mal-sia 03.01.10, 08:39 gdzie w Warszawie znajde sklep z fajnymi torebkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otterly Re: sklep z torebkami 03.01.10, 14:05 Nie wiem, czym dla Ciebie są fajne torebki, ale taki sklep jest na Chmielnej, po lewej stronie idąc od centrum, tuz przez Nowym Światem. Podobny jest po prawej Nowego Światu, jeśli idziesz w stronę Uniwersytetu. Generalnie na Nowym jest kilka sklepów galanteryjnych, z różnymi cenami. Duży sklep jest na Jerozolimskich, niedaleko skrzyżowania z Emilii Plater. Taki "komunistyczny" z wyglądu:) Koleżanka ostatnio kupiła piękną torebkę (no name) w jakimś sklepie przy Jana Pawła (koło tego zagłębia ślubnego, za kinem Femina w stronę Anielewicza), ale nie byłam tam jeszcze, więc nie wiem dokładnie w którym jest miejscu i jaki mają asortyment. No i koło byłego kina Relax jest duży salon Batyckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: sklep z torebkami 03.01.10, 16:27 fajne miałam na mysli-ze mozna cos wybrac i sa rózne fasony.DZIEKUJE ZA INFO:) Odpowiedz Link Zgłoś