super_elcracktotal 20.04.10, 10:27 No właśnie...tak jak w temacie...jakie są teraz modne? Klasyczne lenonki, duże muchy? Co się teraz nosi? Zbliża się lato, trza będzie się za tym rozejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super_elcracktotal Re: Okulary 21.04.10, 10:55 Ja jakoś nigdy w tych mikro lustrach sklepowych nie mogę się dopatrzeć, czy to pasuje, czy nie. Przydałby się jakiś program, albo jakaś stronka gdzie mógłbym zobaczyć swój face w danym typie okularów:) Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: Okulary 21.04.10, 22:18 tutaj możesz poczytać o zasadach doboru kształtu i koloru okularów do owalu twarzy klik, natomiast na tej stronie znajdziesz przegląd tegorocznych trendów klik Odpowiedz Link Zgłoś
super_elcracktotal Re: Okulary 23.04.10, 08:16 hehehe, tak przeglądałem stronki i patrzcie na co wpadłem... www.ookularnicy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shiriam_shiriam Re: Okulary 25.04.10, 17:24 ray bany :))) super_elcracktotal napisał: > No właśnie...tak jak w temacie...jakie są teraz modne? Klasyczne lenonki, duże > muchy? Co się teraz nosi? Zbliża się lato, trza będzie się za tym rozejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś