Gość: henryk55ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 08:58 dzien dobry,akurat wczoraj sluchalismy piosenek pani Sobczyk,,a dzisiaj artykul.,bardzo lubilem i lubie jak spiewa pani..zycze zdrowia,,pomodle sie o zdrowie dla pani,,,,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zofia Górska O mnie się nie martw IP: *.6.rev.vline.pl 28.07.09, 11:27 Pani Kasiu,proszę wypisać w swym sercu,że dzień 13 sierpnia będzie dla Pani najlepszym dniem tego roku. Otóż proszę by tego dnia ,13 .08.2009r., wszystkie stacje radiowe nadawały piosenkę "Trzynastego",a tantiemy tego dnia przekazały Pani,uroczej wykonawczyni,a nie autorom utworu.Dochód z tego dnia ,oczywiście z przeznaczeniem na leczenie uciążliwej choroby. Myślę,że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu.Przecież "13"- wszystko zdarzyć się może: "świat w różowym kolorze".BUZIAKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baxa O mnie się nie martw 29.07.09, 09:31 Wiem co to jest ciężka choroba i brak pieniędzy. Ja też miałam szczęście od Pana Boga,że znalazłam sponsorów i dlatego jakoś funkcjonuję.Mogę tylko Panią Kasię wesprzeć modlitwą i życzyć jej szczęścia w dojściu do ZDROWIA.baxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Górska O mnie się nie martw IP: *.55.rev.vline.pl 30.07.09, 10:31 Dzisiaj 30.lipca (czw.) kameralny koncert Kasi Sobczyk w "Klubie Dobrej Muzyki" w Warszawie. Bardzo proszę Redakcję "METRA",o przeczytanie mojego wpisu nt. propozycji gromadzenia pieniędzy na leczenie pani Katarzyny.Myślę,że pomysł jest dobry i powinien być zrealizowany.Zyczę powrotu do zdrowia i pełni sił twórczych. BUZIAKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś