gosia05 21.10.09, 23:33 Hej! Zakochałam się - prawie - w tym płaszczu www.tinyurl.pl?Gq3x7EMm czy w innych - poza Nextem - sklepachh znajdę coś podobnego? Generalnie chodzi mi o niższą cenę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ida_listopadowa Re: płaszcz 22.10.09, 11:19 Ja sobie poradziłam z linkiem - trzeba wykasować pierwsze http// :) notabene dobrze by było, gdyby autorka poprawiła link. Płaszcz jest tak skomplikowany, że wątpię, żeby ktoś jeszcze na to poszedł: "przerobiony" trencz, połysk, kokarda, dwurzędowy, rozszerzane rękawy, intensywny kolor, marszczony dół i na dodatek jakiś żabot na pupie... mało masowy produkt. Cena jak na płaszcz też nie jest taka znowu duża - 93 funty to jakieś 400 zł. Odważny ten płaszcz i na odpowiedniej osobie byłby dosyć ciekawy... jeżeli jednak jest wykonany z byle czego (a cena to sugeruje), to i się będzie byle jak w tym wyglądać. Ryzykowne. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: płaszcz 22.10.09, 23:21 też mi się z przodu najbardziej podoba. Ideał dla mnie wyglądałby jak ten z frontu plus kolor jasnosary/srebrny... Odpowiedz Link Zgłoś