bard333 09.04.07, 16:47 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/amerykanski-dziennik-chwali-braci-kaczynskich,893534,2943 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysz_polna5 Re: Zachodnia prasa dobrze o Kaczorach, o zgrozo! 09.04.07, 16:49 bard333 napisał: > fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/amerykanski-dziennik-chwali-braci-kaczynskich,893534,2943 55555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 I bez pochwal czy tez bez idiotycznej i potepienczej nagonki ~ wiem, ze prowadza polityke zgodna z interesem POLSKI. I za to chyle przed nimi czolo! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Zachodnia prasa dobrze o Kaczorach, o zgrozo! 09.04.07, 16:54 " Były piski i wrzaski, a wyznaczonego do tego zadania Antoniego Macierewicza demonizowano w lewicowo-liberalnej prasie." Daje sie wyczuć pióro Kamińskiego(grubego). Pani Thompson mogła się lepiej postarać Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Nie tylko!!!!!!!!!!!!! 09.04.07, 16:59 Żeby nie wiem jakie ujadania się rozlegały, to i tak Święty Boże nie pomoże!!!! Ponieważ wiekszość ludzi myśli i czuje podobnie do Wojciecha Kilara, znanego kompozytora i przyzwoitego człowieka. forum.demokraci.pl/topic.php?id=2300 Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os Re: Nie tylko!!!!!!!!!!!!! 09.04.07, 17:01 kokokokokokokokoś, tyś większoooooość?:P kikoo1 napisała: > Ponieważ wiekszość ludzi myśli i czuje podobnie..o ho ho ho ho :PP Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Nie tylko!!!!!!!!!!!!! 09.04.07, 17:06 Czy kategoria - <człowiek przyzwoity> brana jest jeszcze pod uwagę w naszym do szpiku kości, przynajmniej w połowie, zdemoralizowanym społeczeństwie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Nie tylko!!!!!!!!!!!!! 05.11.14, 10:46 Liczy się Naród. Naród to Pan Prezes, Pan Antoni, i Członkowie Błaszczak, Hofman (ten szczególnie wielki), Prof. Pawłowicz i kilku innych. Reszta to przypadkowe społeczeństwo, nie liczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Nie tylko!!!!!!!!!!!!! 09.04.07, 17:13 Nie wiedziłaem ze Thompson i Kilar to "wszyscy". Poza niemi jest jeszcze 40 milinów ludzi. A co do Joanny Lichockiej - to zwykła kłamczucha, która kłamie jak najęta. Wspólczuję jej męzowi ... ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=60451360&a=60451360 Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Nie tylko!!!!!!!!!!!!! 09.04.07, 17:23 Zajebisty wywiad:)))) Straszny kontrast miedzy kulturalnym Killarem a demokratycznym bydłem, które wpisało się w wątku:( Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Wywiad z pażdziernika 2006. 09.04.07, 17:32 To znaczy ze w ciagu 2 miesiećy znaleźli tylk 2 osoby które popieraja Kaczyńskich. Ciekaw jestem czy Kilar ma tez obowiązek sie lustrować. Jeżlei tak, to ciekaw jestem co dziś ma do powiedzenia na tema Kaczyńskich. pink.freud napisał: > Zajebisty wywiad:)))) > Straszny kontrast miedzy kulturalnym Killarem a demokratycznym bydłem, które wp > isało się w wątku:( Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zachodnia prasa dobrze o Kaczorach, o zgrozo! 09.04.07, 17:01 bard333 napisał: > > > fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/amerykanski-dziennik-chwali-braci-kaczynskich,893534,2943 Nieźle babie... Thompson... odbiło... :| Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro ponieżej chyba ta sama Ewa Thompson 09.04.07, 17:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60050006&a=60050006 Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Czyli jeden zagraniczny publicysta jest przychylny 09.04.07, 17:09 Kaczyńskim. Grejt sakses! W tekstach pani prof. Thompson wyczuwam jakieś dziwne mentalne podobieństwo do tekstów pani prof. Staniszkis. Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os Re: Czyli jeden zagraniczny publicysta jest przyc 09.04.07, 17:12 peer2 napisał: > W tekstach pani prof. Thompson wyczuwam jakieś dziwne mentalne podobieństwo do > tekstów pani prof. Staniszkis. Wczesną Staniszkis masz p. na myśli chyba, ostatnio i Ona nieźle w kacze kupry wali;P Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Czyli jeden zagraniczny publicysta jest przyc 09.04.07, 17:14 Z panią profesor Staniszkis jest tak, że raz wali w kupry, a raz przytula kaczuszki. Kobieta zmienną jest... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz [...] 09.04.07, 17:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Dlaczego Ewa Thompson na żywca kłamie. 09.04.07, 17:15 A ciekawe czy ona ma blade pojęcie o czym pisze, czy tylko tak sobie tworzy kolejne banalne przemyślenia. Siedzi w Stanach, zajmuje się ponoć slawistyką, a nie politologią/stosunkami międzynarodowymi. Skąd u niej taka znajomość tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Dlaczego Ewa Thompson na żywca kłamie. 09.04.07, 17:17 Dla mnie sytuacja jest prosta.Albo nie zna realiów i się wypowiada albo kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Dlaczego Ewa Thompson na żywca kłamie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 13:04 Ona ma 78 lat i trzeba jej wybaczyć i zrozumieć pomieszanie zmysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
leasem Nie zachodnia prasa tylko jakas wysunięta placówka 09.04.07, 17:14 Latającego Cyrku o.Rydzyka. W USA na uniwerkach trzymają różne cudactwa, żeby w statystykach ładnie wyglądało. "O ile zarówno Michnik, jak i Putin podzielali kiedyś wiarę w komunizm, to Kaczyński nigdy nie uległ takim złudzeniom" A prace doktorską wychwalającą socjalistyczne stosunki pracy napisał w stanie pomroczności jasnej po zatruciu sie zbyt dużą dawką wody święconej - Kaczyńscy to typowy wyrób PRL'u - inteligentopodobni jak coca-cola z buraków. "Broni ona czystek w służbach specjalnych, uznając je za konieczne dla pozbycia się komunistycznych agentów z władz." Pewno ma płacone z Moskwy - normalnie Putin musiałby włożyć sporo wysiłku i pieniędzy żeby rozwalić polski wywiad, a tu taki prezent - Antek zrobił to w czynie społecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 To jest dobre...:)) 09.04.07, 17:23 "O ile zarówno Michnik, jak i Putin podzielali kiedyś wiarę w komunizm..." Michnik chyba nadal podziela...:)) choć się mocno uwłaszczył... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: To jest dobre...:)) 09.04.07, 17:25 Michnik już dawno na swoim,a Jarek całe życie na państwowym. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Dobre swoje... 09.04.07, 17:30 Wszyscyśmy sie złożyli na jego gazetkę i odcina teraz kupony, ale cześć mu i chwała za to, że umie zarabiać pieniądze. Żeby chociaż jakąś prawdę tam kiedy napisał... A jego pretorianie biora przykład z nadredaktora, w wypisywaniu bzdur prześcigają sie nawzajem...:)) Wejdź kiedys do salonu 24, zobaczysz z kogo najbardziej sie śmieją...:)) www.salon24.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Dobre swoje...ale bez zmiany tematu proszę 09.04.07, 17:33 pani Ewa Thompson po prostu łga w tym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Dobre swoje...ale bez zmiany tematu proszę 09.04.07, 17:36 W którym miejscu? Czy nie ma racji pisząc o ruskich agentach? A kim był ostatni szef WSI Dukaczewski, jeśli nie własnie KGBistą, albo GRUistą??? Ślepiec nie widzi uwłaszczenia małego krętacza i jego sitwy chodzącej na pasku służb. Przeczytaj sobie "Najgorszego" Łysiaka, daje tam nazwiskami, do dzisiaj żaden nie zdemenrował ani nie podał go do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Krzysztof Polkowski niezweryfikowany 09.04.07, 17:45 1983-1984 szkolony w moskiewskiej Akademii Technicznej Nagrodzony przez Amerykanów medalem The Meritorius Service Medal. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Krzysztof Polkowski niezweryfikowany 09.04.07, 17:58 Ani ja, ani tym ty nie mamy pojęcia dlaczego nie został zweryfikowany i to że zasłuzył sie w jednej sprawie nie oznacza, że nie jest ruskim agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Krzysztof Polkowski niezweryfikowany 09.04.07, 18:01 bard333 napisał: > Ani ja, ani tym ty nie mamy pojęcia dlaczego nie został zweryfikowany i to że z > asłuzył sie w jednej sprawie nie oznacza, że nie jest ruskim agentem. Człowieku,tym bardziej nie mamy prawa twierdzić,że był. "W ciągu roku cały aparat bezpieczeństwa, w znacznym stopniu odziedziczony po czasach komunistycznych, został oczyszczony z rosyjskich i sowieckich agentów. fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/amerykanski-dziennik-chwali-braci-kaczynskich,893534,2943 Thompson twierdzi wyraźnie,że był. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Re: Krzysztof Polkowski niezweryfikowany 09.04.07, 18:30 Skoro nie został zweryfikowany, to jakis powód był. Nie powodu podejrzewać KAczora czy Antka o to że działają w imię jakiegos prywatnego klucza. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud [...] 09.04.07, 17:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 A ty nick przająłeś po lekarzu, który cie leczy..? 09.04.07, 17:42 Oczywiście jak każdy lewak, nie umiesz normalnie dyskutować, ale nie chcę mi sie dzisiaj bluzgać... Byc może nie pamietasz tamtych czasów, ale ja dobrze pamiętam imo że byłem bardzo młody i równiez pamiętam jak moi rodzice byli w euforii i składali sie również na tą śmieszną gazetkę. Przejmowane maszyny za bezcen itd... Wykreowanie się na plecach takich ludzi jak moi rodzice i miliony innych, którzy uwierzyli w dobre intencje Michników i Geremków żmiejących im teraz w twarz stwierdzeniami, że w każdym społeczeństwie muszą być biedni, albo że Michnik nie wahałby się wysłać wojsko przeciw społeczeństwu. Te jego lewackie brednie sa pewnie wynikiem postępującej choroby alkoholowej... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: A ty nick przająłeś po lekarzu, który cie lec 09.04.07, 18:00 bard333 napisał: > Oczywiście jak każdy lewak, nie umiesz normalnie dyskutować, Widzisz żałosnu dyskutańcie wyucziny rzez kamińskiego(grubeego) - ci których wy nazywccie "lewaki" to sa wolni ludzie, których Wasi fuehrerzy od propagandy nie uczyli dyskutowac w jedyniesłuszny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 żałosny to jestes ty baranie 09.04.07, 18:33 lewactwo i wolność... hehehe... W czym sie ta twoja wolnośc przejawia? W bluzganiu na wszystkich dookoła? A gdzie wolnośc dla innych, w tym wypowiedzi? Jesli ktoś ma inne zdanie od lewaków, to zaraz bluzgi... Ale czego mozna sie spoodziewac po pogrobowcach lenina...? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud [...] 09.04.07, 19:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Chwałcia p. Ewo - dobry artykuł! 09.04.07, 17:28 washingtontimes.com/commentary/20070407-095755-6312r.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Chwałcia p. Ewo - dobry artykuł? 09.04.07, 17:30 Przecież ona kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 A w którym miejscu, pysiu? ;) 09.04.07, 17:33 Wskażesz jakiś konkret? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz W tym miejscu ździsiu 09.04.07, 17:36 "W ciągu roku cały aparat bezpieczeństwa, w znacznym stopniu odziedziczony po czasach komunistycznych, został oczyszczony z rosyjskich i sowieckich agentów. Były piski i wrzaski, a wyznaczonego do tego zadania Antoniego Macierewicza demonizowano w lewicowo-liberalnej prasie. Zadanie jednak zostało wykonane, z korzyścią nie tylko dla Polski, ale i NATO, którego Polska jest członkiem" - pisze Thompson. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 I gdzie tu kłamstwo, mieciu? ;)))) 09.04.07, 17:37 Nie wydurniaj się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: I gdzie tu kłamstwo, mieciu? ;)))) 09.04.07, 17:38 O jakich agentów tu chodzi? Konkretnie proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Myślisz, że będę ci zdradzał tajemnice państwowe? 09.04.07, 17:42 ;) Napisz lepiej do Antka, choć z tego co wiem to on lewusom zwykł nie odpisywać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Czyli nie było żadnych agentów, i nikogo nie 09.04.07, 17:54 zatrzymano? No widzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 A w którym miejscu to napisałem? 09.04.07, 17:55 Przytocz mi mój post. Poprzez podanie linka oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 No więc ilu tych agentów zatrzymano? 09.04.07, 17:57 I ilu ich było? W raporcie na ten temat nie ma nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Najpierw wskaż mnie ten post, pysiu ;)) 09.04.07, 18:02 Chyba potrafisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Tu żeś się zapętlił: 09.04.07, 18:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60465006&a=60467187 Mam nadzieję, że go wynajdziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A w tym miejscu, gdzie z braku argumentów 09.04.07, 18:15 zasł0niłeś się "tajemnicą państwową": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60465006&a=60466806 Pośrednio przyznałeś się, że nic nie wiesz na temat zatrzymań, ale znalazłeś sobie debilną wymówkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 No bo takie rzeczy są objęte tajemnicą państwową 09.04.07, 18:18 Ile razy mam wam to powtarzać? ;) Materiały na Ruskich były, tylko góra WSI ich łapać nie chciała. Teraz wystarczyło je wykorzystać :)) > Pośrednio przyznałeś się, że nic nie wiesz na temat zatrzymań Nie to wy na 100% twierdzicie, iż takich nie było. Czekam więc na dowody :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: No bo takie rzeczy są objęte tajemnicą państw 09.04.07, 18:20 A skąd ty o tym wiesz? No i ważniejsze: skąd wie o tym profesor Thompson? Czyżby tajemnica państwowa nie była tajemnicą dla niektórych zagranicznych publicystów? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Nie, pytanie jest: skąd wiecie o tym wy 09.04.07, 18:22 towarzysze, skoro od razu uznaliście to za kłamstwo. Przedstawicie w końcu dowody? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A wiesz, że WSI w samym roku 2004 zatrzymało 09.04.07, 18:24 98 rosyjskich agentów? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Nie, wiem, że WSI żadnych agentów ruskich 09.04.07, 18:27 nie złapała. I ta informacja była podana publicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Złapała, złapała. Tylko o tych zatrzymanych 09.04.07, 18:28 agentach nie można było mówić- tajemnica państwowa, zawsze można ich wymienić. Więc podano, że nikogo nie zatrzymano. Skoro wiesz, że nikogo WSI nie złapała, to to udowodnij. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Ale właśnie to tajemnicą państwową nie było :))) 09.04.07, 18:32 Jeśli masz jakieś pretensje, że coś się za takową uważa nie słusznie, to zawiadom odpowiednie organy, zamiast truć dupę na forum ;)) > Skoro wiesz, że nikogo WSI nie złapała, to to udowodnij. Czekam. Zaraz po tym, jak wy wykażecie, iż nikogo wywiad nie złapał. Czekam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Ale właśnie to tajemnicą państwową nie było : 09.04.07, 18:34 Czyli zatrzymywanie niektórych rosyjskich agentów jest tajemnicą państwową, a zatrzymywanie niektórych nie jest. Dziwne. Jakie jest kryterium? No więc potrafisz udowodnić, że WSI nie zatrzymało żadnego agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 No to co tu jeszcze pysiu robisz? Leć z tym 09.04.07, 18:39 do prokuratora czy komisji ds. specjalnych i poskarż się, że ci kryteria nie pasują :) Chyba bierzesz swoje słowa na poważnie? ;))) > No więc potrafisz udowodnić, że WSI nie zatrzymało żadnego agenta. Ależ to już zostało udowodnione i nikt tego nie zakwestionował (łącznie z WSI-okami) - poza tobą :) Zawiadom koniecznie odpowiednie organy :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Ale jakie kryteria? 09.04.07, 18:40 I nie mogę nigdzie lecieć. Tajemnica państwowa. A tak całkiem serio: naprawdę jesteś takim durniem czy tak sobie trollujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 No przecież ty masz wątpliwości co do tych 09.04.07, 18:43 kryteriów i ty twierdzisz, jako pierwszy, że informacja jakoby WSI nie złapało żadnego ruskiego agenta jest ewidentnym kłamstwem. Leć z tym do Zemkego i Komory oraz do pismaków z Czerskiej - takiej gratki na pewno nie przepuszczą :))) I kto tu jest trolem, pysiu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: No przecież ty masz wątpliwości co do tych 09.04.07, 18:44 Ale oni już o tym wiedzą, ale nie mogą o tym publicznie mówić. Tajemnica państwowa, rozumiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Co miałeś z logiki? ;))))))) Skoro informacja 09.04.07, 18:51 o tym, że nie złapano żadnego nie jest tajemnicą państwową to taką też nie jest jej zaprzeczenie, pysiu. Gdyby o takową tajemnicę tu chodziło w ogóle by o tym nie pisano. Więc jak - chcesz majla do Zemkego? ;)) W końcu taka informacja mogła by obalić samą zasadność rozwiązywania WSI! Jeżeli bierzesz oczywiście swoje słowa na poważnie. A może sobie tylko cholewę z gęby robisz, trolu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Co miałeś z logiki? ;))))))) Skoro informacja 09.04.07, 18:54 A słyszałeś kiedyś o dezinformacji, misiu? Np: według ostatniej prezydenckiej poprawki do ustawyy lustracyjnej: czynni agenci mają składać jawnie fałszywe oświadzenia lustracyjne, a prawdziwe oświadczenia mają składać tajnie.... Właśnie po to, żeby bronić tajemnicę państwową. Pisała o tym niedawno prasa. Rozumiesz, że żeby ochronić tajemnicę trzeba czasami powiedzieć kłamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Nie, pysiu, w przypadku dokumentów państwowych 09.04.07, 19:04 nie słyszałem. Jak coś jest objęte tajemnicą to w ogóle tematu się nie porusza. Takoż informacja o niezłapaniu ruskiego agenta jest prawdziwa i nikt poza tobą jej nie kwestionuje. To jak podjąłeś już stosowne działania czy jednak robisz sobie z gęby cholewę? ;) > Np: według ostatniej prezydenckiej > poprawki do ustawyy lustracyjnej: czynni agenci mają składać jawnie fałszywe > oświadzenia lustracyjne, a prawdziwe oświadczenia mają składać tajnie.... Nigdzie tam pysiu nie ma tego napisanego i chodzi tu o niezamierzone konsekwencje. Dlatego właśnie będzie nowela :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Nie, pysiu, w przypadku dokumentów państwowyc 09.04.07, 19:08 Nie słyszałeś o takim wypadku, znaczy jest bardzo dobrze! Tajemnica państwowa działa. No widzisz! A kto ma kwestionować informację o niezłapaniu agenta? Państwo? Nie bądźmy śmieszni. Dziennikarze? Żeby narazić się na odpowiedzialność karną. Tajemnicy państwowej trzeba bronic nawet kłamstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 :)) Zatem WSI rozwiązano na podstawie 09.04.07, 19:13 kłamliwych przesłanek. A za to należy się jak byk Trybunał Stanu :)) Jeżeli oczywiście zawiadomisz odpowiednie organy, bo jedynym który posiada taką wiedzę jesteś ty, bęcwale;))) Ale widzę, iż się do tego nie kwapisz. Czyżbyś był na żołdzie Szalonego Antka? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: :)) Zatem WSI rozwiązano na podstawie 09.04.07, 19:42 Jakie organy mam zawiadomić, skoro teraz Antek rządzi służbami? Przez moment bądź poważny... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Służbami, prokuraturą, komisją ds. służb a nawet 09.04.07, 23:25 Trybunałem Stanu. Wszystko opanowane przez macki Strasznego Antka ;) Faszizm, normalnie ;))))))) Siostro, proszę się nie guzdrać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Służbami, prokuraturą, komisją ds. służb a na 10.04.07, 05:42 A co ma do tego Trybunał Stanu? Wiesz chociaż na czyj wniosek on działa? Jeśli myślisz, że wystarczy wniosek obywatela, żeby Trybunał zaczął działać, to gratuluje ignorancji. I tak służbami i prokuraturą rządzą kumple Antka z koalicji. Naprawdę zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Czyli nie było żadnych agentów, i nikogo nie 09.04.07, 17:56 No bo widzisz, synku, w raporcie wymieniono nazwiska naszych (polskich) oficerów po moskiewskich szkołach, zdradzono nazwiska kilku naszych (polskich) agentów. Ale nazwisk rosyjskich agentów w raporcie nie znajdziesz. Czyżby Antek nie chronił naszej (polskiej) tajemnicy państwowej, a bronił rosyjską? Czy to sugerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Bo tych polskich szpionów dopuszczających 09.04.07, 18:01 się działań bezprawnych na nikogo wymienić się nie da, pysiu. A takiego Ruska, owszem - za coś bądź za kogoś. Także Antek jak najbardziej bronił tu polskiej racji stanu. Że też wy, towarzysze, takich elementarnych rzeczy pojąć nie potraficie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Na ale jak kogoś wymienić synku, skoro się nikogo 09.04.07, 18:04 nie zatrzymało? No bo jeśli się kogoś zatrzytmało to już chyba nie trzeba bronić jego tożsamości i można podać jego nazwisko. A Antek żadnego naziwko nie podał, znaczy się nikogo nie złapał.... Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Antek tak bulwersował się, że WSI żadnego 09.04.07, 18:08 ruskiego szpiona nie złapało. A tu się okazuje, że sam nielepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 A skąd wiesz, że nielepszy? 09.04.07, 18:11 Tylko nie mów, że ci się chwalił, bo w to nie uwierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 No, bo też żadnego ruskiego szpiona nie złapał. 09.04.07, 18:12 Chyba jasne, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 A skąd wiesz, że nie złapał? :) 09.04.07, 18:14 Wyjawisz w końcu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A wiesz, że Macierewicz był pięciokrotnie 09.04.07, 18:16 karany za pedofilię? A teraz znajdź jakiś dowód na to, że nie był. Ot taka sama logika jak twoja. Dowodzić, że coś nie miało miejsca.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Czy pedofilia ministra to kwestia tajemnicy 09.04.07, 18:19 państwowej? :)) Wskażesz odpowiedni przepis? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Czy pedofilia ministra to kwestia tajemnicy 09.04.07, 18:21 A ty wskażesz odpowiedni przepis, że zatrzymanie agenta jest tajemnicą państwową? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Po tym jak ty mi wskażesz ten przepis o pedofilii 09.04.07, 18:22 Masz go w końcu, czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Nie, to tyn pierwszy zaczęłeś zasłaniać się 09.04.07, 18:23 tajemnicą państwową. A więc to ja czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Nie, pysiu, to ty wyskoczyłeś z pedofilię nie ja 09.04.07, 18:28 I ja cię spytałem o tajemnicę państwową w tej kwestii :)) Więc zamiast wykręcać kota ogonem po prostu podaj ten przepis :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Nie, misiaczku, to ty pierwszy wyskoczyłeś z 09.04.07, 18:29 tajemnicą państwową. Więc to ja czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Ale tego nie kwestionowałeś, a wyskoczyłeś 09.04.07, 18:35 za to z pedofilią. Masz ten przepis czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Jest przepis o tej twojej tajemnicy państwowej czy 09.04.07, 18:36 nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Jest przepis o tej pedofilii, czy nie? 09.04.07, 18:40 Pochwalisz się nim w końcu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Jest przepis o tej pedofilii, czy nie? 09.04.07, 18:43 Jest w tajnym załączniku do ustawy o wywiadzie i kontrwywiadzie. Artykuł 16 par. 3 pkt. c i f: "Tajemnicy państwowej podlagają również informacje...: c) z zakresu życiu prywatnego osób wymienionych w art. 11 pkt c-j.... f) z zakresu uprzedniej karalności osób wymienionych w art. 11 pkt d, e, f, g." Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Jest przepis o tej pedofilii, czy nie? 09.04.07, 18:45 Teraz wskaż swój przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Typowa lewizna ;)) Jak nie umie znaleźć 09.04.07, 18:52 to sobie wymyśla :) Ech ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Typowa lewizna ;)) Jak nie umie znaleźć 09.04.07, 18:54 Co niby wymyślam? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Ale to ty ubzdurałeś sobie, że nikogo się nie 09.04.07, 18:10 zatrzymało, pysiu :)))) Ponadto przecież było mówione, że w raporcie nie będzie informacji, które mogłyby zagrozić naszej racji stanu. Trzeba było uważać ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Nie, to ty ubzdurałeś sobie, że kogoś złapano. 09.04.07, 18:13 A nikogo nie złapano. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Nie, to wy, towarzysze, tak twierdzicie. I 09.04.07, 18:16 powtarzacie sobie to jak mantrę. Na to już niestety nic nie poradzę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Nie, to wy, towarzysze, tak twierdzicie. I 09.04.07, 18:17 No to złapano kogoś? Konkrety proszę? I tajemnica państwowa ciebie nie obowiązuje, więc bez obaw możesz o tym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 A nie złapano? Konkrety poproszę, bo przecież 09.04.07, 18:20 wy miśki uważacie to za kłamstwo :)) Więc wypadałoby je udowodnić :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 [...] 09.04.07, 18:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Nie, nie złapano. W Raporcie nie nic o tym: 09.04.07, 18:22 znaczy nie złapano i nie znaleziono. Nawet inicjałów żadnego ruskiego szpiona nie podano. No widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Toż tłumaczę ci jak głupiemu, iż nie uważałeś 09.04.07, 18:25 jak mówiono, że informacji szkodzących PRS tam nie podawano. Poza tym raport tyczył się działań WSI, a nie SKW/SWW jakbyś tego jeszcze nie zauważył;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 No, a rzekomo rosyjska agentura w WSI, 09.04.07, 18:26 wogóle z WSI nie ma nic wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Antek policmajster-to chyba ruski szpion. 09.04.07, 18:31 Pracowali bez dostępu do tajemnic Likwidatorzy: • Piotr Walerych • Krzysztof Łączyński • Jerzy Urbanowicz • Jan Olszewski • Artur Rojek • Marcin Gugulski. Weryfikatorzy: • Mariusz Marasek • Artur Górecki • Piotr Bączek • Michał Bichniewicz • Henryk Szulejewski • Adam Taracha • Bogusław Nizieński. Eksperci i inni: • Andrzej Zalewski • Adam Zakrzewski • Adam Chmielecki • Marek Utracki • Gabriela Kacprzyńska • Piotr Tomaszkiewicz • Karolina Dylik • Aleksandra Zielińska • Jacek Olszewski • Urszula Arkuszewska • Joanna Celińska • Stefania Modelewska • Aneta Jałoszyńska • Mateusz Mońko • Radosław Sojak • Andrzej Zybertowicz • Antoni Wręga • Krzysztof Majcher • Marcin Jastrzębski • Sławomir Mucha • Bogumiła Burzyńska • Karolina Arkuszewska • Patrycja Cieśla • Magdalena Buchowska-Szczyp • Paweł Wojciechowicz • Łukasz Górecki • Michał Warszawski. *** USTAWA z 9 czerwca 2006 r. Przepisy wprowadzające ustawę o Służbie Kontrwywiadu Wojskowego oraz Służbie Wywiadu Wojskowego oraz ustawę o służbie funkcjonariuszy Służby Kontrwywiadu Wojskowego oraz Służby Wywiadu Wojskowego Art.58. 2.Pełnomocnikiem do spraw organizacji SKW, Pełnomocnikiem do spraw organizacji SWW, członkiem Komisji Likwidacyjnej oraz członkiem Komisji Weryfikacyjnej może zostać osoba, która posiada ważne poświadczenie bezpieczeństwa upoważniające do dostępu do informacji niejawnych oznaczonych klauzulą „ściśle tajne”. www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007040602 Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Antek policmajster-to chyba ruski szpion. 09.04.07, 18:34 Jak wsypaliśmy naszych Polska przyznała się do szpiegowania Białorusi IV RP jest pierwszym krajem świata, który dobrowolnie wsypał kilkuset rezydentów swoich służb specjalnych na całym świecie. Wśrod nich np. pracującego na Białorusi płk. Kazimierza Witaszczyka. Wszystko za sprawą słynnego już raportu z likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych. www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2007040705 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Oj, musi mieć dużo, skoro tak się stara, że 09.04.07, 18:34 żadnego Ruskiego nie złapano :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 No, a złapano. Ostatni raz ptam skąd ta wiedza? 09.04.07, 18:35 Z twoich przemyśleń? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Z moich? Przecież nikt do tej pory tego nie 09.04.07, 18:41 zakwestionował, pysiu. Zawiadom koniecznie odpowiednie organy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Z moich? Przecież nikt do tej pory tego nie 09.04.07, 18:45 A ktoś twierdził, że złapano jakiegoś szpiega. Co niby ktoś miał zakwestionować? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Kto twierdził, że WSI złapało jakiegoś 09.04.07, 18:51 szpiega, poza tobą trolu? No kto? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Kto twierdził, że WSI złapało jakiegoś 09.04.07, 18:55 O np: ten bęcwał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60465006&a=60467391 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 A gdzie ja to tu twierdzę, pysiu? :)))) 09.04.07, 19:06 Ale przynajmniej przyznajesz, iż ten kto to robi jest bęcwałem. Ty, bęcwale, twierdzisz, iż w samym 2004 złapano aż 96 agentów. Musisz być więc bęcwałem wyjątkowym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A masz informację, że w 2004 nie złapano 96 09.04.07, 19:08 agentów? Skąd ta pewność? Twarde dowody proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Mam taką informację. Jest publicznie znana 09.04.07, 19:16 i powtarzana we wszystkich mediach. Nikt jej nie kwestionuje - żaden pismak, żaden polityk, żaden zwolennik WSI, nikt. Poza tobą, bęcwale;)) Możliwości są dwie: albo coś jest nie w porządku z wszystkimi poza tobą, albo sam ćpasz jakieś świństwa ;) Wybacz, ale będę się przychylał do tej drugiej wersji ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Mam taką informację. Jest publicznie znana 09.04.07, 19:43 Tłumaczyłem ci już na czym polega dezinformacja? No więc.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Rozumiem ;))))))))))) Wszyscy wokół się 09.04.07, 23:22 sprzysięgli i albo nic nie wiedzą, albo boją się publicznie mówić ;)) Tylko ty jedyny, Bohatyrze, masz na to odwagę :))) Niech ci będzie ;)))) Siostro, kaftan ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Rozumiem ;))))))))))) Wszyscy wokół się 10.04.07, 05:40 A gdzie to wyczytyłeś? Widzimy rzeczy, których nie ma? Faktycznie kaftan się przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud [...] 09.04.07, 17:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Towarzyszu Moczarowcu, linki wam sie cóś 09.04.07, 17:38 pomieszały. Ja tu pytałem o kłamstwa, jakbyście tego nie zauważyli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, tawariszcz! 09.04.07, 17:43 Wskaż mi najpierw te kłamstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz To ty pisiacka bolszewio wskaż sowieckiego agenta 09.04.07, 17:46 w WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 A co ja jestem, Macierewicz, czerwony ułomku? ;) 09.04.07, 17:52 Tobie wystarczy wiedza, iż WSI była strukturą postsowiecką i proruską - ujawnienie dalszych w tym temacie szczegółów mogłoby niestety zagrozić naszemu bezpieczeństwu;) Więc morda ;) PS. Co z tymi kłamstwami? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Znowu łgasz penero z gdańska 09.04.07, 17:53 piotrgdansk6 napisał: > Tobie wystarczy wiedza, iż WSI była strukturą postsowiecką i proruską - > ujawnienie dalszych w tym temacie szczegółów mogłoby niestety zagrozić naszemu > bezpieczeństwu;) Więc morda ;) > > PS. Co z tymi kłamstwami? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, tawari 09.04.07, 17:50 Nie potrfią wskazać kłamstw! Potrafią jedynie bluzgać! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Ja wskazałem wyraźne kłamstwo 09.04.07, 17:52 kikoo1 napisała: > Nie potrfią wskazać kłamstw! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgdansk6 Choćbyś to powtórzył sobie w zwierciadełku 09.04.07, 17:54 100x nie zmienisz obiektywnego faktu, iż żadnego kłamstwa nie wykazałeś, ułomku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud [...] 09.04.07, 17:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Koszmar z ulicy wiązów 09.04.07, 17:48 bard333 napisał: > > > fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/amerykanski-dziennik-chwali-braci-kaczynskich,893534,2943 "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych USA to nie Zachód. 09.04.07, 17:55 Poza tym to chyba jasne że będą chwalić swoich przydupasów. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 A co, wschód??? 09.04.07, 18:34 Kiedys miałem w załodze dziewczynę, która zawsze robiła zwroty (żeglarskie) tylko w jedna stronę...lewą, raz jedno lewe raz drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os [...] 09.04.07, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: USA to nie Zachód. 09.04.07, 18:35 Oczywiście, przecież USA to południowy wschód. Plus dla ciebie za czujnośc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Bush i republikanie to jeszcze gorsze faszystowsko 09.04.07, 19:26 religijne poyeby niż kaczory i PiS. Więc co się dziwić że oszołomstwo wspiera oszołomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarta.rzeczpospolita Re: "Washington Times" to malo ważna gazeta 09.04.07, 18:40 Jako były mieszkaniec stołecznego regionu USA z 12-letnim stażem, mogę zaswiadczyć, że "Washington Post" (WP) jest gazeta o pierwszorzednym znaczeniu w USA, ale "Washington Times" (WT) to dziennik o zaledwie trzeciorzednym znaczeniu. Nawet w skali lokalnej jego znaczenie jest niewielkie. Gdyby publikacja ukazała się w WP, to Kaczory rzeczywiście m0ogły by byc zachwycone. Ale artykuł w WT mało kto w ogóle zauwazy. Ja bym sie zdecydowanie nie podniecał. Niech myszy sobie radosnie popiskuja - akurat waga tej publikacji jest na rangę mysich uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: "Washington Times" to malo ważna gazeta 09.04.07, 18:43 To mniej wiecej tak jak u nas, publikacja w Rzeczpospolitej nobilituje a w agorowym wypierdku nie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Zachodnia prasa dobrze o Kaczorach, o zgrozo! 09.04.07, 18:40 Bo to prawda - www.owlnet.rice.edu/~ethomp Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Zachodnia prasa dobrze o Kaczorach, o zgrozo! 09.04.07, 18:41 ethomp@rice.edu Odpowiedz Link Zgłoś
roje_os Re: Zachodnia prasa dobrze o Kaczorach, o zgrozo! 09.04.07, 18:50 cat8 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50554758&a=50554758 Odpowiedz Link Zgłoś
tornson I czym tu się podniecać, usactwo chwali swoich 09.04.07, 19:22 namiestników w nadwiślańskiej kolonii, bo prowadzą politykę antyeuropejską, antyrosyjską i wasalną wobec USA. Budują Polskę jako kraj kapitalistycznego wyzysku zamiast socjalistycznego dobrobytu i to się amerykansynom podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: I czym tu się podniecać, usactwo chwali swoic 09.04.07, 19:35 tornson napisał: . Budują Polskę jako kraj kapitalistycznego > wyzysku zamiast socjalistycznego dobrobytu Dobre, bardzo dobre.:))) Szkoda, że w 1989 skonczyło sie budowanie socjalistycznego "dobrobytu", nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: I czym tu się podniecać, usactwo chwali swoic 09.04.07, 21:14 kubala11 napisał: > Dobre, bardzo dobre.:))) > Szkoda, że w 1989 skonczyło sie budowanie socjalistycznego "dobrobytu", nie?:)) Jasne że szkoda, ja bym chciał by u nas, jak w Skandynawii, panował socjalizm. :o( Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Zachodnia prasa dobrze o Kaczorach, o zgrozo! 09.04.07, 19:26 nieodpowiedzialny wybryk The Washington Times, słusznie GW o nim milczy! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz To zobacz co próbuje tuszować dziennik loppe 09.04.07, 19:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=60411327 loppe napisał: > nieodpowiedzialny wybryk The Washington Times, słusznie GW o nim milczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kcg [...] 10.04.07, 04:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 Washington Post to drugorzedna prawicowa gazeta w 09.04.07, 22:58 DC. Nie jest waznym i opiniotworczym czasopismem. Odpowiedz Link Zgłoś
19600922u Re: Zachodnia prasa dobrze o Kaczorach, o zgrozo! 10.04.07, 08:00 Zgroza, panie zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś