milestone 09.08.07, 13:27 No to już po Wyborczej;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azzael Jak finansista używa zwrotów typu "wspaniale" albo IP: *.bph.pl 09.08.07, 14:07 znakomicie" to tylko po to aby odwrócić uwagę od rzeczywistych wyników. Jako zwykły użytkownik wyrabiam sobie opinię widząc codzienną liczbę zwrotów GieWu. Jeszcze III kwartały i będzie po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
milestone Re: Jak finansista używa zwrotów typu "wspaniale" 09.08.07, 14:40 Zajrzyj tam: www.wirtualnemedia.pl/article/193105_Fakt_liderem_Super_Express_wyprzedzil_Dziennik.htm Sprzedaż wyborczej to 72% nakładu, dziennika 60% a rzepy 65%. Wydaje mi się, że Twoje obserwacje są nadzwyczaj nomen omen wybiórcze. Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday "Gospodarka pędzi jak szalona" - ciekawe co się 09.08.07, 17:32 kryje za tymi słowami Prezesa Skrzypka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury szlag trafia pracownikow agory IP: 87.204.218.* 09.08.07, 14:12 Szlag to trafia pracownikow Agory, ktorym firma placi grosze i nie zamierza dawac podwyzek, tlumaczac to na przemian: nowymi inwestycjami, lub pusta kasa po porazce nowych inwestycji...Zysk pojdzie pewnie na "Jeszcze Nowszy Dzien" lub cos rownie genialnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: szlag trafia pracownikow agory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:22 Ewentualnie po kilkunastoletniej pracy dla Agory sa zwalniani, by "obnizyc koszty" (czyt.: zeby starczyla na pensje managerow sprowadzanych z zagranicy)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sender Re:.. to typowe dla lewusow: tu oszukac, tam zamyd IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.08.07, 15:20 lic. Lewactwo jest gorsze niz... hitleryzm czy stalinizm. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Bardzo mnie cieszy że moja ulubiona Gazeta 09.08.07, 14:27 tak bardzo się pasie na IV RP ...Tak trzymać i nie popuszczać/alleluja i do przodu!!!! ku chwale nowej V RP Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Kocham GW m.in za to że stworzyła potwora 09.08.07, 14:33 junkier!! moja miłośc od pierwszego przeczytania.Kochajcie witolda!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold On to je..dlatego musi PiSać zeby nie zdechnać 09.08.07, 14:48 z głodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sender Re: Ludzie nie dajcie sie nabierac lewusom i oszol IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.08.07, 15:22 omom lewackiej "europy" . Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Nie martw się, te kacze lewusy i oszołomy już idą 09.08.07, 15:35 na polityczny śmietnik, ze swoim PRL-bis. Nawet ten stary świr Korwin Mikke z UPR postawił krzyżyk na Kaczorze. Jeszcze trochę miotanka i szczurzych pisków i Polska pożegna tych wypierdków. Wyprostowanym środkowym palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZAZEL 47 milionów zysku Agory w pierwszym półroczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 14:55 galbasiad jest bardzo zdenerwowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sender Re: .. a ile dostali od lewusa Sorosa czy lewacki IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 09.08.07, 15:25 ej "ue" za handel interesami Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OS SENDER to agent! IP: *.63.rev.vline.pl 09.08.07, 15:28 ej ty SENDER, jak ci dobrze w tej kaliforni [dot.ca.gov] to sobie tam siedź, a nie tu przychodzisz i rzygasz publicznie! kto ci kazal tu wchodzic? Pewnie pracujesz dla CIA jako agent wplywu, czesc szarej sieci i chcesz doprowadzic aby UE sie rozpadla, w koncu UE to spory problem dla USA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OS WTF?! IP: *.63.rev.vline.pl 09.08.07, 15:25 wszystko bardzo pieknie, ciesze sie ze GW rosnie, ale co do cholery ma znaczyc to zdanie: "umowę utworzenia spółki z producentem telewizyjnym ATM, która będzie produkowała innowacyjne formaty wideo na potrzeby użytkowników internetu." WTF?! Jakie znowu nowe formaty wideo?! Jesli to cokolwiek innego niz uzywanie *.ogg w tagach <video> to ja jestem stanowczo przeciw! Juz dosc mamy zamknietych formatów, nie trzeba tworzyc nowych ani ich popierac! Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Imperium Rydzyka vs Imperium Michnika 09.08.07, 15:46 dwa bieguny pod każdym względem ale jednak jak podobni do siebie. jeden ukradł gazete Solidarności, drugi ukradł Kościołowi milion duszyczek Odpowiedz Link Zgłoś
mertk 47 milionów zysku Agory w pierwszym półroczu 09.08.07, 15:52 Cieszy mnie sukces Agory, szczególnie Wyborczej, którą zawsze lubiłem. Widać że naród jeszcze całkiem nam się nie zdegenerował do kaczego formatu. A swoją drogą Władze Agory powinny jakoś podziekować braciom Kaczyńskim, ze 2/3 tego sukcesu to ich udział. I to chyba jedyny pozytywny aspekt ich rządów. Odpowiedz Link Zgłoś