fiilemonka 01.06.10, 01:38 dziewczyny czy proste nogawki lub bootcut jeansy sa nadal modne? ostatnio przewazaja skiny jeans ale nie czuje sie zbyt dobrze w nich,prosze was o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: skiny jeans? 01.06.10, 08:23 Noś co lubisz, nie patrz na modę:). Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: skiny jeans? 01.06.10, 11:25 Jeśli źle w nich wyglądasz, będziesz się upierać mimo to, żeby je nosić, bo są modne...? Ja ze swoją sylwetką spodnie dobieram do sylwetki, a dopiero w drugiej kolejności do mody. Gdybym miała figurę modelki mogłabym mieć pierwszy warunek w nosie, ale nie mam. Figury. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aliganza_fashion_lover Re: skiny jeans? 07.06.10, 01:14 Sa modne, a na jesien beda jeszcze bardziej popularne, co widac na wybiegach. Ja mam takie z najnowszej kolekcji tally weijl- sa na pograniczu rurek i dzwonow. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: skiny jeans? 07.06.10, 07:06 Jeśli się w nich źle czujesz, to lepiej nie noś. Naprawdę niewielu kobietom jest w nich dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: skiny jeans? 07.06.10, 11:35 ja oprocz skinny jeansow, lubie tez nosic legginsy:) ale najbardziej lubie jeansy o kroju skinny flare - www.republic.co.uk/content/ebiz/republic/invt/61597/61597_md.jpg przyklad powyzej - dopasowane w dupce i udach mocno, na lydce tez, ale od polowy lydki troche sie rozszerzaja, i w kostce nie sa takie ciasne jak zwykle skinny jeansy, nie sa tez takie boot cut bo sa bardziej obcisle u gory. Odpowiedz Link Zgłoś
trish1986 [...] 11.06.10, 14:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fiilemonka Re: skiny jeans? 12.06.10, 14:39 a co powiecie na te 7/8? tinyurl.com/2dvhagb Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: skiny jeans? 12.06.10, 22:36 hmm ,nie podoba mi sie ich dlugosc. Odpowiedz Link Zgłoś
zamszowa Re: skiny jeans? 14.06.10, 17:33 fajne przy załozeniu ze masz minimum 175 cm wzrostu i nosisz rozmiar 34:) na innych ten fason wygląda fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agngrz Re: skiny jeans? 14.06.10, 22:12 Ja tam noszę 42 i spodnie 7/8, a mam 165 cm. Do tego wysoki obcas i wcale nie czuję, że wyglądam fatalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: skiny jeans? 14.06.10, 23:33 fiilemonka napisała: > dziewczyny czy proste nogawki lub bootcut jeansy sa nadal modne? ostatnio > przewazaja skiny jeans ale nie czuje sie zbyt dobrze w nich,prosze was o opini > e Są modne. Odpowiedz Link Zgłoś