nekroskop88 Re: WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 21.03.06, 14:21 Bad!!!! Masz ten artykuł z Cogito, który wkleiłem u Ciebie na forum Studia w Białymstoku? Jak masz to wklej go dziewuszce z forum Białystok ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 21.03.06, 14:24 nekroskop88 napisał: > Bad!!!! Masz ten artykuł z Cogito, który wkleiłem u Ciebie na forum Studia w > Białymstoku? Jak masz to wklej go dziewuszce z forum Białystok ;P > > zaraz sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 21.03.06, 14:26 już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 21.03.06, 14:29 nekroskop88 napisał: > thx :) > > proszę bardzo!!! Jejku jak ja się wczoraj wkurzyłam!!!!!!1Ktoś dzwonił do mnie na komórkę z zastrzezonego numeru o 5.45!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 21.03.06, 14:31 o choliera! jakiś dupek Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 21.03.06, 14:35 nekroskop88 napisał: > o choliera! > jakiś dupek > > jak sie dowiem kto to,tooooooooo nie ręczę za siebie!!! ja wszystko mogę zrozumieć,ale niech ten ktoś dzwoni chociażby o 7 rano,a nie w trakcie ciszy nocnej...Równie dobrze,ja też mogłabym np. wczoraj obudzić koczisssa o 4.30...Nie pomyślałam o tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 21.03.06, 14:40 ok,to spadam do domu,bo muszę jeszcze zrobić ksero z wykładów dla całej grupy...i znowu bedę siedzieć i układać te wszystkie papiery,ble!!! Miłego dnia więc Wam życzę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: WIOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA 21.03.06, 14:41 Ok papa Tobie również miłego dnia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś