Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam sweterka TROLL

IP: 155.158.61.* 19.02.04, 16:14
    widziałam go już dwa razy w gazecie(ostatnio chyba w MarieClaire) ale nigdy w
    sklepie. rózowy lub błękitny zakładany dekolt w serek i wiązany w pasie
    wstążką. z taka aplikacją jakięs kwiatuszki. bardzo elegancki i seksowny.
    niestety moja prowincja(katowice)nigdzie go nie sprzedaje. może pomożecie.
    naprawdę mi na nim zależy.
    Obserwuj wątek
      • ladyt Re: szukam sweterka TROLL 19.02.04, 17:39
        sweterek byl w sklepach w gdyni, ale wejdz na strone trolla i napisz do nich
        maila moze wysla tobie jesli ladnie poprosisz (siedziba miesci sie w sopocie)
        • Gość: AniaWarszawa Re: szukam sweterka TROLL IP: *.acn.pl 20.02.04, 12:13
          Chyba troszkę Cię zmartwię.TROLL wprowadza już do sklepów kolekcję wiosenną a
          te sweterki były w zimowej.Bardzo trudno było je znaleźć.Ja widziałam jedynie
          czarny a moja przyjaciółka kupiła sobie niebieski.Różowego nie znalazłyśmy w
          ogóle.Ale to było już około półtora miesiąca temu...W Warszawie w TROLLU na
          Chmielnej i w Alejach Jerozolimskich.Teraz już ich tam nie ma :-(
      • Gość: Margaret Re: szukam sweterka TROLL IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 20.02.04, 14:13
        zdaje sie ze w Tychach tez byl (kolezanka ma).ale faktycznie juz ich nie ma.
      • Gość: nilka Re: szukam sweterka TROLL IP: *.zamek.net.pl / 81.210.117.* 20.02.04, 14:50
        dzięki bardzoo za odpowiedzi.szkoda że już ich nie ma :-(
        nawet na stronie trolla go nie było. to co to za kolekcja 5 sztuk na krzyż??
        no ale jeszce raz dzieki a odzew. swoją drogą na jaka on był zimę z tym
        dekoltem???
      • Gość: Swoja Re: szukam sweterka TROLL IP: *.ka.pwsz.in / *.pwsz.kalisz.pl 20.02.04, 14:55
        TROLL ma sieć sklepów od morza po Tatry. Czy coś Ci się nie pomyliło?
        Opis ciucha, który prezentujesz, zupełnie nie odpowiada propozycjom TROLLA.
        Może jakiś bazar?
        Swoja
      • Gość: Swoja Re: szukam sweterka TROLL IP: *.ka.pwsz.in / *.pwsz.kalisz.pl 20.02.04, 14:59
        Co nie bez znaczenie: jakość ciuchów TROLLA jest zadna w porównaniu z ceną.
        Ale jak ktoś lubi, może się snobować.
        Swoja
        • agunia38 Re: szukam sweterka TROLL 20.02.04, 15:01
          Gość portalu: Swoja napisał(a):

> Co nie bez znaczenie: jakość ciuchów TROLLA jest zadna w porównaniu z ceną.
          > Ale jak ktoś lubi, może się snobować.
          > Swoja

chyba coś ci się pomyliło, troll to sieć bardzo tanich sklepów dla nastolatek,
          raczej na pewno nie-snobistycznych:)
          • Gość: Swoja Re: szukam sweterka TROLL IP: *.ka.pwsz.in / *.pwsz.kalisz.pl 20.02.04, 16:12
            A właśnie że tak. Ze sweterka Trolla po jednym praniu robi się sukienka.
            W moim mieście nieopodal TROLLA kupisz podobny sweterek, ktory nim zostanie
            póki się nie zedrze. Ma jedną wadę: brak stosownej metki. Nie da się
            powiedzieć: kupiłam w TROLLU!!!

• Gość: Swoja Re: szukam sweterka TROLL IP: *.ka.pwsz.in / *.pwsz.kalisz.pl 20.02.04, 15:15
        Poleam sklepy _Reporter_. Handlują głównie młodzieżową, męską odzieża. Tam
        można rzadko, bo rzadko, ale można złowić coś dla dziewczyn; i w dobrym
        gatunku, i cenie, i o ciekawym wzornictwie, i starannym wykonaniu.
        Swoja
      • Gość: Swoja Re: szukam sweterka TROLL IP: *.ka.pwsz.in / *.pwsz.kalisz.pl 20.02.04, 15:25
        Mari Clair handluje bardzo elegancką odzieża o doskonałym kroju i ze świetnych
        tkanin. Dodatkową zaletą jest możliwość skompletowania absolutnie wszystkiego w
        stosownej tonacji kolorów i tym samym stylu, do tego w dość długim okresie
        czasu. Taka jest polityka firmy. Jedno mi się nie podoba: szatańskie wręcz
        ceny. Na pewno nie tam widziałaś poszukiwany sweterek.
        Pozdrawiam
        Swoja
        • ladyt Re: szukam sweterka TROLL 20.02.04, 17:29
          trolla do mari clair...kiepskie porownanie....a sweterek o ktorym jest mowa byl
          jest z trolla...i przez ostatnie 2 miesiace mozna bylo go zobaczyc w kazdej
          gazecie (elle, cosmopolitan itd.) wiec przemysl troszeczke to co piszesz. A co
          do metek to skoro lubisz szpanowac firma w ktrej sie ubierasz to u nas w gdyni
          na hali targowej sa piekne golfy np. D&G, Morgan itd. i te napisy sa naprawde
          bardzo wyeksonowane nie da sie poprostu nie zauwazyc co masz na sobie
          • Gość: Aga Re: szukam sweterka TROLL IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 22:38
            Też go sobie upatrzyłam w gazetce. Pognałam do Trolla na początku stycznia,
            ale byłe juz resztki starej, zimowej kolekcji, po tym sweterku ani sladu.
            Sprzedawczynie pokiwały glowami, mówiąc ze nie jestem pierwszą taką, ktora
            przyleciała z gazetka w rece ;)A sweterków było kilka i bardzo szybko sie
            rozeszly. Ale sie wkurzyłam, ze sie nie zalapalam:)
            Swoja drogą dziwne ze taki sweterek był w kolekcji zimowej.Przeciez on był
            typowo wiosenno-letni.
        • lunatica przepraszam, nie rozumiem? 24.02.04, 22:32
          Marie Clare to gazeta, czym według Ciebie handuje? Jakieś pomieszanie pojęć
          nastąpiło? Może chodziło o Deni Cler? lub clair.dk...
      • kimmay Re: szukam sweterka TROLL 23.02.04, 23:23
        ja taki sweterek tyle ze blekitny podziwialam w cosmopolitanie!!!
        i tez go chcialam!!!

buuu :(((((((((((

a w moim rodzinnym miescie troll zwinal interes :(((
      • Gość: :P Re: szukam sweterka TROLL IP: *.res.pl / *.res.pl 24.02.04, 22:07
        Nie wiem gdzie można taki znaleść ale zebyś wiedziała jaka prowincia to Rzeszów
        Napewno wasza prowincia jest lepiej zapopatrzona :)
      • negra29 znalazłam 24.02.04, 22:23
        Gość portalu: nilka napisał(a):

> widziałam go już dwa razy w gazecie(ostatnio chyba w MarieClaire) ale nigdy w
        > sklepie. rózowy lub błękitny zakładany dekolt w serek i wiązany w pasie
        > wstążką. z taka aplikacją jakięs kwiatuszki. bardzo elegancki i seksowny.
        > niestety moja prowincja(katowice)nigdzie go nie sprzedaje. może pomożecie.
        > naprawdę mi na nim zależy.
      • lunatica Re: szukam sweterka TROLL 24.02.04, 22:42
        który to ten poszukiwany sweterek?
        www.troll.com.pl/?page=collection&category=3
        wlazłam na stronę trolla i nie widzę nic takiego, a tam przecież jeszcze
        prezentują kolekcję jesienno/zimową? więc może ten sweterek jest już z kolekcji
        wiosennej?
        chcę go zobaczyć!
        dobranoc, l.
      • kimmay Re: szukam sweterka TROLL 25.02.04, 16:05
        hmmm

a moze jednak trzeba miec nadzieje, ze te sweterki dopiero beda w sklepach...
        w cosmopolitanie gdzie go widzialam byla podana cena... chyba 82zl
        ale w koncu gazety z moda maja dostep do kolekcji ktorych jeszcze nie ma w
        sklepach!
        • Gość: MArgaret Re: szukam sweterka TROLL IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 25.02.04, 20:06
          Mowie-ze JUZ BYLY!!!!
          i ze ich juz nie ma:)
          • lunatica Re: szukam sweterka TROLL 26.02.04, 08:13
            jak był? skoro na stronie firmowej Trolla z kolekcja (jeszcze) jesienno-zimową
            go nie ma! ;-)
            • Gość: toja Re: szukam sweterka TROLL IP: 155.158.61.* 26.02.04, 18:29
              na stronie nigdy go nie było.
              • lunatica Re: szukam sweterka TROLL 26.02.04, 19:13
                aha... :-) strasznie tajemniczy ten sweterek :-)
      • envi Re: szukam sweterka TROLL 07.03.04, 14:15
        ten sweterek jest w Cosmopolitanie luty 2004z Molly Sims na okładce,strona 97.w
        Trollu widziałam go w styczniu.już go nie ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka