Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaką fryzurę dobrać??? Pomocy!

14.05.10, 15:37
    Witam. Chcę obciąć włosy, ale niestety nie mam pomysłu. Nie chcę dużo ściąć,
    gdyż zapuszczam, bo miałam bardzo krótkie. Ale wyglądam już w nich
    tragicznie... Bardzo proszę o pomoc, jak mam się obciąć, może ufarbować?
    Jakieś może wskazówki do mojego wyglądu?
    strona gdzie są moje zdjęcie. www.luzik113.fotka.pl
    Z góry bardzo dziękuję za poradę!
    Obserwuj wątek
      • musam Re: Jaką fryzurę dobrać??? Pomocy! 14.05.10, 15:43
        jezeli zapuszczasz to obetnij tylko koncowki, farba na twoim zdjeciu
        mi sie podoba, nie farbowalabym. Ladnie ci tak jak teraz masz.

jezeli chcesz radykalna odmiane to nie obejdzie sie bez scinania,
        czy jakiegos ceniowania...
        • izek86 Re: Jaką fryzurę dobrać??? Pomocy! 14.05.10, 16:58
          przede wszystkim minęły już czasyna niszczenie włosów pasekami balejażami, teraz
          stawia się na naturalny wygląd. Nie masz złych włosów potrzebują one tylko
          odświeżenia czyli podcięcie koncówek, no i musi Ci to zrobić jakiś dobry
          fryzjer, bo jeśli zapuszczas przód ( który na zdjęciu wygląda na krótszy) musi
          dorównać tym dłuższym wtedy bedziesz mogła cudować z fryzurkami . Nie wiem też
          czy naturalnie masz tak proste włosy czy prostujesz? Bo jęsli są prostowane nie
          da się określic jak naprawdę one wyglądają. Mogą mieć za dużą objętość na górze
          na przykład. dlatego bez fryzjera nie da rady! :)
          • izek86 Re: Jaką fryzurę dobrać??? Pomocy! 14.05.10, 17:01
            rzepraszam chcialam coś dopisać bo zobaczyłąm resztę zdjęć myślę że przydołoby
            im się właśnie ( nie wiem jak to się fachowo nazywa) obcięcie z objętości,
            pozatym grzywka moim zdaniem jest za bardzo wzięta z tylu powinnas mieć
            przedziałek blizej środka( nie na środku o tym nie mówie) bo Ty masz wzięte
            włosy prawie z nad ucha i to dobrze nie wygląda ale myśle że dobry fryzjer
            wszystkiemu zaradzi!
            • angelika02021994 Re: Jaką fryzurę dobrać??? Pomocy! 14.05.10, 17:59
              Bardzo dziękuję za poradę. Włoski są naturalnie proste. :)
              Myślę, że się przejdę do dobrego fryzjera. Tylko też obawiam się czy do mojej
              okrągłej twarzy włosy długości mniej więcej do brody nie pogrubią mi twarzy.
              Tego się właściwie najbardziej boje, bo chciałam ją wyszczuplić. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka