misself 30.11.09, 13:13 Nie bardzo to rozumiem: z jednej strony Lulowy cykl o właściwym dobieraniu stanika, artykuły o bieliźnie Panache czy Masquerade, z drugiej strony gorsety w rozmiarach, które nie pasują w zasadzie na nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asfo [...] 30.11.09, 14:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
daslicht Gorsety 30.11.09, 14:41 "Czy masz już gorset? Koronkowy, zmysłowy, z usztywnionym stanikiem, a może pasem do pończoch? Ten rodzaj bielizny jest nie tylko bardzo seksowny, ale także idealnie modeluje sylwetkę" Ooooo tak, wspaniale. Rozpłaszcza biust i ukrywa talię. Do tego długość jak dla dziecka. I to wszystko za jedyne 500 złotych. Zadzieram kiecę i lecę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tawika Re: Gorsety 30.11.09, 14:48 Fantastyczna rozmiarówka od A do D a reszta biustu rozpłaszczona na klacie. Już pędzę! Odpowiedz Link Zgłoś
tawika Re: Gorsety 30.11.09, 14:57 dla zainteresowanych dodam, że mam 73 pod biustem i 96 w biuście (więc mam zupełnie przeciętne wymiary) i nosze polskie 65 I, angielskie 30 FF. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: Gorsety 30.11.09, 15:49 No śliczności, ale to trochę frustrujące że z moją zupełnie przeciętną figurą (93/70/94) nie zmieściłabym się w nic. Albo dała sobie wymodelować sylwetkę w walec. Kupiłam sobie gorset underbust i jestem usatysfakcjonowana, przynajmniej częściowo - nic mi nie robi naleśników z biustu, w talii też nie wisi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelyen Re: Gorsety 30.11.09, 16:31 nad rozmiarówką to można tylko ręce załamać, ale o tym dziewczyny już napisały. ja tylko nie mogę zrozumieć nazywania gorsetem opinającej jak rajstopa koszulki, naciągającej się niemożliwie. to nie lepiej sobie kupić coś porządnego? jest przecież kilka marek produkujących prawdziwe gorsety a nie takie tuszujące wszelkie atrybuty kobiecości skarpety? Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Gorsety 03.12.09, 22:16 jak to jest mozliwe, ze panie redagujace Avanti nie slyszaly o gorsetach chocby Masquerade? wielka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Gorsety 03.12.09, 23:06 To są chyba gorsety dla panów. Panowie jak wiadomo nie mają biustu ani wyraźnie wciętej talii, więc te koszuliny będą na nich leżały jak ulał. W miseczki zmieści się akurat ta odrobina tłuszczu, którą facet ma na klatce piersiowej, a jak się nie zmieści, to resztę "gorset" umiejętnie rozpłaszczy... Odpowiedz Link Zgłoś