dolce_bacio 29.11.09, 20:51 www.pudelek.pl/artykul/21103/prawda_ze_slicznie_jej_w_niebieskim_foto/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolce_bacio Re: z jakiego sklepu niebieska tunika Mołek? 30.11.09, 16:11 dziewczynki,pomozcie!!! nie rzucila Wam sie w oczy taka tunika? HELP,PLISSSSSSSSSSSSSSSSSS;) Odpowiedz Link Zgłoś
maminka5 Re: z jakiego sklepu niebieska tunika Mołek? 01.12.09, 22:01 ja tez taka chce, szukałam ale nie znalazłam nic. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_bacio Re: z jakiego sklepu niebieska tunika Mołek? 02.12.09, 14:56 ja tez szukam bez skutku-w necie,na allegro itd:( niby taka prosta,klasyczna,ale kolor piękny;)to pewnie jakas markowa tunika z Simple albo Victoria's Secret za kilka dobrych stówek.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pajowniczka Re: z jakiego sklepu niebieska tunika Mołek? 03.12.09, 14:09 Ja też szukałam tej tuniki ale bez rezultatu :( Odpowiedz Link Zgłoś
rosario.o Stefanel 07.12.09, 12:02 Tunika ta, a właściwie b. krótka dzianinowa mini pochodzi ze sklepu Stefanel. Odpowiedz Link Zgłoś
gosikc Re: Stefanel 08.12.09, 14:06 Ja też założyłam wątek z pytaniem o tę tunikę (nieco wcześniej, zaraz po tym jak zobaczyłam ją w DDTVN). Niestety żadna z dziewczyn wtedy nie wiedziała gdzie można tę tunikę kupić. Dziś już wiem, że to Stefanel. Dziękuję Ci rosario.o Dla autorki mam jeszcze taką wiadomość, że turkusowych (czy jak tam zwie się ten kolor) już nie ma. Ostała się jedna w Klifie, ale zarezerwowana przez jedną ze sprzadających tam dziewczyn. W Złotych zostały tylko szare i brązowe. Można jeszcze dostać fioletowe i czerwone. Cena to 350 zł. Dla mnie to dużo, ale kupiłam. Trudno, raz się żyje :) Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś