Dodaj do ulubionych

Rozwódki i co dalej?

IP: 77.252.18.* 10.06.08, 19:09
Obserwuj wątek
    • Gość: bozia Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 10.06.08, 22:01
      Temat to czy pytanie?
      • Gość: gabi1988 Re: Rozwódki i co dalej? IP: 77.252.18.* 10.06.08, 22:10
        miałam już takie trzy w łóżku
        nic specjalnego
        • Gość: lis Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 07:43
          Dlatego są rozwódkami, bo w łóżku były słabe.
          • Gość: monalisa Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 11.06.08, 20:11
            A może mąż był kiepski ???
            • zaniedbywany_maz Re: Rozwódki i co dalej? 11.06.08, 20:41
              widocznie mialy jakies wady
              • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 11.06.08, 21:01
                Temat bez sensu-śmiem twierdzić że dość głupi -bez wątku bez motywu-ciekawe co za...go założył?W jakim celu?
                • zaniedbywany_maz Re: Rozwódki i co dalej? 11.06.08, 21:09
                  jestes rozwodka?
                  • Gość: Pracujący Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:31
                    ... co dalej ? Do roboty !!!
                    • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 12.06.08, 07:27
                      To pytanie do kogo było skierowane?Hmm?
                      • Gość: Ryszard Ochódzki Roz wódka i co dalej? Druga, trzecia... wódka itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 08:45
                        a następnego dnia: klinika i znów roz wódka...
    • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 12.06.08, 16:43
      Doprawdy żenujące
      • Gość: ekspe Re: Rozwódki i co dalej? IP: 77.252.18.* 12.06.08, 16:56
        rozwodki sa dobre, ale na jedna noc, moze dwie, ale na dluzsza mete? eeee...
        nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
        • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 12.06.08, 17:09
          A ja myślę że to fajna sprawa być rozwódką-pod warunkiem oczywiście że są finanse-nie jestem rozwódką bo nigdy nie byłam mężatką ale...nie muszą prać skarpet , gotować na zawołanie,oglądać meczy na siłę itp można by pisać i pisać...Za to jak chcą to wykorzystaja na jakąś jedną noc albo dwie jakiegoś eksperta no i potem spokój...jesli oczywiscie maja ochotę-a druga strona ci tzw EKSPE MYŚLĄ ŻE KTOŚ IM ZROBIŁ PRZYSŁUGĘ.Phi...mozna się usmiać.
          • Gość: ? Re: Rozwódki i co dalej? IP: 77.252.18.* 12.06.08, 18:53
            a dlaczego nie masz męża?
            nie jestes atrakcyjna?
            • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 12.06.08, 19:17
              Atrakcyjność akurat nie ma tu znaczenia.Zycie tak chciało-co nie znaczy że ja chciałam.Do czego pijesz?......
              • Gość: : ) Re: Rozwódki i co dalej? IP: 77.252.18.* 13.06.08, 20:23
                Lepsze mniejsze zło i podjąć decyzję o rozwodzie niż żyć w piekle i upokorzeniu.
                Jestem rozwiedziona od 20 lat. Nie narzekam. Jestem samodzielna, niezależna i
                kochana przez mężczyznę z którym nie mam ślubu. I nie zamierzam wychodzić za mąż
                bo do niczego nie jest mi to potrzebne. Pozdrowienia dla nieudacznika który
                podjął ten wątek : )
                • Gość: //// Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 22:34
                  Tak jest
                  • Gość: ania 1996 Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.punkt.pl 14.06.08, 07:49
                    w sumie to lepiej byc chyba rozwodkom niz stara pannom
                    • Gość: gość Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 07:58
                      Hej Ty...masz chyba z 70 lat skoro tak myślisz...stare poglądy i stary wiek.Stara panna w tych czasach?Pierwsze słyszę.To raczej zacznij się rozglądać czy widzisz co się koło ciebie dzieje.
                      • Gość: oo Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 09:28
                        Tak i do tego ta ortografia...
                        • Gość: legwan Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:10
                          Większość rozwódek to naciągaczki żyjące z tego co uda im się
                          wyłudzić od swoich byłych.
                          • Gość: gość Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 13:53
                            A ci BYLI to co robią?
                            • Gość: legwan Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 14:30
                              Płacą - że niby na dziecko , a prawda jest taka że na potomka idzie
                              niewielka część , większa - solarium , kosmetyczka , itd , itp . Ale
                              to tato jest taki niedobry bo tak mało płaci - sknera .
                              • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 14.06.08, 15:34
                                Jesteś śmieszny wiesz o tym?Ile razy w tygdniu widujesz swoje dziecko?Kto w tym czasie z nim jest?ty???
                                • Gość: legwan Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 16:41
                                  Smieszna to ty jesteś . Co ty możesz wiedzieć na temat małżeństwa .
                                  Z wcześniejszych twoich wpisów wynika że jesteś , byłaś i będziesz
                                  samotna , nie wnikam czemu mogę - co najwyżej się domyślać .He , he
                                  • kikou legwan 14.06.08, 17:44
                                    Jestem byłam i nie pozostane samotna głupcze.A małżeństwo to dla mnie dobra rzecz.Tylko mnie wkurzyła ta małoletnia,która się i kliknęła dla samego kliknięcianudziła iiii
    • Gość: Warszawianka Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 20:46
      Opole to wiocha, a Opolanie to ograniczeni ludzie.
      • Gość: sz Re: Rozwódki i co dalej? IP: 200.219.152.* 16.06.08, 21:51
        obrażanie Opolan - wpis zostanie zgłoszony odpowiednim organom państwowym
        miłej nocy
      • pudht Re: Rozwódki i co dalej? 17.06.08, 06:46
        jak dobrze ze ja z pod opolskiej wiochy pochodze
        • Gość: ooo Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 22:35
          Cieszysz się z tego?Może i dobrze bo ten kto rozpoczął ten wątek to jakaś osoba która sobie nie radzi z rozstaniem i przy okazji doprowadził/a do tego że zaczynają się ludzie wstydzić skąd pochodzą
          • Gość: Gwido Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.punkt.pl 17.06.08, 22:41
            Pochodze z Opola i sie tego nie wstydzę. Nie mówie tak jak niektórzy, że jestem
            "spod miejscowości X". Nie mam tego kompleksu.
            • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 17.06.08, 23:21
              Ty założyłeś ten wątek?
    • Gość: gosciu Re: Roz wódki i spać! IP: *.netcologne.de 18.06.08, 00:02
      polejcie jeszcze roz wódki a pójda spać
      • Gość: gość Re: Roz wódki i spać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:23
        Polali poszły i wróciły
        • Gość: dziś Re: Roz wódki i spać! IP: *.chello.pl 22.06.08, 13:36
          Czyżby koniec pasjonującego wątku?
          • Gość: iii Re: Roz wódki i spać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 14:53
            A to zależy kto pyta?????????????????
            • Gość: corda Re: Roz wódki i spać! IP: *.chello.pl 23.06.08, 07:19
              to przede wszystkim SPOKÓJ,podreperowanie własnego ja i wreszcie otrząśnięcie
              się z koszmaru bycia z kimś w chorych relacjach!
              a dalej....zmaganie się w pojedynkę z trudnościami , które powinny byc udziałem
              obojga rodziców,
              to jednak smutne
    • Gość: BOZIA Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 23.06.08, 17:08
      A coż Ty wiesz o..............???
      • Gość: corda Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 23.06.08, 21:32
        ????
        • Gość: chello Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.punkt.pl 25.06.08, 22:34
          Sur sum corda - niechaj żyje każda pijana morda!
          Bozia coś wie, ale nie powie. Robi tajemnicze miny. Być może to tajemnica. Być
          może jednak coś powie... Corda jest skonsternowana.
          Może lepiej uczyć się na cudzych błędach, a nie popełniać swoich?
          • Gość: bozia Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 25.06.08, 23:47
            Niekoniecznie facet musi być ostatnią świnią,a kobieta tyranem w
            domu.Rozwód?Małżeństwo?tego nie wiem nawet po40.Jednak bez facetów
            jest szaro i smutno.Więc bądżmy miłe dla swoich partnerów
            niekoniecznie mężów.www.youtube.com/watch?
            v=DfgtTCaRyKM&feature=related
            • fernando_hidalgo Re: Rozwódki i co dalej? 26.06.08, 23:08
              W świecie zwierząt monogamia nie jest zbyt popularna. Cieszy mnie, że i my ku
              temu zmierzamy.
              • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 27.06.08, 20:57
                Racja zupełna-bez was świat nie istnieje-poważnie
                • Gość: gośćkobieta Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 18:59
                  A ja chyba myślę, że skończę jako rozwódka... jestem już tak
                  zmęczona, że szuram nosem o ziemię.. koniec świata..praca
                  dom,dzieci.. masa obowiązków, ogromna odpowiedzialność i do tego
                  staram się być perfekcjonistką..nie pamiętam co to urlop,
                  wypoczynek, wspólne wyjście ze znajomymi.. poczytanie ciekawej
                  książki..ja nie mogę mieć przyjemności, ja muszę mieć same
                  obowiązki...i na nic rozmowy, kłótnie..koniec świata! Wiem,że kiedyś
                  nie wytrzymam i boję się tej chwili okropnie! Ach...
                  • Gość: bozia Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 05.07.08, 00:58
                    To to zmień.I napewno świat się nie zawali jak znajdziesz na to czas.
                    • kikou Re: Rozwódki i co dalej? 05.07.08, 09:00
                      Swięte słowa,święte słowa...
                      • Gość: mia Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 06.07.08, 09:21
                        Facetom się czasami wydaje, że mają swoje kobiety na własność.
                        Czasami trzeba to im wybić z głowy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka