Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co myslicie o stringach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 10:21
    Dziewczyny co naprawde myslicie o stringach? Czy jest wiecej zwolenniczek czy
    przeciwniczek? Czy zawsze zgadzamy sie z kreatorami mody i wiernie nosimy to
    co proponuja?
    Obserwuj wątek
      • uasiczka Re: Co myslicie o stringach 06.02.04, 10:30
        przez ostatnie dwa lata nosiłam tylko stringi
        teraz "zakochałam się" w bokserkach i gatkach typu mama-size
        ale mam całą szafę stringów w dobrej formie więc je noszę - uzupełniając
        kolecję własnie o spodenki
        • maggie-c Re: Co myslicie o stringach 06.02.04, 10:55
          stringi sa swietne, nosze tylko stringi ale aktualnie wylacznie biodrowki,
          dzieki czemu mam cala szuflade 'starych' stringow ktorych juz nie zakladam bo
          sa za wysokie i dlatego niewygodne.
          Najwygodniejsze: stringi- tanga lub bez szwow.

• Gość: Lenka Re: Co myslicie o stringach IP: *.chello.pl 06.02.04, 21:19
            Wypowiadałam się już na podobnym wątku-nie cierpię stringów,są niewygodne,
            wchodzą mi, w nie powiem co.Poza tym nie podoba mi się mój tyłek w czymś takim.
            • Gość: kika Re: Co myslicie o stringach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 22:05
              Stringi są fajne. Oczywiście jest to kwestia indywidualna i pewnie ma tyle
              samo zwolenniczek, ile przeciwniczek.

Raz tylko zemdliło mnie w sklepie kiedy jeden pan rzucił do żony oglądającej
              stringi:
              - Teee, Kryśka! zostaw już te CZYŚCIROWY, idziemy do domu!

pozdrawiam.

Gołodupki hop do kupki!
              • nglka Re: Co myslicie o stringach 09.02.04, 07:37
                Nie lubię i nie toleruję - nie ma że muszę. MJuż wolę bez ;)
      • Gość: kohol Re: Co myslicie o stringach IP: *.crowley.pl 09.02.04, 11:22
        Gość portalu: Ali napisał(a):

> Dziewczyny co naprawde myslicie o stringach?

Naprawdę? Ale tak NAPRAWDĘ?
        Hm. Są w porzedku, nie mam nic przeciwko, o ile sie je odpowiednio nosi.

> Czy jest wiecej zwolenniczek czy
        > przeciwniczek?

Nie znam dokładnych danych :)

> Czy zawsze zgadzamy sie z kreatorami mody i wiernie nosimy to
        > co proponuja?

Hyy, w zasadzie zawsze. Bo to, co kupujesz w sklepie, zostało przez kogoś
        wymyślone i zaprojektowane, więc cokolwiek byś nie kupiła - nosisz to, co ktoś
        proponuje.
        • Gość: sally Re: Co myslicie o stringach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 13:47
          Ten facet co powiedział na stringi, że to czyścirówy, miał niestety rację! no
          bo jak można nosić coś takiego, co wciąż siedzi w dupie?! chyba,że ktoś to
          lubi, ja wolę wygodę ponad wszystko: FIGI to jest to!
          • Gość: kohol Re: Co myslicie o stringach IP: *.crowley.pl 12.02.04, 13:55
            Nie wiem, jak to jest, ale stringi, hm, nie sięgają mi głęboko. Może jestem tak
            zbodowana, może noszę taki rozmiar, że nie włażą mi jakoś szczególnie między
            pośladki.
            Jeśli stringi, które widziałaś/nosiłaś "siedziały w dupie", to trudno - kwestia
            doświadcznia.
            Uwielbiam wygodę :)
      • brzoskwinka22 Re: Co myslicie o stringach 10.02.04, 14:25
        majtki jak kazde inne.....
        • Gość: baba Re: Co myslicie o stringach IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 19:58

burdelki jak burdelki...
          Mnie sie podobalo jak Bielicka powiedziala, ze kiedys, zeby zobaczyc pupe, to
          trzeba bylo odgarnac majtasy, a teraz, coz,jest odwrotnie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka