icoblondynko 08.12.09, 21:19 Tia, same podrabiane Emu, Uggi i Roxy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spa2007 Oryginalne kozaki od DeeZee 08.12.09, 21:28 swietne walonki! zazdroszcze dziwczynom, ktore je nosza... zawsze wygladaja, jakby mialy platfusa... a sopy 'zjezdzaja' siedo srodka... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Oryginalne kozaki od DeeZee 08.12.09, 21:41 icoblondynko napisała: > Tia, same podrabiane Emu, Uggi i Roxy. Nie chcę wywołać u ciebie szoku kulturowego, ale walonki w Europie Wschodniej noszono długo przedtem, zanim Australijczykom w ogóle przyszło do głowy produkować takie obuwie :) A uggsy to ogólny termin określający walonki z owczej skóry, a nie marka. Równie dobrze można by więc mówić o podrabianych Czółenkach... Odpowiedz Link Zgłoś
a-estrela-do-mar Oryginalne kozaki od DeeZee 08.12.09, 21:47 Na ulicach pełno dziewczyn w tych "walonkach". I wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że but sobie, a noga sobie...Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Oryginalne kozaki od DeeZee 09.12.09, 11:16 Ani to ładne ani dobre jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: Oryginalne kozaki od DeeZee 09.12.09, 12:37 Ja tam sobie te "walonki" kupiłam i używam w charakterze kapci do chodzenia po domu (na działce, bo tam centralnego nie ma, tylko trzeba palić w takim pseudo kominku) - bo do niczego innego moim zdaniem się nie nadają. Odpowiedz Link Zgłoś