadkami i babciami. Jak mają robić te dzieci? To jest dopiero antykoncepcja. Mam pomysł, równie dobry. Trzebaby babcie lub dziadków otruć na koszt ministerstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Many Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:04 Jestem zdecydowanym przeciwnikiem ograniczenia dostępu do środków antykoncepcyjnych. Rząd powinien zająć się gospodarką, by ludzie zarabiali przyzwoicie i wtedy problem sam by się rozwiązał. A obecnie ludzie boją się mieć dzieci, gdyż nie mają warunków do ich wychowywania i utrzymania. Chyba nie tylko ja jestem tego zdania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.e-wro.net.pl 08.11.06, 22:05 Jak słucham tej baby to jestem za aborcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaogo Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.dyn.optonline.net 08.11.06, 22:05 To zalosne. Mieszkam w Stanach i czasem mam wyrzuty sumienia, ze opuscilam Ojczyzne. Ale po przeczytaniu tego artykulu rece mi opadly.Na Boga, kto nas reprezentuje w tym rzadzie! Ciemnogrod... Jak tak dalej pojdzie, to rzeczywiscie nikogo inteligentnego i chcacego cos zrobic w tym kraju nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 22:08 Co to za prawidłowość, im więcej ojczyzny i Boga w gębie, tym więcej obsesji seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:10 Bo to idioci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.chello.pl 08.11.06, 22:31 oto nasz rząd! najpierw osmieszaja sie, bojkotując teorie DArwina.Teraz to! bez zadnych podstaw! niedlugo zakazą kobietom studiowac, pracowac, zagonia do garow i nakaza rodzic conajmniej piatke dzieci! a pozniej w skali szerzacego sie wszem i wobec aids i patologii pozostana bezradni...jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabisia Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:35 Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.chomiczowka.waw.pl 08.11.06, 22:41 Świetnie! To, czego nam wszystkim do szczęścia potrzeba to niewątpliwie wzrost zachorowań na HIV, oraz zwiększenie ilości niechcianych dzieci w przytułkach i obrotów w podziemiu aborcyjnym! Każdy dorosły, rozsądny Polak to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
katarinnna Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 22:44 Zakazują wszystkiego:antykoncepcji,aborcji jeszcze trochę i nic nam nie będzie wolno...Wszystko na pokaz przed wyborami,kłócąc się o stołki robią z nas króliki doświadczalne....tak nie może być...jeszcze troszkę i wszyscy młodzi opuszczą ten cyrk zwany Polską,bedzie to zasługa naszych doświadczonych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
wyeaha Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw 08.11.06, 22:58 Prezerwatywy i antykoncepcja powinny byc obowiazkowe, zeby sie takie LPR nie mnozyly a pieniadze zamiast na etykietki ostrzegawcze przeznaczyc na pensje dla pielegniarek - baaaardzo prosze!!!! To kiedy te wybory? Bo juz wiem na kogo nie glosowac, hmmmm..... ale nie ma na kogo, bo cala reszta skompromitowana aferami. Trzeba kogos nowego z otwarta glowa, kto porwie za soba mlodych.... No to moze ja? Tak,... ale mnie potem "sluzby" zlikwiduja....Wiec jednak nie... A niech sie ONI sami pozabija. Wprowadzic kontrole poslow - czy uzywaja prezerwatyw, a potem im HIV-a podstawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.c151.petrotel.pl 08.11.06, 22:58 po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych natychmiast zaszłam w ciążę zatem to dizęki nim bo normalnie miałabym problem mam mięsniaki a w tej sytuacji trudno zajśc w ciąże, to okropne ze "ktosie" chcę decydować o kazdej z nas a przecież każda kobieta jest inna i to jest piękne to my powinniśmy decydowac o naszym ciele a nie posłowie ktorzy nie maja zielonego pojęcia o niczym nie tylko o wpływie tabletek na życie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molly Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.nott.cable.ntl.com 08.11.06, 23:00 bosz, oni sa z tego samego drzewa co kreacjonisci! ludzie, zamiast isc do przodu, chcecie Polske uwsteczniac! ograniczenie antykoncepcji nie wplynie na wzrost liczby urodzen, bo przecietnej rodziny polskiej NIE STAC na dzieci, dlatego sie nie rozmnazaja! co najwyzej spowodujecie ze bedzie wiecej skrobanek i tyle. plakac mi sie chce jak slysze o takich pomyslach i ciesze sie, ze juz w Polsce nie mieszkam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.aster.pl 08.11.06, 23:00 300? To nawrót Wieków Ciemnych... a co napiszą na paczce kondomów? "Produkt zawarty może powodować bezpieczny seks i nie zarażenie się wirusem HIV" Gość portalu: eddie napisał(a): > 300 lat do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ias płakać się chce IP: *.estpak.ee 08.11.06, 23:01 Znamienne, że z tego rodzaju pomysłami zwykle wyskakują mężczyźni... A czy panowie posłowie wiedzą, że całkiem spora grupa kobiet bierze środki hormonalne o działaniu antykoncepcyjnym jako LEKARSTWA na zaburzenia gospodarki hormonalnej lub czynności jajników? Między innymi właśnie po to, by uniknąć bezpłodności? I że jakiekolwiek ograniczenia w dostępności tychże środków równają się wobec tego utrudnianiu dostępu do odpowiedniej kuracji? A to chyba troszeczkę wbrew prawom człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
germanio Fraszki wyczytane 08.11.06, 23:08 Nie zapomniej wlozyc gumy, bo naplodzisz takich tlumy... Zaloz gume przyjacielu, bo naplodzisz takich wielu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AD Re: Fraszki wyczytane IP: 151.193.120.* 09.11.06, 16:07 I jeszcze: Nie ma dupczenia bez ogumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: 213.17.170.* 08.11.06, 23:11 PiS -owsko LPR-owska czarna sotnio. Opiżgłe bezmózgi won do roboty tłumoki. Sobecka zajmij sie swooją głupotą, Piłka spadaj nierobie na bambus. Dość już waszego bezhołowia i klerykalno - urojonej paranoi. Mamy was dość oszołomy. Precz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cats Posłowie chcą zakazać prezerwatyw IP: *.tvk.torun.pl 08.11.06, 23:18 Śmiech na sali. Powodują niepłodność... :P Społeczeństwo i tak coraz bardziej pogrąża się w ciemnocie, a kiedy takie bzdury wyssane z palca słychać z ust ludzi na stanowiskach, to już w ogóle... :| Jeszcze ktoś w tą głupotę uwierzy :D Zachód i tak już ma za dużo powodów żeby się z nas śmiać :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś