Gość: xxx IP: 81.210.86.* 18.01.07, 10:47 ... a Żwirek kręci z Muchomorkiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOŚĆĆĆ Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: 195.47.201.* 18.01.07, 11:21 a ja tam i tak wole boguśa linde on to jest men a nie taka lalunia jak ci dwajj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia552 boguś 18.01.07, 20:44 oj Boguś Linda jest 100 razy fajniejszy przynajmniej facet a nie laluś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: 195.116.182.* 19.01.07, 09:12 Ten Zakościelny to taki kiwaczek z dawnej rosyjskiej bajki, to ma być amant? Brat Pit? ... chyba z lotu ptaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: *.168.wmc.com.pl 21.01.07, 15:13 Pucek Zakościely Bradem?:))))) On wygląda na chłopczyka lat 12 a jego nowy film to żenada:)) Małaszyński jest piękny szkoda,że taką szpetną żonkę ma:) A wolę Bogusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telenowela`22 żenujący poziom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 15:47 A co jeśli żaden z tych panów mi się nie podoba, pomijając wątpliwe talenty aktorskie, nie chadzam do kina na romantyczne komedie, nawet na PC ich z własnej woli nie oglądam? Skrajnie badziewny ten artykuł. wydawało mi się, że na gazete weszłam, a nie portal dla nastolatek :/ gazeta wspaniałością nigdy nie grzeszyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari To nie sa amanci IP: *.autocom.pl 21.01.07, 15:18 To sa gwiazdki wykreowane, bo ktoś musi być w danej chwili popularny. Ci goście to nawet nie stali obok przystojnego faceta, nie mówiac już o ich zdolnosciach aktorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kiwaczek na Brada Pitta:)))) IP: *.168.wmc.com.pl 21.01.07, 15:40 Faktycznie : Kiwaczek jak się patrzy:PPPP tylko mu uszka dokleić:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: To nie sa amanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:26 trzeba być bardzo zawistnym by twierdzić,że oni nie są przystojni.Trochę obiektywizmu.Prawda jest taka,że gdyby pochodzili ze Stanów to zrobiliby szybko karierę.Zamiast pisać złośliwe komentarze ,cieszmy się że mamy wykształconych,zdolnych,młodych aktorów.Nie wszystko co amerykańskie jest świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: To nie sa amanci IP: *.autocom.pl 21.01.07, 15:30 > trzeba być bardzo zawistnym by twierdzić,że oni nie są przystojni.Trochę > obiektywizmu.Prawda jest taka,że gdyby pochodzili ze Stanów to zrobiliby szybko > karierę.Zamiast pisać złośliwe komentarze ,cieszmy się że mamy > wykształconych,zdolnych,młodych aktorów.Nie wszystko co amerykańskie jest > świetne. Kilka kubłów zimnej wody na głowę zalecam, lub odszukanie watku "znani z tego...ze sa znani". Świetnym aktorem to może być Gajos, albo Zapasiewicz, a nie koleś, który został wykreowany w zasadzie tylko dzięki podobieństwu do Brada Pitta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: To nie sa amanci IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.01.07, 18:25 Lepszy Zakościelny niż lalka- Małaszyński.A tak naprawdę to najlepszy jest komisarz Zawada!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2007 jacy amanci, to pionki IP: *.chello.pl 21.01.07, 15:21 Zakoscielnego widzialem a ten drugi to chyba z jakiegos kiczowatego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2007 Kiwaczek? podobny IP: *.chello.pl 21.01.07, 15:30 www.kiwaczek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOrota Re: Kiwaczek? podobny IP: *.168.wmc.com.pl 21.01.07, 15:41 Czeburaszka czyli Kiwaczek:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: *.c31.msk.pl 21.01.07, 15:33 kurde... jaki kraj, tacy amanci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia&Asia Pojedynek ekranowych amantów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.07, 15:34 mmmm...dwa smakowite ciasteczka:P a krytyka jak zwykle wynika z zazdrości..nic dodać- nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.Spacek Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: *.aster.pl 21.01.07, 15:35 Smutne jest również to, że poza sceną panowie ci nie reprezentują sobą nic ciekawego. Kto widział wywiady z nimi (n.p. żenująca w ich wykonaniu Bezludna wyspa...) ten wie o czym piszę... Smutne to mieć takie "gwiazdy", takich "idoli"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Pojedynek ekranowych amantów IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.07, 15:36 premiery filmu nie oglądałam ale myślę że jest fajny bo poprzedni był fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: Pojedynek ekranowych amantów 21.01.07, 15:38 Gość portalu: paula napisał(a): > premiery filmu nie oglądałam ale myślę że jest fajny bo poprzedni był fajny. a ja widiałam , dziewczynko, taki on fajny jak i poprzedni:))) czyli DENNY, jeszcze 10 razy bardziej DENNY. I ten Kiwaczek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe amanci-palanci IP: *.olsztyn.mm.pl 21.01.07, 15:40 z naciskiem jednak na to drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Pojedynek ekranowych amantów IP: 80.54.200.* 21.01.07, 15:53 Zakoscielny jest straszny a ten kto widzi w nim Brada Pitta to chyba jest slepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: *.autocom.pl 21.01.07, 15:59 > Zakoscielny jest straszny a ten kto widzi w nim Brada Pitta to chyba jest slepy ha, takich sikawek w wieku lat około 16, kytóre musza mieć idoal "bo ładny" i "bo koleżanki się w nim kochają" jest mnóstwo, nawet na tym zacnym forum, jak widac. Jedyna ich argumentacja to "jestescie zawistni", "sami wygladacie pewnie jak skrzyżowanie durszlaka z chochołem". Niektóre z tego na szczęśnie wyrosną, niektóre niestety nigdy. A Brat Pitt jako jeden z wzorów meskiej atrakcyności sprawdza się, zaś ten Zakościelny moze mu co najwyżej poczyścic buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadźka pietras Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: *.168.wmc.com.pl 21.01.07, 16:02 bo to Kiwaczek a nie Pitt:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Pojedynek ekranowych amantów 21.01.07, 17:13 o co chodzi z tym Kiwaczkiem, jak rany? :))) Zakoscielny to nie Pitt, bo Pitt jest bardzo dobrym aktorem - kto widzial Kalifornie, 12 malp czy Snatch!, to wie. ale, ale. obejrzalem sobie wczoraj "tylko mnie kochaj" i... no coz, slabiutkie toto. bardzo lubie komedie romantyczne, ale: nie lubie filmow, ktore wygladaja jak reklamowki. jesli chcialbym zobaczyc reklame BMW6, to bardzo prosze, ale nie 90 minut :) dekoracje szklo, metal i mnooostwo plastiku, ale niech bedzie - ma byc w konwencji bajkowej, wiec niech bedzie "idealnie". gorsze jest to, ze zamierzony chyba suspens i pointe znalem juz w polowie filmu - trudno sie nie domyslic, kto okaze sie mama Michaliny, i ze ten facet, co mieszka z Julia, to bedzie brat. poszlaki kursywa, jak w tym francuskim kryminale, wspominanym przez Nabokova w "Lolicie" :) no i scena-majstersztyk: pan architekt wypytuje swoja nowa podrywke o to, czy z kims jest, natomiast ani okiem nie mrugnie, kiedy ona wspomina, ze ma dziecko. rozumiem, ze milosc jest slepa, ale nie glucha chyba? :) wlasciwie jedyne zaskoczenie to mnozacy sie jak kroliki bracia Julii :) o, i bardzo ladnie, ze pan inwestor podkreslil, ze wybral te firme, bo "byli najlepsi" - juz sie przerazilem, ze ten hotel to tylko dla picu, zeby wciagnac glownego bohatera w spisek. wlasciwie ciekawi mnie w tych nowych polskich filmach jedno: czy caly product placement jest oplacany, czy czesc to wyraz prywatnego holdu tworcow dla danej marki, i jaki jest zwrot z takiej inwestycji, czy ktos to policzyl. pytam dlatego, ze o ile w "Fuksie" pokazywano popularne brandy typu McD czy Era, to tutaj mamy BMW i D&G, czyli gorna poleczka. no, ale co sie usmialem, to moje. na szczescie zawsze mozna wrocic do Love Actually, co wszystkim polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiaart Pojedynek ekranowych amantów 21.01.07, 16:23 Ani jeden ani drugi wcale nie powala talentem ani nadprzecietną uroda...reklama widać zrobiła swoje...., zdolnosci aktorskie przecietne, daleko im niestety do klasy Andrzeja Chyry albo Bartosza Opani............ A już zupełnie bawi mnie porównanie Zakoscielnego do Brada Pitta, który jest wyjatkowo utalentowanym i przystojnym aktorem z bardzo duża dawką męskosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Pojedynek ekranowych amantów IP: *.tomaszow.mm.pl 21.01.07, 17:05 a dla mnie Zakościelny wyglada jak amant wieczorynkowy..taki fafuśny muminek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yh Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 17:19 ale prawda jest taka że gdyby sie chcial z toba umowic to byś po chwili miała mokro Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Pojedynek ekranowych amantów 21.01.07, 20:49 Nie rozumiem, dlaczego niektórzy z Was tak wybrzydzają. Obaj są niebrzydcy, jeden z nich podoba mi się bardziej, ale obaj są apetyczni - żadnemu nie odmawiałbym męskościm choć rzeczywiście Zakościelny jest bardziej chłopięcy, a to też ma swój urok. Wszystko to, naturalnie, rzecz gustu; ja np. nigdy bym nie wymienił w tym towarzystwie Lindy, ale to też rzecz gustu. Będąc poza granicami Polski od ponad 30 lat przywykłem do tego, że chłopcy są czyści, wyprani, mają otwartą, pogodną twarz, a nie - tłuste włosy, spojrzenie spod oka i wargi zaciśnięte z powodu ogólnej niechęci do świata. W ostatnich latach byłem w Polsce kilkakrotnie, a przez pewien czas mieszkałem w sumie (z przerwami) 22 miesiące i zauważyłem, że młodzi Polacy coraz bardziej upodabniają się do swoich zachodnich odpowiedników, co napawa mnie nadzieją, że nie wszyscy z młodego pokolenia wyrosną na wielbicieli Giertycha i tych dwóch małych nienawistników, lub, co gorsza - pewnego klechy z Torunia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Pojedynek ekranowych amantów IP: *.tktelekom.pl 21.01.07, 17:19 No........... wyborowa wszystko wytłumaczy, nawet to kto jest amentem. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buu Pojedynek ekranowych amantów IP: *.rzeszow.mm.pl 21.01.07, 17:56 małaszyński to prawdziwe ciasteczko, podobny nawet na jednym zdjeciu do keanu reevesa ;) mrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ola.z.pogodna Pojedynek -Szkoda ze nie na macie 21.01.07, 17:57 Myslalam, ze jakis ring zorganizowali dla nich, albo przynajmniej na reke sie zmierzyli. Ciekawe kto by wygral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Pojedynek -Szkoda ze nie na macie IP: *.168.wmc.com.pl 21.01.07, 18:09 ten 9 cm wyższy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Pojedynek ekranowych amantów IP: *.chello.pl 21.01.07, 18:17 jak można w ogóle takie filmy kręcić, nie mówiąc o oglądaniu:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek 10 cm różnicy ? IP: *.chello.pl 21.01.07, 18:23 To który ma dłuższego i skąd o tym wie autor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: 10 cm różnicy ? IP: *.168.wmc.com.pl 21.01.07, 18:29 jemu chyba wzrost chodziło:))) nakoŻyść Małasz:))) Kiwaczek Zakościelny -a to dobre blehehehe lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Jaki kraj tacy amanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 18:45 Jak wyzej LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Jaki kraj tacy amanci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:39 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jaki kraj tacy amanci IP: *.c31.msk.pl 21.01.07, 22:00 hehe, tez tak napisalam wyzej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litr_poj Pojedynek ekranowych amantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:48 ...amanci, mężczyźni prawdziwi...ale czemu pan Paweł nie umie motocyklem jeździć? Czemu duble w serialu za niego jeździł? hm..jak to nazwać? żenada chyba pasuje. W sumei to nei powinienem sie przyczepiać nie jest to wykladnikiem prawdziwego męstwa...hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika kiczowate pseudo gwiazdy IP: *.broadband.pl 21.01.07, 20:46 amanci dla 12 letnich dziewczynek ewentualnie dla prowincjonalnych panienek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Pojedynek ekranowych amantów IP: *.chello.pl 21.01.07, 21:08 jakie czasy takie amanci, coż....porównajcie ich z takim Gregory Peckiem, mogliby obaj czyścicmu buty. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a, oO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:27 Na miejscu Brada Pitta obraziłabym się, że Zakościelnego się do mnie porównuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Pojedynek ekranowych amantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:41 Małaszyński jest zdecydowanie przystojniejszy od Zakościelnego!! Pff ... kto w ogóle śmie ich porównywać ;)Zakościelny jest podobny do niepełnosprawnego ptasznika z wyłupiastymi oczami ;p ..a Małaszyński.. taaa.. "lubię kiedy mokrą łapą bije mnie po dupie" =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nimi Re: Pojedynek ekranowych amantów IP: *.168.wmc.com.pl 22.01.07, 18:09 niepełnosprawny ptasznik z wyłupiastymi oczami- lol a od Kiwaczka się zaczeło:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata ależ mi "amanci"! To jakieś żarty chyba?????????? IP: *.aster.pl 21.01.07, 21:53 nie do wiary, że ktoś nazywa toto amantem!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś