qlczyk 30.07.10, 22:26 Czy znacie jakies fajne stronki internetowe z DIY? Znalazłam tylko kilka ciekawych stron , bardzo trudno jest cos fajnego znaleść... Pomożecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xedzia96 Re: DIY - zrób to sam 04.08.10, 21:48 www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?t=DIY-Zr%C3%B3b%20to%20sam szpilka.pl/category/moda/ Nie wiem czy ci cie spodoba ale kilka ciekawych pomysłów jest :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_mouse Re: DIY - zrób to sam 07.08.10, 21:27 Znam świetną stronę z DIY, mianowicie : www.psimadethis.com Naprawdę polecam tą stronę ;) Mimo że wszystko jest po angielsku, to i tak napisane jest to prostym językiem a na dodatek wszystko można wyczytać z obrazków ^^:-D Znajdziesz tam pomysły na przerabianie lub tworzenia biżuterii, ubrań oraz mebli ;] Odpowiedz Link Zgłoś
trendsetter Re: DIY - zrób to sam 09.08.10, 16:06 Dzięki za tę stronę (psimadethis.com/)! Super jest! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mickey_mouse Re: DIY - zrób to sam 13.08.10, 00:21 Nie ma za co ;* Zrobiłyście już sobie coś z tego?:-D Odpowiedz Link Zgłoś
karimwera Re: DIY - zrób to sam 15.08.10, 20:52 Próbowałam robić rzeczy według instrukcji DIY. :) Nie warto. Sama trochę rusz głową. Tu doszyj guzik, tam doszyj koralik i tak się rodzą wielkie dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
qlczyk Re: DIY - zrób to sam 16.08.10, 18:56 tak właśnie robię , ale chciałabym tez sie dowiedzieć jak "wyczarować" coś ze starej bluzki czy ze spodni. takich rzeczy sama nie potrafię wymyślec PS. znacie stronkę www.cutoutandkeep.com ? jest tam wiele fajnych pomysłów . trzeba kliknąć na - projets , na głównej stronie , i szukac pomysłów na różne rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: DIY - zrób to sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:54 PROJEKTOWANIE I WYKONANIE SPECJALNIE DLA CIEBIE www.kiuledesign.pl może tu.. ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
b3n1a Re: DIY - zrób to sam 23.08.10, 16:16 a ja mam zazwyczaj problem nie z pomysłami ale z wykonaniem, brakuje mi fachu =P no i oczywiście brakuje mi zazwyczaj produktów, jak wymyślę sobie, że dorobię łańcuszków do sandałków muszę iść i kupić jakiś wisior, którego zazwyczaj szkoda mi rozwalać. Gdzie można kupić takie pierdołki?? Odpowiedz Link Zgłoś
qlczyk Re: DIY - zrób to sam 26.08.10, 19:27 Pasmateria - tam możesz kupić żeby w stylu wstążek , organtyny , czy ccekinów , zaś łańcuchy mozesz kupic w OBI lub w Castoramie Odpowiedz Link Zgłoś
b3n1a Re: DIY - zrób to sam 14.09.10, 10:19 o świetnie! dzięki, nie pomyślałam żeby poszukać łańcuchów właśnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś