Dodaj do ulubionych

Multimedia bez Eurosportu

01.02.08, 10:39

"Tacy nadawcy jak francuski Eurosport albo po partnersku będą traktować 4,5
mln widzów w całym kraju, albo stale będą trwały konflikty na tle ich zbyt
wygórowanych żądań finansowych, które uderzają zarówno w abonentów telewizji
kablowej, jak i w operatorów" - napisał szef PIKE.

Może to kablówki zastanowią się nad własną ofertą? I oszczędzą na knotach?
Ponad połowa programów oferowanych przez przeciętną kablówkę nie nadaje się do
oglądania.

Obserwuj wątek
    • Gość: ja Multimedia bez Eurosportu IP: 88.156.63.* 02.02.08, 16:35
      kiedy wreszcie uokik doprowadzi do tego, ze na rachunku za telewizje kablowa
      bedzie wyszczegolniona cena za kazdy kanal? wycofywanie programu eurosport,
      ktory kosztuje 1,2 zl i zastepowanie go darmowym tvp sportem ubliza abonentom
      multimedii, bo przeciez ich abonament nie zmniejszy sie o te kwote. jaka inna
      stacja pokazuje curling, biegi narciarskie, darta, bowls czy calodobowo
      olimpiady? wszedzie tylko pilka i pilka. niestety doszlo do tego, ze prawdziwy
      fan sportu musi po prostu kupic 3 dekodery platform cyfrowych, a i tak nie
      obejrzy wszystkiego...
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Multimedia bez Eurosportu 02.02.08, 17:45
        Ja się zgadzam. Kablarze powinni pierwsi po Tepsie pójść w obroty UKE i min,.
        Streżyńskiej. Bezwzględnie- i to jeszcze prze igrzyskami. Coś niebywałegho co
        się dzieje. Fktycznie nie ponad połowa a ponad 3/4 kanałów to totalny chłam, nie
        doogladania nawet w najmniejszym stopniu, a oni zastrzegają sobie, że np.
        zamiana BBC Prime na jakiś durny kanał z jeszcze durniejszymi pseudokomediami
        czy np Eurosportu na jakieś badziewie, gdzie w kółko grają w pokera to jest
        zmiana na kanał o podobnej tematyce - i nawet nie ma podstaw do wypowiedzenia
        umowy bez konsekwencji.

Szczyt wszystkiego - zwłaszcza, że w bardzo wielu przypadkach w ogóle nie ma
        konkurencji - są dogadani np. z prezesami spółdzielni mają monopol na całe
        osiedla.
        • Gość: olek Re: Multimedia bez Eurosportu IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.12.09, 19:52
          Multimedia nie będzie miała też kanałów sportowych Polsatu, to teraz tam już nic
          nie będzie ! ja mam telewizję w Dialogu i jestem zadowolony :) www.dialogmedia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka