mamma1975 21.09.09, 13:53 Szukałam na forum i nie znalazłam. Czasami udało mi się kupić tam nie za drogie np balerinki, lubiłam stoisko z używanymi torebkami. ciuchy nie w moim stylu. Gdzie są stoiska butowe mieszczące się kiedyś w KDT??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: Gdzie przeniosły się stoiska z KDT??? 21.09.09, 15:50 Poszukaj dobrze, było kilka wątków na forum o kupcach z KDT i nawet ja podawałam informację gdzie się przenieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Gdzie przeniosły się stoiska z KDT??? 21.09.09, 17:29 Chciałam ci nawet pomóc z tą wyszukiwarką, bo były takie wątki, ale cholera znowu nie działa. :( ZTCP ktoś wspominał, że duża grupa przeniosła się do CH Land przy metrze Służew. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Gdzie przeniosły się stoiska z KDT??? 21.09.09, 19:51 Ja;). Owszem CH Land przy metro Służew. Do Milenium Plaza. Stoiska w podziemiach Dworca Centralnego. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Gdzie przeniosły się stoiska z KDT??? 15.10.09, 00:10 ja mieszkam obok Landu i nie widzialam nowych sklepow ale na pierwszym pietrze, tam gdzie kiedys byl sklep meblowy BRW (sporo miejsca) napisane jest, ze aktualnie trwaja przygotowania do otwarcia (wkrotce) 40 stoisk dla bylych kupcow z KDT Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Gdzie przeniosły się stoiska z KDT??? 15.10.09, 13:00 Batutka, skoro mieszkasz koło Landu to może wiesz, czy jest tam jeszcze sklep z półproduktami do wyrobu biżuterii i jakaś pasmanteria z włóczkami, szydełkami i tym podobnym? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Gdzie przeniosły się stoiska z KDT??? 15.10.09, 14:33 nessie-jp napisała: > Batutka, skoro mieszkasz koło Landu to może wiesz, czy jest tam jeszcze sklep z > półproduktami do wyrobu biżuterii i jakaś pasmanteria z włóczkami, szydełkami i > tym podobnym? > jest tam taki sklep gdzie mozna kupic korale, koraliki, jakies lancuszki, wisiorki, kamyki do wyrobu bizurerii (chodzi o ten?) - jesli tak, to jest a jesli chodzi o pasmanterie, to kiedys byla, ale juz nie ma - no, chyba, ze przeniesli ten sklep w inne miejsce w Landzie jak bede w spozywczym w Landzie (jutro), to zobacze i dam Ci znac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Gdzie przeniosły się stoiska z KDT??? 15.10.09, 14:35 Dzięki, będę ci bardzo wdzięczna. Jakoś mi ten Land nigdy "po drodze" nie chce wypaść :) i musiałabym jechać specjalnie tylko po to, żeby się przekonać, że pasmanterii nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
batutka nessie 18.10.09, 22:43 jest w Landzie pasmanteria, sklep numer 127B (Tęczoland sie chyba nazywa) :-) Odpowiedz Link Zgłoś