Gość: kiwi IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 17.02.04, 11:24 Co się będzie nosić na wiosnę, chodzi mi o płaszcze tzw. przejściowe? Jakie fasony, kolory, długości? Widziałyście w sklepach coś fajnego? Piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lenka Re: Płaszcze na wiosnę IP: *.chello.pl 17.02.04, 11:32 Hej! Ja wczoraj właśnie kupiłam sobie płaszczyk w Reserved. Długość do kolan,kapturek,kolor jasny beż,na suwak.Taki trochę sportowy styl.Ale jestem bardzo zadowolona z zakupu.Dałam za niego 219zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Płaszcze na wiosnę IP: *.kprm.gov.pl / *.kprm.gov.pl 17.02.04, 15:07 A coś bardziej eleganckiego? Żeby można założyć np. do kostiumu, garnituru? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Płaszcze na wiosnę 19.02.04, 13:29 Pojawiły się już takie eleganckie plaszcze w Royal Collection (Leo Lazzi, More&More)i w Solar. Uszyte są z takiej tkaniny z lekkim połyskiem. To coś w rodzaju satyny, ale grubsze i mniej połyskliwe. Najczęściej są w kolorach beżowych, czerwonych, niebieskich i czarnych. Wzór klasyczny: najczęściej dwurzędowka (są i jednorzędowe) ściągane paskiem w talii, długość do kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Płaszcze na wiosnę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 13:48 Witam, widziałam wczoraj w Krakowie, w Centrum M1 naprawdę piękne, eleganckie płaszczyki, długość chyba do kolana albo zaraz " za", kołnierz stójkowy, kryta pliska (zapinane na ukryty zamek), cienki materiał. Śliczne i skromne, ale kosztowały 510 zł!!! Niestety nie znam firmy. Jadę dziś poszukać materiału i poproszę krawcową o uszycie. Odpowiedz Link Zgłoś