gosia05 01.10.09, 15:38 warto kupić u nich dżinsy? Jeszcze nigdy nie testowałam ich spodni...a trochę mnie promocja natchnęła :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: kappahl- spodnie 01.10.09, 17:57 20% czy 25% zniżka na każdą parę, tak? Nie miałam nigdy, nie mogę dobrać fasonu. Ale moja koleżanka każde ma z Kappahl i chwali sobie. Pasują jej idealnie, długość i rozmiar zawsze dobierze. I choć ma 3 czy 4 pary to mówi, że użytkuje długo:). Odpowiedz Link Zgłoś
aleska Re: kappahl- spodnie 01.10.09, 18:18 Ja też wszystkie dżinsy mam z kappahl. Właśnie tam nie mam żadnych problemów z dobraniem odpowiedniego fasonu. Na jakość nie narzekam, ale też nie eksploatuję ich szczególnie intensywnie, bo wolę nosić spódnice:) Odpowiedz Link Zgłoś
j.z.marchewkowa Re: kappahl- spodnie 01.10.09, 18:32 Spodnie KappAhla warto kupować o rozmiar mniejsze, bo bardzo szybko ulegają rozciągnięciu - już przy pierwszym założeniu - szczególnie w okolicach pasa, pupy i górnej partii ud. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: kappahl- spodnie 02.10.09, 07:39 Jakość jest bardzo dobra ale warto szukać mniejszego rozmiaru niż się nosi. Zwykle noszę ok. 36 a w Kappahl 32 i 34:) Odpowiedz Link Zgłoś