Dodaj do ulubionych

Zaadoptuj psiaka w internecie

IP: *.acn.waw.pl 29.01.07, 11:25
No, miła żebraninka. Tylko dlaczego nie mogę znaleźć ani śladu dyskusji na temat problemu
rozmnażania psów? Przecież nie są to masowe niepokalane poczęcia. Te kundle gdzieś załatwiają swoje
"potrzeby", biegają w ciąży, rodzą i wychowują. Skąd przyzwolenie na pełen spontan i niespotykaną w
świecie "wielorasowość"? A potem wyskakujcie z pieniędzy, bo trzeba utrzymać tysiące ofiar rui i
porubstwa. Trzeba dużych obostrzeń dla właścicieli zwierząt, inaczej jedynymi zwierzątkami w naszych
lasach będą agresywne kundle. Mi tam bardziej żal zajączków i sarenek masowo przez te kundle
zagryzanych.
Obserwuj wątek
    • Gość: ot Re: Zaadoptuj psiaka w internecie IP: *.srg.vectranet.pl 29.01.07, 12:33
      sam z ciebie kundel. to nie tych zwierzat wina, ze ludzie w zaden sposob nie
      kontroluja ich rozmnazania (np. poprzez sterylizacje). i to nie zaden powod,
      zeby im pozwolic glodowac w schronisku.

a co z ludzmi, ktorzy z moich podatkow dostaja zapomogi? potrzeba tepocie
      osmiorga dzieci? z ludzmi tez trzeba zrobic porzadek, jesli sami nie umieja sie
      przestac rozmnazac w rozsdnym momencie.
      • Gość: noe Re: Zaadoptuj psiaka w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:35
        dobrze mówisz
    • Gość: noe Re: Zaadoptuj psiaka w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:34
      a jak myślisz jak rozmnażają się zwierzaki w lesie je równierz trzeba dokarmiać
      a szczególnie w zimie widziałeś kiedyś ile zwierzyny leży przy drogach
      potrąconych przez samochody a jesli chodzi o psiaki to adopcja przez internet
      to kawałek pięknej roboty tak trzymać.
      • Gość: Schronisko Mielec Re: Zaadoptuj psiaka w internecie IP: 57.67.177.* 29.01.07, 13:34
        Zapraszamy na strone www.mielec.bezdomne.com, w dziale "wirtualne" sa
        zwierzaki, ktore maja to szczescie i swoich wirtualnych opiekunow.
        Zwierzaki nie sa winne temu, ze ktos ich nie chcial, wyrzucil z samochodu,
        zostawil w lesie, podrzucil ciezarną sunie, itd, itd.

Z wplat dobrych ludzi, ktorym nie obca jest krzywda niechcianych zwierzat, mamy
        srodki na remont schroniska oraz na sterylizacje, ktorych w 2006 roku nasz
        weterynarz wolontariusz zrobil 86.

Pozdrawiamy, schronisko Mielec www.mielec.bezdomne.com
        • roberciunio Re: Zaadoptuj psiaka w internecie 29.01.07, 16:10
          pomysł jest ok
          popieram
          każda pomoc jest dobra

a dla niektórych komentujących proponuje założyć wątek jak ograniczyć
          niekontrolowane rozmnażanie homo sapiens o inteligencji niższej od kury
    • anula273 Re: Zaadoptuj psiaka w internecie 29.01.07, 18:14
      Następnym razem zanim napiszesz tego typu glupoty zastanów się przez chwilę -
      wiesz myślenie ma kolosalną przyszlość! Jak nie chcesz pomagać bezdomnym
      zwierzętom skrzywdzonym przez ponoc myslącego homo sapiens to po prostu nie
      pomagaj i już - a swoje komentarze zostaw po prostu dla siebie, bo nie świadczą
      najlepiej o autorze!
    • Gość: epa Re: Zaadoptuj psiaka w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 18:54
      wyskakuję z mojej ciężko zarobionej kasy na co chcę a chcę na bezdomne
      zwierzęta, od kilku miesięcy mam zaadoptowanego wirtualnie kotka w schronisku w
      korabiewicach, nie jest to duża suma miesięcznie a mam poczucie, że choć trochę
      pomagam, ludzi nie lubiących zwierząt uprzejmie prosimy o niezabieranie głosu w
      sprawach, o których nie mają pojęcia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka