Dodaj do ulubionych

Gazeta się popisała

16.11.06, 15:00
znajomością geografii. W czwartkowym dodatku "Subiektywny przewodnik po
knajpach" kuchnię libańską zaliczono do... Afryki. A co tam - Libia-Liban,
Irak-Iran, Poland-Holland - czy to nie wszystko jedno?
Obserwuj wątek
    • Gość: gizmo Re: Gazeta się popisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:54
      A jak się poprawnie pisze - Irak czy Iran - spytała blondynka.
      • dr.freud Re: Gazeta się popisała 16.11.06, 17:33
        Gość portalu: gizmo napisał(a):

> A jak się poprawnie pisze - Irak czy Iran - spytała blondynka.

Gargas Anita?
        • Gość: Kura56 Re: Gazeta się popisała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:09
          A co Anita Gargas wspólnego zbłdami GW lub nawet kuchnią libańską? Znów
          sszfajcuś zaczynasz? Chcesz żeby cię pod drugimnickiem zabanowali?
          • Gość: gizmo Re: Gazeta się popisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:29
            Błąd potwierdzam - obejrzałem sobie dodatek (uwaga - to jest dodatek
            warszawski, czytelnicy innych wydań GW zapewne go nie dostali). Kuchnia
            libańska występuje tam jako dział kuchni afrykańskiej. Kuchnia turecka jest
            europejska - dyskusyjne, kuchnia żydowska jest europejska - dyskusyjne, choć
            akurat trzy wymienione restauracje podają coś na kształt kuchni Żydów
            europejskich (ale potrawa "shawarma" raczej nie jest europejska).
            Całość firmuje niejaki Nowak. Zero wiedzy o jakiejkolwiek kuchni, zainteresowny
            głównie kelnerami i wielkością potraw. Tak czy owak - w zupie zawsze Nowak (za
            skojarzenia nie odpowiadam - ja akurat tego pana nie chciałbym mieć w zupie -
            innych też)
            • Gość: Kura56 Re: Gazeta się popisała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:35
              I tu ci się, Gizmo , nie dziwię. Skojarzenie Nowaka z zupą jest takie samo jak
              zęba. A tak gwoli scisłości informuję cię,ze niejaki dr. freud to nowa postać
              szfajcusia zabanowanego.
              • Gość: gizmo Re: Gazeta się popisała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:53
                Wystarczyło przeczytać mi jeden jego wpis (raczej paw) by nie czytać
                pozostałych. Swoją drogą jeśli moderatorzy muszą hodowaać trolla takiej
                konduity to znaczy że prawda wygrała.
                Nota bene jeden z moderatorów nie rozumie słów: troll, hodować, konduita itp.
                On rozumie tylko: nalej, polej, jeszcze, więcej, błeeeee..., znowu polej,
                esperal, wszyj, wyrwij, polej, błeeee.... itd.
                • Gość: Kura56 Re: Gazeta się popisała IP: 83.238.201.* 16.11.06, 19:57
                  Ja nie wiem czy oni nie rozumieją, coraz bardziej przychylam się do wersji w/g
                  której tacy goście świadczą takie wpisy w ramach działalności służbowej.
                • dr.freud Re: Gazeta się popisała 17.11.06, 04:22
                  Gość portalu: gizmo napisał(a):

> Wystarczyło przeczytać mi jeden jego wpis (raczej paw) by nie czytać
                  > pozostałych. Swoją drogą jeśli moderatorzy muszą hodowaać trolla takiej
                  > konduity to znaczy że prawda wygrała.
                  > Nota bene jeden z moderatorów nie rozumie słów: troll, hodować, konduita itp.
                  > On rozumie tylko: nalej, polej, jeszcze, więcej, błeeeee..., znowu polej,
                  > esperal, wszyj, wyrwij, polej, błeeee.... itd.

Zaznaczyłęm do skasowania za złamanie regulaminu.
                  Uwagi o mederacji nalzezy wysałąc na inne forum.
              • dr.freud Re: Gazeta się popisała 17.11.06, 04:23
                Gość portalu: Kura56 napisał(a):

> I tu ci się, Gizmo , nie dziwię. Skojarzenie Nowaka z zupą jest takie samo
                jak
                > zęba. A tak gwoli scisłości informuję cię,ze niejaki dr. freud to nowa postać
                > szfajcusia zabanowanego.
                Zaznaczyłem do skasowania za złamanie regulaminu;.
                Pani kura56 notorycznie obraza forumowoczow, obrzucając
                ich wyzwiskami. Sadze że nalezy ja zabanowac.
          • dr.freud Re: Gazeta się popisała 17.11.06, 04:19
            Gość portalu: Kura56 napisał(a):

Znów
            > sszfajcuś zaczynasz? Chcesz żeby cię pod drugimnickiem zabanowali?

Zaznaczyłem do skasowania za złamanie regulaminu;.
            Pani kura56 notorycznie obraza forumowoczow, obrzucając
            ich wyzwiskami. Sadze że nalezy ja zabanowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka