Gość: Madzia IP: *.e-wro.net.pl 04.06.10, 23:23 Ostatnio wpałdam na tego bloga www.stylmaster.blog.com Chyba zapowiada się nieźle ? , trochę odbiega od standardów . Znacie podobne blogi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liquid Re: Blogerzy modowi 2010 IP: *.home.aster.pl 06.06.10, 15:50 stylist-of-all.blog.onet.pl/ ten też jest fajny pozdrawiam :-S Odpowiedz Link Zgłoś
karinen Re: Blogerzy modowi 2010 07.06.10, 19:15 Ja lubię ten: www.blueisinfashionthisyear.com/ Można znaleźć wiele inspiracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Blogerzy modowi 2010 11.06.10, 16:01 ja bardzo lubie czytac szafasztywniary.blogspot.com/ fajne pomysly, fajne pisanie ;) pozdrawiam (a takze zapraszam do siebie;)) szara myszka blogmkm.wordpress.com/ blognife.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Blogerzy modowi 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 18:31 A ja trafiłam na takiego bloga: modowymaniak.blogspot.com Z tego co widzę, jest nowy, ale bardzo mi się podoba, jak dziewczyna komentuje pokazy. Bo to nie blog szafiarski. Autorka napisała w pierwszym poście, że moze kiedyś doda zdjecia własnych stylizacji, ale na razie będzie komentować. Jestem zachwycona jej opiniami i zgadzam sie w 1000% pozdrawiam, Monia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Blogerzy modowi 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 22:58 a ja z blogów o modzie lubię wybiegkary.blox.pl , bo ma trafne komentarze i nie pisze tak sztywno jak portale :) a o fryzurach i makijażu fryzurki.blox.pl bo jest dużo filmów i udziela porad online, ale na razie nie mam odwagi zapytac :) czekam na Wasze kolejne typy, bo 2 bblogi już dodałam do ulubionych :):-S Odpowiedz Link Zgłoś