marian_malek 02.08.10, 14:27 prosze ocencie ten jacket dla mojej zony : tnij.com/cjqqe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick_ze_hej Re: Jacket dla zony 02.08.10, 14:48 Jacket dla żony? Chyba dla łajfa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Jacket dla zony 02.08.10, 15:24 nick_ze_hej napisał: > Jacket dla żony? Chyba dla łajfa;))) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Jacket dla zony 02.08.10, 15:25 do do kurtki, fatalny kolor - chyba, że żona gustuje w bieli fason ok Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jacket dla zony 02.08.10, 15:32 biel jest fatalnym kolorem? A to ci heca! Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Jacket dla zony 02.08.10, 15:59 alpepe napisała: > biel jest fatalnym kolorem? A to ci heca! może i heca, może i nie piszę ze swojego punku widzenia, to jest moja subiektywna opinia (na forum zresztą takowe się wygłasza) mnie nie podobają się białe kurtki i płaszcze - chyba mogą mi się nie podobać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
colalight77 Re: Jacket dla zony 02.08.10, 20:22 alpepe napisała: > biel jest fatalnym kolorem? A to ci heca! każdy wie, że białe kurteczki są megaobciachowe jeszcze białe kozaczki i będzie super zestaw :-D mam takie samo zdanie - fatalny kolor kurtki Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jacket dla zony 02.08.10, 20:57 a ja zachorowałam właśnie na białą kurtkę z esprita, tylko mi kasy na nią szkoda, ale ja nie o tym. Biel ani czerń nigdy dla mnie nie będzie fatalnym kolorem, bo to kolory nieproblematyczne, komponują się ze wszystkim. Sraczkoburaczkowe, khaki, o, to może być problematyczne jako kolor. To miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Jacket dla zony 02.08.10, 16:25 Jeśli jacket to kurtka, to zona to chyba strefa będzie? Znaczy jakąś powłokę ochronną na jakąś niezidentyfikowaną strefę nabywasz? Powiało cieniem Czernobyla... Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_purpury Re: Jacket dla zony 02.08.10, 22:19 wygląda tandetnie ten....jacket. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: Jacket dla zony 08.08.10, 00:09 kupilem i zonie sie bardzo podobal, wyglada w nim bardzo ladnie ,zona jest zgrabna i ma krotkie ciemne wlosy i bardzo jej pasuje kolor bialy Odpowiedz Link Zgłoś