Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty dancehall

01.02.10, 10:06
    Pierdoły. W latach 80'tych chodziliśmy w tym co się udało 'dostać', a nie co
    było trendy na zachodzie...
    Obserwuj wątek
      • napletgandalfa Re: Buty dancehall 03.02.10, 10:26
        Ale dzieci tego nie wiedzą.Dzisiejsza młodzież to typowi konsumenci z cyklu
        avanti logo lub "musisz to mieć".
        • piotrasek5 Re: Buty dancehall 03.02.10, 12:38
          To, że wy nie mieliście to nie znaczy, że my nie możemy korzystać. Jakbyśmy
          mieli żyć tak jak wy "kiedyś" to byśmy dalej mieli PRL. Kto ma za co niech
          kupuje! To jest kapitalizm! Niech żyje kapitalizm!
      • mikuka01 Buty dancehall 03.02.10, 12:36
        ale o co wam chodzi? to, że w latach 80-tych było ciężko, to znaczy, że teraz
        też mamy chodzić w tym, co się uda dostać? czasy się zmieniły, pogódźcie się z
        tym i niektórych naprawdę stać na to, aby kupować , to co im się podoba. nie
        widzę sensu w przytykach, że to dzieci z logo avanti 'musisz to mieć'. chyba
        ktoś tu bardzo innym zazdrości.
        • napletgandalfa Re: Buty dancehall 03.02.10, 13:04
          A chodzi nam o to że wszystko co zobaczycie u koleżanki albo w durnych pisemkach
          i reklamach powoduje u takich osób "ślinotok" i ogólne podniecenie.Nawet jeżeli
          jest to zwykła "kicha" i tak chcesz mieć bo jest "cool" i koleżanka to
          ma."Będę fajniejsza" a goowno nie będziesz fajniejsza :).Będziesz jedynie
          zmanipulowana.A teraz drogie dzieci pocałujcie misia w doopę.
          • violii2 Re: Buty dancehall 03.02.10, 13:52
            az tak cie bardzo drazni,ze dzieciaki teraz kupują to co im się podoba?? Całe
            szczęscie,ze nie zyjemy w chorych czasach gdzie kazdy mial to samo bo nic innego
            nie bylo. Ja naszczescie tego nie doswiadczylam ale zal mi takich ludzi co
            pier*** jak to bylo cudownie za komuny ;)
            • napletgandalfa Re: Buty dancehall 03.02.10, 14:30
              A kto tobie bzdur naopowiadał że za komuny było dobrze?Całe szczęście że mamy
              demokrację i każdy może wyrazić swoje poglądy.
              Wracając do tematu,wszelkiej "maści" marki próbują robić z młodych ludzi
              społeczeństwo konsumenckie pod hasłem:Twoja koleżanka już ma,nie bądź gorsza i
              tego typu pierdoły.Za 10-20 lat będziesz kupować goowniany produkt tylko dlatego
              żeby nie być gorszym.
              Ale co ja będę tłumaczył...
              • violii2 Re: Buty dancehall 03.02.10, 14:43
                Weź idź sobie na jakieś forum antyglobalistów czy coś i tam się wyżywaj i
                wyrażaj swoje nie zrozumiałe poglądy ;) Bo naprawde nie wiem o co ci chodzi z
                tym kupowaniem za 10 czy 20 lat produktów zeby nie być gorszym;) hehehehe
                • violii2 Re: Buty dancehall 03.02.10, 14:45
                  Poztaym gdy coś kupuję kieruję się tylko i wyłącznie swoim zajebistym gustem.
                  nie patrze na to co noszą moje koleżanki :P
                  • napletekgandalfa Re: Buty dancehall 03.02.10, 15:59
                    Gratuluję "zajebistego gustu",nie ma to jak nadęte ego podparte "oryginalnym"
                    ciuchem.
                    • violii2 Re: Buty dancehall 03.02.10, 16:43
                      dzięki;) Ty idz nakarm swoje ego czymkolwiek, bo chyba źle ci z samym sobą ;)
                      • napletgandalfa Re: Buty dancehall 03.02.10, 17:30
                        Nie ma za co,pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka