jollaa 27.04.09, 21:19 A ta twoja godzina komentatorów to jedna wielka NUUUUDA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala_dwa Re: Kurkiewicz spadaj do książek 29.04.09, 17:25 Nic do tego człowieka nie mam, ale kiedy w tokfm jest p. Kurkiewicz, ja szukam innej stacji, szkoda, bo lubię to radio, ale tego pana po prostu nie da się słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kurkiewicz spadaj do książek IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 09:43 Dokładnie. Ten facet jest beznadziejny, a ton jego głosu jest wyjątkowo irytujący. Obrzydza mi moje ulubione radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seksista Re: Kurkiewicz spadaj do książek IP: 78.142.140.* 04.08.09, 17:23 Ale za to poglądy ma jedynie słuszne. Tak jak całe radyjo i reszta michnikowszczyzny. Wie ktoś może czy już oficjalnie i stanowczo zaprotestował przeciw aktowi bezprzykładnego męskiego szowinizmu - w audycji sportowej rynsztoka dziennik...arz zasugerował, że kupi bilet na mecz reprezentacji siatkarek ze względów 'estetycznych' :-) Bez jakiegoś kursu reedukacyjnego się nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: Kurkiewicz spadaj do książek 04.08.09, 22:47 Kurkiewicz niczym nie obiega od reszty rynszTOKowej sfory. Ujada z nimi unisono tyle, że robi to jeszcze nudniej niż, wydawałoby sie- prymus w dziedzinie antenowego zanudzania -Żakowski. Chcecie błyskotliwego wywodu, porywającej narracji, przepastnej erudycji i elokwencji wybierzcie Łysiaka. Tyle, że...on ma przeciez niesłuszne poglądy- odbiegające od salonowego kanonu. Odpowiedz Link Zgłoś