Dodaj do ulubionych

TeleBronki

IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.15, 15:31
O kandydatach startujących w wyborach Prezydenta III RP 10.05.15 r. wiemy już bardzo dużo. O aktualnie sprawującym urząd prezydenta Bronisławie Komorowskim jeszcze więcej i pamiętamy ten ocean dobra, którym zalał swoich rodaków. Ale ponieważ pamięć ludzka jest zawodna oraz ulega deformacji pod wpływem propagandy przeciwników, przeto warto przypomnieć sylwetkę i dokonania lidera walki o tron pod żyrandolem
www.youtube.com/watch?v=1SU-ldCnTY0
Tu w Krakowie, to zmanipulowana przez Radio M i wszystkich nielicznych na szczęście przeciwników demostracja Gazety Polskiej
www.youtube.com/watch?v=Nr2TeUY_eCk
Kto to dziecko wpuścił na salę?
www.youtube.com/watch?v=fWuMlxsp9yQ
A tu wynurzenia chorego z nienawiści człowieka. Gdyby to była prawda co mówi o przesłuchaniu to by w jakiejś telewizji było, tym bardziej, że tyle ich wolnych mamy
www.youtube.com/watch?v=jepamFUo9bA
Obserwuj wątek
    • lalecznik-7 No proszę 07.05.15, 20:14
      Rzeczywiście, o kandydatach startujących w wyborach już coś wiemy. Szczególnie ostatnia „debata” nam to pokazała. Do tego stopnia, że chyba nawet Behemotowi zaświtała myśl, że drugiej tury może nie być. Uznał zatem za stosowne poagitować nieco te kilka osób odwiedzających forum, nie licząc Heńka-setek-imion.
      Słusznie. Jakby tu pomóc kontrkandydatom prezydenta, wdzięcznie określanego przez opozycyjny miłujący bliźniego elektorat „Komoruskim”. Czarny koń tych wyborów, Kukiz, strzelił sobie Korwinem w stopę. Pewnie mu nie ubędzie, ale nie przybędzie też. No to zostaje Duda. Andrzej ściślej. Mam dwie propozycje na podrasowanie wyniku. Już bez złośliwości. Pierwsza to taka, że Jarosław Kaczyński zwołuje konferencję prasową i ogłasza odejście z polityki, tak jak prof. Nowak mu sugerował. Wiem, nierealne, ale za to bardzo skuteczne. Druga, realniejsza, by ograniczył się do maksimum 3 głównych postulatów. Tyle ludzie zapamiętają. W ostatniej debacie pamiętam Kukiza, Korwina, Brauna, Ogórek, Palikota, Wilka, Kowalskiego, a nawet Tanajło. Nie zapamiętałem nic z tego, co mówił Duda. Mówił dużo, mówił szybko. I nic z tego nie wynika.
      • Gość: behemot Re: No proszę IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.15, 20:53
        Nie spodziewałem się, że Niesiołowski tego forum lalecznik -7, merytorycznie odniesie się do treści zawartych w filmach ale przyperwolli pozostałym kandydatom, w szczególności Dudzie pisowskiej, co powyżej miało miejsce. Nihil novi sub sole o ja perwollę.
        • lalecznik-7 Merytorycznie? 07.05.15, 21:37
          Mam się odnieść merytorycznie do propagandowego materiału? Wiesz, Behemocie. Wchodzę na forum, dlatego aby sobie porozmawiać. Między innymi z Tobą, ponieważ jesteś zdolny do pisania pełnymi zdaniami. A Ty mi wrzucasz filmiki niczym Heniek i każesz się odnieść do nich merytorycznie. No jasny gwint. Wyłóż kilka, kilkanaście swoich własnych zdań, to sobie pogadamy. Jak wklejasz filmiki właściwie bez swoich przemyśleń to sobie pogadaj z Heńkiem-Markiem-Arturem-itp.-itd. O żydach, czipach, i NWO.

Moje merytoryczne przemyślenie jest następujące. Opozycji brakuje intelektualnego potencjału i dlatego nie jest w stanie przyciągnąć elektoratu. Skutkiem tego w nadchodzącym dwuboju wyborczym dostanie kolejne lanie.
          • Gość: behemot Re: Merytorycznie? IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.15, 08:44
            Znany komentator polityczny lalecznik-7 vel Niesiołowski tego forum, którego przewidywania polityczne dotyczące wyborów prezydenta Opola okazały się gigantyczną kompromitacją, nie jest godzien ustosunkować się do propagandy lecącej z TVN 24. No szkoda , nie poznamy jego cennych przemyśleń, jak choćby tego, że drugiej tury może nie być gdy jego partyjna telewizornia TVN podaje, że nokautu nie będzie a Bronek wygra na punkty w II rundzie z Dudą, jako rzecze Milward Brown. Mimo wszystko cennym pozostaje news, że TVN to propaganda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka