siog 09.11.09, 19:32 Spac po nocach ni bede. Piekno... fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2039455,2,1,dream.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: Suknia marzenie 09.11.09, 20:39 Powinnaś mieć odgórny zakaz wklejania zdjęć i linków. Zawyżasz poziom ;-) Też się ślinię. Od kogo to cudo? Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Suknia marzenie 09.11.09, 20:57 Gdzies te suknie widzialam ostatnio - w Grazii? Chcialam nawet wygrzebac z kubla na makulature, ale w ogrodzie ciemno ze oko wykol :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo ps 09.11.09, 20:59 A sama suknia faktycznie - bardzo ladna, kroj ciekawy, ale nie jest to moj ulubiony kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Suknia marzenie 09.11.09, 21:06 piekna ale z cyklu trudnych :) widze ja tylko na patykowatej modelce :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Suknia marzenie 09.11.09, 21:24 Hm, fason chyba tylko dla najpiękniejszych i najzgrabniejszych, bo: - całkowicie eliminuje biust = kobieta-decha - skraca nogi - powiększa zadek do monstrualnych rozmiarów Nie powiem, bardzo oryginalna, ale za jaką cenę? (I nie mam na myśli kosztów finansowych). Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Suknia marzenie 09.11.09, 21:35 Miodzio, zgadzam się z przedmówczyniami. Na szczęście ponieważ nie mogę sobie pozwolić na skracanie nóg, a za to mam biust i awersję do wszystkiego, co nie jest spodniami, spać po nocach będę. A jeśli nie, to nie z powodu tej kiecki. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Suknia marzenie 09.11.09, 22:54 tak sobie patrze na to zdjecie i dochodze do wniosku ze na slowo siog niektorzy dziwnie reaguja, mianowicie slepna wracajac do sukni, zdjecie male, piekna nie oddajace, kolor koszmarny- bordo cioci maryni, stylizacja taka sobie, ... Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Suknia marzenie 09.11.09, 23:00 Stylizacja jest bardzo kiepska nawet, ale suknia fajna i nie bordo, to raczej czerwien pomidorowa, ja tak to okreslam. Odpowiedz Link Zgłoś
eenso Re: Suknia marzenie 09.11.09, 23:00 jak dla mnie piękna, ale nie mój kolor- poprosze kobalt:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Suknia marzenie 10.11.09, 17:12 Uff..nie podoba mi się :/ Będę spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aalngr Re: Suknia marzenie 10.11.09, 22:06 No jakoś mnie nie zachwyciła. I kolor: mam tylko jedną bluzkę w czerwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Suknia marzenie 10.11.09, 22:18 na mnie nie zrobiła najmniejszego wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Suknia marzenie 11.11.09, 08:40 tralalumpek napisała: > tak sobie patrze na to zdjecie i dochodze do wniosku ze na slowo > siog niektorzy dziwnie reaguja, mianowicie slepna dokladnie takie samo mam zdanie, chocby gowno wkleila to by pialy z zachwytu. Gdyby nick byl inny, to nie bylo by tylu pozytywow. nie wiem co ludzie widza w tych ciuchach z jej zdjec, czego ja nie umiem dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Suknia marzenie 11.11.09, 10:25 Jak ja sie ciesze! Zaczelabym sie martwic gdyby tobie sie podobalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
angelina25 Re: Suknia marzenie 11.11.09, 13:35 Nie martw sie, nie grozi ci to. Nie ubieram sie jak stara panna bibliotekarka tudziez katechetka. Taki wlasnie masz styl. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Suknia marzenie 11.11.09, 15:26 angelina25 napisała: Nie ubieram sie jak stara panna bibliotekarka > tudziez katechetka. Taki wlasnie masz styl. :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
black-emissary Re: Suknia marzenie 11.11.09, 10:32 To ja poproszę o modowe dokształcenie i objaśnienie mi co dokładnie w tej sukni jest takiego pięknego? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Suknia marzenie 11.11.09, 14:09 To nie jest kwestia uświadomienia, dokształcenia, tylko po prostu gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Suknia marzenie 11.11.09, 16:03 hehe ,ale marzenia:) z.ebana do lez smiechu warte.... Odpowiedz Link Zgłoś
sumer-time Re: Suknia marzenie 11.11.09, 18:44 Ja bym była ciekawa jak by się układała ta suknia na modelce, która miałaby piersi w co najmniej (przysłowiowym !!!) rozmiarze "D". Obawiam się, że kobiety z normalnym biustem wyglądałyby w niej na tęższe, talia nie jest zaznaczona, tzn jest taka jakby fałdka nad paskiem i przy większym/przeciętnym biuście góra wyglądałaby na masywniejszą niż w rzeczywistości. A kolor fajny. Odpowiedz Link Zgłoś