Dodaj do ulubionych

Kurkiewicz spadaj do książek

27.04.09, 21:19
A ta twoja godzina komentatorów to jedna wielka NUUUUDA
Obserwuj wątek
    • ala_dwa Re: Kurkiewicz spadaj do książek 29.04.09, 17:25
      Nic do tego człowieka nie mam, ale kiedy w tokfm jest p. Kurkiewicz, ja szukam innej stacji, szkoda, bo lubię to radio, ale tego pana po prostu nie da się słuchać.
      • Gość: aa Re: Kurkiewicz spadaj do książek IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 09:43
        Dokładnie. Ten facet jest beznadziejny, a ton jego głosu jest
        wyjątkowo irytujący. Obrzydza mi moje ulubione radio.
        • Gość: Seksista Re: Kurkiewicz spadaj do książek IP: 78.142.140.* 04.08.09, 17:23
          Ale za to poglądy ma jedynie słuszne. Tak jak całe radyjo i reszta
          michnikowszczyzny.

Wie ktoś może czy już oficjalnie i stanowczo zaprotestował przeciw aktowi
          bezprzykładnego męskiego szowinizmu - w audycji sportowej rynsztoka
          dziennik...arz zasugerował, że kupi bilet na mecz reprezentacji siatkarek ze
          względów 'estetycznych' :-) Bez jakiegoś kursu reedukacyjnego się nie obejdzie.
          • michnischerbeobachter Re: Kurkiewicz spadaj do książek 04.08.09, 22:47
            Kurkiewicz niczym nie obiega od reszty rynszTOKowej sfory. Ujada z nimi unisono
            tyle, że robi to jeszcze nudniej niż, wydawałoby sie- prymus w dziedzinie
            antenowego zanudzania -Żakowski. Chcecie błyskotliwego wywodu, porywającej
            narracji, przepastnej erudycji i elokwencji wybierzcie Łysiaka. Tyle, że...on ma
            przeciez niesłuszne poglądy- odbiegające od salonowego kanonu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka