Gość: pit bull IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 22:37 walcz, walcz, walcz! ty walczysz, ja walcze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amstaff Re: Walki psów w Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:27 Wez chłopie sie nie błaznij patolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew A we lbie masz sieczke,wieksza niz ten biedny pies IP: *.Red-80-59-230.staticIP.rima-tde.net 22.02.07, 10:36 Zboczone towarzystwo. Lepiej MMA poogladajcie, to przynajmniej sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batko Re: A we lbie masz sieczke,wieksza niz ten biedny IP: *.devs.futuro.pl 22.02.07, 13:47 Walki psów powinny być dozwolone bez ograniczeń. Co za brednie że pies cierpi itd? Psy są stworzone do walki. Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: A we lbie masz sieczke,wieksza niz ten biedny 23.02.07, 09:21 Gość portalu: batko napisał(a): > Walki psów powinny być dozwolone bez ograniczeń. Co za brednie że pies cierpi > itd? Psy są stworzone do walki. Eeeeeeeeeeeeee?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arw Re: A we lbie masz sieczke,wieksza niz ten biedny IP: 87.105.182.* 23.02.07, 10:43 no a po co ktoś wyhodował amstaffy, pitbulle, dobermany czy kilka innych? do dogoterapii?hehe Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: A we lbie masz sieczke,wieksza niz ten biedny 23.02.07, 11:57 To, że ktoś wyhodował psy do walki, nie znaczy że są STWORZONE do walki. Tylko ludzie mogą czerpać przyjemność patrząc, jak komuś innemu dzieje się krzywda. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: A we lbie masz sieczke,wieksza niz ten biedny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:04 To chora ......../istoto!A ludzie do czego są stworzeni????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobek Re: A we lbie masz sieczke,wieksza niz ten biedny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:58 Ty durny,nędzny człowieczku.Chętnie bym cie zobaczył jak walczysz na takim ringu i prosisz o litość.Ale bym miał ubaw.Chętnie bym cie wtedy dobił bo chyba nie czujesz bólu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulisse Re: A we lbie masz sieczke,wieksza niz ten biedny IP: *.pool8288.interbusiness.it 26.02.07, 18:01 Gość portalu: batko napisał(a): > Walki psów powinny być dozwolone bez ograniczeń. Co za brednie że pies cierpi > itd? Psy są stworzone do walki. Jeszcze tylko rozdac noze uczestnikom igzysk i problem z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
yrzyk Skoro walki ludzi są dozwolone- boks 23.02.07, 10:43 karate, judo czy też dziesiątki innych dyscyplin, to wypada przyznać zwierzętom takie same prawa. Oraz oczywiście wprowadzić nowa szlachetną olimpijską dyscyplinę- walkę na siekiery. Cóż i w zwierzętak i w ludziach drzemią pierwotne instynkty...w ludziach częściej się budzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Walki psów w Rosji IP: 212.244.185.* 23.02.07, 08:38 głupota ludzi nie zna granic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama buldoga Walki psów w Rosji IP: *.state.gov 23.02.07, 08:43 cos potwornego!jak mozna emocjonowac sie ogladajac cierpienie zwierzat! mam przesympatycznego buldoga angielskiego, ktory nie przejawia najmniejszych nawet oznak agresji ale wiem, ze musze go bardzo pilnowac bo w mojej okolicy grasuja zlodzieje psow, organizujacy psie walki! nigdy nie zostawiam go w ogrodzie, psy bowiem sa kradzoine czesto z ogrodkow; siedzi wiec biedak caly dzien w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arrrgh Re: Walki psów w Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 09:38 potworne życie to ma ten twój sztucznie wygenerowany buldog całe życie siedzi w schronie. a kaukazowi czy azjacie krzywda się nie dzieje, gdy się trochę za futro poszarpie. to dla nich bułka z masłem, jeśli się wie z jakimi przeciwnikami mają do czynienia w naturalnym środowisku. co innego walki psów bojowych.tam jest walka na śmierć i życie.i to jest potworne,a nie siłowanie się kaukaza i azjaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczak Re: Walki psów w Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:24 ty glupi i naiwny skur............ nie wyobrazasz sobie co stoi za tymi walkami nawet mimo wzmiance w artykule? psy sa bestialsko trenowane, katowane dragami. troche za futro poszarpie. mam nadzieje, ze zginiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giss-ell Re: Walki psów w Rosji IP: *.tvtom.pl 23.02.07, 08:53 Amerykanie niech się lepiej zajmą walkami psów u siebie. Pitbulle tylko do tego u nich służą. Jak kto nie wierzy, to niech sobie kiedyś obejrzy programy na Animal Planet: Policja dla zwierząt w Houston/Miami. Oprócz walk psów, duzym problemem są też u nich walki kogutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Dwie sprawy IP: 217.116.98.* 23.02.07, 10:30 1. Nie od dzis wiadomo, ze kacapy to pieprzone dzikusy. 2. Amerykańce niech pilnuja swojego podwórka, bo u nich walki psów sa prawdziwym PRZEMYSŁEM. Nawet nie chodzi o niezdrowe emocje, ale najzwyczajniej, po amerykańsku, o kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stef Walki psów w Rosji IP: *.palloys.com.pl 23.02.07, 10:58 i to pokazuje ile nas różni. mój ojciec nazywał ich kacapami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Walkiwłaścicieli ze sobą w Rosji IP: 62.233.164.* 23.02.07, 11:00 powinni tego zabronić i niech właściciele sami wychodzą i się gryzą www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hie hie hie Re: Dzicz azjatycka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:42 a co byś chciał francuski dwór na kaukazie? buuuuhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal 16 KTO by wygral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:11 rotweiler czy pitbul? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies Re: Walki psów w Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:02 Proponuję walki właścicieli tych psow.Oczywiście bez przedmiotow i na zęby- ja chętnie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L) Oglądałem kiedyś IP: *.crowley.pl 23.02.07, 12:27 Dokument z rosyjskiej telewizji gdzie taki właściciel wszystko tłumaczył. Ze już szczeniaka się odpowiednio wybiera, potem odpowiednio szkoli. Przy okazji tłumaczył dlaczego właśnie te rasy z Azji , Kaukazu są najlepsze tłumacząc to tym że taki Pitbull nie ma najmniejszych szans z takim psem , bo się od niego odbije i po 2 sekundach ma znaidzony kark. Pokazane nawet były filmy gdy pitbule z pianą na pysku były zabijane w 5 sekund. No ale to jest tak samo jak byśmy wystawili na ring przeciwko gołocie kolesia co ma 175cm wzrostu i 80 KG wagi. Kto wie jak się odbywają walki na ulicy wie o co chodzi. I tu nie pomogą sztuki walki i inne pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Oglądałem kiedyś 23.02.07, 12:35 są kategorie wagowe więc walka 80 kg azjaty z pitbullem ważącym 25 kg nie ma sensu.Jednak znany jest oprzypadek kiedy taki wielki owczarek kaukaski rzucając bullterierem stracił życie bo bullek mu od spodu wyszarpał flaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Oglądałem kiedyś 26.02.07, 15:01 Jednak znany jest oprzypadek kiedy taki wielki owczarek kaukaski rzucając > > bullterierem stracił życie bo bullek mu od spodu wyszarpał flaki :) naprawdę wierzysz w takie farmazony. to tak jakby jamnik załatwił pita, podobna róznica wagowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: Oglądałem kiedyś IP: *.merinet.pl 23.02.07, 12:40 Chodzi o to, że te psy nie mają wyboru, ktoś za nie zdecydował, coś jak byczek Fernando, który też nie chciał walczyc. W naturalnych warunkach to jest coś oczywistego. Wydaje mi się, że normalny człowiek/to brzmi dumnie/ nie może tego popierac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super gosc Re: Walki psów w Rosji IP: *.elk.mm.pl 23.02.07, 12:41 moj jamnik popularnie nazywany parówka zrobilby porzadek pobilby wszystkie rekordy maly polobrot pozniej z glowki i ogonem w oko heh jednym slowem "KRWAWY SPORT" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L) Ja już poczyniłem IP: *.crowley.pl 23.02.07, 13:29 pierwsze kroki. Swojego Owczarka Niemieckiego nazwałem GRYZACZ. Jakbyś widział te spojrzenia przechodniów jak krzycze gryzacz , gryzacz do nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fighter Walki psów w Rosji IP: *.elsat.net.pl 23.02.07, 14:21 Gdybyśmy słuchali obrońców praw zwierząt i ekologów to sami musielibyśmy mieszkać w budach. Tych oszołomów można tylko olewać. Swoją drogą, czy ktoś wie, gdzie takie zawody są rozgrywane u nas? Najlepiej walki psów ale mogą być też koguty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekolog Re: Walki psów w Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 15:12 moze tak ze mna sie zmerzysz podaje namiary warszawa Roentgena kolo klniki onkologi dawaj fighter ne wymekajcw..u Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Walki psów w Rosji 23.02.07, 15:12 Czekam kiedy miłośnicy przyrody wyruszą w puszczę i zabronią wilkom walk o przywództwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa piekny kraj ta Rosja 23.02.07, 15:21 tam jest normalnie i spoleczenstwo nie musi sie uzerac z banda pseudoekologow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Walki psów w Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:02 Ludzie to GNOJE.Jak można zwierzętom sprawiać ból i cierpienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Walki psów w Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:07 Ale dzicz się tu wpisała. Walk psów nie powinno być. Jak można je porównywać do walk ludzi? Ludzie walczą z WŁASNEGO WYBORU, psy nie. To barbarzyństwo zmuszac je do tego, by się wzajemnie okaleczały czy zabijały. Jak kogoś to podnieca, znaczy, że jest chory psychicznie. Ale to nie dziwi, pewnie powyżej wpisały się głupie drechole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budyń Re: Walki psów w Rosji IP: *.chello.pl 23.02.07, 16:17 Popieram Przedmówce. Osobiście lubie oglądać kickboxing, box, klatke i czasem k1. Miło popatrzeć jak ktos się po mordzie pierze, tylko ze nikt z nich nie walczy z zamiarem zabicia, tylko dlatego że dureń, nieważne czy to rusek amerykanin czy Polak, zastrasza kijem. Pod mur i rozstrzelać popierdo***ców, zarówno organizatorów, hodowców, właścicieli i zwolenników. Ciekawe jak osoba kochajaca swoje zwierze może wystawiać je byc może nawet na śmierć. A czy publiczność tak samo by mordy cieszyła jak każdy z osobna miał stanąć oko w oko z choćby 40 kilowym kundlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech... Re: Walki psów w Rosji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:48 histeryzujesz może najpierw zapoznaj się z faktami (byle nie tak powierzchownie jak do tej pory) dotyczącymi takich ras jak owczarek kaukaski czy środkowoazjatycki. następny koleś,który chciałby wersal z kaukazu robić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outdoor Re: Walki psów w Rosji IP: *.static.metro.comel-it.com 23.02.07, 17:10 pewnie ze popaprańce kochać i wysyłać bić się Odpowiedz Link Zgłoś
discipline A w Polsce nie ma walk psów?! 23.02.07, 17:45 Osobiście znam takie przypadki, ale u nas jest to zabawa zdominowana przez karków. Zdażało się, że brali psy ze schroniska jako mięso treningowe dla swoich psów. Co gorsza, opiekunowie schroniska wiedzieli o całym procederze ale nic na to nie mogli poradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Walki psów w Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:43 to okropne ! jak cos takiego w ogole moze sie dziac?! wiem, ze to nie jedyny problem i jest masa innych, ale przeciez nie mozna tak dreczyc zwierzat i narazaz je na takie cierpienie. jestem oburzona. wiem, ze w Polsce tez sie takie walki odbywaja. mam nadzieje, ze kiedys sie to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Walki psów w Rosji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 22:03 ja proponowalabym wystawic tych pijakow pasterzy, wlascicieli pieknych psow na walki ludzkie, niech sobie gamonie powalczą, ci ludzie nie mają sumienia, znecają sie nad wlasnymi psami, te psy nie mają wyjśćia, muszą stawać do walki bo ich wlasciciele chcą tego, nie rozumiem jaką oni czerpią przyjemność oglądając walki psów, bo ja nie widze żadnej, dla nich chyba tylko kasa sie liczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Walki psów w Rosji IP: *.chello.pl 28.02.07, 21:10 takich debili powinno sie zabijac. jesli agresja w jakiekolwiek formie sprawia im przyjemnosc oznacza, ze nadaja sie na kule w leb i do smieci. Mam nadzieje, ze zdechna w mekach jak niektore z tych biednych zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś