Gość: malkontent IP: 77.252.18.* 10.06.08, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bozia Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 10.06.08, 22:01 Temat to czy pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi1988 Re: Rozwódki i co dalej? IP: 77.252.18.* 10.06.08, 22:10 miałam już takie trzy w łóżku nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 07:43 Dlatego są rozwódkami, bo w łóżku były słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monalisa Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 11.06.08, 20:11 A może mąż był kiepski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaniedbywany_maz Re: Rozwódki i co dalej? 11.06.08, 20:41 widocznie mialy jakies wady Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Rozwódki i co dalej? 11.06.08, 21:01 Temat bez sensu-śmiem twierdzić że dość głupi -bez wątku bez motywu-ciekawe co za...go założył?W jakim celu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracujący Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:31 ... co dalej ? Do roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Rozwódki i co dalej? 12.06.08, 07:27 To pytanie do kogo było skierowane?Hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochódzki Roz wódka i co dalej? Druga, trzecia... wódka itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 08:45 a następnego dnia: klinika i znów roz wódka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspe Re: Rozwódki i co dalej? IP: 77.252.18.* 12.06.08, 16:56 rozwodki sa dobre, ale na jedna noc, moze dwie, ale na dluzsza mete? eeee... nieeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Rozwódki i co dalej? 12.06.08, 17:09 A ja myślę że to fajna sprawa być rozwódką-pod warunkiem oczywiście że są finanse-nie jestem rozwódką bo nigdy nie byłam mężatką ale...nie muszą prać skarpet , gotować na zawołanie,oglądać meczy na siłę itp można by pisać i pisać...Za to jak chcą to wykorzystaja na jakąś jedną noc albo dwie jakiegoś eksperta no i potem spokój...jesli oczywiscie maja ochotę-a druga strona ci tzw EKSPE MYŚLĄ ŻE KTOŚ IM ZROBIŁ PRZYSŁUGĘ.Phi...mozna się usmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Rozwódki i co dalej? IP: 77.252.18.* 12.06.08, 18:53 a dlaczego nie masz męża? nie jestes atrakcyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Rozwódki i co dalej? 12.06.08, 19:17 Atrakcyjność akurat nie ma tu znaczenia.Zycie tak chciało-co nie znaczy że ja chciałam.Do czego pijesz?...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ) Re: Rozwódki i co dalej? IP: 77.252.18.* 13.06.08, 20:23 Lepsze mniejsze zło i podjąć decyzję o rozwodzie niż żyć w piekle i upokorzeniu. Jestem rozwiedziona od 20 lat. Nie narzekam. Jestem samodzielna, niezależna i kochana przez mężczyznę z którym nie mam ślubu. I nie zamierzam wychodzić za mąż bo do niczego nie jest mi to potrzebne. Pozdrowienia dla nieudacznika który podjął ten wątek : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //// Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 22:34 Tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania 1996 Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.punkt.pl 14.06.08, 07:49 w sumie to lepiej byc chyba rozwodkom niz stara pannom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 07:58 Hej Ty...masz chyba z 70 lat skoro tak myślisz...stare poglądy i stary wiek.Stara panna w tych czasach?Pierwsze słyszę.To raczej zacznij się rozglądać czy widzisz co się koło ciebie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 09:28 Tak i do tego ta ortografia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legwan Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 12:10 Większość rozwódek to naciągaczki żyjące z tego co uda im się wyłudzić od swoich byłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 13:53 A ci BYLI to co robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legwan Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 14:30 Płacą - że niby na dziecko , a prawda jest taka że na potomka idzie niewielka część , większa - solarium , kosmetyczka , itd , itp . Ale to tato jest taki niedobry bo tak mało płaci - sknera . Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Rozwódki i co dalej? 14.06.08, 15:34 Jesteś śmieszny wiesz o tym?Ile razy w tygdniu widujesz swoje dziecko?Kto w tym czasie z nim jest?ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legwan Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 16:41 Smieszna to ty jesteś . Co ty możesz wiedzieć na temat małżeństwa . Z wcześniejszych twoich wpisów wynika że jesteś , byłaś i będziesz samotna , nie wnikam czemu mogę - co najwyżej się domyślać .He , he Odpowiedz Link Zgłoś
kikou legwan 14.06.08, 17:44 Jestem byłam i nie pozostane samotna głupcze.A małżeństwo to dla mnie dobra rzecz.Tylko mnie wkurzyła ta małoletnia,która się i kliknęła dla samego kliknięcianudziła iiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 20:46 Opole to wiocha, a Opolanie to ograniczeni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Rozwódki i co dalej? IP: 200.219.152.* 16.06.08, 21:51 obrażanie Opolan - wpis zostanie zgłoszony odpowiednim organom państwowym miłej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
pudht Re: Rozwódki i co dalej? 17.06.08, 06:46 jak dobrze ze ja z pod opolskiej wiochy pochodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 22:35 Cieszysz się z tego?Może i dobrze bo ten kto rozpoczął ten wątek to jakaś osoba która sobie nie radzi z rozstaniem i przy okazji doprowadził/a do tego że zaczynają się ludzie wstydzić skąd pochodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwido Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.punkt.pl 17.06.08, 22:41 Pochodze z Opola i sie tego nie wstydzę. Nie mówie tak jak niektórzy, że jestem "spod miejscowości X". Nie mam tego kompleksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Roz wódki i spać! IP: *.netcologne.de 18.06.08, 00:02 polejcie jeszcze roz wódki a pójda spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Roz wódki i spać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:23 Polali poszły i wróciły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziś Re: Roz wódki i spać! IP: *.chello.pl 22.06.08, 13:36 Czyżby koniec pasjonującego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: Roz wódki i spać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 14:53 A to zależy kto pyta????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corda Re: Roz wódki i spać! IP: *.chello.pl 23.06.08, 07:19 to przede wszystkim SPOKÓJ,podreperowanie własnego ja i wreszcie otrząśnięcie się z koszmaru bycia z kimś w chorych relacjach! a dalej....zmaganie się w pojedynkę z trudnościami , które powinny byc udziałem obojga rodziców, to jednak smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOZIA Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 23.06.08, 17:08 A coż Ty wiesz o..............??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chello Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.punkt.pl 25.06.08, 22:34 Sur sum corda - niechaj żyje każda pijana morda! Bozia coś wie, ale nie powie. Robi tajemnicze miny. Być może to tajemnica. Być może jednak coś powie... Corda jest skonsternowana. Może lepiej uczyć się na cudzych błędach, a nie popełniać swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 25.06.08, 23:47 Niekoniecznie facet musi być ostatnią świnią,a kobieta tyranem w domu.Rozwód?Małżeństwo?tego nie wiem nawet po40.Jednak bez facetów jest szaro i smutno.Więc bądżmy miłe dla swoich partnerów niekoniecznie mężów.www.youtube.com/watch? v=DfgtTCaRyKM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
fernando_hidalgo Re: Rozwódki i co dalej? 26.06.08, 23:08 W świecie zwierząt monogamia nie jest zbyt popularna. Cieszy mnie, że i my ku temu zmierzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Rozwódki i co dalej? 27.06.08, 20:57 Racja zupełna-bez was świat nie istnieje-poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćkobieta Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 18:59 A ja chyba myślę, że skończę jako rozwódka... jestem już tak zmęczona, że szuram nosem o ziemię.. koniec świata..praca dom,dzieci.. masa obowiązków, ogromna odpowiedzialność i do tego staram się być perfekcjonistką..nie pamiętam co to urlop, wypoczynek, wspólne wyjście ze znajomymi.. poczytanie ciekawej książki..ja nie mogę mieć przyjemności, ja muszę mieć same obowiązki...i na nic rozmowy, kłótnie..koniec świata! Wiem,że kiedyś nie wytrzymam i boję się tej chwili okropnie! Ach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 05.07.08, 00:58 To to zmień.I napewno świat się nie zawali jak znajdziesz na to czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Rozwódki i co dalej? IP: *.chello.pl 06.07.08, 09:21 Facetom się czasami wydaje, że mają swoje kobiety na własność. Czasami trzeba to im wybić z głowy ! Odpowiedz Link Zgłoś