Dodaj do ulubionych

47 milionów zysku Agory w pierwszym półroczu

09.08.07, 13:27
No to już po Wyborczej;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ale gosc Galbe musi szlag trafiac IP: *.ltkronoberg.se 09.08.07, 14:00
      • Gość: azzael Jak finansista używa zwrotów typu "wspaniale" albo IP: *.bph.pl 09.08.07, 14:07
        znakomicie" to tylko po to aby odwrócić uwagę od rzeczywistych
        wyników. Jako zwykły użytkownik wyrabiam sobie opinię widząc
        codzienną liczbę zwrotów GieWu. Jeszcze III kwartały i będzie po
        wszystkim
        • milestone Re: Jak finansista używa zwrotów typu "wspaniale" 09.08.07, 14:40
          Zajrzyj tam:
          www.wirtualnemedia.pl/article/193105_Fakt_liderem_Super_Express_wyprzedzil_Dziennik.htm
          Sprzedaż wyborczej to 72% nakładu, dziennika 60% a rzepy 65%. Wydaje mi się, że
          Twoje obserwacje są nadzwyczaj nomen omen wybiórcze.

Emilia
        • doc.holliday "Gospodarka pędzi jak szalona" - ciekawe co się 09.08.07, 17:32

kryje za tymi słowami Prezesa Skrzypka.
      • Gość: bury szlag trafia pracownikow agory IP: 87.204.218.* 09.08.07, 14:12
        Szlag to trafia pracownikow Agory, ktorym firma placi grosze i nie zamierza
        dawac podwyzek, tlumaczac to na przemian: nowymi inwestycjami, lub pusta kasa po
        porazce nowych inwestycji...Zysk pojdzie pewnie na "Jeszcze Nowszy Dzien" lub
        cos rownie genialnego.
        • Gość: Gosc Re: szlag trafia pracownikow agory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:22
          Ewentualnie po kilkunastoletniej pracy dla Agory sa zwalniani,
          by "obnizyc koszty" (czyt.: zeby starczyla na pensje managerow
          sprowadzanych z zagranicy)...
          • soulworm axel chetnie przechwytywal, ale i tam teraz poruta 09.08.07, 14:32

• Gość: sender Re:.. to typowe dla lewusow: tu oszukac, tam zamyd IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.08.07, 15:20
            lic. Lewactwo jest gorsze niz... hitleryzm czy stalinizm.
            • soulworm twoja stara lewactwo 09.08.07, 15:54

• mangold Bardzo mnie cieszy że moja ulubiona Gazeta 09.08.07, 14:27
      tak bardzo się pasie na IV RP ...Tak trzymać i nie popuszczać/alleluja i do
      przodu!!!! ku chwale nowej V RP
      • soulworm ty koszerny lizodupie :D 09.08.07, 14:29

• mangold Kocham GW m.in za to że stworzyła potwora 09.08.07, 14:33
          junkier!! moja miłośc od pierwszego przeczytania.Kochajcie witolda!!
          • soulworm ciekawe jak dlugo chlopak da rade pisac te rzygi 09.08.07, 14:35

• mangold On to je..dlatego musi PiSać zeby nie zdechnać 09.08.07, 14:48
              z głodu....
              • Gość: sender Re: Ludzie nie dajcie sie nabierac lewusom i oszol IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.08.07, 15:22
                omom lewackiej "europy" .
                • remeq Nie martw się, te kacze lewusy i oszołomy już idą 09.08.07, 15:35
                  na polityczny śmietnik, ze swoim PRL-bis. Nawet ten stary świr Korwin Mikke z
                  UPR postawił krzyżyk na Kaczorze. Jeszcze trochę miotanka i szczurzych pisków i
                  Polska pożegna tych wypierdków. Wyprostowanym środkowym palcem.
    • Gość: AZAZEL 47 milionów zysku Agory w pierwszym półroczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:55
      galbasiad jest bardzo zdenerwowany.
      • Gość: sender Re: .. a ile dostali od lewusa Sorosa czy lewacki IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.08.07, 15:25
        ej "ue" za handel interesami Polski
        • Gość: OS SENDER to agent! IP: *.63.rev.vline.pl 09.08.07, 15:28
          ej ty SENDER, jak ci dobrze w tej kaliforni [dot.ca.gov] to sobie tam siedź, a nie tu przychodzisz i rzygasz publicznie! kto ci kazal tu wchodzic? Pewnie pracujesz dla CIA jako agent wplywu, czesc szarej sieci i chcesz doprowadzic aby UE sie rozpadla, w koncu UE to spory problem dla USA ;)
    • Gość: OS WTF?! IP: *.63.rev.vline.pl 09.08.07, 15:25
      wszystko bardzo pieknie, ciesze sie ze GW rosnie, ale co do cholery ma znaczyc to zdanie:
      "umowę utworzenia spółki z producentem telewizyjnym ATM, która będzie produkowała innowacyjne formaty wideo na potrzeby użytkowników internetu."
      WTF?! Jakie znowu nowe formaty wideo?! Jesli to cokolwiek innego niz uzywanie *.ogg w tagach <video> to ja jestem stanowczo przeciw! Juz dosc mamy zamknietych formatów, nie trzeba tworzyc nowych ani ich popierac!
    • kerrmit20 Imperium Rydzyka vs Imperium Michnika 09.08.07, 15:46
      dwa bieguny pod każdym względem ale jednak jak podobni do siebie. jeden ukradł
      gazete Solidarności, drugi ukradł Kościołowi milion duszyczek
    • mertk 47 milionów zysku Agory w pierwszym półroczu 09.08.07, 15:52
      Cieszy mnie sukces Agory, szczególnie Wyborczej, którą zawsze lubiłem. Widać że naród jeszcze całkiem nam się nie zdegenerował do kaczego formatu. A swoją drogą Władze Agory powinny jakoś podziekować braciom Kaczyńskim, ze 2/3 tego sukcesu to ich udział. I to chyba jedyny pozytywny aspekt ich rządów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka