Gość: !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:44 "We are red, we are white, we are Danish Dynamite". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alienxxx Re: polska- dania 17.08.06, 15:29 we are white, we are red, we are always bad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacanek Re: polska- dania IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.06, 18:36 Hej wy dwoje !!!!!! Cos sie wam w glowach przestawilo ,to jest POLSKIE forum i prosze pisac dla takich Pacanow jak ja po polskiemu. A jak sie chcecie pochwalic ze umiecie 10 wyrazow i 2 przecinki bez korpki w obcym jezyku napisac to zrobcie to tak jak ja: "Hallo ludziska ja Pacanek nie jestem taki glupi jak to wynika z moich postow , ja umie troche po polsku , jeszcze mniej po rusku i majmniej po niemiecku !!!!!!!.Ale wam zaimponowalem co ????" Tak to sie robi, chwalic sie zawsze mozna. Pozdrowienia dla was dwoch od waszego ziomka z Pacanowa. Mama pyta kiedy znowu nas odwiedzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: polska- dania IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.08.06, 20:01 alienxxx napisał: > we are white, we are red, we are always bad Sie nie rymuje... Odpowiedz Link Zgłoś